μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2009 Μείναμε σε μέρη ονειρικά......... EΔΩ εχω την μεγαλυτερη απορια....ΜΕ ΤΙ ΨΥΧΗ γυρνας μετα πισω στο Ελλαδισταν!!!;;; :( :( :( Η αλλη μερια της φωτο ειναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ;;;;;;Συχνοουρία σε επιασε στα ψηλοβούνια;;; :lol: :lol: :lol: :P ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ λεμε παιδια...ΜΠΡΑΒΟ!!! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GHOST 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2009 καλως ηρθατε πισω !!! δωστε ομως περισσοτερες φωτογραφιεσ στον λαο :vv: ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2009 Mπράβο ρε παίδες!!! .Στον καφέ θα μας τα αναλύσετε ολα εκτενέστερα B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
simon 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2009 Mπραβο σας ρε παιδια μακαρι να τα καταφερω και εγω καποια στιγμη να κανω κατι παρομοιο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2009 Ρε, μήπως είχαν κολήσει τα τακάκια;; ή πηγαίνατε τέρμα γκάζι, τέρμα φρένα; B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skordilis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2009 μπραβο ρε παιδια.να ειστε παντα καλα με υγεια και να γνωριστουμε απι κοντα μηπως και ακολουθησω και εγω την επομενη φορα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2009 Καλως ηρθατε κι απο εδω! Πρεπει να περασατε πολυ καλα απ'οτι καταλαβαινω. Τα υπολοιπα εμεις οι τυχεροι βορειοι απο κοντα και οχι μονο σε ενα καφε. Φανταζομαι οι αφηγησεις θα μας κρατησουν συντροφια σε περισοοτερους. Επ'ευκαιρια Παναγιωτηδες χρονια σας πολλα. ΠαναγιωτηΚ αν βολεψει να τα πουμε το απογευματακι του Σαββατου που θα περναμε απο εκει. Θα εχουμε και τη μικρη μαζι μας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2009 EΔΩ εχω την μεγαλυτερη απορια....ΜΕ ΤΙ ΨΥΧΗ γυρνας μετα πισω στο Ελλαδισταν!!!;;; :( :( :( Κώστα, με το ζόρι με φέρανε, ρώτα τους............ Mπράβο ρε παίδες!!! .Στον καφέ θα μας τα αναλύσετε ολα εκτενέστερα B) Υπομονή παιδιά να βγεί ο Αύγουστος (μέχρι τις 31, π΄΄πα - κ@λο εμπλοκή), και θα τα πούμε απο κοντά..... ........................ ΠαναγιωτηΚ αν βολεψει να τα πουμε το απογευματακι του Σαββατου που θα περναμε απο εκει. Θα εχουμε και τη μικρη μαζι μας! Άψογα. Ελάτε όσο πιό νωρίς μπορείτε, σας περιμένουμε....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xx1100 1.411 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2009 Aυτα ειναι γουστα τρελα μπραβο παιδες ασε που με τρωει το τρομερο μικρο πρασινο σιχαμερο σκουλικη της ζηλειας :P μπραβο και παλι και με ολη μου την καρδια να ξαναπατε. ;) Υ.Γ. που θα παει θα τα καταφερω να βγω καποτε εξω και αν με ξαναδειτε γραψτε μου :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2009 εμεναααααα δεν με πειρανεεεεε μαζζιιιιι δεν με θελανεεεεεε .... αλλα εγω .. θα παω μονος μου θελουμε κιαλες φωτο λεεεεεεεεμεεεεε !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2009 Υ.Γ. που θα παει θα τα καταφερω να βγω καποτε εξω και αν με ξαναδειτε γραψτε μου :P Θες παρεα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostasgt3 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2009 φωτοοοοοο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondacb900boldor 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2009 Πάντα τέτοια. Ζηλεύω αλλά θα πάω με το boldor φυσικά. Θέλουμε πληροφορίες για την συμπεριφορά των άλλων οδηγών μοτό και αυτοκινήτων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
terino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2009 παιδιά... μπράβο σας... άντε δείξτε υλικό να μας ταξιδέψετε και εμάς!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewts 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2009 ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΕΣ !!! Αυτα ειναι, παντα τετοιες εκδρομες να εχετε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2009 ΩΩΩωω! ...αυτα ειναι!...σας ειχα στο μυαλο μου φιλαρακια! ... ...απ τη πρωτη φωτογραφικη γευση κιολας....καταλαβαίνω τι θα ακολουθησει!...πανδαισία! ...μπραβο σε ολους σας παιδες!...RESPEKT!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
laksof 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2009 Μπραβο σας παιδια!!!............... .....και να το ξανακανετε. Ευχομαι σε ολα τα μελη του mybike, να καταφερουμε να κανουμε κατι αναλογο καποτε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2009 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liz4rd 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2009 ωραία μπράβο , να είστε καλά να πάτε και άλλα τέτοια ταξίδια ! p.s. ζηλεύω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antc 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2009 :clapping2: :popcorn: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2009 Αντε επιτελους...... περιμενα πως και πως αυτο το post να χαζεψω φωτογραφιες, ιστοριες και εμπειριες απο 2 φιλους........ Ειμαι σιγουρος οτι περασατε καλα, περιμενω super duper αναλιτικη περιγραφη και πλουσιο οπτικο υλικο.... Καλο χειμωνα παιδες. θα τα ξαναπουμε στο καφε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2009 ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΛΕΨΩ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΛΕΨΩ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΛΕΨΩ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΛΕΨΩ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΛΕΨΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ :P Στα σοβαρα τωρα, δεν θα ζηλεψω, παρα θα πω ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια για το υπεροχο ταξιδι τους και θα ευχηθω να εχουν παντα δρομους ανοιχτους και να ειναι παντα ωραιοι και ορθιοι!!! Μπραβο αδερφια!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2009 μπραβο παοδια,μαγικα μερη,μαγικες διαδρομες αντε και στα επομενα ευχομαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2009 (τροποποιήθηκε) Μπραβο παιδες, ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!! :thumbsup: (Υ.Γ.. Τι μου θυμησατε... ) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 23 , 2009 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2009 ελα λεμεεεεεεεεεεεεεεεε...θελουμε φωτο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες