Jump to content
ALX™

Windows 7

Recommended Posts

Κάποιοι όταν μιλάμε εδώ μέσα για λειτουργικά κτλ, λένε ότι τα 7 μαμάνε κτλ!

Αφού τα 7 δεν έχουν αρχίσει να πωλούνται... που τα βρήκατε? Αυτά τα beta που είχαν κυκλοφορήσει είναι, ή τα βρήκατε πουθενά αλλού? :unsure:

(δέχομαι και pm :P )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κάποιοι όταν μιλάμε εδώ μέσα για λειτουργικά κτλ, λένε ότι τα 7 μαμάνε κτλ!

Αφού τα 7 δεν έχουν αρχίσει να πωλούνται... που τα βρήκατε? Αυτά τα beta που είχαν κυκλοφορήσει είναι, ή τα βρήκατε πουθενά αλλού? :unsure:

(δέχομαι και pm :P )

Τα retail έχουν βγει νομίζω. Πλέον με ότι laptop και να πάρεις έχεις ουσιαστικά τα 7άρια παραθύρια γιατί κάνουν δωρεάν αναβάθμυση τα (σ)βίστα σε 7. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω ειμαν σε ενα mICTROSOFT conference την προηγουμενη εβδομαδα οπου παρουσιαστηκαν τα Windows 2008R2 Server Και τα Win7 οποτε τσιμπήσαμε και DVDακια κουτρα αλλα beta ;) βεβαιως το ρεταιλ κατεβαινει απο κατι rapisharια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα γνώστα κατεβαστήρια πάντος (mininova.org, gamato.info) τα δίνουν αρκετοί...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα 7αρια θα βγουν στην αγορα εδω στο αμερικα στις 22/10/09

αν και απ'οτι ακουω και διαβαζω δεν πολυαξιζει το κοστος αναβαθμισης απο βιστα τουλαχιστον γιατι θα πρεπει να υπολογιζεις και το προβλημα ασυμβατοτητας με καποια προγραμματα-συσκευες που πιθανον χρησιμοποιεις και η αντικατασταση αυτων ειναι ενα επιπροσθετο κοστος.

σιγουρα παντως ειναι ευπροσδεκτα με την αγορα καινουριου υπολογιστη... :wacko:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αφού τα 7 δεν έχουν αρχίσει να πωλούνται... που τα βρήκατε?

H (non-beta, φυσικά!) έκδοση RTM των Windows 7 κυκλοφορεί από τις 22 Ιουλίου 2009: http://www.microsoft.com/presspass/press/2...dows7rtmpr.mspx

Οι ISV και IHV, καθώς και οι συνδρομητές των TechNet και MSDN έχουν παραλάβει τα Windows 7 από τις 6 Αυγούστου 2009, οι πελάτες VL με SA από τις 7 Αυγούστου 2009, οι Gold & Certified Partners από τις 16 Αυγούστου 2009, και οι συνδρομητές τού MAPS από τις 23 Αυγούστου 2009: http://windowsteamblog.com/blogs/windows7/...dows-7-rtm.aspx

αν και απ'οτι ακουω και διαβαζω δεν πολυαξιζει το κοστος αναβαθμισης απο βιστα τουλαχιστον γιατι θα πρεπει να υπολογιζεις και το προβλημα ασυμβατοτητας με καποια προγραμματα-συσκευες που πιθανον χρησιμοποιεις και η αντικατασταση αυτων ειναι ενα επιπροσθετο κοστος.

Τα εφτάρια είναι πιο συμβατά με συσκευές, παρελκόμενα και περιφερειακά σε σύγκριση με τα Vista, και θέμα ασυμβατότητας με λογισμικό δεν τίθεται καθότι έχουν τον ίδιο πυρήνα με τα Vista.

Τροποποιήθηκε από τον Zazula

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα εφτάρια είναι πιο συμβατά με συσκευές, παρελκόμενα και περιφερειακά σε σύγκριση με τα Vista, και θέμα ασυμβατότητας με λογισμικό δεν τίθεται καθότι έχουν τον ίδιο πυρήνα με τα Vista.

δεν γνωριζω τι εννοεις κ.ποιητα περι πυρηνα...

και να ειναι καποιο νεο λειτουργικο πιο συμβατο απο το προηγουμενο για το hardware που εξελιχθηκε για το παλιοτερο,μαλλον εγω δεν το εχω ξαναδει...

και το στηριζω στο οτι σε καταστημα ηλεκτρονικων που επισκεπτικα προσφατα,σε καποιες συσκευες τονιζαν στο κουτι οτι ειναι certified

and optimized for windows 7 ενω αλλες οχι...

αλλα και παλι τι να ξερω εγω? οτι βλεπω λεω... :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
δεν γνωριζω τι εννοεις κ.ποιητα περι πυρηνα...

και να ειναι καποιο νεο λειτουργικο πιο συμβατο απο το προηγουμενο για το hardware που εξελιχθηκε για το παλιοτερο,μαλλον εγω δεν το εχω ξαναδει...

και το στηριζω στο οτι σε καταστημα ηλεκτρονικων που επισκεπτικα προσφατα,σε καποιες συσκευες τονιζαν στο κουτι οτι ειναι certified

and optimized for windows 7 ενω αλλες οχι...

αλλα και παλι τι να ξερω εγω? οτι βλεπω λεω... :lol:

Ε, αφού σ' αρέσει το διάβασμα, πάρε να 'χεις: http://www.pcmag.com/article2/0%2C2817%2C2353709%2C00.asp (π.χ.: «Putting a "Compatible with Windows 7" logo on hardware is not about reassuring users that their hardware will work with the new operating system — it's all about branding» κλπ)

Θα μπορούσα να σε στείλω και σε δεκάδες σχετικά τεστ (συγκριτικά ή μη) για τη συμβατότητα στα εφτάρια (δεν θέλουν να φορτώσεις drivers, λέμεεεεεεεεεε!... άντε μόνο σε εξωτικό hardware να χρειαστείς κάναν driver), αλλά θα 'ταν σαν να κουβάλαγα κάρβουνα στο Νιουκάσλ. Εντελώς ενδεικτικά: http://blog.marcocantu.com/blog/old_delphi...y_windows7.html , http://www.theinquirer.net/inquirer/news/1...7/windows-vista .

Περί πυρήνα: Windows Vista = 6.0 // Windows 7 = 6.1

Εννοούσα δεν αριθμήθηκε ο πυρήνας με "7", οπότε πολλά προγράμματα εγκατάστασης λογισμικού ή drivers θα το βλέπουν, ως έχουν στη έκδοση που τα έχεις, ως συμβατό κατά τον αρχικό έλεγχο που κάνουν. Η αρίθμηση του πυρήνα είχε αλλάξει στις εξής μεταβάσεις: Από ΝΤ3.x σε ΝΤ4.0, από ΝΤ4.0 σε Win2k, από ΧΡ (ίδιο με τα 2000) σε Vista.

ΥΓ «Ποιητής» δεν είμαι, πάντως. :_innocent:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε, αφού σ' αρέσει το διάβασμα, πάρε να 'χεις: http://www.pcmag.com/article2/0%2C2817%2C2353709%2C00.asp (π.χ.: «Putting a "Compatible with Windows 7" logo on hardware is not about reassuring users that their hardware will work with the new operating system — it's all about branding» κλπ)

Θα μπορούσα να σε στείλω και σε δεκάδες σχετικά τεστ (συγκριτικά ή μη) για τη συμβατότητα στα εφτάρια (δεν θέλουν να φορτώσεις drivers, λέμεεεεεεεεεε!... άντε μόνο σε εξωτικό hardware να χρειαστείς κάναν driver), αλλά θα 'ταν σαν να κουβάλαγα κάρβουνα στο Νιουκάσλ. Εντελώς ενδεικτικά: http://blog.marcocantu.com/blog/old_delphi...y_windows7.html , http://www.theinquirer.net/inquirer/news/1...7/windows-vista .

Περί πυρήνα: Windows Vista = 6.0 // Windows 7 = 6.1

Εννοούσα δεν αριθμήθηκε ο πυρήνας με "7", οπότε πολλά προγράμματα εγκατάστασης λογισμικού ή drivers θα το βλέπουν, ως έχουν στη έκδοση που τα έχεις, ως συμβατό κατά τον αρχικό έλεγχο που κάνουν. Η αρίθμηση του πυρήνα είχε αλλάξει στις εξής μεταβάσεις: Από ΝΤ3.x σε ΝΤ4.0, από ΝΤ4.0 σε Win2k, από ΧΡ (ίδιο με τα 2000) σε Vista.

ΥΓ «Ποιητής» δεν είμαι, πάντως. :_innocent:

ποιητης εισαι φιλε μου ωραια τα γραψες ( καλα μονος σου εβαλες εισαγωγικα ? ) το μυαλο σου μαλλον αλλου πηγε :surrender:

α τσι πουστιδι λοιπον.. εμπορικο κολπο οι ετικετες με τα λογοτυπα...

δεν ξερω φιλε μου θα δουμε στο τελος και θα διαβασουμε κι αλλο αφου κυκλοφορησουν για λιγο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
εγώ τα έχω από msdn και όντως πάνε καλύτερα από Vista ;)

Μια από τα ίδια, έχω τα ultimate από MSDN λόγω δουλειάς

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και εγω τα εχω και καθονται (τα ultimate !!! :baby: ) και ολο λεω θα κανω format και ολο το αναβαλω...

παντως που τα εχω δει να δουλευουν ειναι πολυ γρηγορα με πολυ καλες δυνατοτητες...παντως time will tell αν οντως αξιζουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάποια στιγμή θα τα δοκιμάσω αλλά θα περιμένω να πέσει η τιμή τους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω εχω στο λαπτοπ τα windows 7 professional 64-bit... Εδω και μια βδομαδα περιπου απο το πανεπιστημιο αυθεντικα και δωρεαν! Δεν τα εχω πολυ καιρο οποτε δεν μπορω να πω πολλα λογια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Windows7 ULIMATE 32bit η 64bit υπαρχουν σε ελληνικα ηδη παντως..οποιος τα θελει σε rapidshare ας στειλει πμ. :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι τιμές καταλόγου στις ΗΠΑ για τις εκδόσεις FPP (δηλ. Retail, όχι DSP/OEM) είναι:

Ultimate: $320 (FULL) // $220 (UPGR)

Professional: $300 (FULL) // $200 (UPGR)

Home Premium: $200 (FULL) // $120 (UPGR)

Οι αμερικάνικες τιμές είναι ψηλές, αλλά οι ελληνικές είναι εξωφρενικές:

Ultimate: €335 (FULL) // €310 (UPGR)

Professional: €320 (FULL) // €300 (UPGR)

Home Premium: €205 (FULL) // €125 (UPGR)

Για τη Microsoft 1$=1€ και βάλε! Αναβάθμιση από Vista αξίζει μόνο τώρα με το κουπόνι αναβάθμισης για καινούργια μηχανήματα. Όποιος είναι ευχαριστημένος με τα Vista που έχει ήδη εγκατεστημένα εδώ και καιρό, δεν έχει ιδιαίτερο λόγο να τρέξει τώρα — ας περιμένει να χρειαστεί πρώτα καινούργιο μηχανάκι (ουπς, για μένα μηχανάκι=κομπιούτορας) και τα παίρνει τότε. Αναβάθμιση από ΧΡ λέει, ιδίως στις τιμές των εκδόσεων DSP/OEM.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα τα βαλω μολις τελειωσει το εξαμηνο γιατι εβαλα προσφατα τα WinXP 64bit και βαριεμαι να κανω τοσο συντομα format. Ασε που δεν προλαβαινω κι'ολας.

Φυσικα γνησια και δωρεαν μεσω msdn ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

π.μ me Tasoulis!!!! :) :) :)

Ευχαριστωωωω!!!

Υ.γ. Αυτο το msdn τι ειναι που γραφετε μερικοι βρε παιδια??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο βιστα πριμιουμ 32 μπιτ ντουαλ κορ , 3 γιγα ραμ σε τι εκδοσεις μπορω να αναβαθμισω με τα 7αρια?

ε και κανα π.μ δεν βλαπτει, :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όλα τα κουλά σε μένα συμβαίνουν? Δεν μπορώ να τα εγκαταστήσω με τίποτα! Εκτός ότι κάνει ένα χρόνο να προχωρήσει το σετάπ, κάποια στιγμή μου ζητάει να του βάλω cd ,με τους drivers του CD/DVD rom γιατί λέει δεν τους βρίσκει. Και φυσικά εκεί κολλάμε :angry:

Tι παίζει? Είναι δυνατόν να μου ζητάει drivers τη στιγμή που το DVD rom δουλεύει αφου τα ίδια τα 7άρια ξεκινούν την διαδικασία? Θα μας κουφάνει τελείως? Είναι δυνατόν τα 7άρια να μην έχουν drivers για οπτικά μέσα??????

Ξέρει κανείς τι παίζει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα