Jump to content
Sign in to follow this  
ALX™

ΒΜWδομαχίες... ή πιο συγκεκριμένα GSομαχίες!

Recommended Posts

Με οποιο ναναι γιατι ετσι και αλλιως αν παθει κατι ειμαι αμπαλος απο μηχανικα οποτε ετσι και αλλιως θα μεινω :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Και τα 2 σπανε...

Aυτη η.. candy.png

δε λειωνει ποτε?? :_zeppelin:

(Προσοχη, γιατι το πολυ "πιπιλισμα", γινεται συνηθεια, με ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ, ενιοτε, συνεπειες! :grin: )

(Μην το παρεις πρσωπικα..Δεν ειναι-μονο-για σενα.. :closedeyes: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν έχω γιατί στην έρημο, το μόνο που δεν σε νοιάζει είναι η ομορφιά :D

θα συμφωνισουμε χα λα ρα ! ! αντε να ψηφισω και εγω το 1150

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aπάντηση κι ανάλυση

Θέλεις να κάνεις ένα adventure ταξίδι που περιλαμβάνει ερημικές τοποθεσίες μακρυά από τον πολιτισμό. Ποιο από τα δύο θα επέλεγες χωρίς φόβο και πάθος?

R 1150 GS / R 1150 GS Adv [ 20 ] ** [32.79%]

R 1200 GS / R 1200 GS Adv [ 41 ] ** [67.21%]

Η 40 από τους 60 κινδυνεύουν να μείνουν στη έρημο από: (βγάλτε χαρτί και μολύβι)

ρελέ τρόμπας βενζίνης

φρένα

άξονα

δίσκο

σασμάν

ρουλεμάν τροχού

διαφορικό.

:grin:

Γιατί επέλεξες αυτό που επέλεξες από πάνω?

Το 1150 γιατί το θεωρώ πολύ πιο αξιόπιστο από το 1200 [ 14 ] ** [22.95%]

Το 1150 γιατί το θεωρώ λίγο πιο αξιόπιστο από το 1200 [ 1 ] ** [1.64%]

Το 1150 γιατί φαίνεται/είναι πιο γερή κατασκευή από το 1200 [ 6 ] ** [9.84%]

Το 1200 γιατί έχει καλύτερες επιδόσεις κι είναι και πολύ πιο ελαφρύ από το 1150 [ 10 ] ** [16.39%]

Το 1200 γιατί είναι πιο καινούρια μοτοσυκλέτα, άρα και καλύτερη από το 1150 [ 7 ] ** [11.48%]

Το 1200 γιατί το θεωρώ το ίδιο αξιόπιστο με το 1150 κι έχει και καλύτερες επιδόσεις και μικρότερο βάρος [ 13 ] ** [21.31%]

Το 1200 γιατί το θεωρώ πιο αξιόπιστο και γενικώς πολύ καλύτερο του 1150 [ 10 ] ** [16.39%]

Ήθελα να μάθω ποιοι είναι αυτοί οι 10 που είπαν ότι το 1200 είναι πιο αξιόπιστο από το 1150 ενώ έχει μέσα σε 4-5 χρόνια τέτοιο ιστορικό βλαβών!!!! Το 1150 από το '99 που κυκλοφόρησε έως και σήμερα...10 χρόνια μετά, τέτοιο ιστορικό δεν έχει με τίποτα!!! (το ίδιο ισχύει και γι' αυτούς που ψήφισαν την προτελευταία επιλογή) :rolleyes: :D

Θα έκανες αυτό το ταξίδι με ένα μεταχειρισμένο 1150 (6 ετών τουλάχιστον) ή με ένα ολοκαίνουριο 1200?

Με το μεταχειρισμένο 6ετίας (τουλάχιστον) 1150 [ 20 ] ** [32.79%]

Με το ολοκαίνουριο 1200 [ 41 ] ** [67.21%]

EIΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ??? Θα πηγαίνατε με ένα ολοκαίνουριο μηχανάκι ταξίδι μακρυά από τον πολιτισμό κι όχι με ένα δοκιμασμένο στο χρόνο και στις κακουχίες??? :uglystupid2::plaf:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ήθελα να μάθω ποιοι είναι αυτοί οι 10 που είπαν ότι το 1200 είναι πιο αξιόπιστο από το 1150 ενώ έχει μέσα σε 4-5 χρόνια τέτοιο ιστορικό βλαβών!!!! Το 1150 από το '99 που κυκλοφόρησε έως και σήμερα...10 χρόνια μετά, τέτοιο ιστορικό δεν έχει με τίποτα!!! (το ίδιο ισχύει και γι' αυτούς που ψήφισαν την προτελευταία επιλογή) :rolleyes: :D

......

EIΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ??? Θα πηγαίνατε με ένα ολοκαίνουριο μηχανάκι ταξίδι μακρυά από τον πολιτισμό κι όχι με ένα δοκιμασμένο στο χρόνο και στις κακουχίες??? :uglystupid2::plaf:

:grin: ....χαχα!....επεσες μεσα στη παγιδα σου ε?...το 1200 πιο αξιόπιστο :P ....παρακαλω τους αγαπητους συντονιστας να προσθεσουν στα λεμονακια του Mybike ενα εμοτικον που να τρωει νευριασμενο το καπελο του ....να χουμε να το χρησιμοποιούμε σε παρόμοιες περιπτωσεις!!.... χαχα!

..α ρε Sieche κοιμασαι ....ολα τα ποστ με τα BMW τα ανοιξες αυτο πως σου ξεφυγε? :rolleyes:

...

...

... σοβαρα τωρα!... μαλλον ο κοσμος ψήφισε αυτο που αγαπήθηκε περισσοτερο χωρις να γνωριζει τα ψιλα γραμματα!...οντως υπαρχουν μερικα θεματα με το μοσχοπουλημενο καινουργιο αλλα ενταξει υπερβαλεις και λιγο .... ετσι που το παρουσιαζεις το 1200αρι ειναι σαν ο καθε υποψήφιος αγοραστης ειναι ενα βημα πριν την αυτοκτονια!..ε δεν ειναι και ετσι!..χαχα!

...δεν βαζεις καμια ψηφοφορια πιο ειναι καλυτερο χρωμα στα GS ... γιατι το ασημι μαλλον θα κερδισει !...να γελασει και το χειλακι σου λιγο! :D

...alx ολα παντα με καλη διαθεση ετσι ....πιστευω να τα λαμβανεις σαν χιουμορ! :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:grin: ....χαχα!....επεσες μεσα στη παγιδα σου ε?...το 1200 πιο αξιόπιστο :P ....παρακαλω τους αγαπητους συντονιστας να προσθεσουν στα λεμονακια του Mybike ενα εμοτικον που να τρωει νευριασμενο το καπελο του ....να χουμε να το χρησιμοποιούμε σε παρόμοιες περιπτωσεις!!.... χαχα!

:grin: :grin: :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
..α ρε Sieche κοιμασαι ....ολα τα ποστ με τα BMW τα ανοιξες αυτο πως σου ξεφυγε? :rolleyes:

...

Οχι ρε, τα ειδα τα χαλια σας(Ακου 'κει bmwδομαχιες.. :mellow: φλουφλιδομαχιες επρεπε να λεγεται.)και ειπα να μην σας χαλασω την ζαχαρενια σας.

Αλλα αφου επιμενεις να σου πω και εγω την ταπεινη μου γνωμη.

Λοιπον ακου,ο ALX 100% εμπαθεις με τα 1200αρια γιατι εχει την πατατα το 1150.Και λεω πατατα,κατι σαν το VTR της Honda πχ.... :)

Δεν το χωραει ο νους του οτι το 1200 ειναι καλυτερο απο το δικο και ξεπεφτει σε κλισε οτι και καλα τα 1200 ειναι ζημιαρικα και ακαταλληλα για ταξιδια :nono: !!!Αν ειναι δυνατον!!!

Για πες μας ALX, απο αυτους που ξερεις,ποιοι κανουν ταξιδια(ταξιδια λεμε και οχι Σαββατοκυριακο για μπανιο και ταβερνα)?Αυτοι με τα 1200 ή αυτοι μετα 1150?

Εγω παντως σε οσα ταξιδια εχω κανει μονο 1200 εβλεπα και κανενα 1150.

Μπορει να ηταν τα περισσοτερα φορτωμενα σε τρεϊλερ ή σε φορτηγα οδικης αλλα ηταν ολα 1200!!! :_thumbsup:

Τελος παντων αμα θελετε αξιοπιστια και ανεση στα ταξιδια να παρετε ενα varadero για να μην μαλωνετε μεταξυ σας και να μην στεναχωριομαστε και εμεις. :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
...alx ολα παντα με καλη διαθεση ετσι ....πιστευω να τα λαμβανεις σαν χιουμορ! :cheers:

Kαμιά κακία ρε συ... τρελός είσαι? Πλάκα κάνουμε εδώ μέσα, σαν να ήμασταν σε ένα καφενείο!

Εγω παντως σε οσα ταξιδια εχω κανει μονο 1200 εβλεπα και κανενα 1150.

Μπορει να ηταν τα περισσοτερα φορτωμενα σε τρεϊλερ ή σε φορτηγα οδικης αλλα ηταν ολα 1200!!! :_thumbsup:

Κωστάκημ... το 1200 έχει πουλήσει 10 φορές παραπάνω από το 1150...και είναι και το καινούριο μοντέλο της BMW.... δηλαδή εσύ τι περίμενες να βλέπεις στα ταξίδια σου?... γεμάτο τον τόπο από 1150??? Aν συνέβαινε αυτό βέβαια...δεν θα έβλεπες τρέιλερ και οδικές βοήθειες :grin:

Τώρα αν έπεσα εγώ μέσα στην παγίδα μου, αφήστε να το ξέρω εγώ καλύτερα. Εγώ δεν έχω αλλάξει άξονες και δίσκους στα 25000 - 30000χιλ ούτε έχω μείνει στο δρόμο από φρένα, από ρελέ τρόμπας βενζίνης, από την ίδια την τρόμπα βενζίνης, από ρουλεμάν διαφορικού, από σασμάν από...από... από...

Όταν με το καλό φτάσουν και τα δικά σας στα χιλιόμετρα μου και δεν έχουν πάθει τίποτα, τότε θα τους βγάλω το καπέλο. Μέχρι τότε.... :rolleyes:

:spiteful:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έβαλες απο τι κινδυνεύουν να μείνουν στην έρημο οι 40 που ψηφίσανε 1200. Αλλά απο τι κινδυνεύουν να μείνουν οι υπόλοιποι που διαλέξανε 1150? Δεν μπορείς να τα παρουσιάζεις τόσο μονόπλευρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το καλυτερο για την ερημο ειναι η καμηλα :P δοκιμασμενο αιωνες τωρα, δεν σπαει με τιποτα :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τώρα αν έπεσα εγώ μέσα στην παγίδα μου, αφήστε να το ξέρω εγώ καλύτερα. Εγώ δεν έχω αλλάξει άξονες και δίσκους στα 25000 - 30000χιλ ούτε έχω μείνει στο δρόμο από φρένα, από ρελέ τρόμπας βενζίνης, από την ίδια την τρόμπα βενζίνης, από ρουλεμάν διαφορικού, από σασμάν από...από... από...

Όταν με το καλό φτάσουν και τα δικά σας στα χιλιόμετρα μου και δεν έχουν πάθει τίποτα, τότε θα τους βγάλω το καπέλο. Μέχρι τότε.... :rolleyes:

:spiteful:

Πες'τα χρυσοστομε γιατι οταν τα λεει καποιος μη κατοχος bmw τοτε ειναι ζηλιαρης και αλλα φαιδρα...

Αλλα αυτο δεν αλλαζει το οτι το 1200 ειναι καλυτερη μοτοσυκλετα απο το 1150.

Ενταξη μπορει να εχει καποια θεματακια το 1200 αλλα εγω στην ταινια που ειδα(long way ....)με 1200 ηταν και γυρισαν σχεδον ολο τον κοσμο!!!!Αυτοι δηλαδη δεν ξερουν?? :meeting:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
....

...

..χαχα!...να μην χασεις εσυ κουλομαρια! :P

... τρελός είσαι? Πλάκα κάνουμε εδώ μέσα....

...σ ωραιος!.... :_thumbsup:

Κωστάκημ.... Εγώ δεν έχω αλλάξει άξονες και δίσκους στα 25000 - 30000χιλ ούτε έχω μείνει στο δρόμο από φρένα, από ρελέ τρόμπας βενζίνης, από την ίδια την τρόμπα βενζίνης, από ρουλεμάν διαφορικού, από σασμάν από...από... από...

:meeting: λοιπον φιλαρακια ...εγω προς το παρων δυστυχως με μια Κυριακατικη βολτιτσα που βγαζω το μαράζι μου δεν μπορω να παραθεσω ακομα πολλα χιλιομετρα για να επαληθεύσω την ποιοτητα ...το GS μου εχει πανω μολις 31.000 σβελτα, ασφαλτινα χιλιομετρα και το μονο που εχω να παραθεσω σαν αρνητικο (...για να σου δώσω και δικιο που τα χώνεις) ειναι αυτο το ηλεκρονικο μπιχλιμπιδι του εντολεα του ψεκασμου που με αφησε το πρωτο κιολας μηνα που το αγορασα .... οντως με πηρε η οδικη ...αντικατασταθηκε την επομενη ...χωρς επιβάρυνση ...και απο τοτε ειναι οπως ολες οι μηχανες ...ουτε πιο αξιόπιστες ουτε λιγοτερο!

... οπως το λες οταν θα εχω χιλιομετρικες αποδείξεις χωρις παρατερω προβληματα που δεν θα συμβαδιζουν με τις φυσιολογικες φθορες ...τοτε θα εχω ενα χαρτι να μιλησω!...προς το παρων χαίρομαι τη μηχανη βολταροντας οπως ειναι ...και κανω πασο! :cheers:

...κατα τα αλλα χαιρομαι για το χαβαλε που βγαζουμε στο ποστακι :mB_kalo_e: !

....εγω στη ταινια που ειδα long way....με 1200 ηταν και γυρισαν σχεδον ολο τον κοσμο!!!!Αυτοι δηλαδη δεν ξερουν?? :meeting:

χαχα!... μεταμφιεσμενα VFR ητανε ρε! ...δεν τα ακουγες που ακουγοταν σαν ραπτομηχανες! :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σιγα μην κανεις 100+χιλιαδες χιλιομετρα με την παππουδιερα σου Γιαννη.

Ειδες μολις εμαθες να οδηγας καλα και σε γρηγορους ρυθμους σκεφτεσε να το πουλησεις και να παρεις Ιαπωνεζικο.... :P :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
εγω στην ταινια που ειδα(long way ....)με 1200 ηταν και γυρισαν σχεδον ολο τον κοσμο!!!!Αυτοι δηλαδη δεν ξερουν?? :meeting:

Όλο το κόσμο γύρισαν με το 1150 (long way round)

Με τα 1200 πήγαν από Αγλλία μέχρι την Νότια Αφρική. (long way down) με πολύ μεγαλύτερη υποστήριξη οχημάτων απ' ότι στο πρώτο.

Κι όποιος τα έχει δει και τα δύο, θα δει πιο ήταν το πιο δύσκολο και τι ζημιές έπαθαν τα μεν και τα δε GS :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

GS 1200. Η μηχανή για όσους φέρνουν γεννήτρια, ψυγειάκι και τηλεόραση στο κάμπινγκ.

GS 1150. Η μηχανή για όσους δεν έχουν λεφτά για 1200.

Zing!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
GS 1150. Η μηχανή για όσους δεν έχουν λεφτά για 1200.

Λες ε? Η Ελλάδα έχει κατακλυστεί από 1200άρια και φυσικά όλοι αυτοί είναι φραγκάτοι!!!

Λες κι είναι δύσκολο να αγοράσει κανείς ένα 1200 σήμερα. 5 χρόνια δόσεις και βουαλά! Οι περισσότεροι έτσι το αγόρασαν.

Προσωπικά ΑΝ ήθελα, ακόμα και αύριο αγόραζα καινούριο 1200 και χωρίς δόσεις (πληροφοριακά το λέω) Απλά δεν θέλω.

Ίσως....όταν...αν κάποτε λύσουν τις παιδικές ασθένειες (άκου παιδικές ασθένειες 5 χρόνια τώρα :kaaaala: )... πάρω κι εγώ ένα adventure που μου αρέσει εμφανισιακά. Για δεύτερο φυσικά.

Το 1100 όταν είχε βγει το 1994 δεν είχε καμία παιδική ασθένεια. (αυτό για να καταλάβετε...τι ήταν η BMW τότε και τι είναι τώρα) Και μιλάω για το 1100 διότι αν έλεγα για το 1150, κάποιοι θα έλεγαν ότι δεν άλλαξε κάτι σε σχέση με το 1100.

Κατά τ' άλλα περί ορέξεως.

Α... και το 1150 έχει μεγαλύτερη γεννήτρια και μεγαλύτερη μαμά μπαταρία από το 1200. Οπότε έχει περισσότερες δυνατότητες για ψυγειάκια, κτλ στο κάμπινγκ :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ALX υπερβάλλεις.

το 1150 έχει κατά τη γνώμη σου συγκριτικά καλύτερη αξιοπιστία από 1200.

Εγώ διαφωνώ. το 1200 είναι ανώτερο σε όλους τους τομείς (φρένα, μοτέρ, στήσιμο, βάρος, άνεση, κάλυψη, φιλικότητα, τεχνολογία, κατανάλωση, επιδόσεις, ομορφιά)

κάποιες διορθώσεις στα μοντέλα 2004-05 ήταν σοβαρές.

με την λογική σου πάντως, θα προτιμούσα να πήγαινα με ένα πατίνι στην έρημο που είναι ακόμα πιο απλή κατασκευή με το 1150 και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα μ άφηνε.

αυτά για το μαστόδοντο 1150.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Λες κι είναι δύσκολο να αγοράσει κανείς ένα 1200 σήμερα. 5 χρόνια δόσεις και βουαλά! Οι περισσότεροι έτσι το αγόρασαν.

Kαι στην τελική και με ένα νεφρό μια χαρά ζει ο άνθρωπος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ALX υπερβάλλεις.

το 1150 έχει κατά τη γνώμη σου συγκριτικά καλύτερη αξιοπιστία από 1200.

Εγώ διαφωνώ. το 1200 είναι ανώτερο σε όλους τους τομείς (φρένα, μοτέρ, στήσιμο, βάρος, άνεση, κάλυψη, φιλικότητα, τεχνολογία, κατανάλωση, επιδόσεις, ομορφιά)

κάποιες διορθώσεις στα μοντέλα 2004-05 ήταν σοβαρές.

με την λογική σου πάντως, θα προτιμούσα να πήγαινα με ένα πατίνι στην έρημο που είναι ακόμα πιο απλή κατασκευή με το 1150 και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα μ άφηνε.

αυτά για το μαστόδοντο 1150.

Aπλά δεν ξέρεις τι λες. :lol: Στην έρημο θα πήγαινες καλύτερα ακόμα και σήμερα με ένα R100GS P/D

Για μένα το 1200 (το απλό λέμε) είναι μόνο καλύτερες επιδόσεις και τίποτα άλλο. Απολύτως τίποτα άλλο! Σε αξιοπιστία είναι πολύ πίσω. Διάβασε και κανένα BMWδοφόρουμ που δεν φοβούνται να μαρτυρήσουν τι παθαίνει το μηχανάκι τους (κι όχι μόνο Ελληνικό ε!!! γιατί εδώ στην Ελλάδα είμαστε και κάπως με αυτό το θέμα) Άκου πιο αξιόπιστο από το 1150 με ένα σκασμό βλάβες!!! LAUGH.gif

Ο ίδιος ο Παναγιωτόπουλος θεωρεί πολύ πιο αξιόπιστη μοτοσυκλέτα την 1100 και 1150 και πιο γερή κατασκευή. Πάνε ρώτα τον... κι αν δεν ξέρει κι αυτός, τότε ίσως έχεις δίκιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Οχι ρε, τα ειδα τα χαλια σας(Ακου 'κει bmwδομαχιες.. :mellow: φλουφλιδομαχιες επρεπε να λεγεται.)και ειπα να μην σας χαλασω την ζαχαρενια σας.

Τελος παντων αμα θελετε αξιοπιστια και ανεση στα ταξιδια να παρετε ενα varadero για να μην μαλωνετε μεταξυ σας και να μην στεναχωριομαστε και εμεις. :winking:

εσείς κοιτάξτε να βγάλετε καμιά αντλία της προκοπής,γιατί μας έχετε βγάλει το συκώτι στις μανιβελιές και άστε τα μηχανάκια στους γνώστες :P :lol: :lol:

τι έμαθα ..βγάλατε καινούργιο μίξερ? άντε βρε...να βγάλετε και ένα καλό μπλέντερ :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα