Jump to content
Sign in to follow this  
Zazula

Παιδικό μπουφάν

Recommended Posts

Καμιά ιδέα για παιδικό μπουφανάκι που να παρέχει καλή προστασία, για κοριτσάκι 6-7 ετών; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Καμιά ιδέα για παιδικό μπουφανάκι που να παρέχει καλή προστασία, για κοριτσάκι 6-7 ετών; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)

Είναι πολύ καλό που ενδιαφέρεσαι ακόμα και για προστατευτικό μπουφάν την ώρα που οι περισσότεροι ούτε καν κράνος πέρνουν για τα παιδιά τους, αλλά μήπως είναι πολύ μικρή για να ανεβαίνει σε μηχανές έστω και σαν συνεπιβάτης; το βρίσκω πολύ επικίνδυνο!

Παρόλα αυτά, δυστυχώς δεν έχω κάτι υπόψιν μου για να σου προτείνω.\

Πάντα όρθιος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ, να 'στε καλά! :thumbsup:

Δεν ξέρω αν μπορώ να προσθέσω και λίγο οφτόπικ (και γιατί να μην μπορώ — δικό μου είναι το θέμα! :D): Η μικρή έχει διδαχθεί (από γνωστό και μη εξαιρετέο μέλος τού mybike.gr) ότι στη μηχανή ανεβαίνουμε πάντα με κράνος και μπουφάν. Όποτε λοιπόν είμαστε στον δρόμο (με τα πόδια ή με αυτοκίνητο), δεν σταματάει να με ρωτάει: «Μπαμπά, γιατί αυτός δεν φοράει κράνος; Γιατί δεν φοράει μπουφάν; Γιατί περνάει με κόκκινο;» Τι να του πω κι εγώ, δεν θέλω να βάζω το παιδί στη λογική τού να χαρακτηρίζει άλλους ανθρώπους, οπότε απλώς του επαναλαμβάνω κάθε φορά ότι αυτό που βλέπει και κάνει τη σχετική παρατήρηση, δεν είναι το σωστό. Βέβαια, θα την ακούσει καμιά φορά κανείς και θα νομίζει ότι είναι βαλτή — κι άντε μετά να του εξηγήσεις του αλλουνού... Πάντως η μικρή το παίρνει το θέμα τόσο ζεστά, που δεν της ξεφεύγει τίποτα... δαχτυλοδείχνει καμιά εικοσαριά περιπτώσεις τη φορά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξέρω αν μπορώ να προσθέσω και λίγο οφτόπικ (και γιατί να μην μπορώ — δικό μου είναι το θέμα! :D ): Η μικρή έχει διδαχθεί (από γνωστό και μη εξαιρετέο μέλος τού mybike.gr) ότι στη μηχανή ανεβαίνουμε πάντα με κράνος και μπουφάν. Όποτε λοιπόν είμαστε στον δρόμο (με τα πόδια ή με αυτοκίνητο), δεν σταματάει να με ρωτάει: «Μπαμπά, γιατί αυτός δεν φοράει κράνος; Γιατί δεν φοράει μπουφάν; Γιατί περνάει με κόκκινο;» Τι να του πω κι εγώ, δεν θέλω να βάζω το παιδί στη λογική τού να χαρακτηρίζει άλλους ανθρώπους, οπότε απλώς του επαναλαμβάνω κάθε φορά ότι αυτό που βλέπει και κάνει τη σχετική παρατήρηση, δεν είναι το σωστό. Βέβαια, θα την ακούσει καμιά φορά κανείς και θα νομίζει ότι είναι βαλτή — κι άντε μετά να του εξηγήσεις του αλλουνού... Πάντως η μικρή το παίρνει το θέμα τόσο ζεστά, που δεν της ξεφεύγει τίποτα... δαχτυλοδείχνει καμιά εικοσαριά περιπτώσεις τη φορά!

Μπράβο σου και συγχαρητήρια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξέρω αν μπορώ να προσθέσω και λίγο οφτόπικ (και γιατί να μην μπορώ — δικό μου είναι το θέμα! :D): Η μικρή έχει διδαχθεί (από γνωστό και μη εξαιρετέο μέλος τού mybike.gr) ότι στη μηχανή ανεβαίνουμε πάντα με κράνος και μπουφάν. Όποτε λοιπόν είμαστε στον δρόμο (με τα πόδια ή με αυτοκίνητο), δεν σταματάει να με ρωτάει: «Μπαμπά, γιατί αυτός δεν φοράει κράνος; Γιατί δεν φοράει μπουφάν; Γιατί περνάει με κόκκινο;» Τι να του πω κι εγώ, δεν θέλω να βάζω το παιδί στη λογική τού να χαρακτηρίζει άλλους ανθρώπους, οπότε απλώς του επαναλαμβάνω κάθε φορά ότι αυτό που βλέπει και κάνει τη σχετική παρατήρηση, δεν είναι το σωστό. Βέβαια, θα την ακούσει καμιά φορά κανείς και θα νομίζει ότι είναι βαλτή — κι άντε μετά να του εξηγήσεις του αλλουνού... Πάντως η μικρή το παίρνει το θέμα τόσο ζεστά, που δεν της ξεφεύγει τίποτα... δαχτυλοδείχνει καμιά εικοσαριά περιπτώσεις τη φορά!

:winking: :winking: :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιτα εδω ξανθεεεε

στασου!μυγδαλα!κι εδωωω!

Τροποποιήθηκε από τον Oblivia

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω κ εγω μια κορη 6 ετων κ δεν εχω διανοηθει να την βαλω πανω στην μηχανη περαν του μια γυρα την πλατεια εξω απτο σπιτι!!!

Ερωτηση προς οσους εχουν παιδια... το θεωρειται "ασφαλες" (οσο ασφαλης ειναι η μηχανη) να βαζουμε τα παιδια μας πανω στην μηχανη σαυτες τις ηλικιες???

(καλοπροαιρετη ερωτηση γιατι εχω κανει απειρους τσακωμους με την γυναικα του στυλ ελα δυο βηματα ειναι γιατι να παρουμε αμαξι, παμε τρικαβαλο)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eγω τον εχω βαλει, απο 3-3,5 χρονων.. (Με κρανος γαντια, μπουφαν..) και καναμε το πρωτο μας "ταξιδακι" (20 χλμ + 20 η επιστροφη, με μπαγκαζιερα πισω και ενδοσυνεννοηση για να μιλαμε)

Σημερα οδηγαει το δικο του μηχανακι! :D

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Eγω τον εχω βαλει, απο 3-3,5 χρονων.. (Με κρανος γαντια, μπουφαν..) και καναμε το πρωτο μας "ταξιδακι" (20 χλμ + 20 η επιστροφη, με μπαγκαζιερα πισω και ενδοσυνεννοηση για να μιλαμε)

Σημερα οδηγαει το δικο του μηχανακι! :D

Μια χαρα σιδεροκεφαλοι κ οι 2........ αλλα εγω φοβαμαι ΠΟΛΥ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
...... αλλα εγω φοβαμαι ΠΟΛΥ!

Μηπως νομιζεις οτι εγω δεν φοβομουν 'η δεν φοβαμαι (ακομα περισσοτερο) τωρα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εχω κ εγω μια κορη 6 ετων κ δεν εχω διανοηθει να την βαλω πανω στην μηχανη περαν του μια γυρα την πλατεια εξω απτο σπιτι!!!

Ερωτηση προς οσους εχουν παιδια... το θεωρειται "ασφαλες" (οσο ασφαλης ειναι η μηχανη) να βαζουμε τα παιδια μας πανω στην μηχανη σαυτες τις ηλικιες???

(καλοπροαιρετη ερωτηση γιατι εχω κανει απειρους τσακωμους με την γυναικα του στυλ ελα δυο βηματα ειναι γιατι να παρουμε αμαξι, παμε τρικαβαλο)

Κι εμένα ο γιός μου ανεβαίνει πάνω στη μηχανή από 6 ετών. Σε ένα ταξίδι στη Γερμανία πήγα μαζί του

σε ένα κατάστημα του louis.de και αγόρασα μπουφαν, προστατευτικά και κράνος.

Μην φανταστείς όμως πως τον πέρνω για να πάω μια μεγάλη βόλτα με τη μηχανή. Το πολύ πολύ max 40 χιλιόμετρα

και αυτά εκτός Αθηνών μεχρι το Παππου του στη Παιανία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα