prodigy 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 Τα τελικα μου απο το δουκα εχουν ετσι καπως χασει την γυαλάδα τους. υπαρχει κατι να τα καθαρισω ετσι ωστε το carbon να ξανανιώσει λιγο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 ναι.........έλα στη λίμνη να σου πω......χαχαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziro 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2011 Μήπως γνωρίζει κανείς? Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα. :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
prodigy 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2011 Εγω πηγα στη λιμνη στο χωριο του Διονυση. Εκει που κανει μπανιο και αυτος παρεα με τους ελεφαντες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2011 τα βγάζεις και τα ξαναλουστράρεις... ή πας στη λίμνη όπως λένε και οι παραπάνω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
prodigy 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) WD40 αδερφε. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 11 , 2011 από τον prodigy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2011 πλάκα κάνεις! πρώτη φορά το ακούω! στη φωτό έγινε έτσι με WD40 μόνο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
prodigy 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2011 ελεφαντες αδερφε, ελεφαντες και ποταμι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2011 κάτι δεν πιάνω με τους ελέφαντες αλλά δεν βαριέσαι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2011 Γενικα το ολο θεμα ειναι λιγο σουρεαλ, ετσι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες