Jump to content
strada

πειτε ενα κολημα που τρωτε συχνα!!!

Recommended Posts

Απο παιδακι εχω συνεχες προβλημα να βρω τα κλειδια μου.ειτε αυτα ειναι καπου στο σπιτι,ακομα και πανω μου να ειναι,παντα ψαχνω πρωτα σε ολα τα λαθος μερη-τσεπες και τα βρισκω αφου εχω γινει κοκκινος και σταζω αιμα απο μυτη-ρουθουνια. :ranting:

για πειτε και σεις γιατι εγω... :sopase::tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

όταν πάω για το "χοντρό" πίνω πάντα φραπέ και καπνίζω! Χειμώνα καλοκαίρι!

:_zeppelin: :_zeppelin: :_zeppelin: :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιμαμαι με ανοιχτο τζαμι τη νυχτα , ακομα κι οταν χιονιζει γιατι νομιζω οτι δεν υπαρχει αρκετο οξυγονο μεσα στο δωματιο!! (καλο ε??)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
υπάρχει ένα κιτ(μπρελόκ και μια συσκευή) που ειναι ανιχνευτής κλειδιων. :thumbsup:

θα το ψαχνω και αυτο μετα... :knuppel2::rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σκεφτομαι πιγκουινους ολη την ωρα για οποιοδηποτε (ασχετο συνηθως) θεμα

edit Ψυχαναγκαστική - Καταναγκαστική διαταραχή

Βασικό χαρακτηριστικό της νεύρωσης αυτής είναι οι επαναλαμβανόμενες ψυχαναγκαστικές (ιδεοληπτικές) σκέψεις ή οι καταναγκαστικές πράξεις.

Ο όρος ψυχαναγκασμός (ή ιδεοληψία) αναφέρεται σε έμμονες σκέψεις που μπορούν να πάρουν τη μορφή μιας λέξης, μιας φράσης ή μιας εικόνας. Επίσης μπορεί να αναφέρεται σε μια συνεχή απασχόληση με ένα συγκεκριμένο θέμα ή σε μια ιδέα του ατόμου - φόβος και ταυτόχρονα επιθυμία ότι θα κάνει κάτι κακό (π.χ. φόβος μόλυνσης ή φόβος του μήπως σκοτώσει). Οι καταναγκαστικές πράξεις συνίστανται σε στερεότυπες συμπεριφορές, που λαμβάνουν τη μορφή ιεροτελεστιών και επαναλαμβάνονται επίμονα και συνεχώς. Οι καταναγκασμοί αυτοί ενώ αναγνωρίζονται από τον ασθενή ως ανούσιες ή υπερβολικές και εκτελούνται ακούσια και με αίσθημα δυσφορίας, ωστόσο κρίνεται εξαιρετικά δυσχερές, αν όχι αδύνατο, από τον ίδιο να τους σταματήσει.

Ταυτόχρονα η διαταραχή αυτή δημιουργεί έντονο συναίσθημα ενοχής, το οποίο ο ασθενής προσπαθεί να εξαλειώσει με αντίθετες σκέψεις ή με τελετουργικές πράξεις.

Η διαταραχή εμφανίζεται συνήθως σε πρώιμα στάδια της παιδικής ηλικίας και στην ενήλικη ζωή αποβαίνει ιδιαίτερα δυσλειτουργική. Ακόμη η διαταραχή αυτή σχετίζεται με την κατάθλιψη σε τέτοιο βαθμό ώστε η διάκριση τους να γίνεται ιδιαίτερα δυσχερής.

πηγη : http://www.iatronet.gr/article.asp?art_id=172

Τροποποιήθηκε από τον Al_Bandy

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν πινω τον πρωινο μου καφε(παντα ελληνικος), δεν θελω να μ'απασχολησει κανενας και για τιποτα!

Εννοειται πως αν γινει κατι τετοιο, ειναι ο χειροτερος εχθρος μου! :angry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν έχω κλειδώσει (το σπίτι, τη μηχανή, το τουτού, το γκαράζ). :unsure::unsure:

Φυσικά επιστρέφω, ποτέ όμως μέχρι τώρα δεν έχω ξεχάσει να κλειδώσω άψογα. Απλά το κάνω μηχανικά και δεν το θυμάμαι. :wacko:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
κοιμαμαι με ανοιχτο τζαμι τη νυχτα , ακομα κι οταν χιονιζει γιατι νομιζω οτι δεν υπαρχει αρκετο οξυγονο μεσα στο δωματιο!! (καλο ε??)

Και γώ ξυπνάω με σταλαχτίτες στη μύτη και την καράφλα μου απο το κρύο!!!!! :wacko::_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και γώ ξυπνάω με σταλαχτίτες στη μύτη και την καράφλα μου απο το κρύο!!!!! :wacko::_zeppelin:

σκεπασου :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χε χε αυτο με το παραθυρο το κανω κ εγω. Ταυτοχρονα ομως οταν παω να κοιμιθω πρεπει να εχω ΠΑΝΤΑ τα εξης αντικειμενα:

Φακος - μπουκαλι με νερο - κινητο - δευτερο φακο μη χαλασει ο πρωτος - mp3 player φορτισμενο παντα - οτωασπιδες δευτερες και ορειβατικα μποτακια. Παλια ηθελα και σκοινι ιδιου μηκους με το υψος του οροφου που μενω αλλα το ξεπερασα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Χε χε αυτο με το παραθυρο το κανω κ εγω. Ταυτοχρονα ομως οταν παω να κοιμιθω πρεπει να εχω ΠΑΝΤΑ τα εξης αντικειμενα:

Φακος - μπουκαλι με νερο - κινητο - δευτερο φακο μη χαλασει ο πρωτος - mp3 player φορτισμενο παντα - οτωασπιδες δευτερες και ορειβατικα μποτακια. Παλια ηθελα και σκοινι ιδιου μηκους με το υψος του οροφου που μενω αλλα το ξεπερασα.

χχααχαχαχαχααχ :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είμαι λίγο Μονκ (από τη γνωστή σειρά) με τα πραγματά μου, θέλω να είναι τακτοποιημένα και στο γραφείο και στο σπίτι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εσυ ετοιμαζεις μπαγαζια καθε νυχτα δηλαδη!!! :P (και εγω νερο παντα!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχεις πρόβλημα! Να το κοιτάξεις... :D :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο κοληματα εχουμε πολλα !!

πχ χειμωνα καλοκαιρι με μαλινες παντοφλες...στο κρεβατι διπλα παντα 2 φακους...με το φως εχω μαλωσει και εχω μερα νυχτα κλειστα παραθυρα μεχρι και τα πολυμπριζα δεν εχουν λαμπακια...το βραδυ εχω ενα κατι με τον ηχο δεν θελω να ακουω τιποτα ολα κλειστα... και πολλα ακομα ΜΟΝΚ λεμε !!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είσαι μόνη σου εκεί έξω...Είμαστε πολλοί...

Εγώ το κάνω κάθε εποχή σε όποια χώρα και να πάω(μόνο στο Άμστερνταμ είχα φάει πακέτο από την υγρασία).

Όχι για το οξυγόνο απλά μου αρέσει η φρεσκαδούρα του κρύου αέρα.

Φυσικά αν καταλάθος μείνεις ξεσκέπαστος όλο το βράδυ....:scared: :scared: :scared: :scared:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Απο παιδακι εχω συνεχες προβλημα να βρω τα κλειδια μου.ειτε αυτα ειναι καπου στο σπιτι,ακομα και πανω μου να ειναι,παντα ψαχνω πρωτα σε ολα τα λαθος μερη-τσεπες και τα βρισκω αφου εχω γινει κοκκινος και σταζω αιμα απο μυτη-ρουθουνια. :ranting:

για πειτε και σεις γιατι εγω... :sopase::tooth:

Υπάρχει ένα μπρελόκ που όταν σφυρίζεις δονείται, φωτίζει κόκκινο και σφυρίζει. Οπότε βάζει ένα τέτοιο στα κλειδιά σου και μόλις τα ψάξεις και δεν τα βρίσκεις ρίχνεις ένα σφυριγματάκι και φανερόνονται!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με το παράθυρο μια από τα ίδια, μερικές φορές και την μπαλκονόπορτα....ευτυχώς δεν κρυώνω εύκολα.

Κατα τ'άλλα έχω ένα κόλλημα ως προς τις διαδικασίες που κάνω κάποια στάνταρ πράγματα και δεν θέλω να μου αλλάζει κανείς τη διαδικασία γιατί τρελαίνομαι.....οι πιο κολλητοί μου λένε πως είμαι αργόσχολος αλλά μ'αρέσει να είμαι σίγουρος πως κάτι το έχω κάνει σωστά παρά να έχω μετά το άγχος. Νομίζω υπάρχει λέξη γι'αυτό, λέγεται μεθοδικότητα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
σκεφτομαι πιγκουινους ολη την ωρα για οποιοδηποτε (ασχετο συνηθως) θεμα

edit Ψυχαναγκαστική - Καταναγκαστική διαταραχή ......

Έχεις απόλυτο δίκιο να τους σκέφτεσαι :_thumbsup: , έχουν κάνει παγκόσμια συνωμοσία για παγκόσμια κυριαρχία. :_rock-on:

Κάνεις και ραπέλ δλδ?

Κόλλημα? Δεν αντέχω το συνδυασμό ζέστη και υγρασία και το αποφεύγω πάση θυσία. ΑΑΑΑΑ και αυτό με το κλείδωμα κλπ έχω κατέβει με πιζάμες και βροχή να τσεκάρω το αμάξι :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν ξέρεις ποτέ αν θα περάσει η εχθρική αεροπορία για βομβαρδισμό της περιοχής :unsure:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

άμα δεν δω τις αθλητικές εφημερίδες το πρωί τρελαίνομαι κάτι μου λείπει όλη μέρα. πάμε μωρή παναθα να φάμε τους τουρκους σήμερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:lol: Τι λετε τωρα ρε σεις! Και νομιζα οτι εγω εχω θεματα! :lol:

ΥΓ. Ρε συ Αγγελε, οταν με βλεπεις δηλαδη βλεπεις εναν πινγκουινο;;; :huh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:lol: Τι λετε τωρα ρε σεις! Και νομιζα οτι εγω εχω θεματα! :lol:

ΥΓ. Ρε συ Αγγελε, οταν με βλεπεις δηλαδη βλεπεις εναν πινγκουινο;;; :huh:

βλεπω ενα πιγκουινο καβαλα σε μια μαυρη πιγκουινιτσα πολυ καλη στο κρεβατι

αλλες φορες σε βλεπω πανω σε μια κοκκινη σεξυ πιγκουινιτσα νοικοκιρα οτι πρεπει για γαμο...

και ναι εχω στα αμεσα σχεδια μου να κανω πλουσιο ενα ψυχιατρο :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα