Rory 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 Αντε και εμεις οι Κρητικοι και οχι μονο να τον πιουμε τον καφε στο Ρεθεμνος !!!!!!!!!!!! Αυριο λοιπον Τεταρτη απογευμα οποιος θελει καφεδακι και βολταρακι στο λιμανι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 Δηλωσε ωρα!!!!Εγω εχω 6 με 8 εργαστηριο και δεν μπορω να μην παω...Αλλα απο 4 παρα μεχρι 6 ειμαι μεσα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rory 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 Μετα τις 7 θα ειμαστε με τον paitos και αλλους κουζουλους απο Ηρακλειο στο λιμανι !!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 Ωραιοςςς!!!!Εγω περιπου 8 παρα τελειωνω..Οποτε θα σας βρω...Θα ερθω λιγο πιο μετα αλλα νταξει...Εχετε στανταρ μαγαζι που θα πατε η οπου κατσει?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ozfrox 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 Που ρε γμτ ειμαι στο Ηρακλειo και δεν εχω ιντερνετ ολη την εβδομαδα, κριμα που δεν προλαβα :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 Μην σκας ουτε εγω προλαβα..δεν εκατσε η συννενοηση.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mreth 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2009 Φτου, ήμουνα Ρέθυμνο και έφυγα προχθές αλλά δεν είχα ίντερνετ κι έτσι δεν το πήρα χαμπαρι... Πού πήγατε, πώς περάσατε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες