zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2009 Τι μου θύμισες ρε αρχηγέ... Ένα large donner kebab με chilli sauce και πήγαινες σπίτι κομπλέ. Έχει εδώ στη Ρόδο ένα μαγαζάκι και δουλεύουν καλά, ψήνομαι σε λέω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kurt 93 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2009 να μην φοβασαι τιποτα καντο τωρα γιατι ισως αργοτερα χτυπας το κεφαλι σου!και αφου εχεις ανθρωπους που σε στηριζουν μην κωλωσεις σε τιποτα.και να εισαι σιγουρος η κοπελα σου και οι φιλοι σου εαν σε αγαπανε πραγματικα δεν θα χαθεις ουτε λεπτο!εσυ να εισαι δυνατος και θα τα καταφερεις αρκει τον στοχο που εχεις να τον πετυχεις και μονο εσυ μπορεις να το κανεις αυτο με η χωρις τους αλλους!καλη δυναμη και εχε πιστη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2009 Feedback λοιπόν! Μόλις τώρα πήρα το καλώδιο ethernet στα χέρια μου, το σέταρα, και γράφω καμιά γραμμή πριν πάω να βρω την υπόλοιπη παρέα στο club. Here we go! Το campus είναι μέσα στην κ@ύλα! Μιλάμε για καμιά 150ριά παιδιά, από όλες τις εθνικότητες, με τον μεγαλύτερο σε ηλικία να είναι γύρω στα 21. Και από ποιότητα, είναι πάρα πολύ καλό και πάρα πολύ προσεγμένο. Το κάπνισμα αντιμετωπίζεται, όχι εχθρικά, αλλά ανθρώπινα. Ερχόμενος εδώ περίμενα να είναι τίποτα freaks που βλέπουνε τσιγάρο και κάνουνε το σταυρό τους απομακρυνόμενοι. Ούτε καν. Τα μέρη στα οποία απαγορεύεται το τσιγάρο είναι αυτά που ΠΡΕΠΕΙ να είναι. Γενικά, υπάρχει λογική στους ανθρώπους. Ας πούμε, απαγορεύεται επίσης και στην εστία. Αν προσέχεις όμως την καθαριότητα του δωματίου σου και τις ώρες που καπνίζεις, αποκλείεται να έχεις πρόβλημα. Υπάρχουν και ανιχνευτές καπνού στα δωμάτια αλλά μάλλον είναι σαν τους δημόσιους υπάλληλους της εφορίας. Μπορεί να καπνίζουν 12 άτομα μέσα σε 11μιση τετραγωνικά (τόσο είναι τα δωμάτιά μας), και να μην πάρουν χαμπάρι. Ευτυχώς. Οι άνθρωποι εδώ είναι ευγενικοί. Μπορεί να είναι και λίγο @ρχιδάκια μερικοί, αλλά τουλάχιστον δε στο δείχνουν, και σίγουρα, δεν θα σε αφήσουν αβοήθητο ή να αδιαφορήσουν. Τα λεωφορεία τελικά, σε μερικά μέρη του κόσμου, είναι συνεπέστατα και αξιόπιστα για τη μεταφορά σου :D Επίσης, γενικά, επικρατεί μια ηρεμία στον τρόπο ζωής τους. Όχι, το αντίστοιχο δικό μας, χαλλλλλαράααα. Αυτό μας έχει φάει. Εννοώ ηρεμία στη ζωή τους. Δεν τρέχουν στους δρόμους, δεν ψάχνουν για τσαμπουκά με το παραμικρό (εκτός αν έχουν γίνει κατσίκια απ'το αλκοόλ), έχουν γενικά ένα χαμόγελο που αυτό στην Ελλάδα δεν το βλέπω.. Τα Αγγλάκια είναι αφασίες και γουστάρουν γνωριμίες, ή τουλάχιστον, είναι ανοιχτοί στις παρέες τους. Οι Αγγλιδούλες του Brighton πρέπει να έχουν πάθει κάτι τώρα τελευταία γιατί γυρνάνε συνέχεια με φορεματάκια και φουστίτσες (ενω είναι φανερό ότι την έχουν δαγκώσει απ'το κρύο :D), ενώ εμείς μετα βίας την παλεύουμε με τα hoodies. Όχι ότι χάλασε κανέναν μας βέβαια, όλα κι όλα. Με την κοπέλα μου δε χώρισα. Έκατσα, το σκέφτηκα, και σε 10 λεπτά είχα αποφασίσει ότι, αν όντως υπάρχουν τα συναισθήματα που περιγράφουμε μεταξύ μας, θα το αντέξουμε. Και εγώ απ'τη μεριά μου, και εκείνη. Νιώθουμε πολύ πιο "δυνατοί" και οι 2 μας, όταν υπάρχει ο ένας για τον άλλον. By the way, πρέπει να μας καλοπιάνουν αρκετά τώρα που είναι αρχή. Κάθε μέρα γίνεται της πόπης από διαφορετικά πάρτυ κάθε βράδυ. Αντιλήφθηκα και αυτό που μου είχε περιγράψει ο zb00p. Οι Άγγλοι για να θεωρήσουν ότι διασκέδασαν, πρέπει το πρωί ο πονοκέφαλος απ'το hangover να μοιάζει με αυτόν της διάσεισης. Μ@λακία τους, αλλά αφού μπορώ να πιω 6-7 ποτά με 15 λίρες (=16-17 ευρώ), who gives a damn? Δικό τους είναι το στομάχι, κι εγώ το εκμεταλλεύομαι στην τσέπη μου. Δυσκολεύομαι να θυμηθώ την τελευταία φορά που ήπια 5 ποτά με 15 ευρώ! Η διαφορά ώρας μου έχει κάνει εντύπωση. Έξω έχει νυχτώσει λες και είναι 3 το βράδυ, και η ώρα είναι σχεδόν 10 (2 ώρες πίσω από Ελλάδα). Τέλος, τα τοπία. Σε ποια Γη κατέβηκα? Που βρέθηκε τόσο πράσινο? Πως χωράνε ΤΟΣΑ ατελείωτα στρέμματα πράσινης πεδιάδας και δάσους?? Και όλα αυτά στα 15 χλμ απ'τη θάλασσα? Συμπερασματικά, η Ελλάδα είναι Ελλάδα. Η Αγγλία έχει πολύ πιο ποιοτική ζωή και αυτό δύσκολα χωράει αμφιβολία. Όμως αυτή η ρεμπελότητα (σε όλους τους τομείς) που βιώνει κανείς στην Ελλάδα σου προκαλεί δίλημμα. Αξίζει να ζω εκεί έχοντας εις γνώση μου το τι συμβαίνει εδώ και τι συμβαίνει εκεί? Πολύ, πολύ νωρίς, για να είμαι σε θέση να το απαντήσω. Καλά να περνάτε παιδιά και δε χανόμαστε! Τώρα που βρήκα και Ίντερνετ, μια χαρά θα είμαι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2009 Ο λόγος που δεν χτυπάει είναι γιατί είναι fire detector και όχι smoke detector, δηλαδή ενεργοποιείται με την θερμότητα της φωτιάς και όχι με τον καπνό. Για παν ενδεχόμενο πάντως, βάζε μια κάλτσα (αν είναι ο στρογγυλός που εξέχει από το ταβάνι). Απλά, όταν δεν είσαι στο δωμάτιο να την βγάζεις γιατί μετά θα έχει καμπάνα αν το πάρουν πρέφα. Αυτά και καλή συνέχεια, το αντιμετωπίζεις θετικά και αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 Όντως είναι έτσι όπως το περιέγραψες. Μου έχουν πει κι άλλοι για την κάλτσα, είναι τόσο γνωστό κόλπο που θεωρώ ότι στα επόμενα μοντέλα των fire detectors θα κολλήσουν καρφιά πάνω στους ανιχνευτές μόνο και μόνο από πείσμα :P Thanks! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 Μπραβο μαν ωραιος.. Πραγματικα παντως απορω παρολο που ειμαστε το χαλαρο που λεμε ολοι..αλλα ολοι ειμαστε εχθρικοι εδω στο ελλαντα και εκει που τους θεωρουμε κρυους ειναι με το χαμογελο.. Μια φορα και εναν καιρο ειμασταν οι ελληνες καλα.. :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 H διαφορά είναι ότι εμείς δείχνουμε αυτό που είμαστε, άξεστοι δλδ και αυτοί κρύβουν αυτό που είναι κάτω από την ευγένεια τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 H διαφορά είναι ότι εμείς δείχνουμε αυτό που είμαστε, άξεστοι δλδ και αυτοί κρύβουν αυτό που είναι κάτω από την ευγένεια τους. πολυ αμφιβαλω γιαυτο -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 Και καλά κάνεις. Εγώ επειδή έζησα 9 χρόνια εκεί, επέτρεψε μου να ξέρω κάτι παραπάνω. Μεγαλώνουν με την ευγένεια σαν δεύτερη φύση τους. Βέβαια, αυτό ισχύει για τις τάξεις από την μεσαία και πάνω γιατί αν δεις τον άγγλο της φτωχογειτονιάς, θα τρομάξει το μάτι σου από την "ευγένεια" και την "φιλικότητα" του. Επίσης, όταν είναι μεθυσμένοι, γίνονται ΚΤΗΝΗ και δεν υπολογίζουν ΤΙΠΟΤΑ. Απελευθερώνουν όλη την καταπίεση του συστήματος και την πίεση να είναι τύπος και υπογραμμός. Εμείς από την άλλη, σε γενικές γραμμές δεν κρυβόμαστε σαν λαός, όταν κάποιος είναι αντιπαθής κάνει μπάμ, όταν είναι συμπαθητικός, πάλι το ίδιο. Έχει και τις περιπτώσεις που δεν μπορείς να τους ψυχολογήσεις αλλά αυτό ισχύει παντού. Σαφώς και έχει καλά ατομάκια αλλά είναι ενδεικτικό ότι δεν σε λένε φίλο αλλά mate, δηλαδή ο mate που πας στο μπαρ, ο mate που πας στο γήπεδο, o mate που δουλεύετε μαζί. Είναι αυτό που λέμε εμείς, "ενας γνωστός μου" Εκτός και αν έπιασα τη απάντηση σου λάθος και έχεις αμφιβολίες για το αν είμαστε εμείς άξεστοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 Εκτός και αν έπιασα τη απάντηση σου λάθος και έχεις αμφιβολίες για το αν είμαστε εμείς άξεστοι Αυτο ακριβως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 Ε ρε φίλε, είμαστε. Όταν ήρθα από το Λονδίνο για να ζήσω στην Αθήνα, έπαθα ΣΟΚ! ΣΟΚ και ΔΕΟΣ για την ευαισθησία του Έλληνα. Κανείς δεν περιμένει να βγείς από το λεωφορείο, κανείς δεν περιμένει να βγείς από το μετρό, σε σκουντάνε και πέφτουν πάνω σου και δεν λένε ένα συγγνώμη, στις σκάλες του μετρό κάθονται στα αριστερά και παρεξηγούνται αν τους πείς να κάνουν άκρη να περάσεις, υγιέστατοι άνθρωποι να παίρνουν το ασανσερ για να πάνε στον πρώτο όροφο από το ισόγειο και το αντίστροφο, κανίβαλοι στους δρόμους που σφάζουν προτεραιότητες και φανάρια, που παρκάρουν σε πεζοδρόμια και διαβάσεις, που κορνάρουν για το παραμικρό, που τσακώνονται γιατί περιμένουν 1 λεπτό στην ουρά της Χ υπηρεσίας και ένα σωρό άλλα. Όσον αφορά λοιπόν αυτό το κομμάτι, είμαστε άξεστοι. Όσον αφορα σύγκριση με τους άγγλους σε αυτό το κομμάτι, τότε είμαστε ΚΤΗΝΗ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 Αδερφέ, καν τη να και μην κοιτάς πίσω... -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 Ε ρε φίλε, είμαστε. Όταν ήρθα από το Λονδίνο για να ζήσω στην Αθήνα, έπαθα ΣΟΚ! ΣΟΚ και ΔΕΟΣ για την ευαισθησία του Έλληνα. Κανείς δεν περιμένει να βγείς από το λεωφορείο, κανείς δεν περιμένει να βγείς από το μετρό, σε σκουντάνε και πέφτουν πάνω σου και δεν λένε ένα συγγνώμη, στις σκάλες του μετρό κάθονται στα αριστερά και παρεξηγούνται αν τους πείς να κάνουν άκρη να περάσεις, υγιέστατοι άνθρωποι να παίρνουν το ασανσερ για να πάνε στον πρώτο όροφο από το ισόγειο και το αντίστροφο, κανίβαλοι στους δρόμους που σφάζουν προτεραιότητες και φανάρια, που παρκάρουν σε πεζοδρόμια και διαβάσεις, που κορνάρουν για το παραμικρό, που τσακώνονται γιατί περιμένουν 1 λεπτό στην ουρά της Χ υπηρεσίας και ένα σωρό άλλα. Όσον αφορά λοιπόν αυτό το κομμάτι, είμαστε άξεστοι. Όσον αφορα σύγκριση με τους άγγλους σε αυτό το κομμάτι, τότε είμαστε ΚΤΗΝΗ. Αρα σε τι ειμαστε καλυτεροι??? Στον φραπε? :lol: Ε ενταξει μονο το μεσογειακο κλιμα θα με κρατουσε εδω..προσωπικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 Εμένα με γύρισε πίσω η Ελλαδάρα με τον ήλιο και την θάλασσα της. Μεγάλωσα βλέποντας κάθε μέρα την θάλασσα και στην αγγλία αυτό με σκότωνε και για αυτό γύρισα στην Ελλαδάρα με τον ήλιο της, την θάλασσα της, τους Έλληνες με όλα τα στραβά τους και τα όμορφα τους. Δεν ήταν για μένα η αγγλία, δεν με σήκωνε το κλίμα και η "δυσκαμψία" των άγγλων όσον αφορά τη ζωή, πρωτοβουλίες μηδεν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 Εμένα με γύρισε πίσω η Ελλαδάρα με τον ήλιο και την θάλασσα της. Μεγάλωσα βλέποντας κάθε μέρα την θάλασσα και στην αγγλία αυτό με σκότωνε και για αυτό γύρισα στην Ελλαδάρα με τον ήλιο της, την θάλασσα της, τους Έλληνες με όλα τα στραβά τους και τα όμορφα τους. Δεν ήταν για μένα η αγγλία, δεν με σήκωνε το κλίμα και η "δυσκαμψία" των άγγλων όσον αφορά τη ζωή, πρωτοβουλίες μηδεν Καλα αν εμενα ροδο και εγω δεν το συζηταγα καν -_- Μαλον η αθηνα μου φταιει ποιο πολυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2009 Αγορίνα, όλα καλά θα πάνε. Εγώ είμαι Αμέρικα από το Μάιο και έχω πίσω το κορίτσι και τους φίλους να περιμένουν. Δύσκολο, πολύ δύσκολο. Αλλά εσύ ρε θηρίο είσαι 4 ώρες και γύρω στα 200? μακριά από την Ελλάδα. Είχα φίλο στη Σκοτία, έκανε τις τρέλες του! Πήγαινε κάτι 3ήμερα Ελλάδα, έβλεπε τον ΚΩΛΟΓΑΥΡΟ σε Ιταλία (τότε που έκανε τα διπλά τον πέτυχε ο τυχεράκιας) και άλλα τέτοια. Έλα, μην απογοητεύεσαι και προσπάθησε να δεις το μέρος εκεί σαν το σπίτι σου. Πρέπει να το αγαπήσεις, 4 χρόνια είναι αυτά. Εγώ τον Μάιο του 2010, ΠΟΥΛΟ και πολύ που με νοιάζει να ξαναπάω Αμέρικα. Κοίτα να κάνεις κι εκεί παρέες και θα δεις πόσο θα ανοίξει το μυαλό σου και οι ορίζοντές σου. Να εκμεταλλευτείς όσο χρόνο έχεις. Να βγαίνεις γιατί θα σαπίσεις όπως εγώ και ψάξε για κανα αλάνι να πηγαίνετε για μπαλίτσα, μπάσκετ εκεί δεν ξέρουν. Όλα καλά Μιχάλη, μην ανησυχείς. Αν φέρεις και το κορίτσι πάνω, ακόμα καλύτερα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες