antigone 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 εντάξει βρε παιδιά... ας μην κάνουμε τους σοφούς και τους δικηγόρους πίσω από τα πληκτρολόγια... στο 90% του πληθυσμού που θα έβλεπε έναν τέτοιον τύπο στο δρόμο θα του ερχόταν το γέλιο στο στόμα... και στο κάτω κάτω μπορεί με τις φωτο να θίγονται οι υπέρβαροι που για χ ψ λόγους είναι έτσι, αλλά σίγουρα οι τύποι με τους κώλους στην κυριολεξεία έξω ας φρόντιζαν να είναι πιο διακριτικοί και μια χαρά κολάνει στο τόπικ... -_- το πολύ πολύ ας βγουν οι άλλες και να μείνουν μόνο αυτές. σωστα ,οι παχυσαρκοι φερνουν γελιο αν τους δεις στον δρομο οπως λες.Θα σε ρωτουσα υποθετικα μονο.Αν τυχαινε ο παχυσαρκος να ειταν ο πατερας σου και ενω τον συνοδευεις στον δρομο ,ακους καποιον να γελαει και να τον κοροιδευει,απαντησε μου σε παρακαλω θα εγραφες τις ιδιες λεξεις με τις παραπανω;;. Κριμα ,πολυ κριμα πραγματικα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 σωστα ,οι παχυσαρκοι φερνουν γελιο αν τους δεις στον δρομο οπως λες.Θα σε ρωτουσα υποθετικα μονο.Αν τυχαινε ο παχυσαρκος να ειταν ο πατερας σου και ενω τον συνοδευεις στον δρομο ,ακους καποιον να γελαει και να τον κοροιδευει,απαντησε μου σε παρακαλω θα εγραφες τις ιδιες λεξεις με τις παραπανω;;. Κριμα ,πολυ κριμα πραγματικα. Αντε και ειναι ασθενεια... Ολοι ειναι ασθενεις δηλαδη? Κανεις δεν ειναι επιδη δεν μπορει να κλεισει το στομα και να μην το μπουκωνει περισσοτερο ? Δεν ειναι και αναπηρια , μην κανεις ετσι . Οτι δεν ειναι φυσιολογικη παντα υπαρχει περιπτωση να κατακριθει. Δηλαδη εσυ δεν εχεις δει ποτε κατι που κοροιδευεσες/χλεβασες/γελασες ? Εστω με μια κατασταση ρε παιδι μου καποιου. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snpl 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 (τροποποιήθηκε) Αντε και ειναι ασθενεια... Ολοι ειναι ασθενεις δηλαδη? Κανεις δεν ειναι επιδη δεν μπορει να κλεισει το στομα και να μην το μπουκωνει περισσοτερο ? Δεν ειναι και αναπηρια , μην κανεις ετσι . Οτι δεν ειναι φυσιολογικη παντα υπαρχει περιπτωση να κατακριθει. Δηλαδη εσυ δεν εχεις δει ποτε κατι που κοροιδευεσες/χλεβασες/γελασες ? Εστω με μια κατασταση ρε παιδι μου καποιου. Με την ίδια λογική θα μπορούσαμε να πούμε ότι και αυτός που έχει λευχαιμία για παράδειγμα είναι αστείος. Και ναι έχει πλάκα.Και τί πλάκα...Ταφόπλακα. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 26 , 2009 από τον snpl Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 (τροποποιήθηκε) Με την ίδια ευκολία θα μπορούσαμε να πούμε ότι και αυτός που έχει λευχαιμία για παράδειγμα είναι αστείος. Και ναι έχει πλάκα.Και τί πλάκα...Ταφόπλακα. 1. λευχαιμια δεν συγκρινεται με την παχυσαρκια απο θεμα επικυνδινοτητας 2. την παχυσαρκια την προκαλεις για να ερθει (τισ περισσοτερες περιπτωσεις) . την λευχαιμια οχι. Μην μου γινεσται ξαφνικα ολοι αγιες περιστερες. Ολοι εσεις που λετε οτι αυτο που κανουμε ειναι κατακραυγη και ρατσισμος δεν εχετε γελασει με την εμφανηση ποτε καποιου ? Ποτε κανεις απο εσας δεν εχει δει καμια γκομενα και να πει "Μα καλα πως ειναι ετσι ο κωλος της" ? Μην μου πειτε πως ποτε δεν γελασατε με καποια σατηρα γυρο απο καποιον παχησαρκο πολιτκο ? Δεν ηξερα οτι ζω σε εναν τοσο ευαισθητο κοσμο και ειμαι τοσο μουρνταρης και αλητης... Δεν το συνεχιζω, μαλλον ειμαι ρατσιστης βλεποντας εναν παχυσαρκο σε ενα σκουτερακι 4 φορες μικροτερο του. Και βεβαια δεχομαι τα ευστοχα παραδειγματα. Ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα να βλεπω αυτον απο οτι ενα παιδι με λευχαιμια σε αναπηρικο καροτσακι. Ειναι ακριβως το ιδιο , σωστα ? Γιατι αυτο μου λετε Τροποποιήθηκε Αύγουστος 26 , 2009 από τον Alarm Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsadakias 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Βασικά υπέρβαρος θεωρείται αυτός που έχει από 5 έως 10 κιλά παραπάνω του φυσιολογικού, πάνω από 10 θεωρείται παχύσαρκος. Από τα λεγόμενα σας θυμήθηκα μια ατάκα μεταξύ των 2 εύσωμων φίλων από το "Είσαι το ταίρι μου". -Με ένα φρούτο είμαι από το πρωί. (Δεν ήταν κάν μεσημέρι) -τι; -Καρπούζι! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pedroza 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 1. λευχαιμια δεν συγκρινεται με την παχυσαρκια απο θεμα επικυνδινοτητας 2. την παχυσαρκια την προκαλεις για να ερθει (τισ περισσοτερες περιπτωσεις) . την λευχαιμια οχι. Μην μου γινεσται ξαφνικα ολοι αγιες περιστερες. Ολοι εσεις που λετε οτι αυτο που κανουμε ειναι κατακραυγη και ρατσισμος δεν εχετε γελασει με την εμφανηση ποτε καποιου ? Ποτε κανεις απο εσας δεν εχει δει καμια γκομενα και να πει "Μα καλα πως ειναι ετσι ο κωλος της" ? Μην μου πειτε πως ποτε δεν γελασατε με καποια σατηρα γυρο απο καποιον παχησαρκο πολιτκο ? Δεν ηξερα οτι ζω σε εναν τοσο ευαισθητο κοσμο και ειμαι τοσο μουρνταρης και αλητης... Δεν το συνεχιζω, μαλλον ειμαι ρατσιστης βλεποντας εναν παχυσαρκο σε ενα σκουτερακι 4 φορες μικροτερο του. Και βεβαια δεχομαι τα ευστοχα παραδειγματα. Ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα να βλεπω αυτον απο οτι ενα παιδι με λευχαιμια σε αναπηρικο καροτσακι. Ειναι ακριβως το ιδιο , σωστα ? Γιατι αυτο μου λετε Αν δεν μπορείς να καταλάβεις ότι η καφρίλα που κάνεις εσύ στην ζωή σου δεν είναι βίωμα όλων δεν θα μπορέσει κάνεις να στο χωρέσει στο μυαλό , γιατί ξέρεις κάτι και το μυαλό έχει πολλές ασθένειες. Αν θες λοιπόν να γελάσεις με έναν παχύσαρκο το σωστό θα ήταν να έβαζες μια φώτο με κάποιον δικό σου άνθρωπο για να γελάσουν όλοι οι όμοιοι σου . Όσο για τα επιστημονικά σου συμπεράσματα :D σου βάζω πρόχειρα 2 λινκ http://www.incardiology.gr/odigies/paxisarkia.htm http://www.e-hospital.gr/index.php?option=...temid=6&d=0 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antigone 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 1. λευχαιμια δεν συγκρινεται με την παχυσαρκια απο θεμα επικυνδινοτητας 2. την παχυσαρκια την προκαλεις για να ερθει (τισ περισσοτερες περιπτωσεις) . την λευχαιμια οχι. Μην μου γινεσται ξαφνικα ολοι αγιες περιστερες. Ολοι εσεις που λετε οτι αυτο που κανουμε ειναι κατακραυγη και ρατσισμος δεν εχετε γελασει με την εμφανηση ποτε καποιου ? Ποτε κανεις απο εσας δεν εχει δει καμια γκομενα και να πει "Μα καλα πως ειναι ετσι ο κωλος της" ? Μην μου πειτε πως ποτε δεν γελασατε με καποια σατηρα γυρο απο καποιον παχησαρκο πολιτκο ? Δεν ηξερα οτι ζω σε εναν τοσο ευαισθητο κοσμο και ειμαι τοσο μουρνταρης και αλητης... Δεν το συνεχιζω, μαλλον ειμαι ρατσιστης βλεποντας εναν παχυσαρκο σε ενα σκουτερακι 4 φορες μικροτερο του. Και βεβαια δεχομαι τα ευστοχα παραδειγματα. Ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα να βλεπω αυτον απο οτι ενα παιδι με λευχαιμια σε αναπηρικο καροτσακι. Ειναι ακριβως το ιδιο , σωστα ? Γιατι αυτο μου λετε Αν εισαι τοσο χαλαρος και σιγουρος για τα γραφομενα σου τοτε με μεγαλη ανεση θα ζητουσες απο τον παχυσαρκο συγγενη σου (πατερα-μανα-παιδι-αδερφο) να βαλει μια φωτο του στο σαιτ να ευθυμισουμε και οι υπολοιποι με τα κωλομερια του.Και σιγουροτερα ο συγγενης σου αυτος θα εδειχνε κατανοηση στην αιτηση σου και θα σε διαολοστελνε χαμογελωντας!!!Κατα τα αλλα αν στεκοσουν μπροστα σε ενα νομπελιστα παχυσαρκο,ποσο χαβαλε θα εκανες με τα χαλια του;;Μουρνταρη και αλητη;; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johny_crash 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 εντάξει βρε παιδιά... ας μην κάνουμε τους σοφούς και τους δικηγόρους πίσω από τα πληκτρολόγια... στο 90% του πληθυσμού που θα έβλεπε έναν τέτοιον τύπο στο δρόμο θα του ερχόταν το γέλιο στο στόμα... αναλογος με το πνευματικο επιπεδο του καθενος. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 OK όσοι γέλασαν είναι ρατσιστές, χαμηλού πνευματικού επιπέδου, κτλ κτλ... ο δε συγγραφέας θέλει κρέμασμα στην κεντρική πλατεία του χωριού του και λιθοβολισμό :D Από τότε που άρχισε να γίνεται η λέξη ρατσισμός καραμέλα, άρχισαν να την πιπιλάνε πολλοί. Γι αυτό γεμίσαμε αλλοδαπούς στην Ελλάδα και φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε στο κέντρο της Αθήνας μετά την δύση του ήλιου. Γιατί αν πούμε τίποτα για τους μετανάστες, θα μας πουν ρατσιστές Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 ο δε συγγραφέας θέλει κρέμασμα στην κεντρική πλατεία του χωριού του και λιθοβολισμό ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!!!!!!!!!!! :yahoo: Από τότε που άρχισε να γίνεται η λέξη ρατσισμός καραμέλα, άρχισαν να την πιπιλάνε πολλοί. Γι αυτό γεμίσαμε αλλοδαπούς στην Ελλάδα και φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε στο κέντρο της Αθήνας μετά την δύση του ήλιου. Γιατί αν πούμε τίποτα για τους μετανάστες, θα μας πουν ρατσιστές Και ποσα αλλα ακομα.... Ετσι ειναι οπως τα λες Αλεξανδρε, εκει εχουμε καταντησει. -_- Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pedroza 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Αν δεν το ξέρετε αυτό που λέτε εσείς κατάντια ο υπόλοιπος κόσμος το λέει πολιτισμό , μετά μην αναρωτιέστε γιατί η Ελλάδα είναι ακόμα 400 χρόνια πίσω από όλο τον υπόλοιπο κόσμο και αν αναρωτηθείτε τότε απλά κοιτάξτε ξανά τι γράφετε. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Αν δεν το ξέρετε αυτό που λέτε εσείς κατάντια ο υπόλοιπος κόσμος το λέει πολιτισμό , μετά μην αναρωτιέστε γιατί η Ελλάδα είναι ακόμα 400 χρόνια πίσω από όλο τον υπόλοιπο κόσμο και αν αναρωτηθείτε τότε απλά κοιτάξτε ξανά τι γράφετε. Κάνε μια βόλτα με τα πόδια στη Σόλωνος και στην Ευριπίδου μετά τις 10-11 το βράδυ κι έλα ξαναπές μας για ποιον πολιτισμό μιλάς ακριβώς. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Αν η παχυσαρκία είναι ασθένεια δεν είναι ανήθικο να χλευάζουμε ασθενείς ? +600 αφου ειναι καθαρα χιουμουριστικο το θεμα μας καλυτερα να προσεχουμε τι λεμε. ισως δεν εχετε καταλαβει μερικοι απο εσας ποσο δυσκολο ειναι για αυτους τους ανθρωπους να ξαναγυρισουν το σωμα τους στο αρχικο τους σταδιο. ενα απλο παραδειγμα: ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ??? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pedroza 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Κάνε μια βόλτα με τα πόδια στη Σόλωνος και στην Ευριπίδου μετά τις 10-11 το βράδυ κι έλα ξαναπές μας για ποιον πολιτισμό μιλάς ακριβώς. Έχω κάνει πολλές φόρες αυτήν την βόλτα , όπως έχω κάνει βόλτα και σε πάρα πολλές άλλες πόλεις στον υπόλοιπο πολιτισμένο κόσμο και έχω δει τις διαφορές. Τώρα γιατί να σου πω εγώ για πολιτισμό είναι όντως παράξενο όταν έτσι σε έχουν μάθει αυτοί που ψηφίζεις και θα συνεχίσεις να ψηφίζεις , να βλέπεις μονάχα το δέντρο που καίγεται και όχι όλο το δάσος. Ο πολιτισμός και η ελεύθερη σκέψη δυστυχώς δεν μαθαίνονται από μερικές γραμμές ενός φόρουμ και είναι μάλλον άσκοπο να προσπαθώ να σου δείξω την αλήθεια που στέκεται εκεί μπροστά σου. Θα κλείσω με ένα ερώτημα προς εσένα που είσαι και ο συγγραφέας του θέματος ,που πολύ έντεχνα προσπάθησες να το γυρίσεις αλλού , θα γέλαγες το ίδιο με κάποιον δικό σου παχύσαρκο άνθρωπο ? θα τον χλεύαζες με τόσο πολύ θράσος όπως εδώ ? δεν θα σε πείραζε και θα θεωρούσες πολιτισμένη έκφραση αν κάποιος τον φώναζε δημόσια χοντρό ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ??? ΕΓΩ !!!!!!! Εδω και 20 μερες δεν το εχω βαλει στο στομα μου !!! Περα απο την πλακα και το συγκεκριμενο θεμα, απο τοτε εχω βαλει 4 κιλα... το εχω ριξει στην μασα ναουμ. Βρηκα καταλληλη περιοδο να το βγαλω απο την ζωη μου. 1 μηνα πριν την παραδοση της πτυχιακης. Σε περιοδο ηρεμιας δηλαδη :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snpl 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 OK όσοι γέλασαν είναι ρατσιστές, χαμηλού πνευματικού επιπέδου, κτλ κτλ... ο δε συγγραφέας θέλει κρέμασμα στην κεντρική πλατεία του χωριού του και λιθοβολισμό :D Από τότε που άρχισε να γίνεται η λέξη ρατσισμός καραμέλα, άρχισαν να την πιπιλάνε πολλοί. Γι αυτό γεμίσαμε αλλοδαπούς στην Ελλάδα και φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε στο κέντρο της Αθήνας μετά την δύση του ήλιου. Γιατί αν πούμε τίποτα για τους μετανάστες, θα μας πουν ρατσιστές Ειναι πολύ ευκολο να γυρίζεις την συζήτηση σε ένα θέμα που σου ειναι ποιο εύκολο, όταν δεν έχεις άποψη για κάτι. Παλιότερα τετοιες ξενοφοβικές αντιλήψεις δεν πιστευα ποτέ ότι θα τις συναντούσα σε ένα μοτοσυκλετιστή.Για αρκετους όμως τελικά η μοτοσυκλέτα είναι ένα μέσο αυτοπροβολής τους στην μίζερη τους κοινωνία και όχι ένα μέσο για να ανακλύψουν τον εαυτό τους και τον κόσμο.Παρε το μηχανάκι σου και αντί να βαυκαλίζεσαι εδώ μέσα πόσα χιλιόμετρα κάνεις και τι γαμάτος που είσαι , χαμήλωσε λίγο το προφίλ σου και βγές έξω από τα στενά όρια της χώρας σου να δείς λίγο πώς είναι ο κόσμος... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DRAKE 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 :popcorn: Αυτά τα γαμημένα τα ποπ 'κορν είναι πολύ νόστιμα...και είμαι ήδη παχύσαρκος ρε γαμώτο! :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antigone 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 (τροποποιήθηκε) OK όσοι γέλασαν είναι ρατσιστές, χαμηλού πνευματικού επιπέδου, κτλ κτλ... ο δε συγγραφέας θέλει κρέμασμα στην κεντρική πλατεία του χωριού του και λιθοβολισμό :D Από τότε που άρχισε να γίνεται η λέξη ρατσισμός καραμέλα, άρχισαν να την πιπιλάνε πολλοί. Γι αυτό γεμίσαμε αλλοδαπούς στην Ελλάδα και φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε στο κέντρο της Αθήνας μετά την δύση του ήλιου. Γιατί αν πούμε τίποτα για τους μετανάστες, θα μας πουν ρατσιστές Τωρα μαλιστα Τωρα το μαμησες και ψοφησε.Αρχισες τους συνδιασμους ,,χοντρος και μεταναστης εριξες και μια σπαραξικαρδια ειρωνια περι λιθοβολισμου του συγραφεα και καθαρισες με τις δημοκρατικες τοποθετησεις τυπου ολοι ειμαστε ισοι αλλα oi χοντροι ειναι λιγοτερο ισοι απο τους αλλους . Ο αστοχος εγωισμος ειναι το χαρακτηριστικο της βλακειας φιλε μου και οχι η περιμετρος της μεσης. Πολυ απλα μπορεις να παραδεχτεις οτι εκανες μια ατυχη κριτικη εναντιον μιας τεραστιας μεριδας πληθυσμου με βαση οχι τις ικανοτητες τους αλλα τα κιλα τους Δεν ειναι κακο να παραδεχτης το λαθος σου αλλοιως τονιζεις την μικροψυχια και την απουσια κουλτουρας σου Τροποποιήθηκε Αύγουστος 26 , 2009 από τον antigone Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetakias 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 (τροποποιήθηκε) Ειναι μικροψυχια και δεν ειναι καθολου για γελια οταν ενας ανθρωπος ειτε γιατι ειναι αρρωστος, ειτε για χιλιους αλλους δυο λογους ειναι παχυσαρκος να γελαμε μαζι του. Δεν ειναι καθολου σωστο. Δυστυχως σε αυτη την κοινωνια που ζουμε οτιδηποτε διαφορετικο απο το λεγομενο φυσιολογικο ειναι για γελια. ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Οι διαφορετικες κουλτουρες, τα παραπανω κιλα, η διαφορετικη αντιληψη για την ζωη και αλλα πολλα. Εγω παντως δεν βλεπω τιποτα χιουμοριστικο στο συγκεκριμενο τοπικ κυριοι τελειοι, οταν καποιος εχει κατι που τον ενοχλει η ειναι διαφορετικο δεν του το χτυπαμε. Γιατι αν ησασταν ενας απο αυτους εσεις θα σας αρεσε να σας κοροιδευουν??? Μαλλον οχι, αρα λοιπον αυτο που δεν θελεις να στο κανουν εσενα, μην το κανεις εσυ στον αλλον! Αν δηλαδη ηταν η μανα σας υπερβαρη η ο πατερας σας η καποιο οικιο σας προσωπο θα σας αρεσε να το κοροιδευουν? Kαι κατι αλλο πως το θεμα απο τη παχυσαρκια εκουσια η ακουσια πηγε στους αλλοδαπους που εμας μας χαλανε την αισθητικη, εμας των τελειων δεν το καταλαβα. Γιατι φταινε οι αλλοδαποι? Αλλα βεβαια μονο οι αλλοι φταινε παντα, ποτε θα ειναι οι πολιτικοι οι φταιχτες ποτε οι αλλοδαποι, ποτε ομως δεν θα ειμαστε εμεις. Αρα ρε Ελλαδα αθανατη!!!! Οι αλλοδαποι φταινε που ερχονται για μια πιο καλη ζωη απο την φτωχεια και την ανεχεια που τους εχουμε βυθισει εμεις οι δυτικοι των γραμματων και των τεχνων (ας γελασω)! Δεν φταιμε εμεις ποτε, αυτοι ειναι οι κακοι, οι εγκληματιες οι βιαστες, αυτοι αυτοι, εμεις ποτε! Αυτοι φταινε που εχει βυθιστει το ιστορικο κεντρο της Αθηνα στην παρακμη :lol: Α ρε παιδια, οταν ομως τους παιρνουμε σαν να ειναι εργαλεια, και δευτερης φυσης εργαλεια ειναι καλα για να κανουμε τις δουλειες μας πιο φθηνα! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 26 , 2009 από τον streetakias Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nickapos 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Βασικά όποιος έχει πάθηση που προκαλεί αύξηση βάρους το αποδεικνύει με ιατρικές εξετάσεις. Οι περισσότεροι όμως δε ξέρουνε να φάνε ή απλά δε γνωρίζουν οτι οι τροφές που τρώνε έχουνε τόσο μεγάλη θερμιδική αξία... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Συμφωνώ με τα παιδιά...δεν είναι και οτι καλύτερο.Είναι δεν είναι θέμα ασθένειας η παχυσαρκία έχει πολύ σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία του ατόμου όπως είναι η χοληστερίνη και η μη φυσιολογική λειτουργεία της καρδιάς.Δεν είναι λοιπόν ούτε για γέλια ούτε για χιούμορ. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antigone 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Εδω θα φανει και η ευαισθησια του φορουμ εναντια στον χλευασμο των παχυσαρκων,συγγενων,φιλων συνανθρωπων ,ημων των ιδιων,κλειδωνωντας το θεμα.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Να γελάω με τους χοντρούς και να μην έχω πρόβλημα με τους μετανάστες είναι επιλογή? Αράξτε. Χαχα, χοντρός σε μηχανάκι που ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟ ΤΟΥ. Είναι παχύσαρκος ? Γεγονός. Είναι αστείο ? Έτσι μου φαίνεται. Κανείς δεν λέει να κυκλοφορούμε στον δρόμο και να τους δείχνουμε, γελάμε στα κρυφά με κάτι που μας φαίνεται αστείο, άλλος με τους γκέι, άλλος με τους χοντρούς, άλλος με τους Σουηδούς, άλλος με τους Έλληνες. Δεν προσβλήθηκε κανένας, ξεκολλήστε με τις politically correct βλακείες. Έχω μεγάλη μύτη. Πολλές φορές ακουμπάει στην ζελατίνα. Χαχα, είμαι αστείος, γελάστε μαζί μου, επειδή είναι γεγονός και δεν με ενοχλεί. Σιγά. Στην τελική, οι περισσότεροι είναι έτσι από επιλογή τους και όχι από κάποια ασθένεια ή από γεννησιμιού τους. Να η διαφορά μεταξύ της λευχαιμίας, της φυλής, του φύλου και των υπερκυβισμένων. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antigone 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Να γελάω με τους χοντρούς και να μην έχω πρόβλημα με τους μετανάστες είναι επιλογή? Αράξτε. Χαχα, χοντρός σε μηχανάκι που ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟ ΤΟΥ. Είναι παχύσαρκος ? Γεγονός. Είναι αστείο ? Έτσι μου φαίνεται. Κανείς δεν λέει να κυκλοφορούμε στον δρόμο και να τους δείχνουμε, γελάμε στα κρυφά με κάτι που μας φαίνεται αστείο, άλλος με τους γκέι, άλλος με τους χοντρούς, άλλος με τους Σουηδούς, άλλος με τους Έλληνες. Δεν προσβλήθηκε κανένας, ξεκολλήστε με τις politically correct βλακείες. Έχω μεγάλη μύτη. Πολλές φορές ακουμπάει στην ζελατίνα. Χαχα, είμαι αστείος, γελάστε μαζί μου, επειδή είναι γεγονός και δεν με ενοχλεί. Σιγά. Στην τελική, οι περισσότεροι είναι έτσι από επιλογή τους και όχι από κάποια ασθένεια ή από γεννησιμιού τους. Να η διαφορά μεταξύ της λευχαιμίας, της φυλής, του φύλου και των υπερκυβισμένων. Θα ηθελα να δω αν θα εξακολουθουσες να εισαι χαρουμενος και <<ανετος>> αν αναγνωριζες στις φωτογραφιες αυτου του τοπικ τον παχυσαρκο αδερφο σου πανω σε μηχανακι .Ντροπη και παλι!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pedroza 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Φίλε Le Flwr μεγαλη άνεση σε βλέπω και εχεις και μου κάνει λίγο φτιασιδωτή, αλλά αφού το λες μπορεί να είναι και αλήθεια. Δεν μας βάζεις εδώ μια φωτογραφία σου με την μεγαλη μύτη να γελάσουμε και εμείς που δεν βρήκαμε τίποτα το αστείο μέχρι τώρα ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες