Jump to content
sidchristos

50cc Daytona Sprinter vs Kymco Jetix

Recommended Posts

Γεια σε ολους,

Θελω να παρω 50cc παπι, κ εχω στο μυαλο μ το Sprinter της Daytona ή to Jetix της Kymco.. 50cc λογο διπλωματος.

θα ηθελα γνωμες για αυτα τα 2 ή κ για περισσοτερα παπακια μεχρι 1600Ε.

Τελος αργοτερα σκεφτομε να το κανω 125cc..ποιο ειναι το ποιο σιγουρο να μην παρουσιασει προβληματα?

Ευχαριστο απο τωρα :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το daytona εγώ λέω και αμα το πειράξεις όμως θα σου βγάλει προβληματα εκτος και αν ρίξεις αλλα 2000 χιλιαρικα....Παρε ενα Χ και εισαι οκ....

Καλα τι αβαταρ εχεις βάλει να πουμε πηγα να σκοτωσω το μυγακι στην οθονη.... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χωρις να θελω να πενευτω και ως κατοχος ενος κυμκο

οτι ακουγεται απο kymco ειναι εγγυηση φιλε μου

Τροποποιήθηκε από τον kwstasxt

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Hmm ok μπορει να κανω λαθος αλλα ειχα sprinter , το εδωσα και πηρα διχρονο scooter πενηνταρι και παει ΠΟΛΥ καλυτερα! ξανασκεψου το!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Hmm ok μπορει να κανω λαθος αλλα ειχα sprinter , το εδωσα και πηρα διχρονο scooter πενηνταρι και παει ΠΟΛΥ καλυτερα! ξανασκεψου το!

ναι φυσικά και θα πάει αφού είναι δίχρονο

πάρε το sprinter και αν το φτιάξεις σωστα δεν θα εχεις προβλημα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειμαι κατοχος ενος gilera runner 50cc και σου μιλαω απο προσοπικη εμπειρια οτι το μηχανακι ειναι κορυφη κανενα παπακι στα ιδια κυβικα δεν μπορει να το πιασει και αν δινεις τα χρηματα για μηχανακι θα σου προτεινα ενα ελαφρως μεταχειρισμενο runner,nrg,gp1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω η runner η gp1 θα επαιρνα αλλα το gp1 μου αρεσε πιο πολυ εμφανισιακα γ αυτο και δε πηρα runner! Απο επιδοσεις δε ξερω ,ακομα το στρωνω αλλα και παλι σε σχεση με το sprinter παει πολυ καλυτερα ! :o [και ανοιγω μονο το μισο γκαζι! ]

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ειμαι κατοχος ενος gilera runner 50cc και σου μιλαω απο προσοπικη εμπειρια οτι το μηχανακι ειναι κορυφη κανενα παπακι στα ιδια κυβικα δεν μπορει να το πιασει και αν δινεις τα χρηματα για μηχανακι θα σου προτεινα ενα ελαφρως μεταχειρισμενο runner,nrg,gp1

ρε μην συγκρίνεται ανομοια πράματα δίχρονο με 4χρονο εννοείται ότι δεν μπορει να το φτάσει..... όμως για αυτό και κάνει 2100 το runner που είναι εξωφρενικό ποσό.... καλύτερα να πάρω τπτ άλλο και να δώσω τα μισα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστω για τις απαντησεις, αλλα να συμπληρωσω το μηχανακι δν το 8ελω για να τρεχω, κοντρες κτλ.

125cc θα το κανω κυριος γιατι δικαβαλο ανηφορα με 50cc ειναι προβλημα..κ εδω στα μερη μ ειναι γεματο ανηφορες xD

Προτιμω τ 4χρονα μιας κ δν τρεχω αφοθ παρουσιαζουν λιγοτερα προβληματα απο τ διχρονα :S

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Προτιμω τ 4χρονα μιας κ δν τρεχω αφοθ παρουσιαζουν λιγοτερα προβληματα απο τ διχρονα :S

Σωστος ! :_thumbsup:

τελικα που κατεληξες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προς το παρον το Sprinter. To συγκεκριμενο Kymco εχω ακουσει απο φιλο πως παρουσιαζει προβληματακια..Αλλα θα περιμενω για περισσοτερες γνωμες :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Προς το παρον το Sprinter. To συγκεκριμενο Kymco εχω ακουσει απο φιλο πως παρουσιαζει προβληματακια..Αλλα θα περιμενω για περισσοτερες γνωμες :)

προβληματακια ? σαν τι δηλαδη?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η μηχανη του αποκλειεται να εχει προβλημα εκτος αν εχεις πεσει στην περιπτωση η το κανεις κακη χρηση (κακο στροσιμο και παει λεγοντας) για τα πλαστικα

επειδη εγω ειμαι κατοχος του νεχχον και οχι του τζετιξ αλλα ποια ειναι η διαφορα αφου η ιδια εταιρια τα παραγει

τα πλαστικα του ειναι μια χαρα ουτε τριζουν ,ουτε τπτ

Παρολα αυτα αρχισε προσφατα ενα τριξιμο στην μασκα και αυτα γτ περναω απο σκατοδρομους με λακουβες και φενεται να εχει σπασει κανα πλαστικο που την στηριζει .. αλλα θα την φτιαξω :P

Τα κυμκο για μενα ειναι καλητερης ποιοτητας απο τα ντεητονα

εχουν πεσει και οι τιμες , και προσφερει η κυμκο 2 χρονια εγγυηση για ολα τα προιοντα της

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μν το σκεφτεσαι .παρε νταιτονα.εχει ενασ γνωστος μου σπριντερ 50 .to ekane 72cc k petai!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε παρολο που εχω το σπριντερ πρωτα 50 και μετα 125 θα σου ελεγα να το αποφυγεις..απο δικια μου εμπειρια απεφυγε τα κινεζικα..ο κινητηρας δν θα σοθ παθει τπτ αλλα κατι αλλα μπορει..ψαλιδια,φρενα και τετοιες ιστοριες..αλλα σε αυτα τα 2 sprinter!! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα πλαστικα κ η μηχανη απειραχτη παρουσιαζαν προβλημα :S

Αυτα τα 2 μηχανακια δεν συγκρινονται...τα πλαστικα του Jetix ειναι απο τα πιο ομορφα και γεροδεμενα στην αγορα,του daytona στηριζονται με 5 βιδες :whistling: ...μηχανικα εμενα προσωπικα δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα και σε κανεναν αλλον με το ιδιο μηχανακι απ'οτι εχω ακουσει...ειναι τελειως διαφορετικα μιχανακια απο καθε αποψη(δεν θα το αναλυσω τωρα,θα πιασουμε 10 σελιδες)...οσο για επιδοσεις μην περιμενεις και πολλα,50αρια ειναι αλλωστε... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Jetix 50.. :scooter:

sprinter :pray:

( τα πολυφοβαμαι τα κινεζικα εγω )

Τροποποιήθηκε από τον Σωτος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαλοου παιδες,

ψαχνω ψαχνω για αυτα τα δυο μηχανακια για 125 μονο και δεν ειδα τπτ.

Τι λετε?

το jetx με κλεινει το ματι παντοσ απο κοντα - το sprinter ομως απο μακρια!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η μηχανη του αποκλειεται να εχει προβλημα εκτος αν εχεις πεσει στην περιπτωση η το κανεις κακη χρηση (κακο στροσιμο και παει λεγοντας) για τα πλαστικα

επειδη εγω ειμαι κατοχος του νεχχον και οχι του τζετιξ αλλα ποια ειναι η διαφορα αφου η ιδια εταιρια τα παραγει

τα πλαστικα του ειναι μια χαρα ουτε τριζουν ,ουτε τπτ

Παρολα αυτα αρχισε προσφατα ενα τριξιμο στην μασκα και αυτα γτ περναω απο σκατοδρομους με λακουβες και φενεται να εχει σπασει κανα πλαστικο που την στηριζει .. αλλα θα την φτιαξω :P

Τα κυμκο για μενα ειναι καλητερης ποιοτητας απο τα ντεητονα

εχουν πεσει και οι τιμες , και προσφερει η κυμκο 2 χρονια εγγυηση για ολα τα προιοντα της

με αφορμή αυτό ήθελα να προσθέσω κάτι...λοιπόν ήμουν καίγω κάποτε στο ίδιο δίλημμα μεσενα και τελικά είπα να πάρω το nexxon (επειδή είχε και αρκετό χορό κάτω από την σέλα)τέλος πάντως όμως,πήγα να δω και μου είπε ότι μπορεί να μου το φέρει μέχρι που λίγο πριν το πάρω μου είπε ότι σταμάτησε η κυκλοφορία του και έχουν μείνει μονο τα αποθέματα...οποτε να ξέρεις,άμα σταματάει η κυκλοφορία σε ένα μοντέλο η εταιρία δεν τα πήγαινε καλά...μετά πήγα προς το jetix και μου είπε ότι υπάρχει περίπτωση να συμβεί το ίδιο και με αυτό!οποτε να ξέρεις....το jetix είναι τέλειο για 50cc,το ίδιο όμς και το daytona!αλλα!στο 100% το 90% έχει daytona και το 10% jetix επειδή μονο και μονο δεν είναι τόσο διαδεδομένο...οποτε να ξέρεις....άμα το θες για καιρό πάρε daytona και δεν θα ρισκάρεις τίποτα....ενώ με το άλλο έχεις ένα μικρό ποσοστό ρίσκου

Αυτα τα 2 μηχανακια δεν συγκρινονται...τα πλαστικα του Jetix ειναι απο τα πιο ομορφα και γεροδεμενα στην αγορα,του daytona στηριζονται με 5 βιδες :whistling: ...μηχανικα εμενα προσωπικα δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα και σε κανεναν αλλον με το ιδιο μηχανακι απ'οτι εχω ακουσει...ειναι τελειως διαφορετικα μιχανακια απο καθε αποψη(δεν θα το αναλυσω τωρα,θα πιασουμε 10 σελιδες)...οσο για επιδοσεις μην περιμενεις και πολλα,50αρια ειναι αλλωστε... :_thumbsup:

επίσης ακόμα κάτι που πρέπει να ξέρεις....ο καθένας μπορεί να πει ότι θέλει...μπορεί να πει ότι το μηχανάκι πχ είναι σκατά αλλα μπορεί να φταίει αυτός που το έστρωσε σκατά η έκανε μαλακίες...οποτε τελευταία συμβουλή μιας και αποφάσισα με έναν φίλο μου να πάρουμε την ίδια βδομάδα αυτός το jetix και εγώ το daytona για να ξέρουμε τι αλήθεια παίζει....και τα δυο είναι γαμάτα καλά μηχανάκια και αντέχουν αρκεί να τα προσεχεις...η απόφαση είναι δίκια s αλλα μην φοβάσαι ότι θα κανεις mlkia gt και τα δυο είναι ουσιαστικά το ίδιο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα φιλαρακια.....εγω θα σας πω ακριβως την δικια μου περιπτωση με αυτα τα 2 μηχανακια.....ημουν ακριβως στο ιδιο διλλημα....ενω εχω οδηγησει και το 50 κ το 125 της Daytona,μου φανηκε πολυ απλο μηχανακι σχετικα με το στησιμο του.....απο επιδοσεις δν τρελαθηκα,και ουτε απο θεμα στισιματος στον δρομο.......οδηγησα το Jetix to 125,το οποιο και πηρα και πραγματικα φυσαει τρελααααα....εμενα γνωμη μου ειναι να παρεις το Kymco....δεν θα σου πω πολλα απλα θα πιστεψεις πως οδηγας μηχανη.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Sprinter? ΦΥΣΙΚΑ ΝΑΙ αμα ειναι 125.

στην θεση σου θα εκανα την εξης (μαγκιά/μαλακία)

θα επερνα το 50αρι θα το δηλωνα σαν 50αρι και θα εδινα αντε το πολυ 250 αντε το ΤΕΡΑΣΤΙΟ 350 ευρο και θα εβαζα το μοτερακι το 125 και μια εξατμισουλα και θα ημουν ο ποιο μαγκας.

μια χαρα ειναι στα σπριντερ μην λεμε μλκιες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σε ολους,

Θελω να παρω 50cc παπι, κ εχω στο μυαλο μ το Sprinter της Daytona ή to Jetix της Kymco.. 50cc λογο διπλωματος.

θα ηθελα γνωμες για αυτα τα 2 ή κ για περισσοτερα παπακια μεχρι 1600Ε.

Τελος αργοτερα σκεφτομε να το κανω 125cc..ποιο ειναι το ποιο σιγουρο να μην παρουσιασει προβληματα?

Ευχαριστο απο τωρα :D

Ειναι παλιο το θεματακι παντος απο μενα τα kymco εγγυηση!(αν ψανχεις ακομα που δεν νομιζω)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα