OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2009 Αυτο ελειπε ρε,ΚΤΜ ποδηλατο και να μην μπαινει καλα δεν γινεται ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CHRISPASSAT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2009 Ρε ξερεις τι σημαινει Τζετ?αυρια εχουμε ραντεβου με το παιδι να ανεβουμε παπαγου (niar ελα και εσυ) να στησουμε εκει πανω καμια κοντριτσα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2009 Μιας και ακουσα τις συμβουλες...σας..επειδη ειχα ορεξη.....ντυθηκα καταλληλα(κρανος,μπουφαν κλπ) και πηγα σε ενα παλιο γηπεδο αδειο του μπασκετ και εκανα τις καγκουριες μου...... εκει περνουσα απο εξω ενα παιδι με ενα KTM ποδηλατο 2009..... μπηκε μεσα...και αρχισαμε τις καγκουριες...σουζες κοντρες κλπ....μπορει να τον περνουσα...αλλα ο τροπος που πηγαινε το ποδηλατο του ηταν καταπληκτικος...μπεναμε στην στροφη αυτος το πλαγιαζε και δεν ενιωθε χριστό...μεχρι που κανουμε κατι γυρους και δεν αντεξα..του λεω ελα να ανταλλαξουμε λιγο.....παιδες τι να σας πω...το ερωτευτηκα?το αγαπησα?το λατρεψα?ειναι λιγο....εκανα με αυτο γυρω στους 30 γυρους....απιστευτο....πλαγιαζες στην στροφη και ηταν βεντουζαρισμενο κατω.....μετα αραξαμε και τον ρωταγα τα σχετικα.... 1900 ευρω το ποδηλατακι....... και ειναι το παρακατω.... Μπα αγορασε το εσυ εγω με 2000 ευρο θα παρω το Crypton x... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2009 To KTM ποδηλατο θα σας φαει μην πατε... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2009 Απο αυτό το πράγμα τι κοστίζει τόσο??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CHRISPASSAT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2009 Απο αυτό το πράγμα τι κοστίζει τόσο??? Μονο τα υδρυλικα δισκοφρενα τελευταιου μοντελου εχουν 320 ευρω...σασμαν και ταχυτητες εχουν 200....ζαντες αλλα 200...λαστιχα εχει 45 το καθενα......το πιρουνι ειναι με κλειδωμα στο τιμονι και ρυθμιζομενο πρεπει να εχει γυρω στα 100 με 150.....ε και κατι δισκοπλακες ταψια που του εχει βαλει.....τοσα μου πε οτι εφτασε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2009 Μερικά και από εμένα.Κράχτε όσο θέλετε,θα κάνω και άλλες σούζες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CHRISPASSAT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2009 Αδερφε....απλα πιλοτος..... ειδα τα βιντεο σου και απο κατω ενα σχολιο.... ισως και το καλυτερο που εχω διαβασει... wraios re pitsirika xeromai pou iparxoun akoma pitsirikia san esena. Egw osa vlepw pleon i moni tous asxoleia einai kana lineage se kana net cafe :)Kai to kalitero asxolise me dixrona ! 2stroke power! τα λεει ολα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2009 Ρε ξερεις τι σημαινει Τζετ?αυρια εχουμε ραντεβου με το παιδι να ανεβουμε παπαγου (niar ελα και εσυ) να στησουμε εκει πανω καμια κοντριτσα..... Παπαγου που? αυριο θα ειμαι στην πιστα το απογευματακι ^^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giwrgakis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2009 φιλε καλο το ΚΤΜ αλλα ριξε ενα βλεφαρο στο δικο μου.ειμαι σε συλλογο και παω συνεχεια σε βουνα τσεκαρε scott scale 30 2350euro Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2009 φιλε καλο το ΚΤΜ αλλα ριξε ενα βλεφαρο στο δικο μου.ειμαι σε συλλογο και παω συνεχεια σε βουνα τσεκαρε scott scale 30 2350euro Ομορφο αλλα δεν κοπαναει πολυ χωρις πισω αναρτηση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ozfrox 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2009 Στα βουνα νομιζω δεν πολυ καθεσε, πιο πολυ ορθιος εισαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2009 και πάλι καλύτερα δεν θα ήταν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CHRISPASSAT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2009 Oχι παιδες δεν κοπαναει καθολου...εδω το δικο μου.... Εμενα δεν κοπαναει παει μια χαρα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giwrgakis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2009 το ποδηλατο ειναι mountain bike το οποιο ειναι για αναβαση στο βουνο και εχει πιο λιγο βαρος για το λογο αυτο . τα ποδηλατα downhill εχουν πισω αναρτηση και περισσοτερο βαρος για να ειανι πιο σταθερα στις καταβασεις. συγκεκριμενα το δικο εχει 10.35 κιλα συμφωνα με το κατασκευαστη αλλα συν κατι πραγματακια που του εχω προσθεσει πιστευω να ειναι κατω απο 9,50 κιλα οπως ανθακονηματινη σελα παλουκοσελο λαιμο τιμονιου τιμονι και αλλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CHRISPASSAT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2009 το ποδηλατο ειναι mountain bike το οποιο ειναι για αναβαση στο βουνο και εχει πιο λιγο βαρος για το λογο αυτο . τα ποδηλατα downhill εχουν πισω αναρτηση και περισσοτερο βαρος για να ειανι πιο σταθερα στις καταβασεις. συγκεκριμενα το δικο εχει 10.35 κιλα συμφωνα με το κατασκευαστη αλλα συν κατι πραγματακια που του εχω προσθεσει πιστευω να ειναι κατω απο 9,50 κιλα οπως ανθακονηματινη σελα παλουκοσελο λαιμο τιμονιου τιμονι και αλλα εγω οταν το ειχα ζυγισει εβγαλε γυρω στα 10 με 10 μισο κιλακια..... Εχει φοβερη εκκινηση το δικο μου...δεν το πιανει ευκολα κανενα... σημερα εκανα ενα ανοιγμα στην μεσογειων με ideal zig zag την εκδοση με τα υδραυλικα....κεραστηκε τσαγακι φυσικα.... Αυριο μετα το σχολειο εχω κανονισει να ανεβω με μια παρεα πεντελη.....και παπαγου..... οπως επισης σημερα θα παω παπαγου.....στα αλματα.... Συντομα φωτος.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giwrgakis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2009 αμα θες να το κατεβασεις και αλλο βαλε κατι σε ανθρακονημα απως ειπα παραπανω με σχετικα λιγα χρηματα εγω τωρα για παραδειγμα αμα θελω να το κατεβασω απο τα 9+ στα 7-7μιση θελω ποΛΛΛΛΛΛΛΑ χρηματα (700-1000 ευρω ) ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ χαχαχα :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CHRISPASSAT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2009 Δεν του ριχνω αλλα λεφτα ρε...με την καμια....αυτο εχει φτασει γυρω στα 1000 περιπου... ειχα και ενα ideal που ειχε φτασει 700 ευρω....και μολις του βαζω δισκοφρενα shimano....μου κοψαν και τις 3 αλυσιδες που ηταν δεμενο...και αφαντο..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CHRISPASSAT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2009 Αυτος μπροστα ειμαι εγω με το KTM ενως παλιου φιλου.... http://www.youtube.com/watch?v=FNxFudTzKx4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2009 Αυτος μπροστα ειμαι εγω με το KTM ενως παλιου φιλου.... http://www.youtube.com/watch?v=FNxFudTzKx4 Θα σου ανεβασω σε ενα δυημερο δυο βιντεακια να δεις τι θα πει καγκουρια.......(με ποδηλατο και πατινι μην φανταστειτε τπτ....) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sowhat 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 Περαστικά.. Ελπιζω να μην παρεις ποτε μηχανή. Και μην κερνας τοσο τσαι κανει κακο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 Περαστικά.. Ελπιζω να μην παρεις ποτε μηχανή. ..Ελπιζω να ηταν ατυχης εκφραση.. :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sowhat 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2009 ..Ελπιζω να ηταν ατυχης εκφραση.. :/ Ο ίδιος ειπε οτι ΔΕΝ θελει μηχανη,θεωρω οτι καλο ειναι να χουν μηχανες οσοι τις αγαπουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ozfrox 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2009 Πο ρε παιδι μου διψα για κοντρες, τι ειναι αυτο το πραγμα... Αμα κουβαλισεις την ιδια νοοτροπια με αλλα οχηματα σε βλεπω λιαν συντομως καρφωμενο σε ενα δεντρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες