giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 σιγα το πραμα, την ωρα μας περναμε, με ατομα που μοιραζοντε το ιδιο παθος. η ζωη συνεχιζετε........ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liz4rd 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 χμμ . . . Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
staff40 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 forum εχει πολα.......mybike μονο ενα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 forum εχει πολα.......mybike μονο ενα. +750 B) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2009 E όλα ένα είναι. Ξέρεις εσύ ας πούμε δύο bikenet? Bέβαια υπάρχουν και κάποια άλλα που αν υπήρχε Δίωξη ηλεκτρονικής μοτοσυκλετιστικής αιδούς, θα τα είχε κλείσει από την προηγούμενη μέρα του ανοίγματός τους Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liz4rd 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2009 E όλα ένα είναι. Ξέρεις εσύ ας πούμε δύο bikenet? Bέβαια υπάρχουν και κάποια άλλα που αν υπήρχε Δίωξη ηλεκτρονικής μοτοσυκλετιστικής αιδούς, θα τα είχε κλείσει από την προηγούμενη μέρα του ανοίγματός τους κακίες . . . Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2009 κακίες . . . Kαθόλου! Πραγματικότητα θα έλεγα με αυτά που διάβαζα κάποτε. (τουλάχιστον τότε που τα επισκεπτόμουνα, γιατί τώρα.. δεν... εδώ και πάρα πολύ καιρό ...) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2009 σε επίπεδο, desing, φιλικότητα (και ως χρήση και απο μέλη) πιστεύω μαιμπαικ.γρ είναι τοπ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2009 σε επίπεδο, desing, φιλικότητα (και ως χρήση και απο μέλη) πιστεύω μαιμπαικ.γρ είναι τοπ οντως , υπερεχει αρκετα απο αλλα φορουμ σε αυτο το θεμα . αν και ειναι εκτος θεματος, θα ηθελα να βλεπω περισσοτερα τεξιδιωτικα και τεχνικα θεματα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2009 Υπάρχουν ρε αυτά που λες. Αλλά μόνο αν είχες Crypton X θα σου εμφανιζόντουσαν. Βέβαια δεν ξέρω αν μπορείς να κοροϊδέψεις το σύστημα και να βάλεις ως "mybike" το crypton x. Αλλά πρόσεχε γιατί παίζει ban. Καλή τύχη Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2009 Υπάρχουν ρε αυτά που λες. Αλλά μόνο αν είχες Crypton X θα σου εμφανιζόντουσαν. Βέβαια δεν ξέρω αν μπορείς να κοροϊδέψεις το σύστημα και να βάλεις ως "mybike" το crypton x. Αλλά πρόσεχε γιατί παίζει ban. Καλή τύχη δεν καταλαβα τιποτα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2009 Θα κάναμε και καμιά δουλειά Πες το ψεμματα!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2009 καλύτερα να παραμείνουμε δεύτεροι και τρίτοι, από το να γίνουμε σαν το moto.gr... τουλάχιστον ακόμα το κρατάμε σε καλά επίπεδα το μαγαζάκι... αν και θα συμφωνούσα με τον Αlarm...επίσης να ξεθαφτούν ορισμένα παλιά τόπικ όσον αφορά τον τεχνικό τομέα να μαθαίνουμε και μεις τίποτα από τις παλιές καραβάνες του χώρου... :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2009 Πες το ψεμματα!! αλήθεια το είπα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2009 αλήθεια το είπα Και γω, ΑΛΗΘΕΙΑ! απαντησα... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2009 ολοι δουλεφταραδες ειμαστε... εκτος αυτου θα χαλαγε η υπογραφη μου σε αλλα μοτοφορουμ (ιδια με εδω) :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2009 Δε νομίζω να κλείσει εύκολα, αλλά και να κλείσει όποιοι γνωριζόμαστε/γνωριζόσαστε δε νομίζω να χάσουμε/χάσετε επαφή επειδή έκλεισε ένα site ;) Και γω, ΑΛΗΘΕΙΑ! απαντησα... :rotfl: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2009 Το mybike ΔΕΝ κλείνει. Το mybike φτιάχτηκε από το μηδέν και μέσα σε τέσσερα χρόνια όλοι μαζί καταφέραμε να το κάνουμε το δεύτερο μεγαλύτερο φόρουμ μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα. Θα μείνει εδώ διεκδικώντας ακόμα και την πρωτιά σε μέλη και αναγνωσιμότητα και πάντα με κύρια δύναμή του τα μέλη του. Ειδικά τον τελευταίο 1½ χρόνο (μετά την εκκαθάριση) άρχισε πάλι να γράφεται πολύ(ς) καινούριος κόσμος. Και όσοι από αυτούς είναι ενεργοί και τους ξέρουμε όλοι μας από τη συμμετοχή τους, είναι και αξιόλογοι συνομιλητές! Πολύ ενδιαφέρον post!! Και πολύ ενδιαφέρουσα λέξη όταν αναφέρεσαι σε ΄΄συν-ομιλητές΄΄!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2009 Και πολύ ενδιαφέρουσα λέξη Όντως! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2009 ολοι δουλεφταραδες ειμαστε... γιατί το λές ρε άρχοντα? ναι μπορεί εσείς να κάνατε και καμιά δουλειά παραπάνω,αφού δεν ξέρω το πρόγραμά σας,αλλά για κάποιους άλλους ΄λειτουργεί αλλιώς. εγώ για παράδειγμα μπορεί να μπαίνω 3- 4 φορές την ημέρα,αλλά να ήξερες τι καζμά βαράω... αυτήν την ώρα π.χ μόλις τελείωσα απο ηλεκτροκόλυση,κάτι σίδερα για ένα σταύλο που φτιάχνω,στα 3,5 μέτρα ύψος. ενοείτε απο το πρωί (6.00),πήγα έβγαλα το κοπάδι,σκούπισα 140 τμ,και κουβάλησα και πράγματα με το φορτηγό. το απόγευμα αρχίζω να κόβω ξύλα...μπαίνει και χειμώνας! έτσι τώρα,αφήνω το μυαλό μου να φύγει έστω και για λίγο απο την πίεση... όχι ότι με χαλάει η δουλειά μου,αντιθέτως θα έλεγα. όμως ένα καλό φόρουμ,σε ξεπλωκάρει λίγο. και άν δεν μου το θυμήζατε, την εργασία αυτήν την ώρα θα την είχα κάτι εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2009 ρε Πατρινέ πρόλαβες και εθίστηκες στο mybike που αναλογίζεσαι πως θα είναι η ζωή μετά από το τέλος αυτής της σχέσης...?!?! .........πρεπει να προετοιμαζομαστε γιατι ολα εχουν αρχη και τελοs!!! :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2009 γιατί το λές ρε άρχοντα? ναι μπορεί εσείς να κάνατε και καμιά δουλειά παραπάνω,αφού δεν ξέρω το πρόγραμά σας,αλλά για κάποιους άλλους ΄λειτουργεί αλλιώς. εγώ για παράδειγμα μπορεί να μπαίνω 3- 4 φορές την ημέρα,αλλά να ήξερες τι καζμά βαράω... αυτήν την ώρα π.χ μόλις τελείωσα απο ηλεκτροκόλυση,κάτι σίδερα για ένα σταύλο που φτιάχνω,στα 3,5 μέτρα ύψος. ενοείτε απο το πρωί (6.00),πήγα έβγαλα το κοπάδι,σκούπισα 140 τμ,και κουβάλησα και πράγματα με το φορτηγό. το απόγευμα αρχίζω να κόβω ξύλα...μπαίνει και χειμώνας! έτσι τώρα,αφήνω το μυαλό μου να φύγει έστω και για λίγο απο την πίεση... όχι ότι με χαλάει η δουλειά μου,αντιθέτως θα έλεγα. όμως ένα καλό φόρουμ,σε ξεπλωκάρει λίγο. και άν δεν μου το θυμήζατε, την εργασία αυτήν την ώρα θα την είχα κάτι εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά!! με παρεξηγησες φιλε μου το ειπα αυτο σαν χαβαλεδακο με το διαλογο διμιτριςοφηςοη και μαυρογερακα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 δεν καταλαβα τιποτα Άσε... τσιλημπουρδίζομε.. Κοροϊδεύω ακόμα το ποστ του Πανισερ, και το πόσο ατόφιο είναι το crypton x και μπλα μπλα.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 Γιατί να χαλάμε φαιά ουσία αφού... Το mybike ΔΕΝ κλείνει. Το mybike φτιάχτηκε από το μηδέν και μέσα σε τέσσερα χρόνια όλοι μαζί καταφέραμε να το κάνουμε το δεύτερο μεγαλύτερο φόρουμ μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα. Θα μείνει εδώ διεκδικώντας ακόμα και την πρωτιά σε μέλη και αναγνωσιμότητα και πάντα με κύρια δύναμή του τα μέλη του. Ειδικά τον τελευταίο 1½ χρόνο (μετά την εκκαθάριση) άρχισε πάλι να γράφεται πολύ(ς) καινούριος κόσμος. Και όσοι από αυτούς είναι ενεργοί και τους ξέρουμε όλοι μας από τη συμμετοχή τους, είναι και αξιόλογοι συνομιλητές! :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmis5 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2009 Και γω, ΑΛΗΘΕΙΑ! απαντησα... +1000 Ειναι καλο που υπαρχει το φορουμ να μαθαινουμε νεα για αυτο που μας αρεσει να κανουμε νεους φιλους να ανταλασουμε αποψεις. ΑΛΛΑ η ζωη οι βολτες τα ταξιδια οι ανθρωποι και οι εμπιεριες ειναι εκει εξω.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες