Jump to content
sofokLis_21

ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ RUNNER 50cc ΣΕ 100cc

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.... ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Κ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ... ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ RUNNER 50cc INJECTION... (ΕΙΜΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΝ Μ ΑΦΗΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...) ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ SCOOTER... Κ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΩ ΣΤΑ 100cc? Κ ΑΞΙΖΕΙ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το RUNNERάκι φίλε τα σπάει! Πάρτο και θα το δείς οτι δεν χρειάζεται να το ανεβάσεις! Είναι γρήγορο για τα 50 κυβικά του και έχει και πολύ μπάμ στην εκκίνηση! Συμβουλή μου άστο ώς έχει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πάρε το runnerακι και άστο 50άρι και μάζευε λεφτά για ένα μεγαλύτερο :) welcome

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΤΟΜΟ ΔΝ ΚΟΛΩΝΕΙ?

ΚΑΘΟΛΟΥ φίλε μου !!!!! Πάρτο και άν δείς οτι δεν σε καλύπτει, εδώ είμαστε και βρίσκουμε τί θα του κάνεις! Αλλά στο λέω , σίγουρα θα σε καλύψει! ΚΑΜΙΑ σχέση με άλλα 50άρια!!!!!!

και ? άντε θα πηγαίνεις με 20km λιγότερα σιγά το κακό....

20 χλμ λιγότερα???? Μόνο άμα πάρει δικάβαλο τον Σοφοκλή Σκορτσιανίτη!!!! :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Το RUNNERάκι φίλε τα σπάει! Πάρτο και θα το δείς οτι δεν χρειάζεται να το ανεβάσεις! Είναι γρήγορο για τα 50 κυβικά του και έχει και πολύ μπάμ στην εκκίνηση! Συμβουλή μου άστο ώς έχει!

Ετσι οπως τα ειπε ο καραφλος μου φιλος! Αστο ως εχει για να το ευχαριστηθεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω ρε παιδια... κατι τελευταιο.... υπαρχει κανενα αλλο 50αρι με καλυτερες επιδοσεις?? δν με νοιαζει ομορφια η λεφτα.... επιδοσεις θελω.....

επισης δν θελω τουμπανιασματα οπως ChriC απλα θελω αμα δω κ κολωνει να τ ανεβασω....

*οπως ειπε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαν 50ρι ειναι το ποιο δυνατο..εγω του εχω κανει 15.000κμ και το πηγαινα παντου..δεν κωλονει πουθενα..και τις ποιο πολλες φορες ειμαι δικαβαλος ,αν σου αρεσει κιολλας παρτο με κλειστα ματια... ;) ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μαλλον την συμβουλη σ θα ακολουθησω... :D ευχαριστω....

το αλλο που δν μ ειπαν.... αν τλκ θελησω να τ ανεβασω ποσο θα παρει? κανα 500αρι?

*την συμβουλη του ChriC

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε νομιζω μονο 500ευρω... και εκτος αυτου για να κανεις κατι αξιοπιστο θελει πολυ φραγκο πραγμα που δεν αξιζει για μενα , αν δε σου περισσευουν πολλα ειναι μλκια να το κανεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
μαλλον την συμβουλη σ θα ακολουθησω... :D ευχαριστω....

το αλλο που δν μ ειπαν.... αν τλκ θελησω να τ ανεβασω ποσο θα παρει? κανα 500αρι?

*την συμβουλη του ChriC

Με μαστορικα και καινουργια πραγματα MHR παει γιρως τα 8 κατοσταρικα..

Για κυλινδροπιστονο ,βαριατορ ,καρμπιρατερ , φυγοκεντρικα , εξατμιση και αλλα ψηλα (μπιλακια ,ιμαντας ,ελατηριακια..)

P.S Με το GP1 γιατι να ξεχασει δικαβαλο ? Το πηρε φιλαρακι μου προχτες και το ξεψαχνισα :D Τελικη αποφαση οτι ειναι ενα Runner με αλλα πλαστικα και αντι για Gilera γραφει Derbi...(Ιδιο μοτερ εχουνε)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι απλως αν παρει την εκδοση revolution , ειναι μικρο το σελακι για συνεπιβατη... ναι ειναι οντως ιδια, για μενα λιγο πιο ομορφο το gp1 , και με λιγο καλυτερο πλαισιο το derbi? μπορει να 'ναι και ιδεα μου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ναι απλως αν παρει την εκδοση revolution , ειναι μικρο το σελακι για συνεπιβατη... ναι ειναι οντως ιδια, για μενα λιγο πιο ομορφο το gp1 , και με λιγο καλυτερο πλαισιο το derbi? μπορει να 'ναι και ιδεα μου...

Α ναι οντως αλλο πλαισιο ,λογικα πιο καλο αλλα who knows :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πιο ομορφο το πιο γρηγορο ΑΛΛΑ ΚΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ 20euro τα 140χλμ + λαδια .κλαφτα χαραλαμπε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα