nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2009 Έφτασε ο καιρός να αγοράσω ένα μηχανάκι... γι αυτό είμαι στο δίλημμα να πάρω το Honda ANF 125 (INNOVA injection) ή το Yamaha Crypton X 135... Το Yamaha είναι πιο δυνατό αλλά το Honda είναι ποιο όμορφο.... ποιο προτείνετε να πάρω??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2009 Εχω Honda αλλά λέω Χ το μηχανακι τα σπάει...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2009 Λες ρε φίλε... όμως το X είναι λίγο άσχημο... Για τι διαφορές στην δύναμη - Τελική μιλάμε?? Τίποτα φοβερό η μπα?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2009 Εμένα γιατί μου φαίνεται πιο ωραίο το -Χ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2009 για τι διαφορές μιλάμε το honda με το yamaha ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2009 για τι διαφορές μιλάμε το honda με το yamaha ??? για παπακια μεγαλες μην το ψαχνεις.καλο θα ηταν να μην κοιτας και τοσο τις διαφορες αλλα το τι αρεσει σε εσενα εγω ειμαι της αποψης να παρεις αυτο που θα σου κανει το κλικ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2009 καλύτερα να πάρω το Honda ή το Yamaha?? πείτε μου εσείς ποιο προτιμάτε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Røw 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 για τι διαφορές μιλάμε το honda με το yamaha ??? Καταρχας το ενα ειναι 2βαλβιδο και το αλλο 4βαλβιδο που σημαινει οτι παει αρκετα καλυτερα, επισεις το μοτερ του ινοβα ειναι οριζοντιο ενω του κρυπτον ειναι στις 100? 110?(διαφωτιστε με) μοιρες Απο καταναλωση πανω κατω τα ιδια ειναι. Επισεις το μονοσοκ που διαθετει το κρυπτον ειναι σχετικα πιο ευκολο στο ρυθμισμα. Εγω ψηφιζω κρυπτον αλλα στην τελικη εσυ θα αποφασισεις πι σαρεσει και πιο θες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 Αμα σου αρεσει το Innova παρε αυτο...τι να κανω το μηχανακι οσο καλο και αν ειναι αμα δεν μου αρεσει οπτικα ? :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 (τροποποιήθηκε) παιδιά σήμερα μου είπαν ότι πουλιέται ένα innova του 2007 με καρμπιρατέρ, καλοστρωμένο, χωρίς προβλήματα και τα λοιπά... Επίσης μου είπαν ότι το 07 μοντέλο φτιαχνόταν στην Ιαπωνία ενώ το 2009 φτιάσετε στην Ταιβαν, Κίνα κάτι τέτοιο... Καλύτερα είναι να πάρω το μεταχειρισμένο ή να πάρω το καινούργιο??? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 5 , 2009 από τον nikosm1993 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
just me 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 (τροποποιήθηκε) Δεν νομιζω το 07 να ειναι made in japan... Γιατι δεν κοιτας για κανενα modenas kriss αφου σκεφτεσαι για καρμπιρατερ εδω. Τις 2 ροδες καλο ειναι να τις αγοραζεις καινουργιες,να εχεις το κεφαλι σου ήσυχο. Απο τις επιλογες που εχεις παραπανω το χ ειναι το καλυτερο σαν συνολο. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 5 , 2009 από τον just me Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moulos 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 Να προτεινω κατι διαφορετικο? CBR 125r καμια σχεση με παπι..αλλα κρατηματα στις στροφες και πολυ πιο ευελικτο Το λεω γιατι ειχα παπι για περιπου πανω απο ενα χρονο και μολις το καβαλησα ειδα τεραστια διαφορα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 Παρε Χ και ποιο ομορφο ειναι απο το ιννοβα και πιο γλήγορο εγω θα επαιρνα αυτο αν και τι ιννοβα εχει και τα καλά του....Παρε καινουργιο Χ...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsadakias 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 Λες ρε φίλε... όμως το X είναι λίγο άσχημο... Για τι διαφορές στην δύναμη - Τελική μιλάμε?? Τίποτα φοβερό η μπα?? Την πρώτη φορα΄που πήρα το innova για μια δουλειά μου φάνηκε ξενέρωτο το γκάζι του σε σχέση με το κινέζικό που κυκλοφορώ τώρα τελευταία... Εμένα γιατί μου φαίνεται πιο ωραίο το -Χ; Και μένα το Χ μου αρέσει καλύτερα εμφανισιακά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 Να προτεινω κατι διαφορετικο? CBR 125r καμια σχεση με παπι..αλλα κρατηματα στις στροφες και πολυ πιο ευελικτο Το λεω γιατι ειχα παπι για περιπου πανω απο ενα χρονο και μολις το καβαλησα ειδα τεραστια διαφορα πόσο κάνει το CBR 125r ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moulos 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 (τροποποιήθηκε) πόσο κάνει το CBR 125r ??? Καινουριο η απλη εκδοση 2900 η hrc(εαν δεν κανω λαθος) εκδοση γυρω στα 3200 Αυτο συμφερει να το παρεις μεταχειρισμενο..πουλανε πολυ και θα βρεις παρα πολλα σε αριστη κατασταση γυρω στα 1500 Εγω μεταχειρα το πηρα Εαν μπορεις βρες ενα να το κανεις μια βολτα και θα δεις :D Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 5 , 2009 από τον Moulos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 Καινουριο η απλη εκδοση 2900 η hrc(εαν δεν κανω λαθος) εκδοση γυρω στα 3200 Αυτο συμφερει να το παρεις μεταχειρισμενο..πουλανε πολυ και θα βρεις παρα πολλα σε αριστη κατασταση γυρω στα 1500 Εγω μεταχειρα το πηρα Εαν μπορεις βρες ενα να το κανεις μια βολτα και θα δεις :D μπα πολυ ακιβο... γι αυτο λεω να παρω το crypton x καινουριο... εχουνε βγει στην αγορα αξεσουαρ π.χ εξατμισεις φοτα και τα λιπα ή ακομα...?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 Καταρχας το ενα ειναι 2βαλβιδο και το αλλο 4βαλβιδο που σημαινει οτι παει αρκετα καλυτερα, επισεις το μοτερ του ινοβα ειναι οριζοντιο ενω του κρυπτον ειναι στις 100? 110?(διαφωτιστε με) μοιρες Απο καταναλωση πανω κατω τα ιδια ειναι. Επισεις το μονοσοκ που διαθετει το κρυπτον ειναι σχετικα πιο ευκολο στο ρυθμισμα. Εγω ψηφιζω κρυπτον αλλα στην τελικη εσυ θα αποφασισεις πι σαρεσει και πιο θες φιλε το αμορτισερ του κρυπτον δεν ρυθμιζεται αλλα ουτε και του ιννοβα.σταθερα ειναι δεν ειναι ρυθμιζομενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 φιλε το αμορτισερ του κρυπτον δεν ρυθμιζεται αλλα ουτε και του ιννοβα.σταθερα ειναι δεν ειναι ρυθμιζομενα τα αμορτισερ που φοραει πανο το ιννοβα μπορει να μην ριθμιζοντε αλλα αν τα αλαξεις μια χαρα ριθμιζοντε το ιδιο και του crypton αν αλαξεις το μονο σοκ τοτε εχει δινατοτιτα να ρυθμιζετε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 Φιλε αμα σου δειξω πως εχει κάνει ενα παιδι εδω το crypton την αλλη μερα θα πας να το αγοράσεις απο μετατροπες υπάρχουν πάρα πολλές.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 Φιλε αμα σου δειξω πως εχει κάνει ενα παιδι εδω το crypton την αλλη μερα θα πας να το αγοράσεις απο μετατροπες υπάρχουν πάρα πολλές.... αντε βαλε φοτογραφιες !!!!!!! τι περιμενεις??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 Το Χ ειναι πιο καλοστημενο σαν συμπεριφορα, αλλα και καποιες στιγμες κουραστικο γιατι κοπαναει αρκετα σε ανωμαλιες κλπ. Απο μοτερ ειναι καλο, ροπατο κυριως, αλλα μη φανταζεσαι και πολυ νευρο σε σχεση με τις προδιαγραφες του. Απο εμφανιση κωλολεει. Το ινοβα ειναι...ινοβα. Απο εκει και περα αναλογα με τη χρηση, τη τρελλα, και τη τσεπη επιλεγεις αναλογα γιατι εχουν και καμια 500αρου διαφορα απο οσο ξερω. Προσωπικα θα προτεινα και εγω το cbr125 γιατι ειναι μηχανακι-σχολειο για αργοτερα... B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 +600 στο CBRάκι. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΙΑ. Από τα 2 πάντως καλήτερο το Χ, έχω ακούσει πολλά κακά για το inova, επίσης μου αρέσει πιο πολύ οπτικά το Χ. Πριν πάρεις οδήγησε πάντως, και μετά αφού τα οδηγήσεις οδήγα και το CBR125 και αγόρασε το επιτόπου :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrisvolos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 modenas dinamic Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες