steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 κατα την ταπεινη μου προσωπικη αποψη τα καλυτερα laptop ειναι της toshiba. το προβλημα που λες το εχω ξανακουσει. Συμφωνω και επαυξανω ;) Toshiba κι από μένα. Πρόσφατα αγόρασα ένα με 615ευρώ. Παραπάνω για φορητό ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. Ακούω κάτι τιμές 1100-1300 ευρώ και πραγματικά απορώ πως δίνει τόσα λεφτά ο κόσμος για κάτι τόσο αναλώσιμο. SONY ότι ηλεκτρονικό βγάζει...και τσεκαρισμένο....ΜΑΚΡΙΑ....απαράδεκτη αξιοπιστία για τα τρελά λεφτά που ζητάνε και μηδέν σέρβις επί της ουσίας, επίσης τσεκαρισμένο...από τηλεοράσεις, από στερεοφωνικά.... +650 Με την ΗΡ κι εγώ έχω κακιές εμπειρίες και έχω πει "Ποτέ ξανά" και δεν το μετάνιωσα. Από τότε ο φορητός μου είναι Dell με επισκευή στην έδρα μου σε 24 ώρες και 3 χρόνια εγγύηση. Δοκιμασμένα πράγματα, όχι χαζομάρες. Μία φορά τους τηλεφώνησα (μεσημέρι, γύρω στις 14:30, παίζει ρόλο αυτό) γιατί ακουγόταν ένας θόρυβος σαν από ανεμιστήρα στο 2 ετών φορητό μου. Μου ζήτησαν τον σειριακό αριθμό του φορητού, βρήκαν ποιο μηχάνημα είναι και τι ακριβώς περιέχει (κάρτες, μνήμες, σκληρούς κλπ). Από το τηλέφωνο κατάλαβαν ότι ακούγεται ο ανεμιστήρας της κάρτας γραφικών. Με ρώτησαν αν θα είμαι στο γραφείο την επόμενη ημέρα στις 11:00. Στις 11:10 είχα νέα κάρτα γραφικών και ο θόρυβος χάθηκε, όλα αυτά χωρίς καμία κουβέντα και κανένα "μα & μου" και ενώ ο φορητός δεν είχε λειτουργικό πρόβλημα, απλά ακουγόταν παραπάνω ο ανεμιστήρας από ότι έπρεπε, όλα λειτουργούσαν κανονικά... Αυτό θεωρώ εγώ υποστήριξη, ειδικά αν το μηχάνημα χρησιμοποιείται για δουλειά. Επίσης στη Dell έχει drivers με άνεση (βάζεις τον σειριακό αριθμό στο site τους και σου βγάζει μόνο ότι αφορά το μηχάνημά σου) και service manual για όλους τους φορητούς Η/Υ της. Κάντε σύγκριση με την ΗΡ και τη δήθεν "υποστήριξή" της... Εχω ακουσει για τεχνικο της Dell να ερχεται απο Ολλανδια για να επισκευασει ενα φορητο στην Ελλαδα. Μακραν η καλυτερη after sales υποστηριξη. Απλα στις τιμες που πωλουντε, μπορεις να παρεις μηχανημα αλλης εταιρειας με καλυτερες επιδοσεις ή ενα ιδιο αλλης εταιρειας φτηνοτερο. Ειναι λιγο αλμυρα τα τιμολογια της Dell. Αλλα τωρα τελευταια κοιτανε και την εμφανιση των φορητων οποτε και αξιοπιστα και ομορφα ;) Στους υπολογιστες ισχυει "Οτι πληρωσεις παιρνεις." Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Στους υπολογιστες ισχυει "Οτι πληρωσεις παιρνεις." Επιτελους ησυχασα! (Και δεν ηξερα γιατι ο χρυσοπληρωμενος μου VAIO, τεζαρισε στους 18 μηνες -ομοιως, της Μαριλυς, επεισης VAIO- ενω ο "noname" PHILIPS που εχω, κλεινει ηδη απροβληματιστη διετια!! ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Επιτελους ησυχασα! (Και δεν ηξερα γιατι ο χρυσοπληρωμενος μου VAIO, τεζαρισε στους 18 μηνες -ομοιως, της Μαριλυς, επεισης VAIO- ενω ο "noname" PHILIPS που εχω, κλεινει ηδη απροβληματιστη διετια!! ) Ε καλα, μην το δενεις και κομπο, ΠΑΝΤΑ υπαρχουν και εξαιρεσεις... Φανταζομαι εδωσες ενα σωρο ? για να παρεις ενα vaio με ονομα (sony), επιδοσεις (μαλλον διπυρινο επεξεργαστη, μπολικη ram + δισκο + μπλα μπλα μπλα) και ομορφια και δεν σου εκατσε (οπως και σε πολλους αλλους, η sony εχει πεσει πολυ σε ποιοτητα την τελευται 5ετια) και τσατιστικες και ειναι απολυτα λογικο. Αλλα η ποιοτητα και η αξιοπιστια ενος Toshiba ή ενος Dell ή ενος Fujitsu-Siemens δεν συγκρινεται με ενα αντιστοιχο Acer ή HP ή Compaq. Ακομα και αν ενα Dell εχει ιδια χαρακτηριστικα με ενα Acer, στο Dell θα πληρωσεις επιπλεον αριστη τεχνικη υποστιριξη ενω αν χαλασει το Acer θα πληρωσεις 25? νταβαντζιλικι στην infoquest μονο και μονο για διαγνωση βλαβης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Αντί για VAIO παρτε Lenovo.....θυγατρική της είναι και έχει 99% πανομοιότυπα μηχανηματα σε ξεφτύλα τιμή. Τουλάχιστον στο εξωτερικό....εδω δεν έχω ασχοληθεί να δω τι παίζει με τις τιμές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 (Και δεν ηξερα γιατι ο χρυσοπληρωμενος μου VAIO, τεζαρισε στους 18 μηνες -ομοιως, της Μαριλυς, επεισης VAIO- ενω ο "noname" PHILIPS που εχω, κλεινει ηδη απροβληματιστη διετια!! ) Από την άλλη, το Philips (rebadged Twinhead) που έχω έχει αισθητά χειρότερη κατασκευή και φινίρισμα από το ΗΡ που ανέφερα πιο πριν. Και δείχνει να "κουράζεται" νωρίτερα (λχ. πρόσφατα η μπαταρία του ψόφησε εντελώς, μετά από σχεδόν 3 χρόνια ενώ του ΗΡ κράτησε πολύ περισσότερο και στο τέλος η αυτονομία της έπεσε στο πεντάλεπτο, δεν νέκρωσε εντελώς). Αντί για VAIO παρτε Lenovo.....θυγατρική της είναι και έχει 99% πανομοιότυπα μηχανηματα σε ξεφτύλα τιμή. Τουλάχιστον στο εξωτερικό....εδω δεν έχω ασχοληθεί να δω τι παίζει με τις τιμές. Η Lenovo δεν έχει σχέση με τη Sony: As of October 31, 2008, 50.4% of Lenovo is owned by public shareholders, 42.3% by Legend Holdings Limited, 6.6% by Texas Pacific Group (TPG Capital), General Atlantic LLC and Newbridge Capital and 0.7% by the directors. Because the Chinese Academy of Sciences, a Chinese government agency, owns 65% of Legend Holdings, effectively the Chinese government owns about 27% of Lenovo and is the largest shareholder. [6] IBM became the owner of 18.9% of Lenovo in 2005 as part of Lenovo's acquisition of the IBM personal computing division. [7] Since then IBM has steadily lowered its shareholding in Lenovo. In July 2008 the IBM shareholding went below the 5% reporting disclosure threshold. [8] In February 2009 the CEO Bill Amelio was replaced with Yang Yuanqing. [9] Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Εγω παντως, εδωσα ενα 100αρικο και "αγορασα" 3 χρονια εγγυησης επιπλεον.. Καλο "φαρμακο" το βρισκω.. (Ειδικα οταν εχει καποιος καει στο γιαουρτι..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2009 Επιτελους ησυχασα! (Και δεν ηξερα γιατι ο χρυσοπληρωμενος μου VAIO, τεζαρισε στους 18 μηνες -ομοιως, της Μαριλυς, επεισης VAIO- ενω ο "noname" PHILIPS που εχω, κλεινει ηδη απροβληματιστη διετια!! ) Εγώ έχω τον SONY VAIO μου 4 χρόνια τώρα και λειτουργεί γαμάτα! Μια φορά κάτι είχε πάθει και ήρθαν από το σπίτι και τον πήραν, τον έστειλαν γερμανία και μου ξαναήρθε σε 10 μέρες μέσα εντελώς φτιαγμένος, καθαρισμένος κλπ. Κανένα πρόβλημα δεν έχω! Μόνο RAM του αναβάθμισα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2009 Μμμ καλά κάνεις και τα λές εδώ πέρα. Δεν ήξερα ότι είναι τοσο κακό το service τους. Ο toshiba μου πάντως μετά από την πτώση που είχα με την μηχανή και τον είχα στην πλάτη (πέρισυ) δεν μασάει μία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2009 Εγώ έχω τον SONY VAIO μου 4 χρόνια τώρα και λειτουργεί γαμάτα! Μια φορά κάτι είχε πάθει και ήρθαν από το σπίτι και τον πήραν, τον έστειλαν γερμανία και μου ξαναήρθε σε 10 μέρες μέσα εντελώς φτιαγμένος, καθαρισμένος κλπ. Κανένα πρόβλημα δεν έχω! Μόνο RAM του αναβάθμισα. Εισαι η πρωτη εξαιρεση που διαβαζω Συνηθως ακουω τα χιλια μυρια παραπονα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2009 Εισαι η πρωτη εξαιρεση που διαβαζω Συνηθως ακουω τα χιλια μυρια παραπονα.... Και μάλιστα τον έχω λιώσει!!! Με προγράμματα τύπου ArcGIS, και επεξεργασίες τεράστιων δορυφορικών φωτογραφιών κλπ... και ακόμα αντέχει όπως στην αρχή! Σκυλί λέμε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2009 παντα πιστευα στα noname προιοντα για laptop μονη απαίτηση να ξερω πως εχουν σερβις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες