D.M 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2009 Εγω εχω Pippercross πανω πολυ καλο!!!!! Ενας φιλος εβγαλε το Φιλτρο απο το Χ και το κυκλοφορουσε και μαζεψε σκουπιδια και τωρα του χτυπανε οι βαλβιδες :thumbsdown: το pippercross εχω και εγω στο δικο μου,και μπορω να πω οτι εχω μινει παραπανω απο ευχαριστημενος :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
van 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2009 καλο παπι δεν λεω ,παραπονο δεν εχω του πινω το αιμα και δεν λεει κουβεντα αλλα δεν ειναι και κανα γρηγορο μην τρελενεστε καλα παει αλλα σιγουρα δεν ειναι το πιο γρηγορο τετραχρονο που λενε μερικοι.. αμα φερεις κανα κιτ απο ταιλανδι κατι γινεται Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2009 180cc k περιπου 20κατι αλογακια.... τοτε απλα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2009 Κιτ τα οποία έχουν αποδειχθεί προβληματικά. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2009 τα ελληνικα ναι αυτα π φερνει η μαμα yamaha... εγω μιλαω για aftermarket kit π δν εχουν καμια σχεση με τν εταιρια τα οποια κανουν τ μιχανακι πιστολι.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2009 Eίχα δει ένα της mallosi για Χ.Εγω πάλι επιμένω στην wiseco.Εγγύηση στα κυλινδροπίστονα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D.M 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2009 Eίχα δει ένα της mallosi για Χ.Εγω πάλι επιμένω στην wiseco.Εγγύηση στα κυλινδροπίστονα ποτε ιταλικα σε japan μηχανακι!! wiseco και takegawa οι καλυτερες επιλογες...!! διδασκουν στις βελτιωσεις :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2009 πρεπει να βγηκε τωρα wiseco στα 68mm...κ στν ανατολη εχουν κιτ takegawa Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2009 68mm?Θα καταστραφεί το μοτέρ.Τι dragster θα το κάνουμε? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2009 68 νομιζω ελεγε...56 ειναι κανονικα? αν ναι τοτε μαλλον 58 θα ηταν Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D.M 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2009 68 νομιζω ελεγε...56 ειναι κανονικα? αν ναι τοτε μαλλον 58 θα ηταν ναι σιγα μην ειναι και 76 54αρι πιστονι εχει και 58αρα διαδρομη!! για 58 πολυ πιθανο να ακουσες γτ εχει και η yamaha ενα τετοιο κιτ... αλλα για 68 μην το πεις παραεξω και σε ακουσουνε... :P με 68 πιστονι και 58 διαδρομη ουτε να το στροσεις δν θα προλαβεις... λιγο να ξεχαστεις και να ανοιξεις παραπανω το γκαζι θα κοπει ο στροφαλος σαν αγγουρι σςτην μεση!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psycho_steve 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2009 μαγκες τιν GPR εξατμισει σε ποιο site μπορω να τιν vρω και τι τιμι εχει...οπως επεισης και η Dragon θα χερομουν πολυ αν μπορουσε καποιος να μ πει!!!thanks Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D.M 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2009 μαγκες τιν GPR εξατμισει σε ποιο site μπορω να τιν vρω και τι τιμι εχει...οπως επεισης και η Dragon θα χερομουν πολυ αν μπορουσε καποιος να μ πει!!!thanks απο που εισαι φιλε μου να σου πω πο0 μπορεις να την βρεις κατευθειαν!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2009 (τροποποιήθηκε) Μιας και μιλατε για κυλινδροπιστονα για κοιταχτε και αυτο: http://www.yamahat135.com/forum/album_showpage.php?pic_id=1995 το βρηκα στο ξενο φορουμ για το crypton x.πολυ θα ηθελα ενα 74μμ στο δικο μου crypton ,αλλα αν διαβασετε παρακατω λεει πως κανει 40000 πεσος δηλαδη 2000 ευρω περιπου .Βεβαια με τετοια κυβικα (300 περιπου νομιζω) πρεπει να τα αλλαξεις ολα μεσα στον κινητηρα.... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 8 , 2009 από τον ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2009 βασικα μαγκες για τοσα μμ αλλαζεις ολο το μοτερ με ενα αλλο π μ διαφευγει τωρα...(κατασταση παρομια με τα wr200 και τα yamaha z) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D.M 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2009 βασικα μαγκες για τοσα μμ αλλαζεις ολο το μοτερ με ενα αλλο π μ διαφευγει τωρα...(κατασταση παρομια με τα wr200 και τα yamaha z) +100 εδω εγω το εχω κανει 61mm το crypton x(κυλινδρο+πιστονι,οχι ρεκτιφιε),με 34αρα εισαγωγη,power commander με πατεντα γιατι ηθελα να αποφυγω τα προβληματικα superbike,fuel controller,pipercross φιλτρο,μεγαλυτερο ψυγειο,τελευταιο σταδιο εκκεντροφορους,πλαναρισμενη κεφαλη για να ερθει πιο κοντα στην καυση,μπουζι ιριδιου διπλης αγκιδας,θυριδωμενη κεφαλη,εξατμιση G.P.R carbon και αφαιρεση του κοφτη μετα το στρωσιμο και περιπου 170cc,και το μηχανακι απο τους κραδασμους φοβαμε μην αρχισει και διαλαει...τριζουν πλαστικα συνεχεια και τα σχετικα,αλλα η δυναμη ειναι απο αλλο πλανητη με μαμα διαστασεις ελαστικων εχω παει σε ευθεια και 4η στο κιβωτιο μεχρι 160km/h και τα επιασα σχετικα σε χρονο ΔΤ! αλλα το φοβηθηκα γτ νομιζα οτι θα το ξανα συναρμολογουσα απο την αρχη αν συνεχιζα ετσι για πολυ ακομα!! μην ρισκαρετε τετοιες πατεντες του τυπου ανω των 60mm maximum!!γτ θα βριζετε την ωρα και την στιγμη που μπηκατε στην διαδικασια να το πειραξετε!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ozfrox 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2009 Βαλε κανα βιντεακι απο το παπι να το δουμε ^_^ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2009 Ποσο πηρες την G.P.R. carbon?? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2009 +100 εδω εγω το εχω κανει 61mm το crypton x(κυλινδρο+πιστονι,οχι ρεκτιφιε),με 34αρα εισαγωγη,power commander με πατεντα γιατι ηθελα να αποφυγω τα προβληματικα superbike,fuel controller,pipercross φιλτρο,μεγαλυτερο ψυγειο,τελευταιο σταδιο εκκεντροφορους,πλαναρισμενη κεφαλη για να ερθει πιο κοντα στην καυση,μπουζι ιριδιου διπλης αγκιδας,θυριδωμενη κεφαλη,εξατμιση G.P.R carbon και αφαιρεση του κοφτη μετα το στρωσιμο και περιπου 170cc,και το μηχανακι απο τους κραδασμους φοβαμε μην αρχισει και διαλαει...τριζουν πλαστικα συνεχεια και τα σχετικα,αλλα η δυναμη ειναι απο αλλο πλανητη με μαμα διαστασεις ελαστικων εχω παει σε ευθεια και 4η στο κιβωτιο μεχρι 160km/h και τα επιασα σχετικα σε χρονο ΔΤ! αλλα το φοβηθηκα γτ νομιζα οτι θα το ξανα συναρμολογουσα απο την αρχη αν συνεχιζα ετσι για πολυ ακομα!! μην ρισκαρετε τετοιες πατεντες του τυπου ανω των 60mm maximum!!γτ θα βριζετε την ωρα και την στιγμη που μπηκατε στην διαδικασια να το πειραξετε!! μηπως θα μπορουσες να μας πεις τιμες και απο που τα πηρες ολα αυτα και να μας εξηγησεις λιγο την διαδικασια.γιατι και εγω θα ηθελα να το ανεβασω κυβικα αλλα να παει στα 180cc αλλα δεν ξερω πως ακριβως γινεται δηλαδη περνεις ετοιμο το κυλινδροπιστονο ή πας και σου ανοιγουν αυτο που εχει ειδη το crypton??? Διαφωτιστε με !!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D.M 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2009 (τροποποιήθηκε) μηπως θα μπορουσες να μας πεις τιμες και απο που τα πηρες ολα αυτα και να μας εξηγησεις λιγο την διαδικασια.γιατι και εγω θα ηθελα να το ανεβασω κυβικα αλλα να παει στα 180cc αλλα δεν ξερω πως ακριβως γινεται δηλαδη περνεις ετοιμο το κυλινδροπιστονο ή πας και σου ανοιγουν αυτο που εχει ειδη το crypton??? Διαφωτιστε με !!!! φιλε μου αν κανεις τοσα κυβικα το μοτερ αυτο που εχει ηδη το μηχανακι τοτε ξεκινα να μαζευεις λεφτα για αλλο ενα!!!-.- σου λεω εμενα ειναι οριακα στα σκαρτα 170cc περιπου 168.5 πρεπει να ειναι..!! και ποτε στο ιδιο κυλινδρο ανοιγμα...αυτα ξεχασε τα αν θες να εχεις παπακι καθε μερα...:P λπν σε οσους θελουν να το φτιαξουν το μηχανακι προτεινω τα εξης! 1.κυλινδρος Nikasil,πιστονι σφυρηλατο 60mm (κιτ) 2.εκκεντροφορο τελευταιο σταδιο 3.ελευθερο φιλτρο (κατα προτιμηση pipercross) 4.μεγαλυτερο σε παροχη καυσιμου μπεκ 5.θυριδωμα των εδρων των βαλβιδων για μεγαλυτερο βυθισμα 6.μπουζι ιριδιου (το διπλης ακιδας δν το συνιστω γτ εχω καποια προβληματακια) 7.power commander για yamaha r125 ή 7.superbike το οποιο ειναι αποκλειστικα για το crypton x (και προεραιτικα για οποιον θελει 8.ενα extra fuel commander για να μην μπλεκει τα μπουτια του το superbike & το power commander!) 8.αφαιρεση κοφτη στροφων (γινετε απο τν μαμα εγκεφαλο στην αντιπροσωπεια) 9.μακρυτερο σασμαν(ΟΧΙ ΑΛΛΑΓΗ ΓΡΑΝΑΖΙΩΝ!!!ΙΔΙΟ ΓΡΑΝΑΖΩΜΑ) 10.εξατμιση (κατα προτιμηση οχι σε level,protecht,motorsport και τς σχετικες)G.P.R,SP,DRAGON αλλες 1-2 χειροποιητες που κυκλοφορουν για x ειναι καλυτερα!επισης η TSUYOSHI της αντιπροσωπειας ειναι εξισου καλη για οποιον δν θελει να δωσει τα 200+ euro Που εχουν οι υπολοιπες!! G.P.R=200 ευρο την πηρα απο 260,μετα απο πολυ παζαρι :P Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 9 , 2009 από τον D.M Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2009 φιλε μου αν κανεις τοσα κυβικα το μοτερ αυτο που εχει ηδη το μηχανακι τοτε ξεκινα να μαζευεις λεφτα για αλλο ενα!!!-.- σου λεω εμενα ειναι οριακα στα σκαρτα 170cc περιπου 168.5 πρεπει να ειναι..!! και ποτε στο ιδιο κυλινδρο ανοιγμα...αυτα ξεχασε τα αν θες να εχεις παπακι καθε μερα...:P λπν σε οσους θελουν να το φτιαξουν το μηχανακι προτεινω τα εξης! 1.κυλινδρος Nikasil,πιστονι σφυρηλατο 60mm (κιτ) 2.εκκεντροφορο τελευταιο σταδιο 3.ελευθερο φιλτρο (κατα προτιμηση pipercross) 4.μεγαλυτερο σε παροχη καυσιμου μπεκ 5.θυριδωμα των εδρων των βαλβιδων για μεγαλυτερο βυθισμα 6.μπουζι ιριδιου (το διπλης ακιδας δν το συνιστω γτ εχω καποια προβληματακια) 7.power commander για yamaha r125 ή 7.superbike το οποιο ειναι αποκλειστικα για το crypton x (και προεραιτικα για οποιον θελει 8.ενα extra fuel commander για να μην μπλεκει τα μπουτια του το superbike & το power commander!) 8.αφαιρεση κοφτη στροφων (γινετε απο τν μαμα εγκεφαλο στην αντιπροσωπεια) 9.μακρυτερο σασμαν(ΟΧΙ ΑΛΛΑΓΗ ΓΡΑΝΑΖΙΩΝ!!!ΙΔΙΟ ΓΡΑΝΑΖΩΜΑ) 10.εξατμιση (κατα προτιμηση οχι σε level,protecht,motorsport και τς σχετικες)G.P.R,SP,DRAGON αλλες 1-2 χειροποιητες που κυκλοφορουν για x ειναι καλυτερα!επισης η TSUYOSHI της αντιπροσωπειας ειναι εξισου καλη για οποιον δν θελει να δωσει τα 200+ euro Που εχουν οι υπολοιπες!! G.P.R=200 ευρο την πηρα απο 260,μετα απο πολυ παζαρι :P κοιτα εγω ειπα για τα 180cc επειδη το ειχα δει σε κατι συζητησεις στο ξενο φορουμ για το crypton x και ελεγαν αυτοι που το ειχαν βαλει πως ηταν ετοιμο απο την yamaha ολα αυτα στην μαλαισια , και υπολογιζα πως καποια στιγμη θα το φερουν και εδω αφου φεραν το κιτ των 160cc(http://www.ehonda.gr/shop/product_info.php?products_id=108)που κανει 460ευρω μαζι με τον εκκεντροφορο οποτε υπολογιζω πως το κιτ των 180cc δεν θα ειναι πανω απο 600 ευρω. αληθεια εσενα ποσο σου στοιχισαν ολες αυτες οι αλλαγες? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D.M 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2009 κοιτα εγω ειπα για τα 180cc επειδη το ειχα δει σε κατι συζητησεις στο ξενο φορουμ για το crypton x και ελεγαν αυτοι που το ειχαν βαλει πως ηταν ετοιμο απο την yamaha ολα αυτα στην μαλαισια , και υπολογιζα πως καποια στιγμη θα το φερουν και εδω αφου φεραν το κιτ των 160cc(http://www.ehonda.gr/shop/product_info.php?products_id=108)που κανει 460ευρω μαζι με τον εκκεντροφορο οποτε υπολογιζω πως το κιτ των 180cc δεν θα ειναι πανω απο 600 ευρω. αληθεια εσενα ποσο σου στοιχισαν ολες αυτες οι αλλαγες? εμενα επδ του εχω αλλαξει πολλα πραγματα και οχι απο την yamaha αλλα το ehonda απο την αθηνα που λες...(απο εκει εχω παρει τα παντα,και το συνηστω σαν μαγαζι ειναι πολυ καλο) το μηχανακι πρεπει να μου εχει στοιχισει μοτερικα μονο γυρω στα 1800-2000 ευρω!ωστοσο φοραει εκκεντροφορο takegawa,πιστονι takegawa και κυλινδρο wiseco,ελατηρια σκληρα καμπανας takegawa και γενικα ολα ειναι Japan και απο τ κλυτερα!! γιατι δν ηθελα να ρισκαρω τπτ..! για εξωτερικη εμφανιση εχω βαλει σχεδον ολα τα εχτρα που υπαρχουν για το χ συν μπρος πισω δισκοφρενα braking,δαγκανες απο xcite 2μπιστονες μπροστα,2μπιστονες πισω,αμορτισερ αζωτου πληρως ρυθμιζομενο kawaba,στροφομετρο με ενδειξη απο τν εκκεντροφορο,περφεψτ σηιφτ για σωστες αλλαγες;) και γενικοτερα πολλα ακομα...οπως strobe lights,neon και οτι μου ερχοτανε στο μυαλο :P εχω βαλει και διοξειδιο του αζωτου σε υγρη μορφη... γενικοτερα μου εχει παει πανω απο 7500 ευρω το x!! και σκεψου οτι δν το εχω αθηνα αλλα στο αλεποχωρι,στο εξοχικο μου για να ανεβοκατεβαινω εκει και να κανω την "δουλεια" μου!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2009 εμενα επδ του εχω αλλαξει πολλα πραγματα και οχι απο την yamaha αλλα το ehonda απο την αθηνα που λες...(απο εκει εχω παρει τα παντα,και το συνηστω σαν μαγαζι ειναι πολυ καλο) το μηχανακι πρεπει να μου εχει στοιχισει μοτερικα μονο γυρω στα 1800-2000 ευρω!ωστοσο φοραει εκκεντροφορο takegawa,πιστονι takegawa και κυλινδρο wiseco,ελατηρια σκληρα καμπανας takegawa και γενικα ολα ειναι Japan και απο τ κλυτερα!! γιατι δν ηθελα να ρισκαρω τπτ..! για εξωτερικη εμφανιση εχω βαλει σχεδον ολα τα εχτρα που υπαρχουν για το χ συν μπρος πισω δισκοφρενα braking,δαγκανες απο xcite 2μπιστονες μπροστα,2μπιστονες πισω,αμορτισερ αζωτου πληρως ρυθμιζομενο kawaba,στροφομετρο με ενδειξη απο τν εκκεντροφορο,περφεψτ σηιφτ για σωστες αλλαγες;) και γενικοτερα πολλα ακομα...οπως strobe lights,neon και οτι μου ερχοτανε στο μυαλο :P εχω βαλει και διοξειδιο του αζωτου σε υγρη μορφη... γενικοτερα μου εχει παει πανω απο 7500 ευρω το x!! και σκεψου οτι δν το εχω αθηνα αλλα στο αλεποχωρι,στο εξοχικο μου για να ανεβοκατεβαινω εκει και να κανω την "δουλεια" μου!! πω μιλαμε εσυ του εδωσες και καταλαβε!!!αν πας στο αλεποχωρι να τραβιξεις φωτογραφιες να το δουμε πρεπει να πολυ γ****! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D.M 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2009 ναι αυτο εννοειτε αλλα εχω να παω κατι μηνες γιαυτο δν εχω καμια φωτο του... τα χριστουγεννα που θα κατεβω θα τραβηξω να ανεβασω μερικες να το δειτε!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2009 ναι αυτο εννοειτε αλλα εχω να παω κατι μηνες γιαυτο δν εχω καμια φωτο του... τα χριστουγεννα που θα κατεβω θα τραβηξω να ανεβασω μερικες να το δειτε!! Τι τελικες σου κατεβαζει??? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες