Jump to content
Miyu

Ψηφοφορια για πανελληνια συναντηση MyBike

Recommended Posts

Τι στάσεις 69 και τέτοια;;; Κάμα σούτρα δηλαδή;;;

χα χα χα χα

Πονηρουλι..... :spiteful: Το καραφλοδαιμωνα φιλο εχεις και σκεφτεσαι τετοια??? :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πονηρουλι..... :spiteful: Το καραφλοδαιμωνα φιλο εχεις και σκεφτεσαι τετοια??? :grin:

Ασκώ κακή επιρροή λές?!?!?!?! :lol:

Ο Τζώρτζ είναι αυτοδίδακτος!!! :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πεστα Μήτσε, εγώ ήρθα έτοιμος εδώ μέσα, μην πέσω και ξεβράκοτος στα αγγούρια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Όσον αφορά τη διαμονή, η δυτική πλευρά της λίμνης είναι σαφέστατα πιο όμορφη και προσφέρει και περισσότερες επιλογές από καταλύμματα. Πιστεύω ότι τα καταλληλότερα χωριά είναι τα Καλύβια Πεζούλας και το Νεοχώρι.

Και λίγες ερωτήσεις που νομίζω θα μας βοηθήσουν στο να κατασταλλάξουμε (οι έχοντες εμπειρία από παλαιότερες συναντήσεις ας βοηθήσουν)

Πόσα άτομα υπολογίζουμε να είμαστε τελικά (θα φτάσουμε λέτε καμμιά 30άρα)? Πρέπει να βρούμε ένα κατάλλυμα για όλους μας? Μέχρι τι ποσό να κοιτάξουμε για δωμάτια?

Εσυ απο τα ξενοδοχεια 'η/και ενοικιαζομενα δωματια των χωριων που προτεινεις εχεις καμμια προσωπικη εμπειρια?

(Κοιτα εδω! )

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Θα πω και εγω ενα 50% μαζι με την Ιφι...

Γιωργαρε με 50% δεν κανουμε τιποτα, βαλε ενα 90αρι να το συζητησουμε !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Θα πω και εγω ενα 50% μαζι με την Ιφι...

Ασε τις αηδιες... Μ'ενα 99,9 και ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ!! :angry:

:P :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επίδη πήγα πρόσφατα, τοπιο ωραίο μέρος νομίζω ότι είναι το Νεοχώρι, έχει ωραία θέα, καλά καταλήματα, είναι κοντά στο φράγμα...

Το προτήνω ανεπιφύλακτα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Tι μου κανετε ρε μπαγασες...

Τί σου κάνουμε, σήκω και έλα...............

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εσυ απο τα ξενοδοχεια 'η/και ενοικιαζομενα δωματια των χωριων που προτεινεις εχεις καμμια προσωπικη εμπειρια?

(Κοιτα εδω! )

Από τα ξενοδοχεία αυτά ξέρω ότι Νεβρός, Πανδίον είναι πολύ καλά (αλλά και ακριβά) και είναι και στη δυτική μεριά. Επίσης πολύ καλό (και ακριβό) είναι οι Ναϊάδες Naiades στο Νεοχώρι. Το Τιτάγιον είναι επίσης καλό και ακριβό αλλά είναι στην άλλη μεριά της λίμνης (Λαμπερό) ενώ στην ίδια κατηγορία είναι και το "Ονείρων άκρη" (ή αλλιώς ξενώνας Καστανιάς) αλλά δεν έχει θέα στη λίμνη.

Τώρα, αν πούμε για λίγο πιο προσιτά στην τιμή, είναι το Μητρόπολις αλλά είναι πιο κοντά στην Καρδίτσα παρά στη λίμνη Πλαστήρα. Επίσης το Ανατολή Anatoli ξέρω ότι δεν κόβει κ@λο και είναι αρκετά αξιοπρεπές και με φοβερή θέα.

Όσον αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια έχω ιδία πείρα από κανα-δυο, των οποίων όμως η δυναμικότητα είναι 5-6 δωμάτια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Από τα ξενοδοχεία αυτά ξέρω ότι Νεβρός, Πανδίον είναι πολύ καλά (αλλά και ακριβά) και είναι και στη δυτική μεριά. Επίσης πολύ καλό (και ακριβό) είναι οι Ναϊάδες Naiades στο Νεοχώρι. Το Τιτάγιον είναι επίσης καλό και ακριβό αλλά είναι στην άλλη μεριά της λίμνης (Λαμπερό) ενώ στην ίδια κατηγορία είναι και το "Ονείρων άκρη" (ή αλλιώς ξενώνας Καστανιάς) αλλά δεν έχει θέα στη λίμνη.

Τώρα, αν πούμε για λίγο πιο προσιτά στην τιμή, είναι το Μητρόπολις αλλά είναι πιο κοντά στην Καρδίτσα παρά στη λίμνη Πλαστήρα. Επίσης το Ανατολή Anatoli ξέρω ότι δεν κόβει κ@λο και είναι αρκετά αξιοπρεπές και με φοβερή θέα.

Όσον αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια έχω ιδία πείρα από κανα-δυο, των οποίων όμως η δυναμικότητα είναι 5-6 δωμάτια.

Δηλαδη ποια ενοικιαζομενα δωμάτια με θεα στη λιμνη προτείνεις με MAX τιμη τα 50?/δικλυνο???

Και απο αυτα, ποια εχουν τη δυνατοτητα να φιλοξενησουν καμια 50αρια ατομα?

Εσυ φαινεται να ξερεις 2 πραγματα οποτε δωσε μας τα φωτα σου ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

AlxTs τι γνωμη εχεις για το http://www.web-greece.gr/hotels/odisseas/contact.htm

Γιατι μια ματια που εριξα στα υπολοιπα ξενοδοχεια ειναι οντος πολυ ψηλες οι τιμες τους.

Στο συγκεκριμενο που πηρα και ρωτησα μου ειπαν πολυ καλες τιμες(τις εχω γραψει και σε προηγουμενο ποστ μου και ειχα αναφερει περιπου για καμια 20 αρια ατομα...αλλα μαλλον δεν το προσεξε κανεις :( )

Τωρα που εχουν αυξηθει οι συμμετοχες πιστευω οτι μπορει να μας κανει ακομα καλυτερες τιμες...και μπορουν να διανυκερευσουν μεχρι 40 ατομα(44 κλινες αναφερει το site)

Για τσεκαρετε το......μπειτε στο λινκ...και δεστε και τις φωτογραφιες

Σας ξαναβαζω απο κατω τις τιμες που μου ειχε πει η κυρια μαρια πριν λιγες μερες

Τιμη 2κλινου 2 διανυχτερευσεων με πρωινο 45 ευρω

Τιμη 3κλινου 2 διανυχτερευσεων με πρωινο 55 ευρω

Τιμη 2κλινου για 1 διανυχτερευση με πρωινο 50 ευρω

Τιμη 3κλινου για 1 διανυχτερευση με πρωινο 60 ευρω

Ποστ Νο 56 :P

Προσωπικη μου γνωμη...ειναι το ποιο οικονομικο...μπορουμε να ειμαστε ολοι μαζι....εχει παρκινκ...απο οτι μου ειπε η ιδιοκτητρια εχει πολυ κοντα ταβερνες και καφε...

ακουω γνωμες :)

Τροποποιήθηκε από τον Miyu

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νατασα οι τιμες του τρικλινου ειναι πολυ καλες, αν μπορεις να παζαρεψεις λιγο ακομα την τιμη του δικλινου ειμαστε super. Λεπτομερειες του στυλ θεα, κοινοχροιστη ή αυτονομη τουαλετα κτλ βοηθανε στην επιλογη αλλα δεν ειναι και μεγιστης προτεραιοτητας, αλλωστε για 2 νυχτες παμε. Σημασια εχει να ειμαστε ολοι σε ενα καταλυμα και να μην σπασει η παρεα σε 2-3......

Υ.Γ: Το camping το απορριψαμε τελειως ε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Νατασα οι τιμες του τρικλινου ειναι πολυ καλες, αν μπορεις να παζαρεψεις λιγο ακομα την τιμη του δικλινου ειμαστε super. Λεπτομερειες του στυλ θεα, κοινοχροιστη ή αυτονομη τουαλετα κτλ βοηθανε στην επιλογη αλλα δεν ειναι και μεγιστης προτεραιοτητας, αλλωστε για 2 νυχτες παμε. Σημασια εχει να ειμαστε ολοι σε ενα καταλυμα και να μην σπασει η παρεα σε 2-3......

Υ.Γ: Το camping το απορριψαμε τελειως ε?

Κατσε να δουμε αν συμφωνουνε και οι υπολοιποι....

Καμπινκ νομιζω οτι δεν υπαρχει.... :( ( αλλα το ξενοδοχειο απο οτι ειδα διαθετει γρασιδι αποξω :P ) για τους σκληροπυρινικους και αν το επιτρεπουν βεβαιως βεβαιως :winking:

Οντος και για μενα ειναι δευτερης προτεραιοτητας η θεα...με ενδιαφερη η παρεα....ενα κρεββατι να κοιμηθω..και ζεστο νερο να κανω ενα μπανιο....

Εδω στην Βοβουσα κοιμηθηκα με αλλα 8 ατομα σε καταφυγιο και ηταν τελεια!(συνολο 20 στο καταφυγιο)

Στον ξενωνα του Κυρ Βικτωρα ξεπαγιασανε καποιοι :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Tι μου κανετε ρε μπαγασες...

κανονισε να ερθεις!!! :angry:

οσο για τα δωματια οι τιμες μια χαρα μου φαινονται, θα εχω και καλο παρεακι,μια χαρα θε περασουμε!!!! :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όντως Miyu, φαίνεται πολύ καλό το ξενοδοχείο για την τιμή του. Είναι στα Καλύβια Πεζούλας, πάνω στον δρόμο που οδηγεί από το χωριό στην πλάζ, δεν έχει θέα στην λίμνη αλλά μπορείς να φτάσεις τις ταβέρνες, τα καφέ και το περίπτερο του χωριού με τα πόδια (το πολύ σε απόσταση 5 λέπτου).

Έκανα κι εγώ κάποια τηλέφωνα και βρήκα αυτό Ανατολή

στα 50 ? το δίκλινο με πρωινό

στα 58 ? το τρικλινο με πρωινό.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο Νεοχώρι, έχει πολύ καλή θέα, έχει πάνω απο 50 κλίνες, έχει πάρκινγκ και επίσης βρίσκεις με τα πόδια σε απόσταση 5λέπτου ταβέρνες, καφέ και περίπτερο.

Μου είπαν να μιλήσω αύριο με τον υπεύθυνο να δεί πόσο καλύτερη τιμή μπορεί να κάνει για γκρουπ (γιατί μου είπε ότι σίγουρα θα κάνει καλύτερη τιμή).

Παίρνουμε και αυτή την προσφορά και βλέπουμε!

Steven 04, θα σε στεναχωρήσω αλλά οργανωμένο camping δεν υπάρχει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επίδη πήγα πρόσφατα, τοπιο ωραίο μέρος νομίζω ότι είναι το Νεοχώρι, έχει ωραία θέα, καλά καταλήματα, είναι κοντά στο φράγμα...

Το προτήνω ανεπιφύλακτα...

Όντως Miyu, φαίνεται πολύ καλό το ξενοδοχείο για την τιμή του. Είναι στα Καλύβια Πεζούλας, πάνω στον δρόμο που οδηγεί από το χωριό στην πλάζ, δεν έχει θέα στην λίμνη αλλά μπορείς να φτάσεις τις ταβέρνες, τα καφέ και το περίπτερο του χωριού με τα πόδια (το πολύ σε απόσταση 5 λέπτου).

Έκανα κι εγώ κάποια τηλέφωνα και βρήκα αυτό Ανατολή

στα 50 ? το δίκλινο με πρωινό

στα 58 ? το τρικλινο με πρωινό.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο Νεοχώρι, έχει πολύ καλή θέα, έχει πάνω απο 50 κλίνες, έχει πάρκινγκ και επίσης βρίσκεις με τα πόδια σε απόσταση 5λέπτου ταβέρνες, καφέ και περίπτερο.

Μου είπαν να μιλήσω αύριο με τον υπεύθυνο να δεί πόσο καλύτερη τιμή μπορεί να κάνει για γκρουπ (γιατί μου είπε ότι σίγουρα θα κάνει καλύτερη τιμή).

Παίρνουμε και αυτή την προσφορά και βλέπουμε!

Steven 04, θα σε στεναχωρήσω αλλά οργανωμένο camping δεν υπάρχει!

Παιδες, επειδη και γω ειδα τα παρακατω!..

http://www.focusgreece.gr/ANATOLI/gr/aboutus.htm

http://www.focusgreece.gr/AGNANTI/gr/aboutus.htm ...που ειναι στον ιδιο ιδιοκτητη, με τις ιδιες (καλες) τιμες, ΚΑΙ ΣΕ ΩΡΑΙΟ ΜΕΡΟΣ!, προτινω ΑΥΤΟΝ!

Οποτε, ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ Σ'ΑΥΤΟΝ?????

(Διπλα-διπλα ειναι. σε καλη θεα, με πολλα δωματια και σε καλη ττμη!!)

Αν ναι, ν'αρχισω τα τηλεφωνα (και τα παζαρια) απο αυριο!! :_innocent: )

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.focusgreece.gr/AGNANTI/gr/aboutus.htm ...που ειναι στον ιδιο ιδιοκτητη, με τις ιδιες (καλες) τιμες, ΚΑΙ ΣΕ ΩΡΑΙΟ ΜΕΡΟΣ!, προτινω ΑΥΤΟΝ!

καλησπέρα Μαυρογέρακα,

κάνοντας τα τηλέφωνά σου έχε στο μυαλό σου ότι πιθανόν (και λέω πιθανόν) στις 4 ΟΚΤ να έχουμε εκλογές!

(αν γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να ανακοινωθεί το αργότερο μέχρι Πέμπτη)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
καλησπέρα Μαυρογέρακα,

κάνοντας τα τηλέφωνά σου έχε στο μυαλό σου ότι πιθανόν (και λέω πιθανόν) στις 4 ΟΚΤ να έχουμε εκλογές!

E-XE...!!!! (με το συμπαθειο... :blush: )

Αυτοι τη "δουλεια" τους, και μεις τη δικη μας!! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οποιος παρει ας τους πει αν δεχονται και ενα μικρο σκυλακι 30 κιλων

αλλιως αν δεν δεχεται η δεν θελει να ρωταει ενα πμ με τα τηλεφωνα να κανονισω

εγω!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θανάση, carte blanche απο μένα.........

καλησπέρα Μαυρογέρακα,

(αν γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να ανακοινωθεί το αργότερο μέχρι Πέμπτη)

Και πιό είναι το ζόρι. Φροντίζουμε να είμαστε πίσω μέχρι τις 19.30. Δεν είναι ανάγκη να τους μαυρίσουμε (όλους τους) πρωί-πρωί........ :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Και πιό είναι το ζόρι. Φροντίζουμε να είμαστε πίσω μέχρι τις 19.30. Δεν είναι ανάγκη να τους μαυρίσουμε (όλους τους) πρωί-πρωί........ :winking:

σωστος ο Παναγιωτης!!! B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μέσα και ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ

1.black hawk+Mαριλυ

2.andrewts

3.honda55551+ Χαρα

4.xourafis

5.βοσκος + semi

6 Μiyu

7. Παναγιώτης Κ.