tolis4thess 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 χαιρετω ολο το forum ειμαι καινουργιος κ μπηκα γτ ενδιαφερομαι για ενα daytona sprinter 50 cc θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη σας και αν γινετε μερικα tips για βελτιωσει(μετα ή πριν το στροσιμο) Δεκτες ολες οι αποψεις. Ευχαριστω... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rivalbreaker 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Καλώς τον.....το πιο ομωρφο 50αρι για μενα (μετα το δικό μ)αν και κινέζικο πολυ ωραιο μηχανάκι και δεχετε κάθε ειδους σχετικη βελτίωση εξάμηση μεγαλυτερο πιστονι καρμπιρατερ και άλλα είναι και πολυ φθηνο......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasxt 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 ενα tip που λες και εσυ να κανεις υπομονη στο στρωσιμο και να μην δωσεις παραπανησια λεφτα για το μηχανακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tolis4thess 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση απο τιμη και τετοια γνωριζω θα ηθελα ομως αν γινετε να μ πεις μερικα ανταλακτικα ετσι ονομαστικα αν γνωριζεις εχω ακουσει για μια εξατμιση ''protech'' ξερεις αν θα βοηθουσε καθολου το μηχανακι?Και απο καρμπιρατερ δεν ξερω κ πολλα... ενα tip που λες και εσυ να κανεις υπομονη στο στρωσιμο και να μην δωσεις παραπανησια λεφτα για το μηχανακι εννοιεις να μην τ αλλαξω τπτ ουτε μετα το στροσιμο?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
starenios 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Γεια χαρα...Εγω εχω ενα daytona sprinter 72cc...Εναι αρκετα καλο και ειμαι ευχαρηστημενος μεχρι τωρα που το εχω 10 μηνες..Στο στρωσημο θελει προσοχη να μην το ζοριζεις...Δεν μου εχει βγαλει ιδιαιτερες βλαβες...Μονο μια φλατζα που την περασαμε στην εγγυηση και ετσι δεν πληρωσα..Για 50cc τερτραχρονο και παπι πιστευω οτι ειναι μια απο τις καλες επιλογες..Μπορεις να το πειραξεις και ευκολα..Τωρα θα το κανω 90cc... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tolis4thess 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Γεια χαρα...Εγω εχω ενα daytona sprinter 72cc...Εναι αρκετα καλο και ειμαι ευχαρηστημενος μεχρι τωρα που το εχω 10 μηνες..Στο στρωσημο θελει προσοχη να μην το ζοριζεις...Δεν μου εχει βγαλει ιδιαιτερες βλαβες...Μονο μια φλατζα που την περασαμε στην εγγυηση και ετσι δεν πληρωσα..Για 50cc τερτραχρονο και παπι πιστευω οτι ειναι μια απο τις καλες επιλογες..Μπορεις να το πειραξεις και ευκολα..Τωρα θα το κανω 90cc... Γεια κ σε σενα δλδ τι εχεισ αλλαξει στο περιπου πανω στο παπι?Κ αν γινετε να μ πεισ για τισ επειδοσεισ τ τωρα π ειναι 72cc κ για 90 cc τι θα χρειαστει να αλλακσεισ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
starenios 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Για 72cc εχω αλλαξει κυληνδρομπιστονο καρμπυλατερ κεφαλη και στροφαλο...Τωρα για το 90cc θα αλλαξω κυληνδρομπιστονα καρμπυλατερ στροφαλο καμπανα ουζονια και κατι αλλα ου δεν θυμαμαι...Οι επιδοσεις του σαν 72 ειναι καλες...Με το 50 εχουν κυριωσ διαφορα στη ροπη αλλα και 10 χλμ στην τελικη...Για το 90cc δεν ξερω ακομα...Αυτη τη βδομαδα θα το βαλω μαλλον μεσα :vv: :vv: ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kmtr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 file mou geia s,exw ena sprinter mama me kalo strwsimo,tou exw valei mono mia protech i opoia na ksereis den mou exei dwsei kati allo pera apo thorubo...k evgala k ton gualovamvaka kai kanei san mpouri.alla twra psaxnw ena moter astrea na tou foresw... file sumvouli asximo pragma to kineziko;) file mou geia s,exw ena sprinter mama me kalo strwsimo,tou exw valei mono mia protech i opoia na ksereis den mou exei dwsei kati allo pera apo thorubo...k evgala k ton gualovamvaka kai kanei san mpouri.alla twra psaxnw ena moter astrea na tou foresw... file sumvouli asximo pragma to kineziko;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
starenios 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Γεια σου φιλε...Εγω δεν θα σου προτεινα να αλλαξεις μοτερ..Οι αστυνομια θα σε γαμαει!!!!! ...Ηγνωμη μου ειναι να φτιαξεις αυτο που εχεις...Και δεν θα καταλαβαινουν και τιποτα οι μπατσοι και εσυ θα γαμας!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasxt 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Αν εχεις φραγκα φτιαχτο , αλλα να ξερεις πολλα δινεις και λιγα περνεις , 50κκ ειναι αλωστε αν σκοπευεις να παρεις μηχανη ομως αργοτερα κρατα τα λεφτα σου στην ακρη :) εχω ενα 50κκ kymco nexxon και μονο π εχει φορεμενο ειναι μια εξατμηση protech για να κανω τιν καγκουρια μ :P μια χαρα ταχητητες εχει , και να θες παραπανω για μες στην πολη δν θα χρειαστει το 2βαλο ειναι αλλο θεμα :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rivalbreaker 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 ΑΝ ΑΛΑΞΕΙΣ ΜΟΤΕΡ και ζητησεις να στο βάλουν στα ίδια κάρτερ τοτε δεν σου κάνει τίποτα η αστυνομία......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kmtr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 ΑΝ ΑΛΑΞΕΙΣ ΜΟΤΕΡ και ζητησεις να στο βάλουν στα ίδια κάρτερ τοτε δεν σου κάνει τίποτα η αστυνομία......... ετσι ετσι....... :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
starenios 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Για να βαλει ομως τα ιδια καρτερ ειναι ενα γαμ.....η και θα σου παρει πολυ εργασια!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tolis4thess 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 για 50cc τι τελικεσ βγαζει στο περιπου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasxt 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 60-70 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tolis4thess 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 60-70 για μαμα μιλαμε τωρα ετσι??? με κανα δυο πραματα ανεβενει ι τελικι τ πχ κανα πιστονι ή καρμπυλατερ ή ακομι κ κανα γραναναζακι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
darkn1ck 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2009 για μαμα μιλαμε τωρα ετσι??? με κανα δυο πραματα ανεβενει ι τελικι τ πχ κανα πιστονι ή καρμπυλατερ ή ακομι κ κανα γραναναζακι? εμενα μου εχει ξεφτισει το σημα μπροστα(βλεπετε χρησιμοποιουν τα καλυτερα σιδερα XD) να παω να το βαψω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
darkn1ck 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2009 εμενα μου εχει ξεφτισει το σημα μπροστα(βλεπετε χρησιμοποιουν τα καλυτερα σιδερα XD) να παω να το βαψω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasxt 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2009 για μαμα μιλαμε τωρα ετσι??? ναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2009 ΑΝ ΑΛΑΞΕΙΣ ΜΟΤΕΡ και ζητησεις να στο βάλουν στα ίδια κάρτερ τοτε δεν σου κάνει τίποτα η αστυνομία......... Αν αλλάξεις μοτέρ και το βάλεις στα ίδια κάρτερ τι θα αλλάξεις?Καλύτερα τότε να βάλεις όλα τα πράγματα από astrea εκτός τα κάρτερ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παντελης 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Παιδια καλησπερα...λεγομαι παντελης και ειμαι καινουριος στο θεμα....σκεφτομαι και εγω να παρω το daytona τo sprinter και σαν πιο εμπειροι απο εμενα θα ηθελα να μου πειτε τι μπορω να κανω για να το βελτιωσω....διαθετο περιπου 2000ε για το μηχανακι και εκτος απο την εξατμιση και το ανεβασμα που θελω να του κανω περιπου 90αρι....θα ηθελα να μου πειτε τ αλλο μπορω να κανω μεσα σε αφτα τα λεφτα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Παιδια καλησπερα...λεγομαι παντελης και ειμαι καινουριος στο θεμα....σκεφτομαι και εγω να παρω το daytona τo sprinter και σαν πιο εμπειροι απο εμενα θα ηθελα να μου πειτε τι μπορω να κανω για να το βελτιωσω....διαθετο περιπου 2000ε για το μηχανακι και εκτος απο την εξατμιση και το ανεβασμα που θελω να του κανω περιπου 90αρι....θα ηθελα να μου πειτε τ αλλο μπορω να κανω μεσα σε αφτα τα λεφτα.... Λόγο διπλώματος θέλεις να πάρεις daytona sprinter??????Αν όχι,με 2000 πέρνεις supersport 10ετίας πάντως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cristos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Παιδια καλησπερα...λεγομαι παντελης και ειμαι καινουριος στο θεμα....σκεφτομαι και εγω να παρω το daytona τo sprinter και σαν πιο εμπειροι απο εμενα θα ηθελα να μου πειτε τι μπορω να κανω για να το βελτιωσω....διαθετο περιπου 2000ε για το μηχανακι και εκτος απο την εξατμιση και το ανεβασμα που θελω να του κανω περιπου 90αρι....θα ηθελα να μου πειτε τ αλλο μπορω να κανω μεσα σε αφτα τα λεφτα.... παρε ενα dy δωσε 500ευρο κ κανε το 100αρι δωσε κ αλλα 50 βαλε του ενα καλο carbirater24mm βαλε κ καμια καλη εξατμιση που να παιρνει σιγαστηρα maz 100euro για να μην σου πιασουν τον κ...ο οι μπατσοι βαλε κ μια χοανη κ εισαι ετοιμος εγω εχω daytona sprinter k ο κολλητος μου το μηχανακι που σου περιγραφω -της εξατμισης οχι απλα μου ριχνει ροπες αλλα μου ριχνει κ 50km/h τελικη(του βγαζει 120 κ φοραει την εξατμιση του 50αριου φαντασου με μια sebring me megali mpouka)...tha gam@eiii Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 παρε ενα dy δωσε 500ευρο κ κανε το 100αρι δωσε κ αλλα 50 βαλε του ενα καλο carbirater24mm βαλε κ καμια καλη εξατμιση που να παιρνει σιγαστηρα maz 100euro για να μην σου πιασουν τον κ...ο οι μπατσοι βαλε κ μια χοανη κ εισαι ετοιμος εγω εχω daytona sprinter k ο κολλητος μου το μηχανακι που σου περιγραφω -της εξατμισης οχι απλα μου ριχνει ροπες αλλα μου ριχνει κ 50km/h τελικη(του βγαζει 120 κ φοραει την εξατμιση του 50αριου φαντασου με μια sebring me megali mpouka)...tha gam@eiii NΑι μάλλον αλλά μην νομίζεις ότι θα δεις μεγάλη διαφορά στην τελική από την εξατμιση.... Για 72cc εχω αλλαξει κυληνδρομπιστονο καρμπυλατερ κεφαλη και στροφαλο...Τωρα για το 90cc θα αλλαξω κυληνδρομπιστονα καρμπυλατερ στροφαλο καμπανα ουζονια και κατι αλλα ου δεν θυμαμαι...Οι επιδοσεις του σαν 72 ειναι καλες...Με το 50 εχουν κυριωσ διαφορα στη ροπη αλλα και 10 χλμ στην τελικη...Για το 90cc δεν ξερω ακομα...Αυτη τη βδομαδα θα το βαλω μαλλον μεσα :vv: :vv: ..... Tωρα το είδα τι άλλαξες για να το κάνεις 72αρι στροφαλο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΟΥ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2011 Παιδια καλησπερα...λεγομαι παντελης και ειμαι καινουριος στο θεμα....σκεφτομαι και εγω να παρω το daytona τo sprinter και σαν πιο εμπειροι απο εμενα θα ηθελα να μου πειτε τι μπορω να κανω για να το βελτιωσω....διαθετο περιπου 2000ε για το μηχανακι και εκτος απο την εξατμιση και το ανεβασμα που θελω να του κανω περιπου 90αρι....θα ηθελα να μου πειτε τ αλλο μπορω να κανω μεσα σε αφτα τα λεφτα.... με 2000ευρώ παίρνεις yamaha cripron x καινούργιο το οποίο είναι από τα καλύτερα μηχανάκια ............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες