Jump to content
^tasoulis^

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ..(θελω να φυγω)

Recommended Posts

Αθηναίοιοιοιοιοι. Βουρρρρ, πάμε όλοι Σαλλονίκη.

Μας κάλεσε ο Μιχάλης. :_w00t:

Πάμε να τα κάνουμε όλα...............Αθηναδιό. ( :shit: ) :tooth:

Τα γκομενάκια σας όντως είναι πολύ καλά, αλλά είναι πολύ ψιλομύτικα, :beee: όπως και τα δικά μας βέβαια. Γενικό το κακό παντού.

"Μην το σκέφτεσαι λέμε! Η υπερανάλυση οδηγεί στην αδράνεια! Να το θυμάσαι αυτό!"

Πολύ σωστό αυτό. :_thumbsup:

Ψιλομύτες είναι όλες μωρέ οι Ελληνίδες... αλλά αν έχεις τύπο όλα μια χαρά είναι! Ελάτε καμιά εκδρομή κατά πάνω ωρέ παλικάρια να σας γυρίσουμε οι Σαλονικιείς στα λιμέρια μας... ΧαΛαρή φραπεδιά στην Αριστοτέλους, μπουγάτσα με τυρί από τον Ζήση, βόλτα με τα καραβάκια μπροστά από τον Λευκό τον πύργο πίνοντας μπύρες και μετά για να στανιάρουμε χτυπάμε και κανά πιτόγυρο!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αφου φαγαμε οι περισσοτεροι το παραμυθι κανε τις υπερ σπουδες (εγω 7 χρονια ευτυχως στην Ουαλια), μετα σκισου για να κανεις καριερα. Κατι γινεται και καταλαβαινεις καποια στιγμη οτι αυτο που ζουμε δεν ειναι η προβα αλλα αυτη ειναι η παρασταση μας. Εδω και τουλαχιστον 3 χρονια αρχισα να το καταλαβαινω και να ψαχνομαι να ξαναφυγω αλλα ολο κολωνα, ισως δεν ηταν σωστο το timing, ισως δεν ηταν ο σωστος ανθρωπος διπλα μου που να βλεπουμε την ζωη με το ιδιο ματι.

Εχω σιχαθει την δηθεν ελευθερια του να κανεις οτι θελεις στην Αθηνα και την πληθωρα των επιλογων που εχεις, αλλα ποτε δεν προλαβαινεις, εχω σηχαθει το να τρωω σχεδον 2 ωρες απο την ζωη μου στο πηγαινελα γραφειο-σπιτι, εχω σηχαθει την αγενεια των ανθρωπων, εχω σηχαθει εμας που ζουμε σε αυτην την πολη και της φερομαστε ετσι.

Ειχα πει οτι δεν θελω να μεγαλωσουν τα παιδια μου σε αυτο το μπουρδελο που εχουμε καταντησει την Αθηνα και ουτε θελω να ειναι στο τρεξιμο απο τα 5 τους. Τωρα με τις φωτιες με πιανανε τα κλαματα για ολον αυτο τον θησαυρο που καταστρεψαμε και για αυτο που δεν προκειται ποτε να δουμε εμεις και οι επομενες γενιες ΞΑΝΑ.

Δεν θα μπορουμε να αναπνεουμε σε 5 χρονια και δεν θελω να ξερω πως θα ειναι μετα απο 20 χρονια.

Αυτο που χρειαζεται ειναι ενα wake up call.

Για μενα και για την κοπελα μου, ειναι η ανιατη ασθενεια που λενε και εχει χτυοησει και τις 2 οικογενειες μας. Για μενα το τελειωτικο χτυπημα ηταν οι φετινες φωτιες. Δεν θελω καριερα, χαρισμα τους, Θελω εναν αξιοπρεπη μισθο για μενα και την οικογενεια μου και καθημερινη ποιοτητα ζωης.

Η αντιστροφη μετρηση για μενα εχει ξεκινησει.

Next stop Χανια.

Συγνωμη αν σας κουρασα

Γιωργος

Kαι πολυ καλα τα ειπες -_-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μην το σκέφτεσαι λέμε! Η υπερανάλυση οδηγεί στην αδράνεια! Να το θυμάσαι αυτό!"

+1000000000000

πολυ σωστη ατακα!! αν και δεν απευθυνθηκες σε μενα - εγω σιγουρα θα την θυμαμαι :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αν κανουν κατι τα κονε μου για δουλεια εχω Φυγειιιιιιιι :this:

θα μας γινεις βορειος ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολυ σωστη ατακα!! αν και δεν απευθυνθηκες σε μενα - εγω σιγουρα θα την θυμαμαι :D

Δεν είναι μια απλή ατάκα.. είναι κάτι που διδάσκουν στην ψυχολογία. Μου το είχε πει κάποτε μια φίλη μου που σπούδαζε εκεί και μου έμεινε! Γι'αυτό και το είπα. Πραγματικά ισχύει πάντως!!!

Για κρητη λεω B)

Ακόμα πιο Νότια δηλαδή;;; Φτου σου!!!

Κρήτη από αυτά που έχω ακούσει πάντως δεν θα πήγαινα να ζήσω με τίποτα!!! Πολύ τσάμπα μαγκιά ρε παιδί μου!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καμία σχέση. Οι Κρητικοί είναι απίστευτοι άνθρωποι. Εκτός και αν αναφέρεσαι σε τίποτα τσουρομπίλια που την έχουν δει και καλά ιστορία.....που τα άτομα αυτα φυτρώνουν και υπάρχουν παντού

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Καμία σχέση. Οι Κρητικοί είναι απίστευτοι άνθρωποι. Εκτός και αν αναφέρεσαι σε τίποτα τσουρομπίλια που την έχουν δει και καλά ιστορία.....που τα άτομα αυτα φυτρώνουν και υπάρχουν παντού

Τι να σου πω... φίλοι μου που ήταν κάτω λένε ότι δεν τολμάς καν να στραβοκοιτάξεις τους μαυροπουκαμισάτους γιατί για ψίλου πήδημα βγάζουν κουμπούρια!!!

Δεν το συζητάμε καν το να πας με καποιανού αδερφή ή ξαδέρφη έτσι; Ειδικά λέει ότι αυτοί που είναι βουνίσιοι είναι εντελώς άξεστοι και αγρίκοι!!! Μα τι σκατά όλοι ΚΤΜ έχουν;;; ινδιάνοι κανονικοί!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να σου πω... φίλοι μου που ήταν κάτω λένε ότι δεν τολμάς καν να στραβοκοιτάξεις τους μαυροπουκαμισάτους γιατί για ψίλου πήδημα βγάζουν κουμπούρια!!!

Δεν το συζητάμε καν το να πας με καποιανού αδερφή ή ξαδέρφη έτσι; Ειδικά λέει ότι αυτοί που είναι βουνίσιοι είναι εντελώς άξεστοι και αγρίκοι!!! Μα τι σκατά όλοι ΚΤΜ έχουν;;; ινδιάνοι κανονικοί!!!

Ισως σε κανα χωριο στην κρητη να συμβαινει(οπως επισης και σε βορεια χωρια),αλλα αλλαξαν οι εποχες πλεον.. -_-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ισως σε κανα χωριο στην κρητη να συμβαινει(οπως επισης και σε βορεια χωρια),αλλα αλλαξαν οι εποχες πλεον.. -_-

Μωρέ οι εποχές αλλάξανε... οι Κρητικοί το ξέρουν;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε Τάσουλη, πέρυσι τα χριστούγεννα έκανα το καλύτερο δώρο στον εαυτό μου. Παράτησα την Αθήνα και ανέβηκα Θεσσαλονίκη και πραγματικά μου φαίνεται "χωριό" σε σχέση με την Αθήνα.

Μικροτερες αποστάσεις = περισσότερος ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ χρόνος = Καλύτεροι ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Έφυγα και ηρέμησα... Στην Αθήνα ζούσα για να εργάζομαι, εδώ εργάζομαι για να ζω! Δεν το μετάνιωσα (ούτε μια στιγμή) που έφυγα και απο τότε έχω κατέβει Αθήνα μια φορά μονάχα.

ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΑΣΟΥΛΗ, ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ!!!!

www.youtube.com/watch?v=6YN72ZsADhg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Φίλε Τάσουλη, πέρυσι τα χριστούγεννα έκανα το καλύτερο δώρο στον εαυτό μου. Παράτησα την Αθήνα και ανέβηκα Θεσσαλονίκη και πραγματικά μου φαίνεται "χωριό" σε σχέση με την Αθήνα.

Έφυγα και ηρέμησα... Στην Αθήνα ζούσα για να εργάζομαι, εδώ εργάζομαι για να ζω! Δεν το μετάνιωσα (ούτε μια στιγμή) που έφυγα και απο τότε έχω κατέβει Αθήνα μια φορά μονάχα.

ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΑΣΟΥΛΗ, ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ!!!!

www.youtube.com/watch?v=6YN72ZsADhg

Προσαρμοστηκες ευκολα??

Σου ελειψε κατι απο αθηνα??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ιδιο ακριβως σκεφτομαι κι εγω τα τελευταια 3 χρονια. Μιλαμε δεν μπορω να το βγαλω απο το μυαλο μου! Εχει γινει πολυ μιζερη η ζωη στην Αθηνα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχουμε να σε δουμε ομως σε καφε, απο το χειμωνα!!!

Τασο ακομα Αθηνα εισαι; Φυγε και θα τη βρεις την ακρη απο μονος σου κατω. :D

Τροποποιήθηκε από τον FOURNARIS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τασο ακομα Αθηνα εισαι; Φυγε και θα τη βρεις την ακρη απο μονος σου κατω. :D

Μακαρι να ηταν τοσο απλα(εχουμε και χρεη να μας κυνηγανε :P )

Το ειδα προχθες στον υπνο μου οτι ειχα παει στην γιαγια μου και εβλεπα ενα καταπρασινο τοπιο κατι σαν παραδεισος που βλεπουμε στις ταινιες :baby:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Προσαρμοστηκες ευκολα??

Σου ελειψε κατι απο αθηνα??

Από Αθήνα μου έλειψαν (και μου λείπουν) μόνο οι φίλοι μου. Τίποτα άλλο, ειλικρινά. Θεμα προσαρμογής δεν τέθηκε για εμένα καθότι έχω συνηθίσει στις αλλαγές. Απο Πάτρα (ως φοιτητής) για τέσσερα χρόνια, πήγα Αθήνα για 2,5 χρόνια, μ' ένα διάλλειμμα για 2μηνη (αν θυμάμαι καλά) καλοκαιρινή εργασία στην Μυκονο, ύστερα στρατιωτικό και μετά πάλι πίσω Αθήνα για ακόμη 1,5 χρόνο. Δεν τα βρήκα ιδιαίτερα δύσκολα... Έχω όμως ένα θεματάκι με το κασέρι, το τυρί και το σουβλάκι! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσες φορές έχω ζητησει πίτσα με τυρί και μου έρχεται πίτσα με φέτα!!!!! χαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχα

Όπως λέει ο Πέτρος, φύγε και θα την βρεις την άκρη μόνος σου!

Εχουμε να σε δουμε ομως σε καφε, απο το χειμωνα!!!

Ρε φίλε το ξέρω, αλλα κάθε Πέμπτη λείπω απο Θεσσαλονίκη! Είμαι σε ταξίδι με την δουλειά μου και γυρίζω σχετικά αργά (και κομμάτια). Τελικά κατάφερα και βρήκα λίγο πριν το Πάσχα ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θεσσαλονικη θα εμενα πιστευω παντος η ακομα καλυτερα λιγο ποιο εξω -_-

Έφυγα απο Αθήνα και ήρθα Θεσνικη.....ακριβώς το ιδιο μοτίβο.Θέλω να φύγω για κάποιο απο τα περίχωρα(τα περίχωρα είναι φύση ακόμα,οχι όπως τα δικά μας στην Αθήνα) αλλά υπάρχει η γυναικά μου(Θεσσαλονικια) και τα παιδιά που δεν αφήνουν την Σαλονικη για λίγο πιο έξω.Εντυπωσιάστηκα πάρα πολυ με την Ερμούπολη στην Σύρο πάντως τωρα στις διακοπες και δεν σου κρυβω οτι την έβαλα στο βαθος του μυαλού μου γιατι βρήκα ανθρώπους φιλόξενους,ευγενικους,χαμογελαστούς και μια πόλη που έχει τα πάντα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω παντος λογω σπουδων βρεθηκα τα 4 τελευταια χρονια να μενω στη Ναυπακτο...(και επεται συνεχεια)

κ εγω παντα ημουν και ειμαι υπερ της επαρχιας σε σχεση με το Αθηνομπαχαλο. Αλλη ποιοτητα ζωης η επαρχια και ολα μια χαρα. Το θεμα ειναι ομως οτι αμα εχεις μεγαλωσει στην Αθηνα η νοοτροπια και ο τροπος σκεψης ειναι διαφορετικος (δεν εννοω κατι κακο για τα ατομα απο επαρχια) απο καποιον που εχει μεγαλωσει επαρχια πραγμα το οποιο καθιστα λιγο δυσκολη την προσαρμογη σε μια αλλη κοινωνια. Εγω προσωπικα την Αθηνα δεν την αλλαζω με τιποτα αλλα δεν την αντεχω πλεον και με τιποτα. Μαζευτικαμε πολλοι!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα