andrewts 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 και δικαστικα να παει αν δεν υπαρχουν μαρτυρες διατεθειμένοι να καταθεσουν ειναι ο λογος σου εναντιον του λογου του μονο αν το εχει ξανακανει κατι παρομιο ισως σε παρουν στα σοβαρα και μαλλον οχι για να στηρίξουν το ηθικο της αστυνομιας... μαρτυρας μπορει να πει και οτι γνωριζε πως ειχατε προσωπικες διαφορες και αυτο υπερ σου θα δουλεψει :) Σωστος! Αν δεν δουλεψει ουτε αυτο τοτε μαθαινουμε που μενει το οργανο και θα λυθει αλλιως η διαφορα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moonshadow 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Σωστος! Αν δεν δουλεψει ουτε αυτο τοτε μαθαινουμε που μενει το οργανο και θα λυθει αλλιως η διαφορα ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΣ ΠΛΗΡΩΝΑ Κ 1000ΕΥΡΟ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Γραπτή αναφορά στα κεντρικά με την μία και όλα θα γίνουν καλύτερα.! Ξέσκισε το το τσογλάνι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Επρεπε να του πεις εκεινη την ωρα <Ουστ> :P Τωρα ισωσ χρειαστεις και δικηγορο :S Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kamikaziking 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 καταχρηση εξουσιας στο επακρο!!!!αν εχεις μαρτυρες με το ονομα του που εχει γραψει στην κληση πας στον δοιηκητη του και ζητας να σου την σβησει αυτοβουλως αν δε ειναι και αυτος κοινο χοιρινο ζητας τους υπηρεσιακους τους αριθμους και των δυο και βουρ στο υπουργειο δημ ταξης για καταγγελια και μετα στα καναλια και να δεις για ποσο συμορφονονται...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasospast 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 αν και ειμαι του σωματος και πρωτη φορα το "ακουω" αυτο!!!δεν στεκει με τιποτα αυτο που εκανε.κανονικα επρεπε να αρνηθεις επιδειξη εγγραφου και να πας να τα λυσεις μαζι του στο τμημα,δεν υπαρχει περιπτωση να την ετρωγες.Για μια κληση πρεπει να υπαρχει αλλος ενας αστυνομικος σαν μαρτυρας..Κατι τετοιοι θελουν γ@μησι κανονικοτατο γιατι αμαυρωνουν και την υποληψη των υπολοιπων συναδελφων.Μην το αφησεις κυνηγα το οπως σου πει ο δικηγορος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 αν και ειμαι του σωματος και πρωτη φορα το "ακουω" αυτο!!!δεν στεκει με τιποτα αυτο που εκανε.κανονικα επρεπε να αρνηθεις επιδειξη εγγραφου και να πας να τα λυσεις μαζι του στο τμημα,δεν υπαρχει περιπτωση να την ετρωγες.Για μια κληση πρεπει να υπαρχει αλλος ενας αστυνομικος σαν μαρτυρας..Κατι τετοιοι θελουν γ@μησι κανονικοτατο γιατι αμαυρωνουν και την υποληψη των υπολοιπων συναδελφων.Μην το αφησεις κυνηγα το οπως σου πει ο δικηγορος Προς τιμήν σου είναι αυτό! Αλλά λύσε μου σε παρακαλώ μια απορία που έχω. Καλοπροαίρετα πάντα μιλάω να το ξέρεις. Εσείς σαν αστυνομικά όργανα γιατί τέτοιους συναδέλφους δεν τους καταγγέλετε; γιατί τον Ζητά που κάνει σούζες και κωλιές στην μέση του δρόμου δεν του λέτε τίποτα, ή του αστυνομικού που κάνει παράβαση δεν του γράφεται κλήση όταν σας λέει ότι είναι συνάδελφος; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasospast 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Προς τιμήν σου είναι αυτό! Αλλά λύσε μου σε παρακαλώ μια απορία που έχω. Καλοπροαίρετα πάντα μιλάω να το ξέρεις. Εσείς σαν αστυνομικά όργανα γιατί τέτοιους συναδέλφους δεν τους καταγγέλετε; γιατί τον Ζητά που κάνει σούζες και κωλιές στην μέση του δρόμου δεν του λέτε τίποτα, ή του αστυνομικού που κάνει παράβαση δεν του γράφεται κλήση όταν σας λέει ότι είναι συνάδελφος; Πραγματικα δεν ξερω τι να σου απαντησω..προσωπικα στη δουλεια μου κανω αυτο που πρεπει και εχω τσακωθει οχι λιγες φορες για τετοιες μαλακιες.Προσωπικη αποψη:Υπαρχει μεγαλο κομπλεξ κατωτεροτητας που οφειλεται στην ελλειψη παιδειας(γενικοτερα ελληνικο κοινωνικο προβλημα),νουθεσιας,εκπαιδευσης και αρκετοι προσπαθουν να καλυψουν ανεπιτυχως αυτο το κενο με τις παραπανω μαλακιες.Τωρα γιατι δεν τα καταγγελουμε...Δεν περναει η η δικη μας καταγγελια,θα σε θεωρησουν κακο συναδελφο με συνεπεια ενα καρο υπηρεσιακα προβληματα.Ενω σαν πολιτης περναει μια χαρα.Γιαυτο λεω παραπανω να το ψαξει με δικηγορο,θα βγει ακρη. Προς τιμήν σου είναι αυτό! Αλλά λύσε μου σε παρακαλώ μια απορία που έχω. Καλοπροαίρετα πάντα μιλάω να το ξέρεις. Εσείς σαν αστυνομικά όργανα γιατί τέτοιους συναδέλφους δεν τους καταγγέλετε; γιατί τον Ζητά που κάνει σούζες και κωλιές στην μέση του δρόμου δεν του λέτε τίποτα, ή του αστυνομικού που κάνει παράβαση δεν του γράφεται κλήση όταν σας λέει ότι είναι συνάδελφος; Πραγματικα δεν ξερω τι να σου απαντησω..προσωπικα στη δουλεια μου κανω αυτο που πρεπει και εχω τσακωθει οχι λιγες φορες για τετοιες μαλακιες.Προσωπικη αποψη:Υπαρχει μεγαλο κομπλεξ κατωτεροτητας που οφειλεται στην ελλειψη παιδειας(γενικοτερα ελληνικο κοινωνικο προβλημα),νουθεσιας,εκπαιδευσης και αρκετοι προσπαθουν να καλυψουν ανεπιτυχως αυτο το κενο με τις παραπανω μαλακιες.Τωρα γιατι δεν τα καταγγελουμε...Δεν περναει η η δικη μας καταγγελια,θα σε θεωρησουν κακο συναδελφο με συνεπεια ενα καρο υπηρεσιακα προβληματα.Ενω σαν πολιτης περναει μια χαρα.Γιαυτο λεω παραπανω να το ψαξει με δικηγορο,θα βγει ακρη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moonshadow 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 αν και ειμαι του σωματος και πρωτη φορα το "ακουω" αυτο!!!δεν στεκει με τιποτα αυτο που εκανε.κανονικα επρεπε να αρνηθεις επιδειξη εγγραφου και να πας να τα λυσεις μαζι του στο τμημα,δεν υπαρχει περιπτωση να την ετρωγες.Για μια κληση πρεπει να υπαρχει αλλος ενας αστυνομικος σαν μαρτυρας..Κατι τετοιοι θελουν γ@μησι κανονικοτατο γιατι αμαυρωνουν και την υποληψη των υπολοιπων συναδελφων.Μην το αφησεις κυνηγα το οπως σου πει ο δικηγορος Βεβαιωσ ειχε κ 2 "πιστιρικαδεσ" μαζι του στο περιπολικο οταν με φωναξαν εξω απ το μαγαζι..Αλλα να σου πω τη μου κινισε τη περιεργια οσο ψαχναν τα στοιχεια και εκοβε αυτοσ τη κληση ηταν κ οι 3 μαζι οταν αναφερφηκα στο προηγουμενο περιστατικο ο ενασ απ τουσ δυο φωναξε τον αλλο να πανε καμια 15αρια μετρα απ το οχημα σα να μη θελαν να ακουσουν τη θα υποθει στη συνεχεια..Δυστιχωσ δεν εχω χρηματα για δικιγορουσ κ επιδη ειμαι ολη μερα στο δρομο λογο δουλειασ δε με περνει να τον κυνυγισω το μονο που θα θελα ειναι να μη πληρωσω τα 350 αλλα απο οτι βλεπω ουτε αυτο δε βλεπω να γλυτωνω..Φιλε μου μου το πε ο ανθρωπος οτι για αυτο το λογο τη τροω τη κληση επειδη ετσι γουσταρει και ναι εχεισ δικιο ολοι ενα γινεστε γιατι ολοι την ιδια στολη φορατε και μενα το μαγκα δε μου τον εκανε ο κωστασ,ο δημητρησ μου την εκανε ενασ με στολη αλιωσ δε θα το σηζητουσαμε θα ξερα τι να κανω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moonshadow 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 (τροποποιήθηκε) Με τα χαρτια δε το ξερα...Τι γινετε αν πεισ δε στα δινω??Θα με παει μεσα,καλο ειναι αυτο?? Τροποποιήθηκε Αύγουστος 31 , 2009 από τον moonshadow Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apatsi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 ΦΙΛΕ ΚΑΚΩΣ ΕΔΕΙΞΕΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΟΥ. ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΤΙ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΜΟΝΟ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasospast 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Με τα χαρτια δε το ξερα...Τι γινετε αν πεισ δε στα δινω??Θα με παει μεσα,καλο ειναι αυτο?? οχι δεν σε παει "μεσα",πατε στον αξκο υπηρεσιας η στον διοικητη να λυσετε την διαφορα.Απλα εκει ο προισταμενος θα δωσει καποια λυση παντα μεσα στα νομικα πλαισια και οχι υποκειμενικα.καλυτερα στον διοικητη για να στην σβυσει και να τελειωσει εκει.εντος 4 ημερων αυτο Δεν υπαρχει καμια περιπτωση κρατησης (μονο αν εχεις κανενα διωκτικο στο ονομα σου) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες