Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Φίλε Le Flwr μεγαλη άνεση σε βλέπω και εχεις και μου κάνει λίγο φτιασιδωτή, αλλά αφού το λες μπορεί να είναι και αλήθεια. Δεν μας βάζεις εδώ μια φωτογραφία σου με την μεγαλη μύτη να γελάσουμε και εμείς που δεν βρήκαμε τίποτα το αστείο μέχρι τώρα ? Εάν δεν σε πειράζει, δεν ψήνομαι να ανεβάζω φωτό μου στο ίντερνετ γενικότερα, θα πρέπει να με πιστέψεις. Επίσης, ενδεχομένως να γελούσα εάν έβλεπα τον αδερφό μου με 250 κιλά φορτωμένα σε σκουτεράκι αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να ξέρω. Για άλλη μία φορά σας επισημαίνω την διαφορά του "γελάω" με το "προσβάλλω". Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pedroza 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Εάν δεν σε πειράζει, δεν ψήνομαι να ανεβάζω φωτό μου στο ίντερνετ γενικότερα, θα πρέπει να με πιστέψεις. Επίσης, ενδεχομένως να γελούσα εάν έβλεπα τον αδερφό μου με 250 κιλά φορτωμένα σε σκουτεράκι αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να ξέρω. Για άλλη μία φορά σας επισημαίνω την διαφορά του "γελάω" με το "προσβάλλω". Ήμουν σίγουρος για την απάντηση σου. Εκ του ασφαλούς πίσω από την οθόνη μπορείς να γελάς για μια δημόσια προσβολή χαρακτηρίζοντας την αστεία με όλη την ελευθεριότητα που μπορείς να ποτίσεις το κειμενάκι σου, παρόλα αυτά την φωτογραφία σου δεν μας την δείχνεις να γελάσουμε και εμείς για να καταλάβουμε την διαφορά του "γελάω" με το "προσβάλλω". Πέρα από την προσβολή που κάνεις γελώντας με τις φωτογραφίες , προσβάλλεις και την νοημοσύνη μας. Καλή συνέχεια φίλε μου στον υποκριτικό σου κόσμο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Ήμουν σίγουρος για την απάντηση σου. Εκ του ασφαλούς πίσω από την οθόνη μπορείς να γελάς για μια δημόσια προσβολή χαρακτηρίζοντας την αστεία με όλη την ελευθεριότητα που μπορείς να ποτίσεις το κειμενάκι σου, παρόλα αυτά την φωτογραφία σου δεν μας την δείχνεις να γελάσουμε και εμείς για να καταλάβουμε την διαφορά του "γελάω" με το "προσβάλλω". Πέρα από την προσβολή που κάνεις γελώντας με τις φωτογραφίες , προσβάλλεις και την νοημοσύνη μας. Καλή συνέχεια φίλε μου στον υποκριτικό σου κόσμο. Χαίρομαι που ανταποκρίνομαι στις προσδοκίες σου. Δηλαδή στον τέλειο κόσμο μας πρέπει να καταπιέζουμε τα συναισθήματα και τις αντιδράσεις μας και να ντρεπόμαστε που γελάμε καν μόνοι μας μπροστά από το PC επειδή "δεν είναι σωστό". Στον ίδιο κόσμο, τον καθόλου υποκριτικό, εσύ δεν έχεις γελάσει ποτέ με κάποιον ξένο, μικρότερο, μεγαλύτερο, παράξενα ντυμένο,άνδρα, γυναίκα, ξανθιά, γκέι, στρέιτ, φλώρο, φρικιό, κάγκουρα, αλλοδαπό, ημεδαπό ή οτιδήποτε άλλο. Εκτός εάν βέβαια παραδέχτηκες πως θα γελούσες με την μεγάλη μου μύτη η οποία στην τελική δεν έχει να κάνει με επιλογή αλλά με τα κακόμοιρα τα γονίδιά μου *κλαψ* :( Το συμπέρασμα μου είναι πως καλύτερα "κάφρος" παρά δυστυχής. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pedroza 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Χαίρομαι που ανταποκρίνομαι στις προσδοκίες σου. Δηλαδή στον τέλειο κόσμο μας πρέπει να καταπιέζουμε τα συναισθήματα και τις αντιδράσεις μας και να ντρεπόμαστε που γελάμε καν μόνοι μας μπροστά από το PC επειδή "δεν είναι σωστό". Στον ίδιο κόσμο, τον καθόλου υποκριτικό, εσύ δεν έχεις γελάσει ποτέ με κάποιον ξένο, μικρότερο, μεγαλύτερο, παράξενα ντυμένο,άνδρα, γυναίκα, ξανθιά, γκέι, στρέιτ, φλώρο, φρικιό, κάγκουρα, αλλοδαπό, ημεδαπό ή οτιδήποτε άλλο. Εκτός εάν βέβαια παραδέχτηκες πως θα γελούσες με την μεγάλη μου μύτη η οποία στην τελική δεν έχει να κάνει με επιλογή αλλά με τα κακόμοιρα τα γονίδιά μου *κλαψ* :( Το συμπέρασμα μου είναι πως καλύτερα "κάφρος" παρά δυστυχής. Μπράβο τώρα που παραδέχτηκες ότι είσαι κάφρος θα σου επισημάνω κάτι που δεν κατάλαβες, δεν σου έβαλε κανείς "χαλινάρι" στο να μην γελάσεις με κατή που θα δεις στο δρόμο και αν είσαι ευτυχής όπως φωνάζεις θα το κάνεις πολύ διακριτικά. Αναρωτιέμαι θα γέλαγες το ίδιο με ένα παχύσαρκο με ένα πόδι ? όχι εκεί θα λυπήσουν , αυτή είναι η διαφορά μας φίλε μου , είναι διαφορετικό με το τι θα γελάσεις και διαφορετικό το να μαζεύεις φωτογραφίες κάποιων ανθρώπων και να τις βάζεις όλες μαζί σε ένα φόρουμ χλευάζοντας τους. Είμαι σίγουρος πως δεν καταλαβαίνεις την διάφορα γιατί απλά είσαι δυστυχής και προσπαθείς να νιώσεις κάπως καλύτερα με την δυστυχία των άλλων. Εγώ γιατρός δεν είμαι και δεν μπορώ να σε βοηθήσω, περαστικά σου. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dark_kronos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Γιατι δεν κανουμε μια προσπαθεια να διαχωρισουμε καπια πραγματα.... Αλλο να γελας με το θεαμα ενος μεγαλοσωμου ανθρωπου πανω σε ενα σκουτερακι η εναν μπομπο, και αλλο να γελας με τον ιδιο τον ανθρωπο... Εγω προσωπικα δεν γελασα με καμια απο αυτες τις φοτογραφιες, απλος γιατι δεν μου φανηκαν αστειες, μου φανικε ομως ακυρο να βλεπω τοσο ογκοδεις ανθρωπους πανω σε ενα σκουτερ και σε εναν μπομπο. Ισως να μην ειχαν αλλον τροπο να μετακινιθουν οι ανθρωποι, και δεν τους κατηγορο, αλλα ειναι κατι το παραδοξο, οπως και αν το κανουμε. Και ουτε τους χλευαζω, ουτε τιποτα! Και οταν ειδα εναν φιλο μου (2 μετρα και 120 κιλα) πανω στον μπομπο μου γελασα που δεν μπορουσε να στριψει το τιμονι επειδη εβρισκε τα ποδια του. Δηλαδη τον κοροΐδευα; Η οταν δικαβαλο στον μπομπο, πισω απο τον πατερα μου, ειδα την αντανακλαση σε μια βιτρινα γελασα και ειπα "πως ειμαστε ετσι" κοροΐδεψα τον πατερα μου και εμενα;... Ας μην τρεχουμε να κατηγορισουμε τα παντα με τον διθεν ρατσισμο και τοσες αλλες καραμελες τις εποχης! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Ειναι πολύ ευκολο να γυρίζεις την συζήτηση σε ένα θέμα που σου ειναι ποιο εύκολο, όταν δεν έχεις άποψη για κάτι. Παλιότερα τετοιες ξενοφοβικές αντιλήψεις δεν πιστευα ποτέ ότι θα τις συναντούσα σε ένα μοτοσυκλετιστή.Για αρκετους όμως τελικά η μοτοσυκλέτα είναι ένα μέσο αυτοπροβολής τους στην μίζερη τους κοινωνία και όχι ένα μέσο για να ανακλύψουν τον εαυτό τους και τον κόσμο.Παρε το μηχανάκι σου και αντί να βαυκαλίζεσαι εδώ μέσα πόσα χιλιόμετρα κάνεις και τι γαμάτος που είσαι , χαμήλωσε λίγο το προφίλ σου και βγές έξω από τα στενά όρια της χώρας σου να δείς λίγο πώς είναι ο κόσμος... Τωρα μαλιστα Τωρα το μαμησες και ψοφησε.Αρχισες τους συνδιασμους ,,χοντρος και μεταναστης εριξες και μια σπαραξικαρδια ειρωνια περι λιθοβολισμου του συγραφεα και καθαρισες με τις δημοκρατικες τοποθετησεις τυπου ολοι ειμαστε ισοι αλλα oi χοντροι ειναι λιγοτερο ισοι απο τους αλλους . Ο αστοχος εγωισμος ειναι το χαρακτηριστικο της βλακειας φιλε μου και οχι η περιμετρος της μεσης. Πολυ απλα μπορεις να παραδεχτεις οτι εκανες μια ατυχη κριτικη εναντιον μιας τεραστιας μεριδας πληθυσμου με βαση οχι τις ικανοτητες τους αλλα τα κιλα τους Δεν ειναι κακο να παραδεχτης το λαθος σου αλλοιως τονιζεις την μικροψυχια και την απουσια κουλτουρας σου Τι λέτε ρε παιδιά...σοβαρά? Ρε Αντιγόνη άσε επιτέλους το ίδιο και το ίδιο τροπάριο με παχύσαρκους συγγενείς. Μην το παίζετε όλοι υπεράνω πίσω από μια οθόνη. Πίσω από αυτή την ριμάδα οθόνη έχουμε δει τα απίστευτα εδώ μέσα. Κουλάρετε λοιπόν και μην προσβάλετε (γιατί εσείς προσβάλετε αυτή τη στιγμή) όλους αυτούς που γέλασαν με τις φωτογραφίες ως χαμηλότερου επιπέδου ανθρώπους κτλ που αναφέρατε. Στο αρχικό ποστ είπα πως είναι καθαρά για χιούμορ το τόπικ και ότι δεν θέλω να προσβάλω κάποιον φίλο παχύσαρκο. Αν λοιπόν δεν το προσέξατε αυτο, δεν φταίω εγώ. Πολύ το παίζετε μερικοί νέοι στο φόρουμ τώρα τελευταία και πραγματικά θα ήθελα να σας συναντήσω από κοντά να δω αν πράγματι στέκει το προφίλ που προσπαθείτε να περάσετε μέσα από την οθόνη. Συνήθως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά απ' ότι φαίνονται. Και κάτι τελευταίο... κάποιοι προσέξτε τι λέτε από δω και πέρα. Με την πρώτη ευκαιρία θα σας θυμήσω τα λόγια που γράψατε σε αυτό το τόπικ. Δήθεν. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pedroza 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Είναι διαφορετικό αυτό φίλε Dark_kronos που περιγράφεις και διαφορετικό το να μαζεύεις φωτογραφίες κάποιων ανθρώπων και να τις βάζεις όλες μαζί σε ένα φόρουμ χλευάζοντας τους. Μεγάλη η διαφορά , πως θα σου φαινόταν αν έβλεπες μια φώτο του φίλου σου η του πατέρα σου δημοσιευμένη σε ένα φόρουμ και από κάτω μερικούς μαντραχαλάδες να γελάνε ? Αυτή είναι η διαφορά , όμορφα και απλά. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Άντε πάλι η καραμέλα με τον συγγενή. Νταξ ρε Ντάνο... το καταλάβαμε...αλλά κατάλαβε και συ για μια στιγμή ότι το τόπικ είναι χιουμοριστικό κι όχι προσβλητικό. Εδώ έχουμε δει τα τοσα άκυρα σε φωτογραφίες και γελάσαμε μαζί τους... βρήκατε τώρα να πείτε για τους υπέρβαρους? Ρε μπας κι είστε παχύσαρκοι και δεν το λέτε τόση ώρα? :0 (για να πειραχτήκατε τόσο πολύ... ) Να σας ζητήσω συγνώμη προκαταβολικά δηλαδή για το χιούμορ μου. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 εγω παντος γελαω με τις μοτο που διαλεξαν ... πχ πανω σε ενα goldwing ( ) θα ηταν πιο νορμαλ.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pedroza 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Άντε πάλι η καραμέλα με τον συγγενή. Νταξ ρε Ντάνο... το καταλάβαμε...αλλά κατάλαβε και συ για μια στιγμή ότι το τόπικ είναι χιουμοριστικό κι όχι προσβλητικό. Εδώ έχουμε δει τα τοσα άκυρα σε φωτογραφίες και γελάσαμε μαζί τους... βρήκατε τώρα να πείτε για τους υπέρβαρους? Ρε μπας κι είστε παχύσαρκοι και δεν το λέτε τόση ώρα? :0 (για να πειραχτήκατε τόσο πολύ... ) Να σας ζητήσω συγνώμη προκαταβολικά δηλαδή για το χιούμορ μου. Αν ήμουν παχύσαρκος να είσαι σίγουρος πως δεν θα ήμουν καθόλου ευγενικός απέναντι σε αυτό το θέμα. Τώρα για τα υπόλοιπα τι να πω ? Γράφεις για νέους που δεν τους ξέρεις , για προφίλ ψεύτικα κλπ που δεν καταλαβαίνω που θέλεις να το πας και δεν με ενδιαφέρει κιόλας . Το ότι εσύ λες ότι το έκανες για χιουμοριστικό λόγο το δέχομαι σαν τον λόγο σου απλά , το θέμα δεν είναι όμως η πρόθεση σου άλλα το ίδιο το θέμα είναι φάουλ. Αυτό είναι εύκολο να το καταλάβεις νομίζω. Θέλωνα επισημάνω κάτι ακόμα που κανείς ίσως δεν σκέφτηκε παρά μόνο ο φίλος Dark_kronos Ισως να μην ειχαν αλλον τροπο να μετακινιθουν οι ανθρωποι, Για σκεφτείτε το λιγάκι την επόμενη φορά πριν γελάσετε. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antigone 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 (τροποποιήθηκε) Τι λέτε ρε παιδιά...σοβαρά? Ρε Αντιγόνη άσε επιτέλους το ίδιο και το ίδιο τροπάριο με παχύσαρκους συγγενείς. Μην το παίζετε όλοι υπεράνω πίσω από μια οθόνη. Πίσω από αυτή την ριμάδα οθόνη έχουμε δει τα απίστευτα εδώ μέσα. Κουλάρετε λοιπόν και μην προσβάλετε (γιατί εσείς προσβάλετε αυτή τη στιγμή) όλους αυτούς που γέλασαν με τις φωτογραφίες ως χαμηλότερου επιπέδου ανθρώπους κτλ που αναφέρατε. Στο αρχικό ποστ είπα πως είναι καθαρά για χιούμορ το τόπικ και ότι δεν θέλω να προσβάλω κάποιον φίλο παχύσαρκο. Αν λοιπόν δεν το προσέξατε αυτο, δεν φταίω εγώ. Πολύ το παίζετε μερικοί νέοι στο φόρουμ τώρα τελευταία και πραγματικά θα ήθελα να σας συναντήσω από κοντά να δω αν πράγματι στέκει το προφίλ που προσπαθείτε να περάσετε μέσα από την οθόνη. Συνήθως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά απ' ότι φαίνονται. Και κάτι τελευταίο... κάποιοι προσέξτε τι λέτε από δω και πέρα. Με την πρώτη ευκαιρία θα σας θυμήσω τα λόγια που γράψατε σε αυτό το τόπικ. Δήθεν. α! τωρα ενταξει! τωρα το καταλαβα οτι το τοπικ ειναι χιουμοριστικο και ακακο με αγνες προθεσεις και ιδιαιτερο χιουμορ. Συγκατανευω λοιπον και συνεχιζω τον χαβαλε στο ιδιο παντα αγνο υφος γελωντας αγνα με μελη του φορουμ παχυσαρκα σαν ιπποποταμακια .Φανταστειτε αυτο το ζευγαρι να κανει τον γυρο της Ευρωπης απανω σε μπομπο τι σταση θα εχουν στο τελος του ταξιδιου.ΧΑ!ΧΑ! :D :D Τροποποιήθηκε Αύγουστος 27 , 2009 από τον janabetis Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Σε καμια περιπτωση η παραπανω φωτογραφια δεν ειναι αντιστοιχη της τελευταιας με το ζευγαρι που παρεθεσες Αντιγονη. Μην τα εξισωνουμε και ολα δηλαδη... Και γω ειμαι χοντρος, και πολυ ευαισθητοποιημενος σε αυτα τα θεματα, αλλα με την παραπανω φωτογραφια δεν μπορω να μην κανω την φατσα :0 Και πολυ απλα γιατι ο τυπος αντι να κοιταξει τα πρησμενα απο την κατακρατηση υγρων ακρα του, τα πρησμενα ζυγωματικα του, την γαμπα η οποια ειναι ιση με το μπουτι του, καθεται και μου ανεβαινει σε μηχανη που ειναι λες και την γεννησε. Ε οχι ρε φιλη, να παει να κανει κατι για το θεμα του. Και αν δεν τα καταφερνει να ξαναπροσπαθησει. Να μην παιρνει το μηχανακι για να πηγαινει στα mcdonalds, αλλα να περπαταει. Και αν ο αδερφος μου ηταν σε μια αντιστοιχη περιπτωση, πολυ απλα δεν θα γινοταν αυτο, γιατι με τοσα χαστουκια που θα του δινα για την καταστροφη της ζωης του, δεν θα ειχε μουτρα ουτε σε πατινι να ανεβει. Ειπαμε PC(Politically Correct) αλλα υπαρχουν και καποια ορια. Παρολαυτα να σημειωσω, οτι το topic κατ'εμε δεν ειναι χιουμοριστικης φυσεως, σαφως δεν γελασα, αλλα ειχα την φατσα που εκανα παραπανω με παραλληλη λυπη. Λυπη γιατι θεωρω οτι αυτοι οι ανθρωποι ειναι πρωτιστως ψυχικα ασταθεις, και μετεπειτα φυσικως ασθενεις. Επισης να καταληξω με αφορμη το συγκεκριμενο topic, στο οτι συμφωνω και γω με τον ALX οτι τελευταια παρατηρω ενα κλιμα λες και ειμαστε κολληταρια εδω μεσα, ή μαλωνουμε μεσα απο παρμπριζ αυτοκινητων οδηγωντας προς αντιθεση κατευθυνση (Δηλαδη αφου δεν παιζει να κατεβουμε απο τα αμαξια, κατσε να τον βρισω). Απορω πραγματικα που το βρισκουν ορισμενοι το θρασος και απευθυνονται σε ουσιαστικα αγνωστους εδω μεσα, σαν να μαλωνουν με τον οπαδο της αντιπαλης ομαδας πισω απο τα carrefour παρεα με 18 townmate δικαβαλα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 (τροποποιήθηκε) Μπράβο τώρα που παραδέχτηκες ότι είσαι κάφρος θα σου επισημάνω κάτι που δεν κατάλαβες, δεν σου έβαλε κανείς "χαλινάρι" στο να μην γελάσεις με κατή που θα δεις στο δρόμο και αν είσαι ευτυχής όπως φωνάζεις θα το κάνεις πολύ διακριτικά. Αναρωτιέμαι θα γέλαγες το ίδιο με ένα παχύσαρκο με ένα πόδι ? Lol, όχι ρε φίλε, σαν παγωτό χωνάκι θα ήτανε. όχι εκεί θα λυπήσουν , α ναι, σορρυ. αυτή είναι η διαφορά μας φίλε μου , που ρε μαν, στο ότι τα όρια του χιούμορ μου προϋποθέτουν ακρωτηριασμό ? είναι διαφορετικό με το τι θα γελάσεις και διαφορετικό το να μαζεύεις φωτογραφίες κάποιων ανθρώπων και να τις βάζεις όλες μαζί σε ένα φόρουμ χλευάζοντας τους. Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα σου. Βλέπω κάτι που θεωρώ αστείο. Γελάω. Δεν θίγω κανέναν. Σύμφωνα με εσένα είμαι κακός άνθρωπός. ΟΚ, τέλεια. Πέρα από αυτό ? Δηλαδή εάν κάπου βρω φωτογραφία μου στο νετ και caption "Κοιτάχτε πως είναι ο τύπος, πεθαίνω στα γέλια!", τι να κάνω, να συγχυστώ ? Όπως και αν πάω να κάνω άρση βαρών θα κλάσουν όλοι στα γέλια, έτσι γελάω και εγώ με άτομα που επέλεξαν ένα τελείως λάθος "αντικείμενο" για το σώμα τους. Μαγκιά τους που γουστάρουν, μαγκιά μου που γελάω. Και επαναλαμβάνω. Το ζουμί της υπόθεσης είναι "δεν θα έπρεπε να σκέφτεσαι έτσι ?" Είμαι σίγουρος πως δεν καταλαβαίνεις την διάφορα γιατί απλά είσαι δυστυχής και προσπαθείς να νιώσεις κάπως καλύτερα με την δυστυχία των άλλων. Εγώ γιατρός δεν είμαι και δεν μπορώ να σε βοηθήσω, περαστικά σου. Shτανταρ, το Σ/Κ πηγαίνω στο ΠΙΚΠΑ και τους κουνάω τα κάγκελα για να μου κάνουν κόλπα. Άμα λάχει τους πετάω και κανένα ξηρό καρπό. Όταν έχει καλό καιρό βγαίνω παραλία και καταστρέφω τα κάστρα που φτιάχνουν τα παιδάκια στην άμμο. A και άμα θες για διάβασε λίγο προσεκτικά τα links που έβαλες να δεις τι λένε Η παχυσαρκία είναι μία επιδημία και δεν μπορεί να λυθεί αποσπασματικά, μόνο με την δίαιτα. Η πρόληψη φαίνεται να είναι ο αποτελεσματικότερος τρόπος και ο πλέον μακροχρόνιος. Δεν είναι όμως μόνο η μεγάλη ποσότητα τροφής που καταναλώνει ο σύγχρονος άνθρωπος η αιτία για την εμφάνιση της παχυσαρκίας. Η υπερπληθώρα των αγαθών, ο καταναλωτισμός, η καθιστική ζωή, το άγχος που οδηγεί τον σύγχρονο άνθρωπο να βλέπει την τροφή ως επιβράβευση μιας δύσκολης μέρας, η τάση για ευκολία, σε συνδυασμό με την τροφή μπορεί να οδηγήσουν στην σταδιακή αύξηση του βάρους. Η σύγχρονη επιστήμη μελετά και άλλους παράγοντες, χωρίς όμως να έχει καταλήξει ακόμα στην παθογένεια της νόσου, οι οποίοι σε συνδυασμό με την πρόσληψη τροφής οδηγούν στην παχυσαρκία. Τέλος, αυτό το "είναι ασθένεια" σε καμία περίπτωση δεν εννοεί "κάτι το οποίο παθαίνει κάποιος χωρίς γνώση ή επίδραση στην εξέλιξή του". Ναι, κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν επιλογή, αλλά τα πάντα όλα τα άρθρα συμφωνούν πως ως επί το πλείστον η παχυσαρκία οφείλεται στον τρόπο ζωής του ατόμου. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 27 , 2009 από τον Le Flwr Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johny_crash 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Πολύ το παίζετε μερικοί νέοι στο φόρουμ τώρα τελευταία και πραγματικά θα ήθελα να σας συναντήσω από κοντά να δω αν πράγματι στέκει το προφίλ που προσπαθείτε να περάσετε μέσα από την οθόνη. Συνήθως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά απ' ότι φαίνονται. Και κάτι τελευταίο... κάποιοι προσέξτε τι λέτε από δω και πέρα. Με την πρώτη ευκαιρία θα σας θυμήσω τα λόγια που γράψατε σε αυτό το τόπικ. μπατσος ALX? οτι και να λες αλεξανδρε, αυτο το τοπικ ειναι ακρως προσβλητικο για τα παχυσαρκα ατομα. το οτι θελεις να το θεσεις χιουμοριστικα, δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι και χιουμοριστικο! το οτι εσυ σχολιαζεις τον ογκο του ανθρωπου σε σχεση με το μηχανακι που καβαλαει, ειναι ακρως προσβλητικο και χυδαιο, ειτε σου αρεσει, ειτε οχι. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antigone 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 φιλε Μan ευτυχως που εισαι συνηδητα ευαισθητος στο θεμα της παχυσαρκιας .Φαντασου και να μην εισουν δλδ τι λαμπρες αποψεις θα ειχες .Επισης με χαρα διαπιστωνω οτι το υπ,αριθμον ενα κοινωνικο προβλημα του δυτικου κοσμου που ειναι η παχυσαρκια σε ολες τις ηλικιες, στο my bike εχει αποκτησει θεραπευτικη λυση απο φωτισμενα μυαλα σαν τα δικα σου και μαλιστα με χαστουκια.Πολυ ενδιαφερουσα αποψη να την δημοσιευσης σε καποιο επιστημονικο περιοδικο να την εφαρμοσουμε επειγοντως στους παχυσαρκους για να βρουν την υγεια τους.Ο πρισμενος τυπος της φωτογραφιας ..οπως τον αποκαλεσες εχει ανεβει στο μηχανακι ,οχι για να χαβαλεδιασουμε εμεις αλλα γιατι προφανως δεν χωραει να μπει σε αυτοκινητο και η μετακινηση του γινεται με μηχανακι.Αν τωρα αυτος θελει να διανυσει καποια χιλιομετρα αποστασης δεν μπορει να παει με τα ποδια οπως τον συμβουλευεις αλλα μαλον χρειαζεται καποιο μεσο,και αυτο ακριβως κανει ο δυστηχος μη μπορωντας να μπει λογω ογκου σε αμαξι. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΣΤΕΙΟ Τελος κοληταρι δεν γινωμαι με κανενα πολλω δε μαλλον με ανοητους ρατσιστες και εγωκεντρικους δικτακτορισκους του γελοιου στυλ ο παλιος ειν,αλλοιως και θα σας εχω στο ματι ΤΗΝ ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 φιλε Μan ευτυχως που εισαι συνηδητα ευαισθητος στο θεμα της παχυσαρκιας .Φαντασου και να μην εισουν δλδ τι λαμπρες αποψεις θα ειχες .Επισης με χαρα διαπιστωνω οτι το υπ,αριθμον ενα κοινωνικο προβλημα του δυτικου κοσμου που ειναι η παχυσαρκια σε ολες τις ηλικιες, στο my bike εχει αποκτησει θεραπευτικη λυση απο φωτισμενα μυαλα σαν τα δικα σου και μαλιστα με χαστουκια. Το ότι είναι πρόβλημα του δυτικού κόσμου δεν μας λέει τίποτα για τα αίτια του φαντάζομαι. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Τελος κοληταρι δεν γινωμαι με κανενα πολλω δε μαλλον με ανοητους ρατσιστες και εγωκεντρικους δικτακτορισκους του γελοιου στυλ ο παλιος ειν,αλλοιως και θα σας εχω στο ματι ΤΗΝ ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ Kοίτα να δεις κάτι κοριτσάκι , γιατί πολλά μας τα είπες. Αν νομίζεις ότι προσβάλλεσαι από κάποιους μέσα στο mybike... δυο επιλογές έχεις. Και το παλιός με το νέος δεν έχει να κάνει με τα δικαιώματα του καθενός λόγω παλαιότητας εδώ μέσα (γιατί μάλλον το μυαλουδάκι σου αυτό κατάλαβε), αλλά έχει να κάνει με την συμμετοχή του μέλους γενικώς στο φόρουμ κι όχι μόνο όπου βρίσκει την ευκαιρία να πει κι αυτό τα δικά του. Το πιασες? Πέρα από αυτό το 90% των παχύσαρκων προέρχεται από την ασυδοσία τους στο φαγητό κι όχι από κάποιο οργανικό πρόβλημα. Διαφωνείς??? Άρα εν γνώση τους είναι όπως είναι κι όχι γιατί είναι άρρωστοι. Ας κόψουν τα κοψίδια και τα χάμπουργκερ αφού έχουν την τάση να παίρνουν κιλά. Όπως θα γελούσα με κάποιον που είναι 1,50 με τα χέρια ανάταση και βάρος 50 κιλά που προσπαθεί να οδηγήσει μια 1200 GS Adventure, έτσι γελάω και με αυτούς που είναι 200 κιλά κι οδηγούν σκούτερ και μπόμπους ή τους άλλους που το παίζουν easy rider με Harley μπουφάν και αντίστοιχη μοτό φυσικά. Ναι λοιπόν... το θέαμα είναι αστείο και δεν μπορείς να συγκρίνεις έναν χοντρό που οδηγάει μπόμπο με ένα παιδιί με λευκαιμία ή σε αναπηρικό καροτσάκι όπως είπατε μερικά ποστ πριν. Μίλησα για μετανάστες και μου είπατε ότι με βολεύει να το πάω εκεί... εσείς γιατί το πήαγτε στους παραπληγικούς και τους πραγματικά άρρωστους χωρίς την θέλησή τους??? Άντε μπράβο λοιπόν που θα συγκρίνετε τους ασύδοτους στη μάσα με ένα παραπληγικό τον οποίο ποτέ και κανένας δεν θα κορόιδευε όπως θέλετε να φανεί ότι θα κάναμε! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Πολύ το τραβήξατε το θέμα για κουλάρετε όλοι λίγο και όποιος έχει τη μύγα μυλιάζεται και όποιος έχει τη σφήγκα σφήγκεται, εγώ προσωπικά δεν τις έχω γιατί τις έφαγα όλες γιαυτό και περπατάω στα 100+ κιλάκια αλλά τώρα σιγά σιγά λέω να κόψω τις μύγες μπας και χάσω κανα γραμμάριο,τ ις σφήγκες δεν μπορώ είμαι εθισμένος, αυτά... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 (τροποποιήθηκε) Άντε μπράβο λοιπόν που θα συγκρίνετε τους ασύδοτους στη μάσα με ένα παραπληγικό τον οποίο ποτέ και κανένας δεν θα κορόιδευε όπως θέλετε να φανεί ότι θα κάναμε! η συγκριση αυτη, εχεις δικιο, ειναι λανθασμενη και ειμαι σιγουρος οτι κανενας απο εδω μεσα δεν θα κοροϊδευε εναν παραπληγικο και ουτε σε εχει ικανο να το κανεις (πιο πολυ για να σε τσιγκλισει το εγραψε). να πω την αληθεια ομως δεν περιμενα αυτη την αντιδραση απο καποιους σε οτι αφορα τους παχυσαρκους και τις επιλογες τους. τι σημαινει "αυτοι φταινε!!!"??? που ξερεις εσυ και οποιοσδηποτε αλλος εδω μεσα τι ειναι εκεινο που εχει οδηγησει τους ανθρωπους στη βουλιμια (καταθλιψη, φτωχια, μοναξια, περιθωριοποιηση κα). πως κρινουμε???ποιος ειναι ο γνωμονας??? εσυ δηλαδη γιατι δεν αλλαζεις αποψη για τα ιαπωνικα και συνεχιζεις να οδηγας ευρωπαϊκο??? αν τωρα στηριζεις την αποψη σου σε επιστημονικα αθρα, πιστευω οτι ειναι ενας τροπος για να θεωρησεις λογικη την σταση σου απεναντι τους. τελος σιγουρα οι φωτογραφιες εχουν και την αστεια πλευρα τους αλλα στην ουσια μονο αστεια δεν ειναι. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 27 , 2009 από τον xourafis Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisMelas0 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Πέρα από αυτό το 90% των παχύσαρκων προέρχεται από την ασυδοσία τους στο φαγητό κι όχι από κάποιο οργανικό πρόβλημα. Διαφωνείς??? Άρα εν γνώση τους είναι όπως είναι κι όχι γιατί είναι άρρωστοι. Ας κόψουν τα κοψίδια και τα χάμπουργκερ αφού έχουν την τάση να παίρνουν κιλά. Έχει δίκιο ο Αλέξανδρος, εν γνώση τους είναι έτσι και αν έχουν πραγματικά πρόβλημα με αυτό να το ράψουν και να μην τρώνε σαν π0ύ$τ!δ?$ συνέχεια. Αν γουστάρουν τόσο πολύ την μάσα τότε δικαίωμα τους, όπως και δικαίωμα μου να το βρίσκω αστείο έναν τύπο 200 κιλών σε ενα σκουτεράκι 50άρι που ισα που φαίνεται κάτω απο αυτόν. Υ.Γ. ΚΑΙ ΝΑΙ δεν είναι τόσο δύσκολο να το ράψεις, εγώ έχασα 17 κιλά και δεν πέθανα απο την πείνα. Υ.Γ. 2 Αυτό που λέτε οτι οδηγάνε μηχανή γιατί δεν χωράνε σε αμάξι δεν παίζει, γιατί με την ίδια λογική ούτε στην μηχανή "χωράνε" Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SeniosMenios 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Όσο και να φας, δεν γίνεσαι έτσι. Αυτή η κατάσταση είναι αποτέλεσμα προβλήματος. Απο όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, υποφέρω απο κρίσεις άσθματος που δεν ανταποκρίνονται σε καμμία θεραπεία "status asthmaticus" γκουγκλάρετε το. Μπορείτε να φανταστείτε λοιπόν πως ποτέ στην ζωή μου δεν έχω τρέξει ή δεν έχω πιεστεί σωματικά. Ειλικρινά ποτέ. Μία φορά στην ζωή μου απομακρύνθηκα κολυμπώντας απο την ακτή και παραλίγο να είναι και η τελευταία μου. Εσείς πόσα μακροβούτια κάνατε το καλοκαίρι που μας πέρασε? Το συγκεκριμένο θέμα είναι προσβλητικό γιατί δεν ήμαστε στο σχολείο να κάνουμε τέτοια αστεία και μία κοινωνία κρίνεται απο το συμπεριφέρεται στις προβληματικές ομάδες της. Με βοήθεια και κατανόηση ο ανάπηρος δεν θα νιώσει ανάπηρος. Και για να μην κάνετε παιχνίδι με τις λέξεις ας το θέσω αλλιώς.Ο προβληματικός δεν θα νιώσει ότι έχει πρόβλημα Το κλίμα εδώ μέσα είναι ανώριμο πόσο μάλλον όταν συντονιστής είναι αυτός που ανέβασε το θέμα και παρουσιάζεται σαν λύση το χαστούκι. Μία συμβουλή.Το ότι δηλώνεις ότι "Δεν θέλω να προσβάλω..." ή "το κάνω για πλάκα" δεν σου δίνει κανένα ελεύθερο. Θα παρουσίαζα ένα παράδειγμα αλλά ειλικρινά δεν είναι του επιπέδου μου. Le Flwr. Το κομμένο πόδι είναι μία πραγματικότητα που βιώνουν πολλοί άνθρωποι μεγάλης ηλικίας λόγω διαβήτη. Ξέρεις άνθρωποι που δεν είναι σε θέση να κάνουν ποδήλατο, κολύμβηση, γυμναστήριο λόγω αρθριτικών κτλ. Και σίγουρα απο τα πολλά μέλη του forum αυτού κάποιος έχει συγγενή που υποφέρει. Ήταν χοντροκομμένο να τους παρομοιάσεις ως "παγωτό χωνάκι". Θα σας στερήσω την ευτυχία του να με γνωρίσετε απο κοντά και να γελάσετε εις βάρος μου η συμμετοχή μου στο forum τελειώνει εδώ. Παρακολουθώ την παρέα σας πάρα πολύ καιρό αλλά η συμμετοχή μου τελειώνει εδώ. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Το έχετε μαμήσει το θέμα. Οι εικόνες αυτές είναι τραβηγμένες έξω σε αυτό που λέμε αληθινος κόσμος. Δεν πρόκειται για κάτι στημμένο με σκοπό τα σατυρήσει ή να καυτηριάσει. Αν ο τύπος και τα 200 του κιλά δεν έχουν πρόβλημα να κυκλοφορούν γιατί έχουν θιχτεί όλοι οι ευαίσθητοι του φόρουμ; ΕΛΕΟΣ πια.. όχι άλλη γκρίνια και μουρμούρα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 εγω ενα φιλο μηχανοβιο με τα κιλακια του τον εχω μαμηκει στην πλακα παντος.... και περιμενω οι φιλοι μου του φορουμ γιατι για παρεα μας εχω να μη τρελενονονται και να ανοιξουν ενα τοπικ με ψιλους που βαρανε το κεφαλι τους σε πορτες και ταβανια για το ΑΛΞ :) ειρηνη αδερφια (σενιοςμενιος εχεις και αλλο νικ αλλα απο εκει δε λες οτι σταματας να συμετεχεις και επιβεββαιωνεις οτι απο το πληκτρολογιο το παιζουμε καποιοι ;) ) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strada 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 τα πλαισια της σατυρας δεν ειναι ορατα,διοτι απλως δεν υπαρχουν.... ορατη ειναι ομως η επιθεση ενος αορατου εχθρου... το τοπικ δεν ειναι παιδες επιστημονικη εργασια. και ναι η ιδανικη εικονα που ολοι εχουμε για τον αναβατη μιας μοτοσυκλετας ειναι αυτος να ειναι σε μαζεμενες διαστασεις,οπως ειναι και οι τζοκευς στα αλογα.δεν απαγορευτε να καβαλησει καποιος υπερβαρος η παχυσαρκος,απλα απο ενα σημειο και μετα,και αυτοι οι ιδιοι ξερουν πως ''δειχνουν''.δεν ειναι βλακες,αλλα απλως παχυσαρκοι. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 (σενιοςμενιος εχεις και αλλο νικ αλλα απο εκει δε λες οτι σταματας να συμετεχεις και επιβεββαιωνεις οτι απο το πληκτρολογιο το παιζουμε καποιοι ;) ) Eεεπ! Γιατι το λες αυτο? Τι ξερεις και δεν ξερουμε? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες