Jump to content
ALX™

ΠΑΜΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑ!

Recommended Posts

Μηδένα προ του τέλους μακάριζε......................

Ποιού τέλους ρε παιδιά; Ποιά Β'; Τώρα ξεκίνησε το πρωτάθλημα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

:rotfl:

Μπα σε καλό σου Μάνο...

γέλασε το χειλάκι μου...

Αν ειναι δυνατον ρε Βασιλη.........πλακωσανε τα γιουσουφακια του γαυρου,να πανηγυρισουνε :_rock-on: την πρωτιά του εραστη τους.................... :wub:

Ποιού τέλους ρε παιδιά; Ποιά Β'; Τώρα ξεκίνησε το πρωτάθλημα.

Γαυρος......................? :pimp:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eιμαι αισιοδοξος.

Άλλες χρονιες ξεκιναμε γαμιώντας και στην πορεια ξεφουσκώνουμε.

Φετος ξεκινησαμε αναποδα και ισως παρουμε πρωταθλημα.Γαυροι βαζελοι θα σκοτωθουνε φετος και ισως το πρωταθλημα στηνΑΕΚ να βολεψει και τους δυο. :secret:

:rotfl: :rotfl: :rotfl: Το βλεπες δεν το παιζες?

ΥΓ ειμαι ΠΑΟ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γαυρος......................? :pimp:

Χαχα, όχι δεν είμαι γαύρος, ούτε βάζελος, ούτε τίποτα, απλά παρακολουθώ το πρωτάθλημα με το ελάχιστο ενδιαφέρον που του αξίζει. :lac:

Απλά μου φαίνεται παράξενο που όλοι λένε για πάτο και για Β' απο τώρα, κάπως νωρίς δεν είναι; Εκτός βέβαια αν προσπαθούν να κατεβάσουν τον πήχη τόσο πολύ ώστε μια πιθανή παραμονή στην Super Duper GT Turbo RS Quattro VVTi 4X4 AMG Abarth Sport 9999PS Intergrale 4WD Ultra League να φανεί θρίαμβος. :clapping:

Υ.Γ. Τουλάχιστον αν τελικά πάει Β' θα έχει ελπίδες για πρωτάθλημα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχα, όχι δεν είμαι γαύρος, ούτε βάζελος, ούτε τίποτα, απλά παρακολουθώ το πρωτάθλημα με το ελάχιστο ενδιαφέρον που του αξίζει. :lac:

Απλά μου φαίνεται παράξενο που όλοι λένε για πάτο και για Β' απο τώρα, κάπως νωρίς δεν είναι; Εκτός βέβαια αν προσπαθούν να κατεβάσουν τον πήχη τόσο πολύ ώστε μια πιθανή παραμονή στην Super Duper GT Turbo RS Quattro VVTi 4X4 AMG Abarth Sport 9999PS Intergrale 4WD Ultra League να φανεί θρίαμβος. :clapping:

Το πρωταθλημα απο μονο του απαξιωμενο ειναι .

Κοντευουμε 20ετια που ο γαυρος παιρνει πρωταθλημα και τον Σεπτεμβρη γελαει η ευρωπη.

Καμμια άλλη ελληνικη ομαδα δεν το εχει πετυχει αυτο,τοσα χρονια στο CL και δεν εχει κανει τιποτα.

Καλα που περασε και ενας Ρεχαγκελ και εχτισε την εθνικη,διαφορετικα και αυτη απαξιωμενη θα ηταν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Απλά μου φαίνεται παράξενο που όλοι λένε για πάτο και για Β' απο τώρα, κάπως νωρίς δεν είναι;

Αν πας με τα μαθηματικά, είναι νωρίς για να κρίνουμε. Αλλά με συγκομιδή έναν βαθμό σε πέντε αγώνες (με μικριομεσαίους), πού να βρεθεί αισιοδοξία?

...γαύρος :pimp:

Τροποποιήθηκε από τον Μενιδιάτης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι με νοιάζει εμένα αν θα πάρει το πρωτάθλημα ο γαύρος ή αν η αεκ πάει β'εθνική ή αν ο παο δεν έχει λεφτά να πληρώσει τους παίκτες.

Εδώ πεινάει ο κόσμος και οι γαύροι οπαδοί πληρώνουν από την τσέπη τους τα εκκατομύρια που παίρνουν παίκτες με τη συνδρομή μέλους, οι βάζελοι ζητάνε από τον κόσμο ελεημοσύνη για να πληρώσουν τους "φτωχούς" ποδοσφαιριστές τους και η αεκ δεν ξέρω και εγώ τι θα ζητήσει από τους οπαδούς της.

Να πληρώσω εγώ δηλαδή το μισθό του κάθε μλκ που είναι όσο παίρνω εγώ σε 100χρόνια δουλειάς.

Ο κόσμος πεινάει ρεεεεεεεε, στα αρχ@#& μου οι ομάδες και οι ποδοσφαιριστές...

Γαύρος είμαι...

Τροποποιήθηκε από τον Αήρ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι με νοιάζει εμένα αν θα πάρει το πρωτάθλημα ο γαύρος ή αν η αεκ πάει β'εθνική ή αν ο παο δεν έχει λεφτά να πληρώσει τους παίκτες.

Εδώ πεινάει ο κόσμος και οι γαύροι οπαδοί πληρώνουν από την τσέπη τους τα εκκατομύρια που παίρνουν παίκτες με τη συνδρομή μέλους, οι βάζελοι ζητάνε από τον κόσμο ελεημοσύνη για να πληρώσουν τους "φτωχούς" ποδοσφαιριστές τους και η αεκ δεν ξέρω και εγώ τι θα ζητήσει από τους οπαδούς της.

Να πληρώσω εγώ δηλαδή το μισθό του κάθε μλκ που είναι όσο παίρνω εγώ σε 100χρόνια δουλειάς.

Ο κόσμος πεινάει ρεεεεεεεε, στα αρχ@#& μου οι ομάδες και οι ποδοσφαιριστές...

Γαύρος είμαι...

Δικιο εχεις φιλε μου,100%μαζι σου.....ΑΛΛΑ μη ξεχνας ειναι και αυτο μια διαφυγη απο την καθημερινοτητα!!Οσο δεν ειχα την μηχανη πηγαινα τακτικα Αθηνα για να δω την ΑΕΚ.Μου αρεσε ρε αδερφε,ο χαβαλες στο πηγαινε-ελα με τους φιλους μου,η ατμοσφαιρα στο γηπεδο,ολα. Δε με νοιαζε αν θα χαναμε η θα κερδιζαμε,μου αρεσε μονο και μονο η ιδεα!....Ποτε δε μπλεχτηκα με συνδεσμους,ξυλο κτλπ. Πηγαινα σ τη "βολτα" μου. Τα τελευταια χρονια ομως η κατασταση με διαιτησια κτλπ ειχε παραγινει ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ με την μηχανη βρηκα αλλη διεξοδο! Απο τοτε που πηρα την μηχανη πηγα μονο στο τελικο με τον γαυρο.Και φετος αγορασα ενα διαρκειας του πατερα μου.Αυτο ηταν ολο κ ολο..........Ελπιζω να καταλαβαινεις τι θελω να σου πω. Οπως λες και 'συ ααα μπαλα βλακειες κτλπ πιστευω καποιον συγγενη/φιλο θα εχεις που θα σ λεει "καλα ρε βλακα,τι καταλαβαινεις οταν πας με 200 με την μηχανη??...ή χαλας τα λεφτα σου σε μανετες,εξατμισεις.....κλπ" :shades:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ελπιζω να καταλαβαινεις τι θελω να σου πω.

Ωραία τα λες.

Πράγματι, ο άνθρωπος θέλει φαί και νερό για να ζήσει, αλλά μερικά δευτερεύοντα πράγματα είναι το αλτοπίπερο της ζωής.

Οι ομάδες για τις οποίες μιλάμε έχουν ιδρυθεί πριν από περίπου 100 χρόνια. Σε όλη αυτήν την πορεία πέρασαν μαζί με τους Ελληνες οπαδούς πείνες, πολέμους, εμφυλίους, μεροκάματα της τάξης 3,60 δρχ., δικτατορίες, πήγαιναν στο γήπεδο τρώγοντας στραγάλια και φορώντας τρύπια παπούτσια και λιωμένα παντελόνια.

Αλλο η φτώχεια, άλλο η μιζέρια μας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Β καλα θα ειναι............................ :secret:

Καταντια..........

Πιστεψα οτι με τα πιτσιρικια θα γινει δουλεια και θα στρωσει η ομαδα αλλα.....κριμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οκ στο ντερμπυ με το Κορφού τσιμπήσαμε το ποντάκι.............................. :peep:

Το θεωρεις καλο το Χ δλδ ? :P

παραμονή στην Super Duper GT Turbo RS Quattro VVTi 4X4 AMG Abarth Sport 9999PS Intergrale 4WD Ultra League να φανεί θρίαμβος.

ΚΛΑΙΩ τι ειπες ρε ανθρωπε ? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Τροποποιήθηκε από τον StevenGalan

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το θεωρεις καλο το Χ δλδ ? :P

παραμονή στην Super Duper GT Turbo RS Quattro VVTi 4X4 AMG Abarth Sport 9999PS Intergrale 4WD Ultra League να φανεί θρίαμβος.

ΚΛΑΙΩ τι ειπες ρε ανθρωπε ? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Μετα απο συνεχωμενες ηττες,το Χ ειναι δειγμα προοδου................. :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πλασματικη προοδος.

Ερχονται ματς με ΠΑΟΚ ΠΑΟ ΟΣΦΠ. Θα μας κλαινε οι ρεγγες λεμε. :pray:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πλασματικη προοδος.

Ερχονται ματς με ΠΑΟΚ ΠΑΟ ΟΣΦΠ. Θα μας κλαινε οι ρεγγες λεμε. :pray:

Φοβατε ο βρεγμενος την βροχη Θοδωρη.............? :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φοβατε ο βρεγμενος την βροχη Θοδωρη.............? :afro:

Οχι και Β Εθνικη ρε Μανο.Ξεφτιλα.Καλυτερα να πεφταμε για τα χρεη :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

H AEK μου θυμίζει την πορεία της Ελλάδας. Όταν έπρεπε να την πτωχεύσουν για χρέη πριν από χρόνια και να τελειώνουμε, την κρατήσαν με ενέσεις να φτάσει να ξεψυχήσει και τελικά να πεθάνει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πραγματικά λυπάμαι πολύ να βλέπω την ΑΕΚ έτσι! Δεν το αξίζει.

Παρ' όλα αυτά πιστεύω ότι τελικά δεν θα πέσει. Και εκείνο που θα την σώσει είναι ότι φέτος πέφτουν 2.

Πάντως είναι άδικο να βλέπεις ομάδες σαν την ΑΕΚ να ταλαιπωρούνται έτσι και τον Ολυμπιακό που είναι η μεγαλύτερη πληγή του ελληνικού ποδοσφαίρου να μεσουρανεί ακόμα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σύγκρουση Original και Χρυσής Αυγής

Την τελευταία εβδομάδα του χρόνου η Original 21 Κορίνθου πραγματοποιούσε συλλογή ρούχων και τροφίμων για οικογένειες Ελλήνων και μεταναστών καθώς και για κρατούμενος που τα έχουν ανάγκη.

«Την Πέμπτη το μεσημέρι, την ώρα που πέντε άτομα απέθεταν τα τρόφιμα που προηγουμένως είχαν αγοράσει, πέντε φασιστοειδή αποβιβάστηκαν από δύο αυτοκίνητα και κρατώντας πτυσσόμενα γκλόπς τους επιτέθηκαν. Το τι επακολούθησε, τροφή για σκέψη Υ.Γ. Μάλλον κάποιοι πρέπει να ξεκινήσουν μαθήματα αριθμητικής. Ούτε ένα βήμα πίσω», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Original 21 Κορίνθου

Ανακοίνωση συμπαράστασης και καταδίκης του επεισοδίου εξέδωσαν κι άλλοι σύνδεσμοι της Original. «Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση από φασιστοειδή σιχάματα, που δέχθηκαν αδέρφια μας ΑΕΚτσηδες απ΄την Κόρινθο την ώρα που έδειχναν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους προς άπορους συνανθρώπους μας στην περιοχή τους. Σαν clubs της Original21, πιστά στη διακήρυξη της μαμάς Original, ενεργοποιούμε τη “συμμετοχή” σε ευρύτερη κοινωνική κλίμακα. Η κουλτούρα μας φαίνεται ότι ενοχλεί κάποιους που είτε προσπαθούν να δημιουργήσουν λανθασμένες εντυπώσεις για το ποιοι είμαστε, βλέπε ΟΑΚΑ, είτε επιτίθενται άνανδρα σε δράσεις μας, βλέπε Κόρινθος. Η επίθεση εναντίων ΑΕΚτσήδων μόνο ατιμώρητη δεν θα μείνει και θα μας βρει απέναντι τους μαζικά».

Υπενθυμίζεται πως μέλη της Χρυσής Αυγής είχαν επιτεθεί στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΕΚ-Ατρόμητος. Η Original 21 είχε πάρει θέση για την επίθεση τονίζοντας πως «θα πρέπει να τελειώνουμε μια και καλή με αυτό το καρκίνωμα των φασιστών».

«Εμείς ως Orisginal 21, ως απόγονοι προσφύγων/μεταναστών και τέλος ως απλοί άνθρωποι, θέλουμε να κάνουμε ξεκάθαρο στα θρασύδειλα σκουλήκια που επιτέθηκαν στον ΑΕΚτζή Στρατούλη ότι είναι ανεπιθύμητοι και πλέον επικηρυγμένοι. Η μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ περιλαμβάνει ανθρώπους χωρίς χρώμα και σύνορα. Οι μισάνθρωποι δεν χωράνε ανάμεσά μας», τόνιζε στην ανακοίνωσή του ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οπαδών της ΑΕΚ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα