Jump to content
Sign in to follow this  
nikoskkk

ΞΕΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ

Recommended Posts

Λοιπον και λιγα απο μενα,το ταξιδακι ηταν κουραστικο (λογο βροχης)αλλα ηταν super το παρεακι τελειο χαρηκα που γνωρισα τον Αγγελο βεβαια ηταν καπως εξω απο τα νερα του,ηταν αναμεσα σε 4 bmw boxer αλλα δεν μασησε και πηγαινε και αερας,ωραιος Αγγελε τα λεμε στην επομενη.Λυπαμε που καθηστερησαμε και δεν ειδαμε τα παιδια στο Μετσοβο ελπιζω στην επομενη,βοσκος θα τα πουμε καλυτερα την επομενη.Φωτο θα βαλω κανα δυο γιατι τα παιξε η ατιμη η μηχανη,θα τα πουμε στην επομενη μεγαλη βολτα ελπιζω περισοτεροι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Α η διαδρομη χοντρικα ηταν Αθηνα-Αραχωβα-Καρπενησι-Πλαστηρα-Πυλη-Ελατη-Περτουλι-Γιαννενα-Κονιτσα(Μολυβδοσκεπαστο κατα λαθος θα μας μαζευανε στη Αλβανια)Κονιτσα.Μερα 2 Κονιτσα -Πρεσπες-Φλωρινα-Εδεσσα-Ναουσα-Βεροια-Λαρισσα-Αθηνα,ουφφ.Ολα οκ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Iσάς δε σας πιαν' η βρουχήηη? :lol:

:lol:

Αξεχαστη βολτα...ισως η καλυτερη της ζωης μου....ΜΑΚΑΡΙ να ξανα-επαναληφθει.... :_rock-on:

Παιδες μιλαμε οργωσατε ολη την κεντρικη Ελλαδα...Μπραβο σας!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ορε... φωτο τον Joe (Bar) ....Ήρωα...... δεν τον έβγαλε ουδείς ..... :wallbash::unsure: :0

Απίστευτη βόλτα.

Και... Η τέλεια παρέα ....... Μπράβο παιδες , :vv: :thumbsup1::ok:

Nα είμαστε πάντα καλά να αλωνίζουμε τα βουνά!!!! (κι ουχι τις εθνικές, πολύ βαρετή η άτιμη!! ) :chopper::waycon1::wacko:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

dsc00526t.th.jpg

dsc00527l.th.jpg

dsc00529r.th.jpg

dsc00530.th.jpg

dsc00531b.th.jpg

joe bar στην πρωτη φωτο το δεξι :) ηρωας :_rock-on:

Τροποποιήθηκε από τον Al_Bandy

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα βγαλω ακρη με την φωτο/μηχανη γιατι τα παιξε και θα βαλω αυριο φωτο και τον Joe φισικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Θα βγαλω ακρη με την φωτο/μηχανη γιατι τα παιξε και θα βαλω αυριο φωτο και τον Joe φισικα.

Πρεπει να τις βαλεις σε εξωτερικο server (π.χ. imageshack.us, imagesack.gr κλπ) και οχι στο mybike.. ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρεπει να τις βαλεις σε εξωτερικο server (π.χ. imageshack.us, imagesack.gr κλπ) και οχι στο mybike.. ;)

Eυχαριστω Θαναση. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είμαι δουλειά και το μυαλό μου είναι σε αυτά που κάναμε ΑΛΛΑ και σε αυτά που δεν καταφέραμε (δυο χιονοδρομικά μας φύγαμε)..........κάτι το σκέπασμα βαρύ κάτι ο γάμος κάτι βενζ. κάτι μπερδέματα και χάσαμε τα χλμ. τεσπα ...

Η παρέα τέλια,

ο Άγγελος(Al_Bandy) τάπα στεγνό βρεγμένο,

ο Χρήστος( ducpilot) , ρε παιδιά χαλαρά όπου φτάσουμε θα φάμε θα ποιούμε και νάνι, δε τρέχει τίποτα!!!

ο Τάκης αδελφός μου (panahskkk) την πρώτη μέρα σκούπα , τη δεύτερη πλοηγός

o Joe (Bar) σταθερός…………. .και με το ψαλίδι στο χέρι!!(να κόψουμε τη διαδρομή)

εγώ μες το ανχος , άντε δεν θα προλάβουμε………….

Τέλος ο βοσκός να μου τηλ. Για να μάθει τη ώρα φτάνουμε στο Μέτσοβο από της 15 και φτάσαμε 20 και. Και πάλη να τον ευχαριστήσω που μας περίμενε στα Γιάννενα και μας έβγαλε προς Κόνιτσα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι έγινε μωρέ... καταφέρατε να χαθείτε? :D

Bλέπω και δηλώσεις για τον Al... (δε μας τα ΄χες πει αυτά :spiteful: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο ρε guys! Πολύ χιλιόμετρο! Υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσαμε να βρεθούμε κιόλας γμτ.. Είχα υποχρέωση στο Πήλιο όμως.. πολύ κρίμα!Αλλά όχι και "εκτος φόρουμ" τα παιδιά! :D

Γιάννη κάνα ράφτινγκ..?!! :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τι έγινε μωρέ... καταφέρατε να χαθείτε? :D

Bλέπω και δηλώσεις για τον Al... (δε μας τα ΄χες πει αυτά :spiteful: )

δε χαθηκαμε απλα καναμε περικοπες στη διαδρομη... βρεγμενο παπιγκο βραδυ στις 10¨00 δε μας εψησε...

και 2 ωρες καθυστεριμενη αναχωρηση την κυριακη κοψαμε 2 ωρες βολτα :P

εγω κουλαδι ειμαι alx το εχω πει και παλιοτερα (βασικα οχι κουλαδι χεστης στο στυλ θα κρατησει η οχι??) απλα τσεκαρα τα λαστιχα στη βροχη :_innocent:

αντε την αλλη φορα και περισοτεροι και εγω με Boxer να μην αισθανομαι μονος :P (καποιος να παρει το fazer ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επειδή άκουσα για ράφτινγκ να μαι και εγώ!

ράφτινγκ λοιπόν στην κόνιτσα.απο τον άλλον μήνα και μετά και γενικά όταν ρίξει αρκετή βροχή (συνήθως δεκέβρη-μάρτη) είναι όλα τα λεφτά!

η κατάβαση του βοιδομάτη ποταμού,απο αρίστη μέχρι την κλειδωνιά,περνάει μέσα απο το μεγάλο φαράγκι,απο ένα σωρό ομορφιές,και τέλος για κερασάκι περνάει και ένα παλιό φράγμα με παντιλίκια! 1 εξαντλητική ώρα!

έχουμε κονέ εκεί και αν κανονιστεί κάτι μπορώ να κλείσω,μέσα και εγώ φυσικά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
επειδή άκουσα για ράφτινγκ να μαι και εγώ!

ράφτινγκ λοιπόν στην Κόνιτσα. απο τον άλλον μήνα και μετά και γενικά όταν ρίξει αρκετή βροχή (συνήθως δεκέβρη-μάρτη) είναι όλα τα λεφτά!

η κατάβαση του βοϊδομάτη ποταμού,απο αρίστη μέχρι την κλειδωνιά,περνάει μέσα απο το μεγάλο φαράγγι, απο ένα σωρό ομορφιές,και τέλος για κερασάκι περνάει και ένα παλιό φράγμα με παντιλίκια! 1 εξαντλητική ώρα!

έχουμε κονέ εκεί και αν κανονιστεί κάτι μπορώ να κλείσω,μέσα και εγώ φυσικά!

το έχω κάνει και εγώ αυτό, πριν 10 χρόνια περίπου αλλά δεν μου φάνηκε εξαντλητικό - υποψιάζομαι ότι έχει να κάνει με την ροή του νερού.

το τοπίο πράγματι καταπληκτικό. μέσα και εγώ λοιπόν. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα