sofokLis_21 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.... ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Κ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ... ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ RUNNER 50cc INJECTION... (ΕΙΜΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΝ Μ ΑΦΗΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...) ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ SCOOTER... Κ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΩ ΣΤΑ 100cc? Κ ΑΞΙΖΕΙ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 Το RUNNERάκι φίλε τα σπάει! Πάρτο και θα το δείς οτι δεν χρειάζεται να το ανεβάσεις! Είναι γρήγορο για τα 50 κυβικά του και έχει και πολύ μπάμ στην εκκίνηση! Συμβουλή μου άστο ώς έχει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 πάρε το runnerακι και άστο 50άρι και μάζευε λεφτά για ένα μεγαλύτερο :) welcome Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sofokLis_21 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΤΟΜΟ ΔΝ ΚΟΛΩΝΕΙ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 και ? άντε θα πηγαίνεις με 20km λιγότερα σιγά το κακό.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΤΟΜΟ ΔΝ ΚΟΛΩΝΕΙ? ΚΑΘΟΛΟΥ φίλε μου !!!!! Πάρτο και άν δείς οτι δεν σε καλύπτει, εδώ είμαστε και βρίσκουμε τί θα του κάνεις! Αλλά στο λέω , σίγουρα θα σε καλύψει! ΚΑΜΙΑ σχέση με άλλα 50άρια!!!!!! και ? άντε θα πηγαίνεις με 20km λιγότερα σιγά το κακό.... 20 χλμ λιγότερα???? Μόνο άμα πάρει δικάβαλο τον Σοφοκλή Σκορτσιανίτη!!!! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 Και το Injection δεν φτιαχνεται οπως το απλο..αν θες τουμπανιασματα πας στο απλο..:P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 Το RUNNERάκι φίλε τα σπάει! Πάρτο και θα το δείς οτι δεν χρειάζεται να το ανεβάσεις! Είναι γρήγορο για τα 50 κυβικά του και έχει και πολύ μπάμ στην εκκίνηση! Συμβουλή μου άστο ώς έχει! Ετσι οπως τα ειπε ο καραφλος μου φιλος! Αστο ως εχει για να το ευχαριστηθεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sofokLis_21 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 ευχαριστω ρε παιδια... κατι τελευταιο.... υπαρχει κανενα αλλο 50αρι με καλυτερες επιδοσεις?? δν με νοιαζει ομορφια η λεφτα.... επιδοσεις θελω..... επισης δν θελω τουμπανιασματα οπως ChriC απλα θελω αμα δω κ κολωνει να τ ανεβασω.... *οπως ειπε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 Σαν 50ρι ειναι το ποιο δυνατο..εγω του εχω κανει 15.000κμ και το πηγαινα παντου..δεν κωλονει πουθενα..και τις ποιο πολλες φορες ειμαι δικαβαλος ,αν σου αρεσει κιολλας παρτο με κλειστα ματια... ;) ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cityzen 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 Αν δε σου αρεσει παλι , παρε το gp1 , αλλα ξεχνας δικαβαλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sofokLis_21 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 μαλλον την συμβουλη σ θα ακολουθησω... :D ευχαριστω.... το αλλο που δν μ ειπαν.... αν τλκ θελησω να τ ανεβασω ποσο θα παρει? κανα 500αρι? *την συμβουλη του ChriC Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cityzen 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 Δε νομιζω μονο 500ευρω... και εκτος αυτου για να κανεις κατι αξιοπιστο θελει πολυ φραγκο πραγμα που δεν αξιζει για μενα , αν δε σου περισσευουν πολλα ειναι μλκια να το κανεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 μαλλον την συμβουλη σ θα ακολουθησω... :D ευχαριστω.... το αλλο που δν μ ειπαν.... αν τλκ θελησω να τ ανεβασω ποσο θα παρει? κανα 500αρι? *την συμβουλη του ChriC Με μαστορικα και καινουργια πραγματα MHR παει γιρως τα 8 κατοσταρικα.. Για κυλινδροπιστονο ,βαριατορ ,καρμπιρατερ , φυγοκεντρικα , εξατμιση και αλλα ψηλα (μπιλακια ,ιμαντας ,ελατηριακια..) P.S Με το GP1 γιατι να ξεχασει δικαβαλο ? Το πηρε φιλαρακι μου προχτες και το ξεψαχνισα :D Τελικη αποφαση οτι ειναι ενα Runner με αλλα πλαστικα και αντι για Gilera γραφει Derbi...(Ιδιο μοτερ εχουνε) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cityzen 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 Ναι απλως αν παρει την εκδοση revolution , ειναι μικρο το σελακι για συνεπιβατη... ναι ειναι οντως ιδια, για μενα λιγο πιο ομορφο το gp1 , και με λιγο καλυτερο πλαισιο το derbi? μπορει να 'ναι και ιδεα μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 Ναι απλως αν παρει την εκδοση revolution , ειναι μικρο το σελακι για συνεπιβατη... ναι ειναι οντως ιδια, για μενα λιγο πιο ομορφο το gp1 , και με λιγο καλυτερο πλαισιο το derbi? μπορει να 'ναι και ιδεα μου... Α ναι οντως αλλο πλαισιο ,λογικα πιο καλο αλλα who knows :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexbox 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 Το πιο ομορφο το πιο γρηγορο ΑΛΛΑ ΚΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ 20euro τα 140χλμ + λαδια .κλαφτα χαραλαμπε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
digan21 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2015 5 ευρω στα 140 χιλιομετρα 4 χρονο και το δινω και στα αφτια χααχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες