Jump to content
Sign in to follow this  
Antoniss

Επιλογή Scooter ???

Recommended Posts

ρε παιδες περασα πριν απο ενα μαγαζι και εχει βγαλει η kymco ενα καινουργιο 300αρι με 34 αλογα απιστευτο :wacko: απο τιμη ειναι στα 4600 και ειναι και πολυ ομορφο το εχει κανεις απο εδω να μας πει εντυπωσεις downtown λεγεται το μοντελο ιδου http://www.kymco.gr/gallery.asp?catid=13

Τροποποιήθηκε από τον fasarias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ρε παιδες περασα πριν απο ενα μαγαζι και εχει βγαλει η kymco ενα καινουργιο 300αρι με 34 αλογα απιστευτο :wacko: απο τιμη ειναι στα 4600 και ειναι και πολυ ομορφο το εχει κανεις απο εδω να μας πει εντυπωσεις downtown λεγεται το μοντελο ιδου http://www.kymco.gr/gallery.asp?catid=13

ποιο μοντέλο λες ?

στα 300cc τα περισσότερα άλογα βγάζει το ΝΕΟ XCITING R 300i , 38hp και κάνει 4300

ποιο λες με 4600? ??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποιο μοντέλο λες ?

στα 300cc τα περισσότερα άλογα βγάζει το ΝΕΟ XCITING R 300i , 38hp και κάνει 4300

ποιο λες με 4600? ??

Το downtown λεω καλα αυτος στο μαγαζι μου ειπε οτι το downtown βγαζει τα περισσοτερα αλογα αυτη τη στιγμη σε 300αρι σιγουρα το xciting 300 βγαζει 38αλογα μπας και λες το 500αρι.παντως οπως και να`χει τα kymco σε σχεση με τον ανταγωνισμο ειναι ενα κλικ πιο πανω σε εξοπλισμο και τιμες τωρα για την ποιοτητα τους και την αξιοπιστια τους δεν ξερω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το downtown λεω καλα αυτος στο μαγαζι μου ειπε οτι το downtown βγαζει τα περισσοτερα αλογα αυτη τη στιγμη σε 300αρι σιγουρα το xciting 300 βγαζει 38αλογα μπας και λες το 500αρι.παντως οπως και να`χει τα kymco σε σχεση με τον ανταγωνισμο ειναι ενα κλικ πιο πανω σε εξοπλισμο και τιμες τωρα για την ποιοτητα τους και την αξιοπιστια τους δεν ξερω.

ναι έχεις δίκιο για την ιπποδύναμη , έγραψα π@π@ριά πριν...

το σωστό είναι 38 το 500αρι και σχεδόν 24 το 300αρι

http://www.kymco.gr/popup.htm?/datafiles/f...20500i-300i.JPG

ενώ το downtown που λες 32hp !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θέλω να αγοράσω ένα 250-300cc scooter. Θα ήθελα την γνώμη σας για τα Sym. Εϊδα βέβαια και άλλα, αλλά αυτό έχει μια χρηματοδότηση και βολεύει. Πάνω που είχα αποφασίσει κάποιοι μου έδωσαν απογοητευτηκές πληροφορίες. Έχει κάποιος προσωπική εμπειρία για τα SYM να με βοηθήσει;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θέλω να αγοράσω ένα 250-300cc scooter. Θα ήθελα την γνώμη σας για τα Sym. Εϊδα βέβαια και άλλα, αλλά αυτό έχει μια χρηματοδότηση και βολεύει. Πάνω που είχα αποφασίσει κάποιοι μου έδωσαν απογοητευτηκές πληροφορίες. Έχει κάποιος προσωπική εμπειρία για τα SYM να με βοηθήσει;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δες και το sym evo 250 και το derbi gp1 250... καααααπου εδω μεσα εχει κ εμπειριες απο το 2ο ;)

Καλες αγορες οτι κ να παρεις :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Φίλοι συμφορουμίτες γειά σας ,

Θα ήθελα τις γνώμες σας για την σκέψη που έχω για αλλαγή του παπιού μου με κάτι ¨λίγο¨ πιο δυνατό σε scooter .

Στο παπί έχω αναγνωρίσει την πολύ φιλική του οδήγηση , την αξιοπιστία του και την πολύ μικρή κατανάλωση αλλά και συντήρηση κάτι που ξέρω πως σίγουρα δεν θα είναι το ίδιο σε οποιοδήποτε scooter αλλά τουλάχιστον να πλησιάζει... !

Η βασική του χρήση θα είναι μες στην πόλη , καθημερινά λόγω δουλειάς αλλά και για κάποια πιο μακρινή βολτα , ειδικά τώρα που έδωσα και την μηχανή και ίσως αργήσω να πάρω άλλη.

Σαν πρώην κάτοχος Gillera Runner VX200 πριν κάποια χρόνια έχω αποκλείσει τα Ιταλικά Piagio/Gillera (για τα Aprillia δεν έχω άποψη) και έχω σχεδόν καταλλήξει στα Honda SH150 09 ή Suzuki UH 150 Sixteen και σκέφτομαι αν αξίζει την υπέρβαση στα χρήματα να ανέβω κατηγορία πηγαίνοντας στο Honda SH300 ή Yamaha Tmax 250 / Xcity 250 .

Οπότε 2 επιλογές στα 150cc ή 3 επιλογές στα 250/300cc .

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι πρώτα και κυρίως η αξιοπιστία , η οδηγική συμπεριφορά και οι επιδόσεις.

Θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας , και ειδικά στους κατόχους κάποιων από τα παραπάνω για τυχόν αδυναμίες και προβλήματα.

Ακόμα και άλλες γνώμες δεκτές !

Ευχαριστώ πολύ και .... καλά μπάνια σε όλους μας !!

Aδερφε, αν δεν εχεις παρει ηδη σκουτερ, παρε οτι σε φωτισει ο θεος.Οπως βλεπεις εδω μεσα, πολλοι λενε τεκμηριωμενα και με στοιχεια την αποψη τους, (δηλαδη το μακρυ τους και το κοντο τους).Ο καθενας που καβαλησε ενα μηχανακι εγινε ξαφνικα γκουρου και λεει οτι τα σκουτερ ειναι για γκομενες οτι τα ταιβανεζικα ειναι μαπα οτι τα γιαπωνεζικα ειναι κορυφη οτι τα ιταλικα χαλανε κλπ.Δεν ειναι θεμα αποψης ,ολοι μπορουν να την πουν, το θεμα ειναι με τι εμπειρια μιλουν.Γι αυτο λοιπον εαν αποφυγεις τα κινεζικα κινεζικα οτι και να παρεις για τη δουλεια που το θες θα σε βολεψει.Δες τι σου αρεσει πιο πολυ, πιο μπορεις να αγορασεις και προχωρα.Παντα ομως ισχυει το οτι δινεις παιρνεις.

:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
'' Καθόλου επικίνδυνα δεν είναι, ειδικά με 16ρηδες τροχούς είναι εξαιρετικά σταθερά, στρίβουν με όσα θες και φρενάρουν καλά. Στο δικό μου τα λάστιχα τα έχω στρίψει μέχρι τέρμα, αυτό λέει πολλά νομίζω. ''

'' Ποιό scooter τον Δράκο στην κουζίνα τον είδες ?? '' ... που λέει και το ανέκδοτο.

Αν μιλάμε για Αττική Οδό που στρίβεις ακόμα και με τις ζάντες μόνο ναι τότε τα scooter είναι καλά....αλλιώς είναι ΚΑΛΑΜΙΑ!

Είναι εξαιρετικά σταθερά σημαίνει πάνε στην ευθεία, στρίβουν με όσα θες να πέσεις και φρενάρουν καλά όταν πηγαίνεις με λίγα και είναι στεγνά κάτω!

Για εμένα οποιοδήποτε scooter άνω των 250 κυβικών είναι απλά επικύνδινο και γενικότερα θεωρώ ότι τα ελλατώματα στο χειρισμό τους σε σχέση με μια μηχανή δεν δικαιολογούν την αγορά τους καθαρά και μόνο για θέματα ασφαλείας.

Είναι ωραίο να λέμε ότι ''για μέσα στην πόλη'' είναι τα καλύτερα, αλλά ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ---> όταν το έχεις και την βόλτα σου για μπανάκι θα πας, και λίγο παραπάνω θα τρέξεις όταν βρεις δρόμο , και μια περατζάδα παραπάερα θα κάνεις.

Η ειδοποιός διαφορά είναι αυτή:

'Oταν την κρίσιμη στιγμή γίνει κάτι απρόοπτο , όταν θα χρειαστεί να γύρεις τη μηχανή εκτάκτως, να γύρεις λίγο παρπάνω ή όταν θα σφιχτείς για να φρενάρεις ή οτιδήποτε παρόμοιο τότε:

A ) Αν οδηγείς μηχανή θα σφίξεις τα πόδια στο ντεπόζιτο και θα το φέρεις - αποτέλεσμα ανάλογο των ικανοτήτων σου πάντα :-P .

B ) Aν οδηγείς scooter θα χτυπήσεις τα μπουτάκια σου μεταξύ τους και θα πεις ''Βόηθα Παναγιά'' ενώ ο κώλος του scooter θα απλώνεται κατάχαμα.

Μηχανή - μπουτάκια : 1 - 0

Δεν θα το φιλοσοφήσω άλλο , μια γνώμη είπα να γράψω. Σας χαιρετώ όλους και καλές βόλτες :-D

Τροποποιήθηκε από τον FullUp

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μια ένσταση μόνο (το χω ξαναγράψει και σε άλλο θέμα), επειδή είναι και κάτι που μου έχει καρφωθεί στο κεφάλι και θα παίξει ρόλο στην τελική μου απόφαση για αναβάθμισμη σε σκούτερ 150-200 ή την υποφαινόμενη dreambike: δεν είναι ένα μεγάλο + στην ασφάλεια των σκούτερ το γεγονός ότι έχεις τα πόδια σου καλυμμένα από την ποδιά σε περίπτωση που σε πάρει σβάρνα κανένα κουτί από τα πλάγια;

Aν και δεν είμαι ο πλέον αρμόδιος ως κάθετα αντίθετος στο θέμα των scooter νομίζω ότι αυτό που λες δεν είναι κριτήριο για αγορά. Ακόμα και έτσι να είναι σε ενδιαφέρει να αγοράσεις κάτι που υστερεί οδηγικά αλλά ΑΝ - κούφια η ώρα που το ακούει - γίνει το κακό και ΑΝ - κούφια η ώρα που το ακούει - γίνει το κακό από το πλάι να είσαι λιγο καλύτερα? Το Θέμα είναι να μην μας μαζέψουνε, άμα γίνει η μόντα θα βρέξει ότι θέλει ο Θεός αδερφέ.

Υποψίες όμως.... :unsure: :unsure: :unsure:

Βρε ύποπτε τύπε μπας και είσαι Deliveras από αυτούς που πετάγονται από τα στενά χωρίς φώτα και φοβάσαι μη σε μαζέψει κανένας από το πλαι?? :bash:

Στην ερώτηση πάντως θεωρητικά ναι αλλά είναι τόσα όλα τα άλλα οδηγικά μείον που... :nono:

Σε χαιρετώ, και καλές και ασφαλεις βόλτες σε όλους!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα