Jump to content
moonshadow

κληση!!

Recommended Posts

και δικαστικα να παει αν δεν υπαρχουν μαρτυρες διατεθειμένοι να καταθεσουν ειναι ο λογος σου εναντιον του λογου του μονο αν το εχει ξανακανει κατι παρομιο ισως σε παρουν στα σοβαρα

και μαλλον οχι για να στηρίξουν το ηθικο της αστυνομιας...

μαρτυρας μπορει να πει και οτι γνωριζε πως ειχατε προσωπικες διαφορες και αυτο υπερ σου θα δουλεψει :)

Σωστος!

Αν δεν δουλεψει ουτε αυτο τοτε μαθαινουμε που μενει το οργανο και θα λυθει αλλιως η διαφορα :bash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σωστος!

Αν δεν δουλεψει ουτε αυτο τοτε μαθαινουμε που μενει το οργανο και θα λυθει αλλιως η διαφορα :bash:

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΣ ΠΛΗΡΩΝΑ Κ 1000ΕΥΡΟ!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γραπτή αναφορά στα κεντρικά με την μία και όλα θα γίνουν καλύτερα.! Ξέσκισε το το τσογλάνι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καταχρηση εξουσιας στο επακρο!!!!αν εχεις μαρτυρες με το ονομα του που εχει γραψει στην κληση πας στον δοιηκητη του και ζητας να σου την σβησει αυτοβουλως αν δε ειναι και αυτος κοινο χοιρινο ζητας τους υπηρεσιακους τους αριθμους και των δυο και βουρ στο υπουργειο δημ ταξης για καταγγελια και μετα στα καναλια και να δεις για ποσο συμορφονονται......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν και ειμαι του σωματος και πρωτη φορα το "ακουω" αυτο!!!δεν στεκει με τιποτα αυτο που εκανε.κανονικα επρεπε να αρνηθεις επιδειξη εγγραφου και να πας να τα λυσεις μαζι του στο τμημα,δεν υπαρχει περιπτωση να την ετρωγες.Για μια κληση πρεπει να υπαρχει αλλος ενας αστυνομικος σαν μαρτυρας..Κατι τετοιοι θελουν γ@μησι κανονικοτατο γιατι αμαυρωνουν και την υποληψη των υπολοιπων συναδελφων.Μην το αφησεις κυνηγα το οπως σου πει ο δικηγορος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
αν και ειμαι του σωματος και πρωτη φορα το "ακουω" αυτο!!!δεν στεκει με τιποτα αυτο που εκανε.κανονικα επρεπε να αρνηθεις επιδειξη εγγραφου και να πας να τα λυσεις μαζι του στο τμημα,δεν υπαρχει περιπτωση να την ετρωγες.Για μια κληση πρεπει να υπαρχει αλλος ενας αστυνομικος σαν μαρτυρας..Κατι τετοιοι θελουν γ@μησι κανονικοτατο γιατι αμαυρωνουν και την υποληψη των υπολοιπων συναδελφων.Μην το αφησεις κυνηγα το οπως σου πει ο δικηγορος

Προς τιμήν σου είναι αυτό!

Αλλά λύσε μου σε παρακαλώ μια απορία που έχω. Καλοπροαίρετα πάντα μιλάω να το ξέρεις.

Εσείς σαν αστυνομικά όργανα γιατί τέτοιους συναδέλφους δεν τους καταγγέλετε; γιατί τον Ζητά που κάνει σούζες και κωλιές στην μέση του δρόμου δεν του λέτε τίποτα, ή του αστυνομικού που κάνει παράβαση δεν του γράφεται κλήση όταν σας λέει ότι είναι συνάδελφος;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλά λύσε μου σε παρακαλώ μια απορία που έχω. Καλοπροαίρετα πάντα μιλάω να το ξέρεις.

Εσείς σαν αστυνομικά όργανα γιατί τέτοιους συναδέλφους δεν τους καταγγέλετε; γιατί τον Ζητά που κάνει σούζες και κωλιές στην μέση του δρόμου δεν του λέτε τίποτα, ή του αστυνομικού που κάνει παράβαση δεν του γράφεται κλήση όταν σας λέει ότι είναι συνάδελφος;

Πραγματικα δεν ξερω τι να σου απαντησω..προσωπικα στη δουλεια μου κανω αυτο που πρεπει και εχω τσακωθει οχι λιγες φορες για τετοιες μαλακιες.Προσωπικη αποψη:Υπαρχει μεγαλο κομπλεξ κατωτεροτητας που οφειλεται στην ελλειψη παιδειας(γενικοτερα ελληνικο κοινωνικο προβλημα),νουθεσιας,εκπαιδευσης και αρκετοι προσπαθουν να καλυψουν ανεπιτυχως αυτο το κενο με τις παραπανω μαλακιες.Τωρα γιατι δεν τα καταγγελουμε...Δεν περναει η η δικη μας καταγγελια,θα σε θεωρησουν κακο συναδελφο με συνεπεια ενα καρο υπηρεσιακα προβληματα.Ενω σαν πολιτης περναει μια χαρα.Γιαυτο λεω παραπανω να το ψαξει με δικηγορο,θα βγει ακρη.

Πραγματικα δεν ξερω τι να σου απαντησω..προσωπικα στη δουλεια μου κανω αυτο που πρεπει και εχω τσακωθει οχι λιγες φορες για τετοιες μαλακιες.Προσωπικη αποψη:Υπαρχει μεγαλο κομπλεξ κατωτεροτητας που οφειλεται στην ελλειψη παιδειας(γενικοτερα ελληνικο κοινωνικο προβλημα),νουθεσιας,εκπαιδευσης και αρκετοι προσπαθουν να καλυψουν ανεπιτυχως αυτο το κενο με τις παραπανω μαλακιες.Τωρα γιατι δεν τα καταγγελουμε...Δεν περναει η η δικη μας καταγγελια,θα σε θεωρησουν κακο συναδελφο με συνεπεια ενα καρο υπηρεσιακα προβληματα.Ενω σαν πολιτης περναει μια χαρα.Γιαυτο λεω παραπανω να το ψαξει με δικηγορο,θα βγει ακρη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βεβαιωσ ειχε κ 2 "πιστιρικαδεσ" μαζι του στο περιπολικο οταν με φωναξαν εξω απ το μαγαζι..Αλλα να σου πω τη μου κινισε τη περιεργια οσο ψαχναν τα στοιχεια και εκοβε αυτοσ τη κληση ηταν κ οι 3 μαζι οταν αναφερφηκα στο προηγουμενο περιστατικο ο ενασ απ τουσ δυο φωναξε τον αλλο να πανε καμια 15αρια μετρα απ το οχημα σα να μη θελαν να ακουσουν τη θα υποθει στη συνεχεια..Δυστιχωσ δεν εχω χρηματα για δικιγορουσ κ επιδη ειμαι ολη μερα στο δρομο λογο δουλειασ δε με περνει να τον κυνυγισω το μονο που θα θελα ειναι να μη πληρωσω τα 350 αλλα απο οτι βλεπω ουτε αυτο δε βλεπω να γλυτωνω..Φιλε μου μου το πε ο ανθρωπος οτι για αυτο το λογο τη τροω τη κληση επειδη ετσι γουσταρει και ναι εχεισ δικιο ολοι ενα γινεστε γιατι ολοι την ιδια στολη φορατε και μενα το μαγκα δε μου τον εκανε ο κωστασ,ο δημητρησ μου την εκανε ενασ με στολη αλιωσ δε θα το σηζητουσαμε θα ξερα τι να κανω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με τα χαρτια δε το ξερα...Τι γινετε αν πεισ δε στα δινω??Θα με παει μεσα,καλο ειναι αυτο??

Τροποποιήθηκε από τον moonshadow

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΦΙΛΕ ΚΑΚΩΣ ΕΔΕΙΞΕΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΟΥ.

ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΤΙ.

ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΜΟΝΟ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Με τα χαρτια δε το ξερα...Τι γινετε αν πεισ δε στα δινω??Θα με παει μεσα,καλο ειναι αυτο??

οχι δεν σε παει "μεσα",πατε στον αξκο υπηρεσιας η στον διοικητη να λυσετε την διαφορα.Απλα εκει ο προισταμενος θα δωσει καποια λυση παντα μεσα στα νομικα πλαισια και οχι υποκειμενικα.καλυτερα στον διοικητη για να στην σβυσει και να τελειωσει εκει.εντος 4 ημερων αυτο

Δεν υπαρχει καμια περιπτωση κρατησης (μονο αν εχεις κανενα διωκτικο στο ονομα σου)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα