Jump to content
Sign in to follow this  
Stavrosqq

Hybrid KTM

Recommended Posts

Τα ΚΤΜ με τον 690 κινητήρα είναι πιο αξιόπιστα από τα ΧΤ και τα ΚΤΜ με τον LC8 990 αξιόπιστα από το Varadero. Πέρα από το γεγονός ότι εγώ δεν έχω ακούσει για 690/990 να χαλάει, μπορείς απλά να ανατρέξεις σε διάφορα περιοδικά της Ελλάδας και του εξωτερικού και να διαβάσεις τις παρουσιάσεις και τα συγκριτικά των μηχανών που φοράνε αυτούς τους δύο κινητήρες.

Τώρα με έβαλες στη τρύπα να απαντήσω.

Τι να διαβάσω από τα περιοδικά ??

Ξέρω πως από θέμα δύναμης κινητήρα είναι πιο δυνατά, από αναρτήσεις και στήσιμο πιο μπροστά όσο είναι καινούργια βέβαια

και στους δημοσιογράφους μόνο τέτοια τους δίνουν και συνήθως όλες οι εταιρίες σε παρουσιάσεις μοντέλων τα έχουν

και πιο προσεγμένα με καλύτερα π.χ. τακάκια κ.α.

Οι πιο παλιοι αναγνώστες του ΜΟΤΟ ίσως θυμώνται το τεστ διαρκείας με το KTM 950 και τα προβλήματά του.

Μακάρη να φτάσουν την αξιοπιστία των Γερμανών έστω και όχι των Γιαπωνέζων, να είσαι σίγουρος πως

θα χτυπήσω αμέσως ένα 990. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Επίσης σας παραθέτω τεστ 50.000 χιλ. του Motorrad περιοδικού της Γερμανίας που έκανε σε ένα

ΚΤΜ 950 ADVENTURE και είναι για κλάματα.

Δυστηχώς δεν έχω το χρόνο να κάτσω να σας μεταφράσω τις βλάβες που είχε η μοτοσυκλέτα

και αφού ανοίξανε μετά τις 50.000 το μοτέρ σε ποιά χάλια κατάσταση ήταν.

Όποιος ξέρει Γερμανικά ας το διαβάσει ΕΔΩ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα περιοδικά και στα φόρουμ παίρνεις μεμονωμένες εικόνες και συχνά στοχευμένες.

Οι αναρτήσεις στα περισσότερα ΚΤΜ διατηρούν τις αρχικές ιδιότητες τους πολύ περισσότερο από 15-20.000 χλμ. Ακόμη και όταν έρθει η ώρα η καλή δέχονται επισκευή χωρίς τρύπες και αηδίες. Ελάχιστα είναι τα ασιάτικα μοντέλα με κατάλληλες αναρτήσεις. Τα περισσότερα όχι μόνο είναι εξ'αρχής "σούπα" αλλά στα 20.000 πλέον έχει κάτσει όλη η μοτοσυκλέτα.

Αυτό με τα τακάκια δεν το έχω ακούσει αλλά μου ακούγεται να έχει την ίδια βαρύτητα με τα σχόλια της κυρά Ντίνας απέναντι που παρακολουθεί την Αννούλα, 16 ετών η μικρή, να βγαίνει με τις παρέες της και φωνάζει από μέσα της: α την τσούλα.

Της προάλλες είδα μοτέρ από 950 στα 88.000 και ήταν εντυπωσιακά καλοδιατηρημένο.

ΜΟΤΟ, η έγκυρη ενημέρωση.

Συμμετέχεις σε ένα φόρουμ στο οποίο δόξα το θεό υπάρχουν όλες οι γεύσεις και πολλά σοβαρά άτομα που μπορούν να σου πουν -ίσως- και κάτι παραπάνω από τις σελίδες ενός κωλόχαρτου που ζει από τις διαφημίσεις. Δεν είναι απαραίτητο να τα σκάσεις για να μάθεις.. απλά διάβασε και δες μια άλλη οπτική γωνία.

Από την άλλη μπορεί απλά να χρειαστεί να περιμένουμε να δουλέψει το μαραφέτι (πιο πάνω) και να πέσουν όλοι με τα μούτρα στην αντιγραφή της τεχνολογίας. Τουλάχιστον θα είναι διασκεδαστικό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μια σημείωση. Εγώ αναφέρομαι στους ψεκαστούς 690 και 990 κινητήρες και ο φίλος μου φέρνει παραδείγματα από τον καρμπυρατεράτο 950.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΜΟΤΟ, η έγκυρη ενημέρωση.

Συμμετέχεις σε ένα φόρουμ στο οποίο δόξα το θεό υπάρχουν όλες οι γεύσεις και πολλά σοβαρά άτομα που μπορούν να σου πουν -ίσως- και κάτι παραπάνω από τις σελίδες ενός κωλόχαρτου που ζει από τις διαφημίσεις. Δεν είναι απαραίτητο να τα σκάσεις για να μάθεις.. απλά διάβασε και δες μια άλλη οπτική γωνία.

Από την άλλη μπορεί απλά να χρειαστεί να περιμένουμε να δουλέψει το μαραφέτι (πιο πάνω) και να πέσουν όλοι με τα μούτρα στην αντιγραφή της τεχνολογίας. Τουλάχιστον θα είναι διασκεδαστικό.

+1000000

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
αμα υπαρχουν εταιρειες που πρωτοπορουν θα βλεπουμε και προοδους στα μηχανακια μας ,οποτε μπραβο στην ktm

τωρα το που θα φτασουν σε λιγο καιρο τα μηχανακια μας και κατα ποσο θα οδηγαμε εμεις η αυτα ,η θα ακουμε το μοτερ τους (παροτι σε αυτο μια χαρα θα ακουγεται) ειναι αλλου παπα ευαγγελιο...

Μην ανησυχείς αύριο μεθαύριο που θα έχουν ηλεκτροκινητήρες αντί για πιο ελεύθερη εξάτμιση θα βάζουμε ηχεία και αντί για πρόγραμμα θα βάζουμε ρινγκτόουν με τον ήχο της μηχανής που θέλουμε !

Θες Ρ6? στείλε ΤΩΡΑ 5463 στο 090262626 και κάντο δικό σου ! βροοουμ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα