FlashGordon 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2009 Ρε φιλε γιατι κολλαει το μυαλο σου? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2009 Tι προτιμάς...crypton με runner ή z με runner... Z με Ζ :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2009 ρε κοπελια μην μαλωνετε για το τι δειχνει το κοντερ γιατι απλα μαλωνετε για το πιανου το κοντερ κλεβει λιγοτερο.ποτε δεν θα μαθουμε την αληθεια εκτος αν καποιος θελει να σκασει 400 ευρο για να παρει ενα συστημα που μετρανε την ταχυτητα στα dragster ή αν κλεψει απο κανα μπατσο της τροχαιας αυτο το οργανο που μετρανε την ταχυτητα. αυτο που μπορουμε να μαθουμε ειναι πιανου το κοντερ κλεβει περισσοτερο εγω δεν μπορω να σας πω αν κλεβει περισσοτερο του κρυπτον η του ντιαναμικ η του μοντενας διοτι δεν εχω κανει ακομα κοντρα με αυτα....αλλα θα σας δωσω ενα παραδειγμα εγω και ενας φιλος μου που εχει zx130 πηγαιναμε διπλα διπλα και ενω το δικο μου εδειχνε 120 το δικο του 130..... κατα την αποψη μου το ζχ ειναι πιο αξιοπιστο απο κατι μοντενας και κατι διαναμικ κτλ οποτε αν λαβετε και υποψη πως οσο ανεβαινει η ταχυτητα τοσο αυξανετε και η διαφορα κοντερ απο πραγματικα χλμ αρα αν σας δειχνει 150 και πανω και ειναι 125 κυβικα δεν πρεπει να αφαιρειτε καμια δεκαρια χλμ και να πειτε ολα ενταξει...Επομενως σταματηστε να ασχολειστε με το τι λεει το κοντερ γιατι πλαναστε πλανην οικτρα!!!μονο οι κοντρες αποδεικνειουν την πραγματικοτιτα... και επισης οι κοντρες αυτες να μην ειναι στα 300-400μ γιατι φυσικα και θα κερδισει το διχρονο... :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2009 Lavazutra γράφεις ρε φίλε! Κολλητε...μια φορά το είπα κι εγώ για πλάκα το άρωμα και μόνο που δε μου εμούνταρε στην καρωτίδα η άλλη! Το έχουνε για γρουσουζιά! :lol: Οχι τιποτα αλλο ειναι και πικρο ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2009 (τροποποιήθηκε) Καλη η κοντριτσα αλλα ο οδηγος του dynamic ειναι το λιγοτερο αναπηρος :S δεν παιζει να εχεις νορμαλ Dynamic με καλο οδηγο..(Normal ενοω να μην ειναι ριμαγμενο..) +1 Mαμα το Dynamik μονο ενα καρμπυρατερ ειχε πανωκαι εξατμιση απο οτι μας ειπε αυτος..... το μοτερ του Dynamik πρεπει να ηταν 2 φορες σαν τοου Χ... Στο Χ εχω μονο ενα 14αρι γραναζι μπροστα και μια εξατμιση.... Υ.Γ μετα τα 400μ η 4 χτυπαει κοφτες :D αν αλλαξεις εξατμιση σε μαμα dinamik το γ@μ!σ3ς το εργαλειο... ειχε βαλει ενας φιλος μου μια ΜΚ και δεν πηγαινε βημα... Θα ηθελα να μαθω και πως κοφτιαζεις την 4η, εμενα στο δικο μου Χ δεν τερματιζει ΠΟΤΕ... ειναι ολο μαμα. 8.αφαιρεση κοφτη στροφων (γινετε απο τν μαμα εγκεφαλο στην αντιπροσωπεια) ΩΠΑ. αυτο που στο εκαναν; στο δικο μου με το που κουμπωνω 4η ειναι σαν να κρεμαει το μοτερι, θελω κανα χιλιομετρο για να παω απο 110 - 125... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 23 , 2009 από τον sakis_the_fraud Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
litespeed 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2009 μην μαλωνετε αλλο ελατε να σας μετρησω εγω με το νιτζακι :2funny: 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2009 Eγω πάντοε ειδα Live kontra ολοκαινουργιο X με εξατμιση και γρανάζι και μαμα dynamic χωρις τίποτα πάνω ολοκαινουργια και τα δυο και στα 400 το Χ ηταν μπροστά.... :whistling: Αλλα πραγματικά δεν πιστευω ότι αμα μαμα dynamic με μαμ χ το δευτερο θα βλέπει κωλοφάναρο απο το dynamic.... Oσο για τα άλογα 9 αλογα διαφορα(9 το Χ και 18 DYNAMIC) απο αυτα που λεει ο D.M ΔΕΝ το πιστευω γιατί τοτε το dynamic θα ηταν στα 400 και το Χ στα 300 μετρα και αμα εκτος αν ειναι εντελώς κουλάδι ο οδηγός.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2009 Αμα με 170κ κρατιεσε με το Ζορι διπλα στον αδερφο σου που εχει Dynamic πετα το το Χ σου... Το Χ μανισιο VS Modenas μανισιο περναει το μοντενας αλλα αν βαλεις ενα γραναζι στο Χ και μια εξατμιση και τρεξεις με το ΜΟντενας το περνας στα 350 και μετα βλεπει κωλοφαναρο το μοντενας... Με 2 διαφορετικα εχω τρεξει φιλε μου και τις 2 φορες περασα τυχαιο ειναι???? Την 1 φορα το οδηγουσε και καλος οδηγος αυτος εχει διχρονα και το παιζει γρηγορος εφαγε του φιλου του το μηχανακι και ειπε ΤΟ Χ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ.... αμα το δικο σου που ειναι 170 καθετε με το ζορι διπλα σε Μοντενας τοτε πετα το ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ αυτο εχω να σου πω μονο τπτ αλλο :thumbsdown: ΚΑι ετσι οπως τα λες εσυ οσο κουλαδι να ειναι ο οδηγος του Modenas 18Hp οδηγαει το X einai 9Hp και ο ροσσι να οδηγουσε το Χ δν θα περνουσε οποτε κοιτα λιγο παραεξο 12,6 βγαινει το Χ :uglystupid2: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2009 Εσυ με το X πρεπει να πατας και Ζακια αβερτα ε? :P :P :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GR_tts 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2009 Το δίχρονο όταν είναι προσεγμένο μπαίνει στη ροπή του και ξεχύνονται δαίμονες από το έμβολο...όταν είναι παραμελημένο είναι πιο ψόφιο και από σκοτωμένο φίδι. :) Είπα να το αναφέρω γιατί κάπου αναφέρθηκε 4T vs 2T Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2009 κατσε ρε φιλε γιατι θα τρελαθουμε...μηπως σου εγβαλε 9kw και νομιζες πως ηταν 9hp προσεξε γιατι εχει διαφορα. τα 9kw ειναι 12hp.Αλλιως η yamaha εδωσε ως μεγιστη ισχη την ισχη στον στροφαλο και οχι στον τροχο....πολυ ψευτια!!!!! γιατι δεν σκέφτεστε και το αλλο; το Χ να εχει οντως 9 ιππους ροδα, αλλα το ιδιο να ισχυει και για το dinamik. Να βγαζει σε δυναμομετρο δηλαδη 13-14 ιππους... ΟΕΟ; η οδηγηση του dinamik δεν ειναι απλο πραμα, ειναι διχρονο, εχει τρελη ροπη και συμπλεκτη. δεν ειναι για οποιονδηποτε... απο την αλλη, εισαι και στην Κω, μπορει τα παλικαρια εκει να μην ξερουν να οδηγανε, να μην εχουν μαθει ακομη το μηχανακι ακομη και να το εχουν γ@μισει με τις τροποποιησεις που του εχουν κανει (πχ εξατμιση σε μαμα dinamik). δεν εχει τυχει να δω και κανενα X με γραναζι+εξατμιση+φιλτρο εδω περα να δω τι κανει... η πρωτη μου παντως ειναι αρκετα ψοφια στο ξεκίνημα και δεν συγκρινεται με το dinamik που πεταει κ\/\/λο δεξια αριστερα... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες