sax27 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Γεια και χαρά σε όλους, Εδώ και 2 μήνες είμαι ένας ευτυχισμένος κάτοχος μιας μπέμπας f650gs 09’ twin! (σε αυτό το σημείο πριν συνεχίσω θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους που κατέθεσαν την γνώμη τους για το συγκεκριμένο μηχανάκι, σε παλαιότερο post σχετικά με τον τίγρη της triumph :D ). Μέχρι στιγμής λοιπόν την έχω περάσει από αρκετά “test” και συνεχώς με εκπλήσσει ευχάριστα. Είναι ένα καλοζυγισμένο μηχανάκι που θα πάει σχεδόν παντού, ανετότατο μέσα στην πόλη και σε ταξίδια που πήγα μαζί της (200 χιλ. απόσταση) με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο! Είναι ένα μηχανάκι που κατά τη γνώμη μου μπορεί να ικανοποιήσει πολλά γούστα με καλή ροπή, καλή τελική ταχύτητα, καλή κατανάλωση, καλά φρένα και γενικά στέκεται επάξια στον ανταγωνισμό της κατηγορίας της. Αυτό που με έχει χαλάσει, για να μην πω τσαντίσει είναι το γεγονός ότι αυτό το μοντέλο της BMW έχει φάει πολύ λάσπη, μα πολύ λάσπη από μερικούς και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί??? Να με συγχωρέσουν όλοι οι κάτοχοι του vstrom αλλά ρε παιδιά ορισμένοι μας τα έχουν κάνει muchas maracas με αυτό το μηχανάκι. ΕΛΕΟΣ πια!! Δε λέω καλό, χρυσό και γι’αυτό το λόγο έχει πουλήσει τόσο πολύ εξάλλου αλλά οκ, είπαμε. Έχω εκνευριστεί και sorry για το ύφος μου, αλλά αρκετοί από εδώ μέσα καλώς η κακώς, διαμορφώνεται απόψεις, επηρεάζεται γνώμες και καλό θα ήταν να τοποθετήστε σε κάποιο θέμα καλύτερα χωρίς να φωράται παρωπίδες στα μάτια κάποιου νέου-άπειρου υποψήφιου οδηγού μηχανής. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, το δέχομαι, αλλά πιστεύω ότι θα ήταν πολύ καλύτερα αν επισημαίνονταν όλα τα( +) και τα( –) του ανταγωνισμού για τη αγορά νέας μηχανής συγκεκριμένης κατηγορίας. Θέλω να πιστεύω ότι ο καθένας τοποθετείται ελεύθερα χωρίς να εξυπηρετεί συμφέροντα, γιατί αλλιώς ………… η κουβέντα τελειώνει κάπου εδώ! Ζητώ συγνώμη αν σας κούρασα (εγώ θα κουραζόμουν πάντως λίγο), άλλα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τις απόψεις και τις μικρές εμπειρίες μου και θα ήθελα πολύ να διαβάσω τις γνώμες σας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Καλωηρθες Καλοριζικη η μπεμπα σου Πουλα το και παρε Vstrom :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DRAKE 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 (τροποποιήθηκε) Γιατί χαλιέσαι ρε αδερφέ; Δεν πήρες αυτό που γούσταρες; δεν σου βγήκε καλό; Τι σε νοιάζει τι κάνουν οι v-stromades και τι γράφουν για άλλες μηχανές για να τις θάψουν ή για να ανεβάσουν την δική τους;(η οποία είτε το θέλεις είτε όχι είναι το σημείο αναφοράς της κατηγορίας αυτήν την στιγμή) Εχεις χρόνο να κάνεις το ίδιο;Κάντο! Είστε αρκετοί με gs650 για κάνετε την διαφορά;Κάντε την! Ελευθερία λόγου έχουμε και ο καθένας γράφει και λέει ότι θέλει.Οποίος διαφωνεί και προλάβει τον αντικρούει...αλλιώς.. Κοίτα να χαρείς την μηχανή σου και μην προβληματίζεσαι για το τι λέει ο καθένας.Προφανώς είσαι στο target group της BMW για το GS650, και η όποια συζήτηση με κάποιον που είναι στο target group της Suzuki για το V-strom είναι ανούσια.Θέλετε διαφορετικά πράγματα. Αν πήγαινες στις "ασφαλείς" επιλογές της κατηγορία θα διάλεγες Vstrom ή Transalp.Κάτι όμως σου έκανε κλικ και πήρες gs.To ίδιο συνέβει και σε μένα που δεν πήγα ας πούμε σε Βαραντέρο αλλά σε Caponord. ...αλλά δεν θα κάτσω να νευριάσω με τους κατόχους Βάραντέρο που ρίχνουν λάσπη όπως λες σε αυτό που επέλεξα εγώ.Αλλα κριτήρια τα δικά τους, άλλα τα δικά μου, άλλα κάποιου που θα πάρει ΚΤΜ990 και άλλα κάποιου που θα πάρει GS1200...και ας είναι όλα στην ίδια κατηγορία. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 31 , 2009 από τον DRAKE Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apatsi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ Η ΜΠΕΜΠΑ ΦΙΛΕ. ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 (τροποποιήθηκε) Ακριβώς όπως τα λέει ο DRAKE φίλε μου. Αφού είσαι εσύ ικανοποιημένος, τι σε κόφτει τι λέει ο κόσμος για το μηχανάκι σου?! Ή μήπως προσέχεις το θέμα για την μεταπώληση της μοτοσυκλέτας σου κι αν ναι γιατί άραγε αφού είσαι τόσο ευχαριστημένος?! :P :lol: (πλάκα κάνω) Εν πάσει περιπτώση, ο καθένας λέει την γνώμη του. Θα σου πρότεινα να μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα περί αξιπιστίας ''λάσπης'' κτλ μέσα σε μόλις 2 μήνες που έχεις την μοτοσυκλέτα. Επίσης, σου θυμίζω ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ σημασία έχει το τι καβαλούσες ΠΡΙΝ το GS. Αν καβαλούσες τρανσαλπ 10ετίας, ε λογικό κάπου είναι να ανέβεις στο gs και να πάθεις πολιτισμικό σόκ όπως το ίδιο ισχύει και για το VSTROM. Κατά την προσωπική μου γνώμη πάντως και για τα προσωπικά μου γούστα, η μόνη φιαφορά που έχουν τα μοτοσακά αυτά είναι οτι το gs πάει λίγο καλύτερα στο χώμα. Γιατί χαλιέσαι ρε αδερφέ; Δεν πήρες αυτό που γούσταρες; δεν σου βγήκε καλό; Τι σε νοιάζει τι κάνουν οι v-stromades και τι γράφουν για άλλες μηχανές για να τις θάψουν ή για να ανεβάσουν την δική τους;(η οποία είτε το θέλεις είτε όχι είναι το σημείο αναφοράς της κατηγορίας αυτήν την στιγμή) Εχεις χρόνο να κάνεις το ίδιο;Κάντο! Είστε αρκετοί με gs650 για κάνετε την διαφορά;Κάντε την! Ελευθερία λόγου έχουμε και ο καθένας γράφει και λέει ότι θέλει.Οποίος διαφωνεί και προλάβει τον αντικρούει...αλλιώς.. Κοίτα να χαρείς την μηχανή σου και μην προβληματίζεσαι για το τι λέει ο καθένας.Προφανώς είσαι στο target group της BMW για το GS650, και η όποια συζήτηση με κάποιον που είναι στο target group της Suzuki για το V-strom είναι ανούσια.Θέλετε διαφορετικά πράγματα. Αν πήγαινες στις "ασφαλείς" επιλογές της κατηγορία θα διάλεγες Vstrom ή Transalp.Κάτι όμως σου έκανε κλικ και πήρες gs.To ίδιο συνέβει και σε μένα που δεν πήγα ας πούμε σε Βαραντέρο αλλά σε Caponord. ...αλλά δεν θα κάτσω να νευριάσω με τους κατόχους Βάραντέρο που ρίχνουν λάσπη όπως λες σε αυτό που επέλεξα εγώ.Αλλα κριτήρια τα δικά τους, άλλα τα δικά μου, άλλα κάποιου που θα πάρει ΚΤΜ990 και άλλα κάποιου που θα πάρει GS1200...και ας είναι όλα στην ίδια κατηγορία. Ρε φίλε, πότε πήρες capo?! Καλοτάξιδο και καλές βόλτες ρε! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 31 , 2009 από τον Multijohn Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DRAKE 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Ρε φίλε, πότε πήρες capo?! Καλοτάξιδο και καλές βόλτες ρε! Ευχαριστώ ρε Τζώνυ! Έχει 5-6 μήνες...Μάρτης ήταν θυμάμαι! :D Y.Γ Τετάρτη απόγευμα κάνουμε καναν καφέ στην Βέροια (που είναι περίπου στη μέση);....αλλιώς τον βλέπω τον ρημάδη για το 2010! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sax27 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2009 Θα συμφωνήσω στα περισσότερα μαζί σας αλλά καλό θα ήταν να έχουμε δει κάποια πράγματα, να τα έχουμε τεστάρει και μετά να κρίνουμε τι είναι καλό και τι όχι, τι πρέπει να αποφύγει κανείς και που πρέπει να επενδύσει. Σύμφωνα πάντα με την κρίση, την γνώμη και τα θέλω του καθενός. Τέλος θα ήθελα να αναφέρω ότι στόχος αυτού του post δεν ήταν να προστατεύω την αξιοπιστία, την τιμή και την φίρμα της μηχανής, πραγματικά στα φρύδια μου!! Από τη στιγμή που είμαι απόλυτα ικανοποιημένος δε με νοιάζει κιόλας, απλά εκείνο που με χαλάει είναι το ύφος και η τοποθέτηση ορισμένων που ξαφνικά έγιναν παντογνώστες! Anyway, να είμαστε όλοι καλά, γεροί και πάντα όρθιοι, με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DRAKE 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2009 (τροποποιήθηκε) Θα συμφωνήσω στα περισσότερα μαζί σας αλλά καλό θα ήταν να έχουμε δει κάποια πράγματα, να τα έχουμε τεστάρει και μετά να κρίνουμε τι είναι καλό και τι όχι, τι πρέπει να αποφύγει κανείς και που πρέπει να επενδύσει. Σύμφωνα πάντα με την κρίση, την γνώμη και τα θέλω του καθενός. Αν γινόταν αυτό τότε θα δεν θα έβλεπες σελίδες ολόκληρες με γνώμες αλλά δυο-τρία ποστ. Και θα βασιζόμασταν σε αυτά που γράφουν τα περιοδικά ως αντικειμενικά και καλά , μιας και θα ήταν οι μόνοι οι οποίοι έχουν τεστάρει όλα τα μοντέλα και μπορουν να έχουν σφαιρική γνώμη. Προσωπικά προτιμώ την γνώμη κάποιου που έχει κάνει ένα απλό test-ride για μισή ώρα και έφαγε και 10 ώρες στο νετ να ψάχνει τι έχουν πει κάτοχοι του μοντέλου απο άλλες χώρες σε άλλα φόρουμ, παρά κάποιου δημοσιογράφου του ειδικού τύπου που λέει την "αντικειμενική " του γνώμη στην μια σελίδα του περιοδικού και στην αμέσως επόμενη έχει ολοσέλιδη διαφήμιση το μηχανάκι που προτείνει ως καλύτερο! Υ.Γ Για τους παντογνώστες που λες, μάλλον τώρα άρχισες να πρωτομπαίνεις σε φόρουμ :P ...είναι χρόνια πάθηση και δυστυχώς δεν βελτιώνεται με τα χρόνια(μιλάω για όλα τα φόρουμ, και όλων των εξειδικεύσεων).Μόνη άμυνα σου, να μάθεις να τους αναγνωρίζεις και να απέχεις απο τις τοποθετήσεις τους...εκτός και αν σ'αρέσει να γράφεις σεντόνια για αντίλογο οπότε βουρ στο ψητό. :D Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 1 , 2009 από τον DRAKE Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2009 Ευχαριστώ ρε Τζώνυ! Έχει 5-6 μήνες...Μάρτης ήταν θυμάμαι! :D Y.Γ Τετάρτη απόγευμα κάνουμε καναν καφέ στην Βέροια (που είναι περίπου στη μέση);....αλλιώς τον βλέπω τον ρημάδη για το 2010! :P Xμμμ.... για τι ώρα μιλάς? 5 το απόγευμα έχω ραντεβού μάστορα για να μου βάλει αλυσίδα και ιριδόμπουζα. Λογικά κανά μισάωρο θα κάνει οπότε μπορώ κατά τις 7 χονΔρα χονΔρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DRAKE 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2009 Xμμμ.... για τι ώρα μιλάς? 5 το απόγευμα έχω ραντεβού μάστορα για να μου βάλει αλυσίδα και ιριδόμπουζα. Λογικά κανά μισάωρο θα κάνει οπότε μπορώ κατά τις 7 χονΔρα χονΔρα 5 και μισή ώρα οι αλλαγές 5:30...και μου λες για 7 ρε κουλάδ;! :P Μιάμισι ώρα Σαλονίκη -Βέροια; Εγώ νόμιζα ήσουν γρήγορος! Με παπί θα έρθεις; :lol: Άντε να πούμε 6:30 να το κλείσουμε; Υ.Γ Τα άλλα με π.μ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2009 5 και μισή ώρα οι αλλαγές 5:30...και μου λες για 7 ρε κουλάδ;! :P Μιάμισι ώρα Σαλονίκη -Βέροια; Εγώ νόμιζα ήσουν γρήγορος! Με παπί θα έρθεις; :lol: Άντε να πούμε 6:30 να το κλείσουμε; Υ.Γ Τα άλλα με π.μ... Ο.κ. Έκλεισε. Τι πμ ρε?! Πάμε σε κανά άλλο τόπικ να σπαμάρουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες