Jump to content
GeOx

scooter vs παπιας

Recommended Posts

Παρε το σκουτερ. Αν και σε αυτα τα λεφτα βρισκεις πολυ καλυτερα μεταχειρισμενα απο τα 2 made in taiwan που βρηκες. Παπιες θα βρεις και κρυπτον και ιννοβα .Αλλα χτυπα ενα runner πολυ καλυτερα. 2Τ κατα προτιμηση. :_rock-on: :_rock-on: :_rock-on:

εγώ μιας και λέει για Πειραιά, θα πρότεινα το 4Τ καλύτερα, όχι τίποτα άλλο, αλλά οκ τα δίχρονα δεν είναι για αποστάσεις σε συχνή βάση, οκ σπίρτα, οκ δεν πιάνονται (τα runnerάκια ειδικά), αλλά τίθεται θέμα αξιοπιστίας.

Σκούτερ πιστεύω είναι καλύτερο για το κέντρο, γιατί με τον πανικό που γίνεται πιστεύω ότι βολεύει καλύτερα η "γκάζι, φρένο" φιλοσοφία των scooter.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

εγώ μιας και λέει για Πειραιά, θα πρότεινα το 4Τ καλύτερα, όχι τίποτα άλλο, αλλά οκ τα δίχρονα δεν είναι για αποστάσεις σε συχνή βάση, οκ σπίρτα, οκ δεν πιάνονται (τα runnerάκια ειδικά), αλλά τίθεται θέμα αξιοπιστίας.

Σκούτερ πιστεύω είναι καλύτερο για το κέντρο, γιατί με τον πανικό που γίνεται πιστεύω ότι βολεύει καλύτερα η "γκάζι, φρένο" φιλοσοφία των scooter.

Σωστος, στο θεμα της πολης ειναι πολυ βολικο οντως..Αλλα στο αλλο που ειπες για 4Τ :thumbsdown: Τα 4Τ scooter πιστευω πως δεν τραβανε, αλλωστε για αυτο οι περισσοτεροι περνουν 2Τ ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι δεν αντιλέγω, τα 2Τ είναι σφαίρες, ότι και να λέμε, αλλά το θέμα είναι ότι στα 4Τ υπάρχει μεγαλύτερη αξιοπιστία, και στο λέω αυτό σαν οδηγός που τα έχει λιώσει και δίχρονα και τετράχρονα, τώρα πχ, φεύγω από την σπιρτάδα των 2Τ για χάρη τις αξιοπιστίας (και των μεγάλων διαδρομών που χρειάζεται να κάνω).

Κάτι ακόμα που δεν έχω όμως διαπιστώσει με τα σκούτερ (μόνο σε παπιά, συγκεκριμένα Ζ 125 vs FX 125), είναι ότι τα 4Τ έχουν καλύτερη ροπή, με αποτέλεσμα σε δικάβαλο να τρώνε σκόνη τα 2Τ (αλλά σε μονοκάβαλο τα 2Τ δεν πιάνονται), ξέρει κανείς αν είναι έτσι και στα σκούτερ; Απορία το έχω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα