Jump to content
Sign in to follow this  
dimitrishndsm

Κράνος - η άλλη άποψη,

Recommended Posts

Αν δεν εχεις εγκέφαλο ρε καραγκιόζη τι να το κανεις το κρανος, ευτυχώς το καταλαβες ……. Ουστ ρεεεεε!!!!!!

Μην φοράτε προφυλακτικά στα κεφάλια σας ……. σπάνε!!!!! χαχαχαχαχαχαχα :tease: :tease:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

εγω συμφωνω μονο στο οτι το να μη φοραω κρανος κανει κακο μονο σε μενα και κανεναν αλλο. γιατι αμα ειναι ετσι πρωτα απο ολα πρεπει να καταργησουμε τις μηχανες αφου ειναι στατιστικα σιγουρο οτι θα πεσεις και θα τραυματιστεις. και σε μια συγκρουση σιγουρα θα κλεισεις και το σπιτι του αλλου γιατι αμα ειχες αμαξι δεν θα γινοταν τιποτα.

και αυτο εχει προταθει σε πολλες χωρες να γινει. οπως εχει προταθει να φορανε κρανη στα αυτοκινητα (νομιζω στην αγγλια). και οπως μπορει να προταθει προστιμο και για οποιον ειναι στην εθνικη και δεν φοραει στολη.

εχω ακουσει πολλους να λενε οτι αμεσως μετα το κρανος πρεπει να μπαινει η μποτα. δεν εχω τοση εμπειρια για να ξερω αλλα νομιζω οτι εχουν δικιο. μηπως πρεπει να τρωμε και προστιμα για τις μποτες?

το εχει πολλες φορες οτι δεν εχω εμπειρια μεγαλη στις μηχανες και αυτα που λεω τα λεω με την κοινη λογικη (ελπιζω). απλα επειδη διαβαζω πολλα, θελω να ειμαστε προσεκτικοι για το τι μας περνανε οτι ειναι νομιμο και τι οχι, γιατι καμια μερα μπορει να ξυπνησουμε και να εχουν απαγορευσει τις μηχανες "για να μην πληρωνει το κρατος τα νοσοκομεια και τα χειρουργεια" !

αυτα και να μην θεωρηθει οτι υποστηριζω τον τυπο. ο τυπος ειναι σαν να μας λεει οτι ειναι δικαιωμα του να καπνιζει επειδη το καπνισμα ειναι θεραπευτικο!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο,τι να ναι !!!! Ο συντακτης του κειμενου πρεπει να ναι ο Chuck Norris.....που τον γραψανε για κρανος και προσπαθει να εξηγησει οτι δεν του χρειαζεται....! Τι να πω.....

" 1) Το κράνος μειώνει το περιμετρικό οπτικό πεδίο. Ενδέχεται να μην αντιληφθεί ο οδηγός ένα όχημα το οποίο έρχεται από πίσω και να συγκρουστεί με αυτό."

-Υπαρχουν και καθρεπτες....

"3) Η χρήση κράνους δίνει την ψευδαίσθηση ασφάλειας και ο οδηγός γίνεται λιγότερο προσεκτικός. Αυτός που φορά κράνος καθίσταται ανώνυμος και μειώνεται το αίσθημα ευθύνης προς τους άλλους. Κοινοί εγκληματίες ή τρομοκράτες φέροντες κράνος διαπράττουν αδικήματα χωρίς να διατρέχουν κίνδυνο να αναγνωριστούν."

Ναι γιατι χωρις κρανος δεν κανει καγκουριες...Ιδια λογικη με το νομο του Καρατζαφυρερ για την κουκουλα. Τουτεστιν κουκουλα-κρανος=αναρχικοι-εγληματιες. Δεν την παλευει καστανο το ατομο.....

"4) Η χρήση κράνους προξενεί αίσθημα μικρής ή μεγάλης δυσφορίας στον οδηγό, ανάλογα με την ευαισθησία του, με αποτέλεσμα να μειώνει σε αντίστοιχο βαθμό και την προσοχή του."

Καλυτερα να νοιωθει δυσφορια παρα να μην νοιωθει καθολου...λεμε τωρα...

"6) Εάν έντομο, όπως είναι η μέλισσα ή η σφίγγα, εισέλθει και παγιδευτεί στο κράνος, η προσοχή του οδηγού θα περισπαστεί με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος."

Προφανως ειναι καλυτερα να στραβωθεις και να βρεθεις πουθενα η να πεσεις πανω σε καποιον φουκαρα παρα να φτασεις αρτημελης σπιτακι σου....

"3) Το κράνος αφορά την προστασία της κεφαλής και μόνο. Δεν προστατεύει σε καμία απολύτως περίπτωση το υπόλοιπο σώμα και ιδιαίτερα στην σπονδυλική στήλη μπορεί να προξενήσει καταστροφική βλάβη."

Για τα προφυλακτικα τι θα πει ?

"- Το κράνος είναι ένα αντικείμενο με πολύ χαμηλό κόστος κατασκευής, πολύ υψηλή τιμή πώλησης και επομένως με μεγάλο συντελεστή κέρδους. Στην χώρα μας τα περισσότερα κράνη εισάγονται. Δεκάδες δισεκατομμύρια δραχμές σε συνάλλαγμα χάνονται στο εξωτερικό για την αγορά αυτού του άχρηστου έως επικίνδυνου αντικειμένου."

Οτι δηλαδη ο τυπας ειχα τα φραγκα για μηχανη αλλα οχι και για κρανος.........Συμφωνω πως το κρανος κοστιζει καποια χρηματα και θα πρεπε να μην φοροληγειται αλλα ελεος το κοστς της κεφαλς ειναι μεγαλυτερο....

Νταξει σταματαω γτ εδωσα πολυ χρονο σε ενα κειμενο λιγο πολυ gtp....ελπιζω μονο ο συντακτης να μην εχει φαει το κεφαλι τ.......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
εγω συμφωνω μονο στο οτι το να μη φοραω κρανος κανει κακο μονο σε μενα και κανεναν αλλο.

Αυτό έχει ακουστεί πολλές φορές...Η δικιά μου γνώμη πάντως είναι πως δεν είναι μόνο δικό σου θέμα!

Επειδή όμως αυτό το "θέμα" δεν είναι για να μιλήσουμε σοβαρά...όσοι δεν το έχετε διαβάσει το κειμενάκι,να το διαβάσετε!

Πραγματικά σε κάποια σημεία έχει πλάκα!..Κάποιες φορές σε βάζει και σε σκέψη!

Αναρωτιέσαι "υπάρχει τόση βλακεία μαζεμένη στο μυαλό(δεν ξέρω πως αλλιώς μπορώ να το πω αυτό που έχει μέσα στο κεφάλι του) ενός και μόνο ανθρώπου?" :D

Όταν ήμουν δημοτικό περίπου πιστεύω πως ότι ψέμα ή βλακεία έλεγα έβρισκα καλύτερα επιχειρήματα για να τα κάνω να φένονται πιο πιστευτά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο άνθρωπος έχει δίκιο!!!

Με τέτοια μυαλά τι να το κάνει το κράνος, αφού δεν έχει τίποτε να προστατέψει εκεί μέσα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από ότι φαίνεται πολύς κόσμος δεν το ήξερε!

Και εγώ ψάχνωντας δεν το βρήκα! πρέπει να έχει περάσει στο "υποσυνείδητο" του Mybike

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Από ότι φαίνεται πολύς κόσμος δεν το ήξερε!

Και εγώ ψάχνωντας δεν το βρήκα! πρέπει να έχει περάσει στο "υποσυνείδητο" του Mybike

μωρέ παλιό είναι το είχα διαβάσει και σε άλλο φόρουμ αλλάαααααααααα ξέχασα κάτι .............τις ντοματούλες που μπορώ να της αφήσω :tomato:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε εντάξει ρε παιδιά,αν το κείμενο είναι τόσο παλιό, μάλλον ο τύπος αναφέρεται σε περικεφαλαίες...έτσι δικαιολογείται... :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είμαι υπερ της κατάργησης της επιβολής χρήσης κράνους, αλλά με προϋποθέσεις :

- Κανένα δημόσιο νοσοκομείο και καμία ασφάλεια να μην καλύπτει τον τραυματισμένο που δεν φορούσε κράνος. Να είναι υπεύθυνος μόνος του να καλύψει οικονομικά την μεταφορά του σε νοσοκομείο καθώς και την περίθαλψη του.

- Να απαλλάσετε από κάθε ευθύνη όποιος προκαλέσει ατύχημα και τραυματιστεί ή σκοτωθεί αυτός που δεν φοράει κράνος καθώς και η ασφαλιστική του δικυκλιστή που δεν φοράει το κράνος, να καλύπτει 100% τις ζημιές του άλλου ανεξάρτητα από το ποιος προκάλεσε το ατύχημα.

- Να δοθεί οικονομικό κίνητρο από το κράτος για αγορά κράνους.

Καλό θα ήταν επίσης να επιβληθούν και κάποιες ποινές για την μη σωστή χρήση κράνους (λυμένο, το μισό το κεφάλι και το μισό στον αέρα κτλ)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα Πραγματα μαγγες ειναι σκουρα....Νομιζω μας πηραν χαμπαρι

" Κοινοί εγκληματίες ή τρομοκράτες φέροντες κράνος διαπράττουν αδικήματα χωρίς να διατρέχουν κίνδυνο να αναγνωριστούν."

:lol: :lol: :lol:

Τροποποιήθηκε από τον gkmaggas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Είμαι υπερ της κατάργησης της επιβολής χρήσης κράνους, αλλά με προϋποθέσεις :

- Κανένα δημόσιο νοσοκομείο και καμία ασφάλεια να μην καλύπτει τον τραυματισμένο που δεν φορούσε κράνος. Να είναι υπεύθυνος μόνος του να καλύψει οικονομικά την μεταφορά του σε νοσοκομείο καθώς και την περίθαλψη του.

- Να απαλλάσετε από κάθε ευθύνη όποιος προκαλέσει ατύχημα και τραυματιστεί ή σκοτωθεί αυτός που δεν φοράει κράνος καθώς και η ασφαλιστική του δικυκλιστή που δεν φοράει το κράνος, να καλύπτει 100% τις ζημιές του άλλου ανεξάρτητα από το ποιος προκάλεσε το ατύχημα.

Καλό θα ήταν επίσης να επιβληθούν και κάποιες ποινές για την μη σωστή χρήση κράνους (λυμένο, το μισό το κεφάλι και το μισό στον αέρα κτλ)

Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι!

Αν ήσουν βουλευτής πάντως θα σε ψήφιζα!!! :lol:

Πραγματικά είναι πολύ καλή "πρόταση" αυτή...

Τροποποιήθηκε από τον Ghostakis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάλλον κάνεις πλάκα ε?

Αν όχι ουσιαστικά νομιμοποιείται η δολοφονία όσων δεν φοράνε κράνος.

Ακόμα και σε πόλεμο η περίθαλψη των τραυματιών του αντιπάλου είναι υποχρέωση ενός στρατού.

Απόλυτα σωστό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εντάξει... το άτομο δεν παίζεται :_zeppelin: Τόση μαζεμένη βλακεία σε έναν εγκέφαλο δεν έχω ξαναδεί... ή μήπως έχω; :think: ΑΑΑΑΑΑ ναι... σε όσους δε φοράνε κράνος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μαλλον ο τυπος που το εχει γραψει...........θα εχει ανοιξει γραφειο τελετων

και ψαχνει πελατια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να του πείτε να μήν βάζει ούτε κράνος ούτε μπουφάν!!! Α , ούτε βενζίνη ούτε αέρα στα λάστιχα!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι άλλη μαμακία έχουμε να δούμε ακομα.......?

Α σκέφτικα, να κυκλοφορούμε όλοι στο δρομο με ένα περίστροφο και οποιον γουστάρουμε να τον καθαρίζουμε....!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Είναι πολύυυυ παλιό το κείμενο. Θυμάμαι που το συζητούσαμε στο message board του moto κάπου στο 2000-2001.

Η γνώμη μου? Ο άνθρωπος που το έγραψε είναι για πολλές κλωτσιές. Κανένα άλλο σχόλιο.

Εγραφες και εσυ στο msg board του moto?

Αραγε τι να γινονται ολα αυτα τα παιδια απο τοτε....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα