K0unelos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 Καλως σας βρηκα :lol: πιστευω πως εδω θα βρω σωστους ανθρωπους και εμπειρους για να με συμβουλεψουν σωστα στα πρωτα μου βηματα στον χόρο της μηχανης :D Ονομαζομαι Παναγιώτης και απο τον επομενο μηνα θα οδηγαω ενα GLX μεχρι να παρω το ninja250r!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 Γειααα..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 καλως τον ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewts 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 Καλως ηλθες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παντελης 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 παιδια καλησπερα ειμαι16 και σκεφτομαι να παρω ενα 50αρακι να ξεσκασω λιγο...ειμαι αναμεσα στο daytona το dy και σε ενα glxaki....αλλα ειμαι πολυ απειρος και θα ηθελα λιγη βοηθεια....Τι πιστευετε θα ηταν το καλυτερο και αν θελετε να μου προτεινετε κατι αλλο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 Πάρε 2χρονο 50αρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
K0unelos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 Παρε ενα GLX φθινα ειναι και τοσα χρονια που ηπαρχουν ειναι α3ιοπιστα και εχουν φθινα ανταλακτικα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φάντασμα 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 Καλώς τονε! Ότι και να πάρεις, να το σέβεσαι έτσι ώστε να σε σεβαστεί με τη σειρά του.... ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παντελης 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 ναι το καταλαβαινω αυτο.....μπορω να διαθεσω μεχρι και 2000ε για μηχανακι.....και θελω να το παρω και να το βελτιωσω οσο γινεται, να ειναι εμφανισιακα καλο, και να τραβαει κιολας.....τι λετε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 Welcome! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liz4rd 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 καλώς τον παναγιώτη :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες