vas8 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 geia sas paidia,exw vrei mia aprilia caponord tou 2004 se sxetika kali timi,mporei kapoios na me voithisei sxetika me to ti prepei na proseksw???????thanks....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 Τσεκάρεις για σφάλματα ενώνοντας τα δύο φις κάτω απο τη σέλα και πατώντας τα δύο κουμπιά στον πίνακα οργάνων. Αν υπάρχει σφάλμα θα αναγραφεί στην οθόνη. Ρώτησε αν έχουν αντικατασταθεί οι πλαστικοί σύνδεσμοι τροφοδοσίας βενζίνης.(για πριν το 04). Ρίξε και μια ματια στην τρόμπα του συμπλέκτη για τυχόν διαρροές, καθώς αυτό ήταν ένα συχνο πρόβλημα ανεξαρτήτως τεχνολογίας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
otto 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 Όλα τα Caponord για να πουληθούν θα πρέπει να είναι τιμή ευκαιρίας αλλιώς δεν τα παίρνει κανείς που ξέρει από μοτοσυκλέτες. Θα σε συμβούλευα να βάλεις 500-1000 ευρώ παραπάνω και να πάρεις ένα άλλο 1000ρι ON-OFF όπως π.χ. Varadero ή V-strom. Έχω ακούσει από γνωστούς για πολύ κουφές βλάβες κυρίως με τα ηλεκτρικά τους. Κρίμα γιατί είναι πολύ καλή μοτοσυκλέτα όσον αφορά αναρτήσεις και κινητήρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DRAKE 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 Όλα τα Caponord για να πουληθούν θα πρέπει να είναι τιμή ευκαιρίας αλλιώς δεν τα παίρνει κανείς που ξέρει από μοτοσυκλέτες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 ή γράψε μια τεκμηριωμένη απαντηση σχετικά με την διαφωνία σου, ή στείλε ΠΜ σε αυτον που θες με τους χαρακτηρισμους σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DRAKE 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 ή γράψε μια τεκμηριωμένη απαντηση σχετικά με την διαφωνία σου, ή στείλε ΠΜ σε αυτον που θες με τους χαρακτηρισμους σου. Όσο τεκμηριωμένη είναι η απάντηση του παραπάνω άλλο τόσο τεκμηριωμένη είναι και η δική μου! Θεωρείς δηλαδή οτι είναι σοβαρή απάντηση οτι όποιος παίρνει κάπονορντ δεν ξέρει απο μοτοσυκλέτες; ...είδα , άκουσα ,μου είπαν... Αν τυχόν γράψει σοβαρά επιχειρημάτα και τεκμηριωμένα έδω είμαι για να τον αποκρούσω καταλλήλως μιας και όλα τα προβλήματα που θεωρεί πως γνωρίζει για το κάπονορντ, εγώ γνωρίζω πως διορθώνονται με 150-200?. Μέχρι τότε η απάντηση μου παραμένει αυτή: Αν έχεις πρόβλημα με το εικονίδιο βγάλε το απο την λίστα των εικονιδίων και λογοκρινέ την μόνος σου. Επέτρεψε με να απαντάω όπως νομίζω εγώ καλύτερα χωρίς υποδείξεις και νουθεσίες σε παρακαλώ. Ειδικά αν αναλογιστείς οτι η απαντηση μου περιέχει εικονίδιο που το φόρουμ προσφέρει στους χρήστες του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 Αν έχεις πρόβλημα με το εικονίδιο βγάλε το απο την λίστα των εικονιδίων και λογοκρινέ την μόνος σου. Επέτρεψε με να απαντάω όπως νομίζω εγώ καλύτερα χωρίς υποδείξεις και νουθεσίες σε παρακαλώ. Ειδικά αν αναλογιστείς οτι η απαντηση μου περιέχει εικονίδιο που το φόρουμ προσφέρει στους χρήστες του. δεν με ενδιαφερει το θέμα του τοπικ, και ποιός εχει επιχειρηματα, ο τρόπος σου είναι προσβλητικός και εδώ μέσα όταν γραφτηκες, συμφωνησες να ακολουθείς κανονες όπως ο παρακατω: Ο σεβασμός για την άποψη άλλων μελών επιβάλλεται. Η κριτική στις ιδέες είναι θεμιτή, όχι όμως και στους ανθρώπους. Απαγορεύεται αυστηρά η αναγραφή υβριστικών, προσβλητικών, ειρωνικών και γενικότερα κακόβουλων εκφράσεων. μπορείς να απαντας όπως θες ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. Όσον αφορά στα εικονίδια, αυτά προσφέρονται αλλά η χρήση τους δεν είναι ανεξελεγκτη σε τοπικ τετοιας κατηγοριας. ελπιζω να ημουν σαφης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
otto 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 Έχω καταθέσει τη γνώμη που έχω σχηματίσει βάση αυτών που έχω συζητήσει με διάφορα άτομα που έχουν αυτό το μοντέλο μοτοσυκλέτας. Επίσης οι πωλήσεις που έχει κάνει το μοντέλο είναι πολύ λίγες κι ας είναι καλύτερο από τα άλλα 1000ρια. ψάξου λίγο και στο www.apriliabikers.gr και σε άλλα όπως το moto.gr Θα συμβούλευα φίλε vas8, να ρωτήσεις άτομα που είχαν Caponord και όχι άτομα που έχουν γιατί ως γνωστών το παρών μας μηχανάκι είναι παντα το καλύτερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 Αν θες το Caponord για αυτό που είναι σαν μοτοσυκλέτα, διέθεσε κάτι παραπάνω για να πάρεις μοντέλο 05-. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taskon 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 Εγώ πάντως ως κατοχος Aprilia, εδω και 5 χρόνια θα συμφωνησω με τον Drake. Τα προβληματα της Aprilia είναι γνωστα και συγκεκριμενα σε αυτους που έχουν Aprilia και στην πλειονότητα τους ευκολα αντιμετωπίσιμα. Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι δεν σε αποτρέπει απο το να παρεις τετοιο μηχανακι οτι χαλαει φερ ειπειν ο ανορθωτης. (Δεν ξερω αν ισχυει στα capo στα Pegaso ειναι σιγουρακι) Δινεις 130 ευρω βαζεις ενα aftermarket και τον εχεις μεχρι να πεθανεις. Το Capo εχει rotax κινητηρα που ειναι φανταστικος, νομιζω το καλυτερο στησιμο απο ολα τα χιλιαρια της κατηγοριας του, πολυ λογικο υψος και υποκειμεινικα ειναι το πιο ομορφο. Εμενα παντως μου ειπε ο θειος της ξαδερφης της κολλητης μιας γκομενας που ειχε ο λοχαγος του φιλου μου στο στρατο μου ειπε ότι και τα Yamaha δεν ειναι καλα μηχανακια γιατι του ειχε καψει το μπροστινο αριστερο φλας 2 φορες σε 6 μηνες. Να τα προσεχετε αυτα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johny_crash 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 (τροποποιήθηκε) Όλα τα Caponord για να πουληθούν θα πρέπει να είναι τιμή ευκαιρίας αλλιώς δεν τα παίρνει κανείς που ξέρει από μοτοσυκλέτες. Θα σε συμβούλευα να βάλεις 500-1000 ευρώ παραπάνω και να πάρεις ένα άλλο 1000ρι ON-OFF όπως π.χ. Varadero ή V-strom. Έχω ακούσει από γνωστούς για πολύ κουφές βλάβες κυρίως με τα ηλεκτρικά τους. Κρίμα γιατί είναι πολύ καλή μοτοσυκλέτα όσον αφορά αναρτήσεις και κινητήρα. μαλιστα. οποτε αναφερεσαι σε ραδιο αρβύλα...ghost busters...τις μαγεισες του χαρλεμ κλπ κλπ. τωρα αυτα τα "οποιος ξερει" τα θεωρω το λιγοτερο αστεια.για να μην πω ανεκδοτα. μιλαμε για μια εξερετικη μοτοσυκλετα η οποια ειχε ενα θεμα με τον ανορθωτή, και ενα δυο αλλα ΓΝΩΣΤΑ προβληματα σε περιφεριακα σημεια, οπως λεει και ενας φιλος παραπανω. ιστορικο με,ΤΡΑΓΙΚΕΣ βλαβες στο σασμαν (οπως το δικο σου), που απαιτούν ανοιγμα μοτερ, και κοστος επισκευης 1000+++ ευρω... δεν εχουν τα capponord... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 6 , 2009 από τον johny_crash Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 Εμενα παντως μου ειπε ο θειος της ξαδερφης της κολλητης μιας γκομενας που ειχε ο λοχαγος του φιλου μου στο στρατο μου ειπε ότι και τα Yamaha δεν ειναι καλα μηχανακια γιατι του ειχε καψει το μπροστινο αριστερο φλας 2 φορες σε 6 μηνες. Να τα προσεχετε αυτα!!! Δεν ήταν λοχαγός, αρχιλοχίας ήτανε και επίσης ήτανε το πίσω αριστερό φλάς και όχι το μπροστά!!! Μη λέμε και ότι θέλουμε!!! -_- :P :lol: :P :lol: :P :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taskon 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 Δεν ήταν λοχαγός, αρχιλοχίας ήτανε και επίσης ήτανε το πίσω αριστερό φλάς και όχι το μπροστά!!! Μη λέμε και ότι θέλουμε!!! -_- :P :lol: :P :lol: :P :lol: Σχώρα με caraflodaimon, αλλα εχουν περασει και χρονια απο τοτε. Αλλα ειδες πως διαστρεβλωνεται τελικα η αληθεια? :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
otto 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 μαλιστα. οποτε αναφερεσαι σε ραδιο αρβύλα...ghost busters...τις μαγεισες του χαρλεμ κλπ κλπ. τωρα αυτα τα "οποιος ξερει" τα θεωρω το λιγοτερο αστεια.για να μην πω ανεκδοτα. μιλαμε για μια εξερετικη μοτοσυκλετα η οποια ειχε ενα θεμα με τον ανορθωτή, και ενα δυο αλλα ΓΝΩΣΤΑ προβληματα σε περιφεριακα σημεια, οπως λεει και ενας φιλος παραπανω. ιστορικο με,ΤΡΑΓΙΚΕΣ βλαβες στο σασμαν (οπως το δικο σου), που απαιτούν ανοιγμα μοτερ, και κοστος επισκευης 1000+++ ευρω... δεν εχουν τα capponord... Οι γνωστοί το αριθμό 3 ιδιοκτήτες που τους ξέρω προσωπικά και τα σπρώξανε άρον άρον. Τέλος από μένα αυτή εδώ η συζήτηση. Ο φίλος ζήτησε μια γνώμη και του την είπα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taskon 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 Vas τι τιμή το δίνει αν επιτρεπεται? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 Αυτο το τοπικ μου θυμιζει την απορια μου εδω, και η απαντηση ειναι μια! Φιλτραρουμε οσο καλυτερα μπορουμε τις πληροφοριες που περνουμε και παμε να δουμε απο ΜΟΝΟΙ μας εξω εαν ισχυουν ή οχι! Αυτο το λεω για να βοηθησω τον φιλο που ρωταει και μαζευει γνωμες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vas8 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 euxaristw poly paidia,ax auta ta italika me ta hlekrika tous.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrisvolos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 χτυπα το βρε. APRILIA POWER λεμε :_rock-on: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 Καλά θα τρελαθούμε? Το μηχανάκι έχει τα τυπικά προβλήματα που έχουν όλα μετα απο χρόνια...Δεν έχει ούτε τη φήμη του ζημιάρικου, ούτε του προβληματικού. Και προπάντων οι πωλήσεις δεν είναι το απόλυτο κριτήριο για το άν ενα μηχανάκι είναι καλό ή όχι....άν ήταν έτσι θα οδηγούσαμε όλοι fazer και v-strom.Άμα μπείς σε φόρουμ των bmw θα κλάψεις απο κάτι ξεγυρισμένες 1000αρες....είναι να μη σου βγάλει πρόβλημα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vas8 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 se euxaristw poly....thelei poly psaksimo apo oti fenete................... Vas τι τιμή το δίνει αν επιτρεπεται? 3200 euro..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 se euxaristw poly....thelei poly psaksimo apo oti fenete................... 3200 euro..... αν (λεω αν) κανει κανα ναζακι ποσο να σου παρει να το φτιαξεις?? και 1000 ευρω λεω εγω μετα εχεις ενα μοτορι που κερναει τσαγακια σε πολλα v-strom varadero κλπ.... και με λιγοτερα φραγκα... εκτος αν δε θες να ρισκαρεις να σου μεινει μια η δυο φορες (αν γινει κι αυτο) αν σ αρεσει το κουκλι χτυπα το!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vas8 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 H alitheia einai oti tin odigisa k einai ontws poly kali se symperifora k dymanh.... epeidh exei tyxh k exw perasei apo varadero nomizw oti exei kalyteri odigiki symperifora to mhxanaki,twra gia ta ypoloipa,ean einai na parw ena mhxanaki k na me krataei stin tsita me ta hlektrika k tis psilovlaves den kserw ean aksizei.....pantws odigika einai super!!!!! αν (λεω αν) κανει κανα ναζακι ποσο να σου παρει να το φτιαξεις?? και 1000 ευρω λεω εγω μετα εχεις ενα μοτορι που κερναει τσαγακια σε πολλα v-strom varadero κλπ.... και με λιγοτερα φραγκα... εκτος αν δε θες να ρισκαρεις να σου μεινει μια η δυο φορες (αν γινει κι αυτο) αν σ αρεσει το κουκλι χτυπα το!! einai ontws panemorfo pantos.....to thema einai na parw kati k na exw to kefali mou isixo i na mpleksw?????????????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 δες και εδω αν δεν εχεις ηδη δει ειναι μια καλη αποψη για τη μοτο και διαφορα που εβγαλε και πως διορθωθηκαν. στη τιμη που δινεται η μοτο αν δεν ειναι ξεσκισμενη πιστευω με μερικες προλιπτικες παρεμβασεις θα εχεις το κεφαλι σου υσηχο... και εδω αφιερομενο στα capo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vas8 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 δες και εδω αν δεν εχεις ηδη δει ειναι μια καλη αποψη για τη μοτο και διαφορα που εβγαλε και πως διορθωθηκαν. στη τιμη που δινεται η μοτο αν δεν ειναι ξεσκισμενη πιστευω με μερικες προλιπτικες παρεμβασεις θα εχεις το κεφαλι σου υσηχο... και εδω αφιερομενο στα capo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες