originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2012 (τροποποιήθηκε) εδώ: http://www.gsis.gr/f...lirofories.html (Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων) κάτω κάτω έχει αυτά : Ενημερωτικά φυλλάδια με θέματα Μητρώου και Aπόδοση Α.Φ.Μ. αλλά και εδώ : http://www.e-taxis.gr/gr/afm.htm Τροποποιήθηκε Μάρτιος 22 , 2012 από τον originalksd Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LKS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 Σας ευχαριστω παιδια! Αρα δεν χρειαζεται λογαριασμος ΔΕΚΟ... (originalksd ξερεις γιατι με συμφερει αυτο σε μια προηγουμενη συζητηση που ειχαμε ;) ) . Θα ρωτησω και στην τροχαια καλυτερα να ειμαι σιγουρος... Ευχαριστω και παλι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 τπτ...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LKS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 Καλησπέρα παιδες... Θελω να μου απαντησετε οσο το δυνατον πιο γρηγορα γιατι αυριο καταθετω τα χαρτια μου στην τροχαια... Τα παραβολα για ΕΛ.ΑΣ και Μ.Τ.Σ πρεπει να τα παρω και αυτα? ή αφου περασω τις εξετασεις?? βοηθηστεεεεε Ευχαριστω πολυ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzalis 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 αφου τελειωσεις τις εξετασεις , και τις περασεις φυσηκα , πας στην τροχαια μετα απο 2 ευδομαδες περιπου με το παραβολο απο την εφορια και 3 ευρο στην τροχαια ολα αυτα την ωρα που θα παρεις το διπλωμα στα χερια σου καλη επιτυχια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LKS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 Οποτε χρειαζομαι για αυριο : -Φωτοτυπια ταυτοτητας - ---...--- αποδοσης ΑΦΜ - Πιστοποιητικα γιατρων - Φωτογραφιες - Παραβολο 90Ε Μονο αυτα? Γιατι πηρα στην τροχαια μου λενε παρτε σε 10 λεπτα και δεν απαντανε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 Οποτε χρειαζομαι για αυριο : -Φωτοτυπια ταυτοτητας - ---...--- αποδοσης ΑΦΜ - Πιστοποιητικα γιατρων - Φωτογραφιες - Παραβολο 90Ε Μονο αυτα? Γιατι πηρα στην τροχαια μου λενε παρτε σε 10 λεπτα και δεν απαντανε... Μπορει να πηγαν για τσιαγαρο, ή τσιγαρα.... και να αραξαν με καμια φραμπεδουμπα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LKS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 χαχαχα πολυ πιθανο....Αλλα το πιο πιθανο να σηκωθηκανε να φυγουν...(λογικα κλεινουν μεσημερι οπως ολες οι δημοσιες υπηρεσιες....) ξερει κανεις να μου απαντησει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzalis 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) Οποτε χρειαζομαι για αυριο : -Φωτοτυπια ταυτοτητας - ---...--- αποδοσης ΑΦΜ - Πιστοποιητικα γιατρων - Φωτογραφιες - Παραβολο 90Ε Μονο αυτα? Γιατι πηρα στην τροχαια μου λενε παρτε σε 10 λεπτα και δεν απαντανε... και δηλωσεις απο τους 2 γονεις το αφμ το 8ες γαι να βγει το παραβολο στην εφορια δεν το χρειαζεσαι αυριο ολα αυτα τα πας μεσα σε εναν φακελο Τροποποιήθηκε Απρίλιος 26 , 2012 από τον stzalis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LKS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 Εχω κλεισει τα 18 οποτε δεν χρειαζεται ;) ευχαριστω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 χαχαχα πολυ πιθανο....Αλλα το πιο πιθανο να σηκωθηκανε να φυγουν...(λογικα κλεινουν μεσημερι οπως ολες οι δημοσιες υπηρεσιες....) ε ναι , κουραστηκαν ολοι μερα και πηγαν να ξεκουραστουν Εχω κλεισει τα 18 οποτε δεν χρειαζεται ;) ευχαριστω! τοτε γιατ ιδεν πας για το Α1 ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzalis 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 φιλος αφου εχεις κλεισει τα 18 δεν πας με τα παραβαλα που εχεις παρεις + καποια αλλα να βγαλεις διπλωμα κανονικο? το ιδιο διαβασμα θελει και σου δινετε η δυνατοτητα να οδηγησεις περισσοτερα κυβικα (ακομα και 250) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoridis 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) καλως ορισες........γραφε αν μπορεις στα ελληνικά λοιπων στο θεμα μας......αυτο που ξερω είναι πως αν εχεις ειδη το διπλωμα αυτοκινητου τοτε νομιζω δεν δινεις σηματα Ξαναδιννει σηματα ετσι και αλιος.δεν αλαζει κατι ειτε εχει ειτε οχι διπλωμα αυτοκινητου.και αμα ξερω καλα ειναι 15 ερωτησεισ γενικος απο σηματα διασταυρωσεισ κλπ ωπος ειναι και για ανεξαρτητου το ιδιο παλι 15 ερωτησεις.Στο αμαξι ειναι 30 ερωτησεις σιγουρα!!!!!!!!! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 26 , 2012 από τον doctoridis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LKS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 Γιατι καταρχην ειναι τα υποχρεωτικα μαθηματα που θελουν χρονο+χρημα αλλα το θεμα μου δεν ειναι αυτο, απλα θελω το παπι για μεσα στην πολη...για μεγαλυτερου κυβισμου δεν θα παω...εξαλλου το καλοκαιρι θα βγαλω διπλωμα αυτοκινητου και θα κινουμαι κυριως με αυτο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 άντε και καλή επιτυχία !!!!!!!!! (σόρρυ αλλά έλειπα όλη μέρα....) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LKS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 Να σαι καλα!!Μηπως ξερεις να μου πεις και συ για αυτο που ρωτησα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannist7 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 καλησπέρα παιδιά σε 3 περίπου μήνες κλείνω τα 16 και θα ήθελα να ρωτήσω σε περίπτωση που οι γονείς είναι χωρισμένοι θα πρέπει να υπογράψει και η μάνα μου? (έχει πάρει την επιμέλεια ο πατέρας μου) ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2012 Ναι και οι 2 γονείς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PathR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 άμα έχεις δίπλωμα για 50 κυβικά και σε πιάσουνε με παραπάνω κυβικά γλιτώνης καμία ζημιά η τα ίδια..? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 αναλογα τον αστυνομο :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PathR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 ευχαριστω φιλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 γιατι τι εγινε? μπας και πιασουν καμια μερα και εμας..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PathR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2012 δεν εγινε ακομα... μ ειπε να μην με ξαναδει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2012 να του πεις να γυρνάει από την άλλη κάθε φορά που περνάς και λύσατε και οι δυό το πρόβλημα....!!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PathR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2012 χαχαχα..η καλυτερη λυση ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες