ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2009 Για πείτε ωρέ παιδιά... αυτά τα video που φτιάχνουν για τον Λαζόπουλο στην tv πως τα κάνουν? Υπάρχει πρόγραμμα που "παντρεύει" την εικόνα του video με μια φωτογραφία κεφαλιού κάποιου που θέλουν? Πως διάολο το κάνουν?... με έτρωγε η περιέργεια να μάθω κι όλο το ξεχνούσα να ρωτήσω κάναν ειδικό! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liz4rd 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2009 είναι ένας συνδυασμός από apps μια suite της pinnacle άλλη μια της swishmax και το adobe premiere. p.s. και τώρα πες μας τι ετοιμάζεις κουτιά backup , hdd 1tb , video editing apps ? δικτυακό κανάλι θα ανοίξεις ? εεε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2009 Όχι ρε συ... απλά ρωτάω :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanosy 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2009 Υπαρχουν μερικα sites με ετοιμα μικρο-video που απλως εσυ κανεις upload τα προσωπα που θες και γινεται αυτοματα μια online επεξεργασια του video και το περνεις ετοιμο. Ενα που ξερω εγω http://sendables.jibjab.com/ Υπαρχουν και αλλες λυσεις αλλα χρειαζεται περαιτερω γνωσεις και φαντασια που δεν μπορει να το κανει καποιος αρχαριος ευκολα φυσικα. :P Πρεπει να ασχοληθεις ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ με το editing για να φτασεις σε τετοιο επιπεδο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis67 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2009 τα βιντεο αυτα εχουν μονταριστει με το avid , οτι καλυτερο υπαρχει σε μονταζ βιντεο ( ποτε μου δεν μπορεσα να το μαθω ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2009 τα βιντεο αυτα εχουν μονταριστει με το avid , οτι καλυτερο υπαρχει σε μονταζ βιντεο ( ποτε μου δεν μπορεσα να το μαθω ) εμ αλλοι πληρωνουν για να το μαθουν το συγκεκριμενο :D δε ξερω αν εννοεις το απλο avid που κυκλοφορει για home ,γιατι το επαγγελματικο ειναι αλλο επιπεδο φυσικα αυτα τα λεω χωρις να ξερω αν εισαι του χωρου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis67 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2009 εμ αλλοι πληρωνουν για να το μαθουν το συγκεκριμενο :D δε ξερω αν εννοεις το απλο avid που κυκλοφορει για home ,γιατι το επαγγελματικο ειναι αλλο επιπεδο φυσικα αυτα τα λεω χωρις να ξερω αν εισαι του χωρου. οχι καμμια σχεση εντελως ερασιτεχνικα ασχολουμαι αλλα εχω το επαγγελματικο ( μαλλον δηλαδη, ετσι ελεγε εκει που το κατεβασα ) που θα παει θα μαθω τα βασικα καποια στιγμη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adagio 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2009 Καλος συνδιασμος αλλα λιγο δυσκολος για αρχη ειναι και Adobe Premiere + After Effects. Για αρχη καλο και ευχρηστο ειναι το Pinnacle Studio. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2009 p.s. και τώρα πες μας τι ετοιμάζεις κουτιά backup , hdd 1tb , video editing apps ? δικτυακό κανάλι θα ανοίξεις ? εεε ? και εμενα αλλου πηγε το μυαλο μου :lol: :P Αλεξανδρε ΑΣΤΑ ΕΤΟΥΤΑ ! Μιλα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2009 εγω θα ξαναπω την προτιμηση μου 1 )Pinnacle Studio για αρχη και 2) για ευκολο σχετικα με το premier και στο επιπεδο του και με επαγγελματικη επιφανεια εργασιας, το media studio pro. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanosy 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 εγω θα ξαναπω την προτιμηση μου 1 )Pinnacle Studio για αρχη και 2) για ευκολο σχετικα με το premier και στο επιπεδο του και με επαγγελματικη επιφανεια εργασιας, το media studio pro. Για το Pinnacle μου εχουν πει πολλοι μαλλον επρεπε να το δοκιμασω πριν φαω τα μουτρα μου και τα παρατησω [ξεκινησα με Vegas, After Effects]. Εχεις μηπως και κανενα αλλο υποψην σου για αρχη; σκεφτομαι να ξανασχοληθω :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 είναι ένας συνδυασμός από apps μια suite της pinnacle άλλη μια της swishmax και το adobe premiere. Πω-πω ρε φίλε. Σαν να φτιάχνεις κοκτέηλ μου ακούγεται. :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες