st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Θα της τα πάρω όλα εγώ δώρο!!!! Θα της βάζω και βενζίνη ΝΑΟΥΜ!!! Τί , να καβαλάει πίσω απο μαλήτες αλλιάδες ?!?!?! Θα έχει δικιά της ρόδα λέμε!!!! Θα της βγαλει το μαλλι τριχα-τριχα!!! :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetakias 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Συνονοματε ολα αυτα σιγουρα λεγονται σε φιλικο τονο, απλως παρανοησα τα λεγομενα σου, τα τελευταια δηλαδη (ας οψεται ο γραπτος λογος)! Καμια παρεξηγηση απο εμενα! Κοιτα αν τωρα συνδραμουν και οι γονεις ακομα πιο καλα, αλλα πολλες φορες οι γονεις ξερεις οτι ειναι λιγο εως πολυ κλειστα μυαλα, αλλα πιστευω οτι καταλαβαινουν τα παιδια τους! Καταλαβαινεις πως εθεσα το θεμα, λεω με λιγα λογια κανε διαλογο, και μετα δουλεψε γι΄αυτο που θελεις, ακομα και να μην πεισθουν απο τα λεγομενα σου, απο τις πραξεις σου θα καταλαβουν πως εισαι σοβαρος μετρημενος και οτι θα προσεχεις, και ετσι ενδομοιχα θα χαιρονται για το σπλαχνο τους! Αν αρχισεις τους τραμπουκισμους και τους εκβιασμους μπορει να κερδισεις να σου παρουν μηχανη, αλλα θα σε θεωρουν για παντα το παιδι τους που μπορουν να τι κανουν οτι θελουν! Γι΄αυτο κανε τον αγωνα σου εσυ και ο καθε εσυ, και οι ιδιοι θα καταλαβουν πως το παιδι τους εχει πυγμη και αλλιως θα το αντιμετωπιζουν! Ακομα και εγω που λες οτι απο τα γραφομενα μου φαινομαι σοβαρος και μετρημενος, δεν εχω καταφερει να τους πεισω, και ουτε προκειτε ποτε! Μακαρι να βοηθουσαν και εμενα, αλλα ισως και οχι τωρα που το σκεφτομαι, πιο καλα που πραγματοποιω το ονειρο μου μονος μου και ας αργησα λιγο παραπανω! Να εισαι καλα και παντα ορθιος. Φιλικα Δημητρης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taskon 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 @ karaflodaimon και steetakias. Μπραβο και στους 2 για το επιπεδο σας και το εννοω!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sowhat 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Το χω κυνηγήσει μηνες το θέμα και δεν βλέπω να γίνεται τίποτα. Φταει και οτι ποιος μικρος ειχα χτυπήσει με ενα μηχανάκι και δεν υπάρχει εμπιστοσύνη πάνω στο θέμα. Την μητέρα μου δεν πρόκειται να την πείσω ποτε μολις της είπα για την μηχανη αρχισε να κλαει και οτι αμα την πάρω δεν θα ξανακοιμηθει μπλα μπλα μπλα... Ο πατερας μου πάλι δεν προκειται να πειστει για κανεναν λόγο του,υπήρξε μηχανοβιος αλλα εχει χασει ολους τους φίλους του απο μηχανες και δεν πολυ ψηνεται να μου δωσει ουτε 1 ευρω για μηχανη. Εγω δεν τους ζηταω να μου αγοράσουν μηχανη,απλα τους λεω με το που βρω δουλεια(ψαχνω δεν βρηκα ακόμα)να μπουν εγγυητες για να παρω ενα δανειο το οποιο θα ξεπληρωνω εγώ φυσικα. Ειμαι διατιθειμενος να παρω μεχρι και κανα 250 αρι σκουτερ που φαινονται καλύυτερα στην μανα μου και σε κανα 2 χρονια να παρω κατι καλύτερα. Δεν ξερω τι μπορω να κάνω για να τους πεισω,και σιγα σιγα απογοητευομαι γιατι τοσο καιρο σκεφτομαι την μηχανη που θα παρω περνανε χιλιαδεες μοντελα απο το μυαλο μου και ολο καταλήγω χωρις μηχανη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Δεν θα σου δώσει χωρίς εγγυητη αυτό είναι σίγουρο, η δουλειά μου είναι, ψάξε άλλο τρόπο να βρεις τα λεφτά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ...................εγώ όταν πρωτοείπα στον πατέρα μου.......Μπάμπα....μπαμπάκα...θέλω μηχανή..........θα τσοντάρεις κανά φράγκο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; (είχα το SR50cc τότε, που το αγόρασα μόνος μου) Απάντηση: Αει στο διάλο ρε....θες και μηχανή.....να δουλέψεις και να πάρεις........... 4 Μήνες μέτα στο μπαλκόνι....... Πατέρα αυτό το άσπρο (DT200) σ'αρέσει;;;;; -Καλό είναι... Δικό μου είναι............. -Γαμώ την ΜΠΠΠΠΠΠΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΠ...............ΜΠΙΠ ΜΠΙΠ....... Με λίγα λόγια οι γονέις όσο και να θέλουν να μας ικανοποιούν δεν μας θέτουν ποτέ σε κινδυνο. Μην περιμένεις να σου πουν παιδί μου ποιο θες;;;Αυτο;;; πάμε να το πάρουμε.......πολύ λίγες περιπτώσεις υπάρχουν και αυτές μόνο αν σχετίζονται με το άθλημα. Και κάτι πολύ γενικότερο....μην περιμένεις από άλλους να πραγματοποιήσουν ή να ικανοποιήσουν τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες.....κάντο μόνος σου. Είσαι 18....με μια καλή οικονομία και μια δουλίτσα προσωρινή σε ένα cafe σε 3 μήνες θα έχεις μια 2500άρα άνετοτατα στην άκρη, απλά θα πρέπει να στερηθείς την βόλτα σου και τον καφέ σου. Ειλικρινά sorry που θα στο πω τόσο χύμα....αλλά στρώσε κανα 3-4μηνο τον κώλο σου σε μια δουλειά ( ή και 2η αν ήδη εργάζεσαι) κάνε το σκατό σου παξιμάδι και όχι μηχανή με 3000 αλλά ακριβότερη θα πάρεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sowhat 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Δεν ειναι ακριβως ετσι.Τα ιδιαιτερα μου τα χω αναλαβει μονος μου και πιστεψε με ειναι ενα οικονομικο βαρος οποτε και με οικονομια απο την δουλεια θα αργησω πολυ . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Δεν ειναι ακριβως ετσι.Τα ιδιαιτερα μου τα χω αναλαβει μονος μου και πιστεψε με ειναι ενα οικονομικο βαρος οποτε και με οικονομια απο την δουλεια θα αργησω πολυ . Mπράβο σου! Είναι πολύ καλο που έχεις αναλάβει κάποιες από τις ευθυνες σου. Δεν το είπα για να σε προσβάλω ( να σε πω κοπρόσκυλο ή κάτι τέτοιο ) προς θεού. Στα λόγια μου έρχεσαι....αυτό εννοώ με το ζορίσου, υποθέτω ότι θα σπουδάζεις και θα έιναι δύσκολο να τα κατεφέρεις όλα μαζί....αλλά αξίζει την προσπάθεια. Θα πάρει λίγο χρόνο, θα χρειαστεί να δώσεις πολύ ενέργεια....αλλά 1. θα πάρεις την μηχανή που θες μόνος σου! 2. θα μάθεις τις αντοχές και τα όρια σου 3. μέσα από αυτη την εμπειριά θα βγουν και διάφορες φάσεις (γνωριμίες, φιλίες , γκομενάκια :P κτλ κτλ) 4. ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ , θα αποδείξεις στους γονείς σου ότι δεν σκεφτεσαι επιπόλαια και ότι το μυαλό σου έχει μια Α ωριμότητα και υπευθυνότητα για τα χρόνια του. Και μόλις το δέιξεις θα έχεις και τα καλά σου σε αντάλαγμα. Στην ηλικία που είσαι έχεις και την δύναμη και την ευκαιρία να τα κάνεις αυτά ,τώρα που δεν σε δεσμέυουν πολλά πράγματα. Μην βιάζεσαι χρόνο έχεις άπειρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Δεν ειναι ακριβως ετσι.Τα ιδιαιτερα μου τα χω αναλαβει μονος μου και πιστεψε με ειναι ενα οικονομικο βαρος οποτε και με οικονομια απο την δουλεια θα αργησω πολυ . Καλλιο αργά παρά ποτέ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas rodos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 και να παρεις την μηχανη μετα που θες εσυ και οχι οτι αρεσει καλυτερα στους γονεις σου. και παντα με τα απαραιτητα εφοδια.... αν και η γνωμη μου παραμενει να περιμενεις να βγαλεις διπλωμα, κανε τις οικονομιες σου τελειωσε με τις λοιπες υποχρεωσεις σου σαν 18χρονος ανεδειξε τον χαραχτηρα σου και μετα πιστεψε με........... θα παρεις και την οικονομικη βοηθεια απο το σπιτι. και δεν θα χρειαστει καν να χρεωθεις στα 18 σου για να παρει το μοτορι. αυτη ειναι η ταπεινη αποψη μου Greetings Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες