Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2009 Ηλία, άντε να σε δούμε ρε φίλε........... Παίδες, η ψηφοφορία έχει μετατραπεί σε ονομαστική οπότε βάλτε και τα ονοματάκια σας κάτω απο την προτίμηση σας......... Χαλκιδική: 1.GuRu (Είμαι μέσα και για Θάσο, απλά προτιμώ Χαλκιδική) :) 2. 3. 4. 5. Θάσος: 1. Παναγιώτης Κ. 2. Τζαναμπέτης 3. PREDATOR 4. ARAGORN 5. Vittorio 6. Hornetkav 7. ΑΛΛΟΣ+ΑΛΛΗ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2009 Ηλία, άντε να σε δούμε ρε φίλε........... Παίδες, η ψηφοφορία έχει μετατραπεί σε ονομαστική οπότε βάλτε και τα ονοματάκια σας κάτω απο την προτίμηση σας......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2009 Λοιπόν, εγω δεν πάω μόνος μου Χαλκιδική...Θα με πάρετε μαζιιιιιιιιιιι σας? :( :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2009 Λοιπόν, εγω δεν πάω μόνος μου Χαλκιδική...Θα με πάρετε μαζιιιιιιιιιιι σας? :( :P :P :P Εισαι σιγουρος οτι θελεις να κανεις μονος σου το γυρω της Θασου??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tolkyr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2009 Κατά πάσα πιθανότητα θα είμαι και γω με άλλα 2 φιλαράκια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zogler 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2009 το ψησα και εγω για Θασο με την εκπληξη που θα χω μαζι μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2009 (τροποποιήθηκε) το ψησα και εγω για Θασο με την εκπληξη που θα χω μαζι μου Αντε ρε εκλεισε τελικα η δουλεια??? Με το καλο φιλε... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 30 , 2009 από τον steven_04 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2009 Κατά πάσα πιθανότητα θα είμαι και γω με άλλα 2 φιλαράκια. το ψησα και εγω για Θασο με την εκπληξη που θα χω μαζι μου Κάντε λοιπόν τον κόπο να βάλτε και τα ονοματάκια σας στις λίστες........... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lambis MT-01 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2009 εγω μεσα και για τα δυο οτι κατσει λεμε, θελω ΠΕΥΚΟΣΠΗΛΙΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnny 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2009 Θάσος: 1. Παναγιώτης Κ. 2. Τζαναμπέτης 3. PREDATOR 4. ARAGORN 5. Vittorio 6. Hornetkav 7. ΑΛΛΟΣ+ΑΛΛΗ 8.ΗΛΙΑΣ 9. johnny Ωρα κ σημειο συναντησης στη Σαλονικη??????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2009 Θάσος: 1. Παναγιώτης Κ. 2. Τζαναμπέτης 3. PREDATOR 4. ARAGORN 5. Vittorio 6. Hornetkav 7. ΑΛΛΟΣ+ΑΛΛΗ 8.ΗΛΙΑΣ 9. johnny Ωρα κ σημειο συναντησης στη Σαλονικη??????? Κανονίστε το αύριο στον καφέ........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zogler 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 (τροποποιήθηκε) Θάσος: 1. Παναγιώτης Κ. 2. Τζαναμπέτης 3. PREDATOR 4. ARAGORN 5. Vittorio 6. Hornetkav 7. ΑΛΛΟΣ+ΑΛΛΗ 8.ΗΛΙΑΣ 9. johnny 10.zogler !(lampi μην ξεχνιεσαι)! ////////ναι steven εκλεισε η δουλεια να ριξουμε νωρις νωρις και την ψηφο μας εε ετσι.. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 1 , 2009 από τον zogler Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 Εμμμ...Δηλαδή αν εξαιρέσεις τον johny και τον zorz που δεν είναι σίγουρος ακόμα, θα έχω την πιο μικρή μηχανή και (έτσι και αλλιώς λόγω οδηγικής (αν)ικανότητας) τον πιο αργό ρυθμό, ε? Χμμμ...Μήπως να το ξανασκεφτόμουνα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 (τροποποιήθηκε) ...... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 1 , 2009 από τον FOURNARIS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 Εμμμ...Δηλαδή αν εξαιρέσεις τον johny και τον zorz που δεν είναι σίγουρος ακόμα, θα έχω την πιο μικρή μηχανή και (έτσι και αλλιώς λόγω οδηγικής (αν)ικανότητας) τον πιο αργό ρυθμό, ε? Χμμμ...Μήπως να το ξανασκεφτόμουνα? Πλακα κανεις ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AND_1 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 Θεού θελοντος θα έρθω μάλλον και εγώ και ας ήμουν το προηγούμενο Σάββατο εκεί! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Postmankav 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 Tha exoume kamia gynaika stin parea???? (ektos apo tin miss "ALLH") ???? Psinete mia fili mou!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 (τροποποιήθηκε) Tha exoume kamia gynaika stin parea???? (ektos apo tin miss "ALLH") ???? Psinete mia fili mou!!! μην μασας,φερτην και εαν αυτη η φιλη σου εχει και αλλες φιλες,φερε και αυτες!!! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 2 , 2009 από τον Vezouvios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2009 (τροποποιήθηκε) Παιδιά όσοι πάτε να προσέχετε και πάρτε αδιάβροχα και τα σχετικά . και με προσοχή είναι δυσοίωνες οι προβλέψεις μέχρις στιγμής http://meteo.gr/cf.asp?city_id=1 Tha exoume kamia gynaika stin parea???? (ektos apo tin miss "ALLH") ???? Psinete mia fili mou!!! Φέρε εσυ μαζί σου την φίλη σου και κανόνισε κανά 2-3 ακόμη . Τα παιδιά θα σε βοηθήσουν να έρθουν και αυτές :D Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 2 , 2009 από τον veligekas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2009 Παιδιά όσοι πάτε να προσέχετε και πάρτε αδιάβροχα και τα σχετικά . και με προσοχή είναι δυσοίωνες οι προβλέψεις μέχρις στιγμής http://meteo.gr/cf.asp?city_id=1 .......................................... Απο τα ξημερώματα της Κυριακής, ο Ποσειδώνας δείχνει να καθαρίζει....... Οψόμεθα....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2009 Πλακα κανεις ? Οχι, απλά δεν ξέρω αν θα μπορώ να ακολουθώ το ρυθμό σας στη Θάσο...Τέσπα, θέλω πολύ να έρθω, οπότε όπως είπα πολλές φορές στο topic, αν έχει καλό καιρό, είμαι μέσα...Και ας αργήσω και ένα μισάωρο να σας βρω στην ταβέρνα της Θάσου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2009 Α, και κάτι άλλο! Είπαμε ένα group (των αργών) να βρεθούμε την: ΚΥΡΙΑΚΗ 9:00 ΚΑΜΑΡΑ για να αναχώρηση. Προς το παρόν είμαστε: zogler με Shiver Εγώ με τη ρ Λάμπης με το MT-01 ...και όποιος άλλος θέλει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2009 ΜΑΓΚΕΣ ΕΑΝ παιξει να βρεχει ειμαι εκτος!!! Φτανει πολυ βροχη εχω στα ποδια μου φετος!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zogler 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2009 (τροποποιήθηκε) παιδια δεν ειμαι σιγουρος αν θα ερθω guru να ξες!! 000$ και αν εχει σκατοκαιρο ουτε συζητηση Θάσος: 1. Παναγιώτης Κ. 2. Τζαναμπέτης 3. PREDATOR 4. ARAGORN 5. Vittorio 6. Hornetkav 7. ΑΛΛΟΣ+ΑΛΛΗ 8.ΗΛΙΑΣ 9. johnny 10.zogler ------------>μαλλον δεν θα τα καταφερω... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 2 , 2009 από τον zogler Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2009 Α, και κάτι άλλο! Είπαμε ένα group (των αργών) να βρεθούμε την: ΚΥΡΙΑΚΗ 9:00 ΚΑΜΑΡΑ για να αναχώρηση. Προς το παρόν είμαστε: zogler με Shiver Εγώ με τη ρ Λάμπης με το MT-01 Verbal με ΑΤ ...και όποιος άλλος θέλει... I'll be there! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες