DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2009 σημερα που μιλαγαμε με τον μπαμπα μου για την μηχανη του ζητησα να μου δωσει να δω τα χαρτια της και διαπιστοσα οτι δεν λεει πουθενα ποσα αλογα εχει μονο τα κυβικα της (487) αρα σε περιπτωση που με σταματησει η αστυνομια και μου πουν να τους δωσω τα χαρτια θα δουν οτι ειναι 487 κυβικα και δεν λεει πουθενα τα αλογα της αρα αμα εχω το διπλωμα Α1 μπορω να πω οτι η μηχανη ειναι 33 αλογα και απλα οτι ειναι ετσι φτιαγμενη οπως η ninja 250 r και αμα μου πουν οτι εκεινη ειναι 250 κυβικα ενω αυτη 500 θα τους φερω παραδειγμα το xt που το καλυπτει και εκεινο αρα και με 150 να πηγενω (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ )και να με σταματησουν μπορω να πω οτι και το ninja 250 r παει τοσο και πιο πολυ ακομα ...λετε να το χαψουν γιατι ποσα gs 500 f θα εχουν δει στην ζωη τους 20 -30 που να θυμουντε οτι ειναι 47 αλογα και οχι 33 που θα τους πω ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2009 μη πεσεις σε ζητα μονο.Μη ξεχνας οτι οι περισσοτεροι ειναι σαν εμας.Ασχολουνται πολυ με την μοτοσυκλετα και δε τους ξεγελας ευκολα:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2009 (τροποποιήθηκε) μη πεσεις σε ζητα μονο.Μη ξεχνας οτι οι περισσοτεροι ειναι σαν εμας.Ασχολουνται πολυ με την μοτοσυκλετα και δε τους ξεγελας ευκολα:) αρα θα εχουν την ιδια τρελα με εμενα την μοτο Τροποποιήθηκε Αύγουστος 4 , 2009 από τον DeadShadoW Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2009 Salcon tu es Z? Ζητάς είσαι ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MILTOS1976 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 φιλαρακι αν πεσεις σε Ζητα ανοιξε τερμα γκαζι και φυγε :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 κατ΄αρχή καλορίζικη ΄ όσο για το θέμα του διπλώματος εγώ θα εστιάσω στο ότι το πρόβλημα δεν είναι στην όποια κλήση πάρεις (όπου είναι πολύ πιθανό να κάνουν τα "στραβά μάτια") αλλά στη περίπτωση που (χτύπα ξύλο) γίνει στραβή η ασφαλιστηκή εταιρία θα σφυρίζει αδιάφορα με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 αλλά στη περίπτωση που (χτύπα ξύλο) γίνει στραβή η ασφαλιστηκή εταιρία θα σφυρίζει αδιάφορα με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό ΔΕΝ! "θα σφυριζει αδιαφορα"..Απλα, θεωρειται Α-ΝΑ-ΣΦΑ-ΛΙ-ΣΤΟΣ! (Με οτι αυτο συνεπαγεται..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 ΔΕΝ! "θα σφυριζει αδιαφορα"..Απλα, θεωρειται Α-ΝΑ-ΣΦΑ-ΛΙ-ΣΤΟΣ! (Με οτι αυτο συνεπαγεται..) Έτσι είναι τα πράγματα... Αλλά έχω μια απορία. Δηλαδή εσένα σου ασφαλίσανε κανονικά τη μότο ενώ τους έδωσες το Α1; :0 :0 :0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 φιλαρακι αν πεσεις σε Ζητα ανοιξε τερμα γκαζι και φυγε :lol: καλυτερα μην γραφουμε τετοια πραγματα γιατι διαβαζουν και μικροι οι οποιοι εχουν ακομα το μυαλο στο κατω κεφαλι.... φιλικα και σαν συμβουλη οχι παρατηρηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 Κάποιες ασφαλιστικές δεν ζητάνε δίπλωμα. Το όχημα ασφαλίζεις. Πέτρο :P εμένα που με σταματήσανε τους έλεγα οτι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης μου είπε οτι το καλύπτει το δίπλωμα κλπ :P και το σκεφτόντουσταν... Αλλα νταξει στο τέλος κατέληξε στο να μου λένε "δεν σε καλύπτει φιλαράκι το δίπλωμα... να πας να βγάλεις" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dark_kronos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 Καλα εδω σταματισανε παιδακι με μπομπο, 50αρη στα χαρτια, πειραγμενος κινιτιρας , με διπλωμα για 50αρη το παιδι, και το ρωταγανε αν ειναι μαμα το μηχανακι, το οπιο μεχρι και φαναρι εχει αλλαξει... Αλλα επειδη η εξατμιση ειναι η μαμισια και δεν κανει θορυβο το φαγανε οτι ειναι απειραχτο.... (μηχανικα, γιατι δεν νομιζω να το πισταψανε και για τα εμφανισιακα... :P ) Εξαρτατε σε τι αστυνομικο θα πεσεις... καπιοι ξερουν, καπιοι δεν ξερουν.... Αλλα το θεμα ειναι το ατυχιμα... Αν μπορεις να βρεις τροπο να εισαι νομιμος και να καληπτεσε ακομα και σε ατυχιμα εισαι μια χαρα! (και σφυρα και κατα δω τον τροπο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 Κάποιες ασφαλιστικές δεν ζητάνε δίπλωμα. Το όχημα ασφαλίζεις. Πέτρο :P εμένα που με σταματήσανε τους έλεγα οτι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης μου είπε οτι το καλύπτει το δίπλωμα κλπ :P και το σκεφτόντουσταν... Αλλα νταξει στο τέλος κατέληξε στο να μου λένε "δεν σε καλύπτει φιλαράκι το δίπλωμα... να πας να βγάλεις" και στην δική μου ασφαλιστική το ίδιο, απλά ζήτησαν άδεια για να δούν πόσα κυβικά είναι και να το ασφαλίσουν, ουτε δίπλωμα τσέκαραν ούτε τίποτα...αμα γίνει η στραβή όμως, ποιος σου λέει οτι δεν θα γυρίσουν τον κόσμο ανάποδα να βρούνε τρόπο να ξεφύγουν απο την αποζημίωση...? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 Κάποιες ασφαλιστικές δεν ζητάνε δίπλωμα. Το όχημα ασφαλίζεις. Έχεις υπόψη σου καμία εταιρία που να μην γράφει στους όρους ότι πρέπει ο οδηγός να έχει την απαιτούμενη άδεια οδήγησης; και στην δική μου ασφαλιστική το ίδιο, απλά ζήτησαν άδεια για να δούν πόσα κυβικά είναι και να το ασφαλίσουν, ουτε δίπλωμα τσέκαραν ούτε τίποτα...αμα γίνει η στραβή όμως, ποιος σου λέει οτι δεν θα γυρίσουν τον κόσμο ανάποδα να βρούνε τρόπο να ξεφύγουν απο την αποζημίωση...? Ακριβώς έτσι. Κανονικά πρέπει να ζητήσουν αντίγραφο του διπλώματος με την πρόταση, αλλά έστω κι έτσι, αν τρακάρεις τότε σίγουρα θα το ζητήσουν τότε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 Αμα εχεις, κτυπα ξυλο, ενα ατυχημα θα ψαξουνε σιγουρα να δουνε αν καλυπτεται απο το διπλωμα σου η μηχανη! Σιγα μην δωσουν τα λεφτα τους ετσι χωρις ψαξιμο! Παντα φιλικα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adagio 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 PS η HP μπορει να μην λεει, αλλα μηπως αναφερει καπου για KW? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 Oχι παιδια οι αδειες δεν αναφερουν πουθενα ισχυ...Οταν το διπλωμα το μικρο ειχε γινει απο 125cc για 25Kw γυρισαμε τον κοσμο αναποδα να βρουμε τα Kw του Virago(γιατι νομισαμε οτι θα ειναι καπου κοντα στο οριο του 125) για να ειμαστε σιγουροι οτι θα ηταν νομιμος ο αδερφος μου...Μονο οταν πηραμε την Μοτοδυναμικη μαθαμε ομως... Οσο για το τι θα κανεις δεν ξερω..Αλλα εγω ετσι κ αλλιως μονο παπια μπορω θεωρητικα να οδηγαω ή σκουτερ οποτε ο,τι κ να παρω θα ειμαι παρανομος...Δυστυχως! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 ΔΕΝ! "θα σφυριζει αδιαφορα"..Απλα, θεωρειται Α-ΝΑ-ΣΦΑ-ΛΙ-ΣΤΟΣ! (Με οτι αυτο συνεπαγεται..) ακομα δεν πειρα την μηχανη και εσεις με τρακαρατε αφου ξερετε οτι οι βολτες που μου αρεσουν ειναι στα βουνα μονος μου και για αυτο την πειρα μπορω να παω πιο μακρια και πιο ξεκουραστα απο οτι με το glx .. τωρα αμα τρακαρω θα τα πληρωσω ολα εγω και τελος ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 Σε αυτο εχεις δικιο γιατι γραφεις χιλιομετρα σε ομορφοθς επαρχιακους δρομους...Ομως για το τρακαρισμα ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος... Αν θυμαμαι καλα για τυροπιτες πηγαινες στο διαλειμμα τους σχολειου σου και εκατσε στραβη...Οποτε οπουδηπωτε εγκυμωνει ο κινδυνος!!! Φιλικα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 Σε αυτο εχεις δικιο γιατι γραφεις χιλιομετρα σε ομορφοθς επαρχιακους δρομους...Ομως για το τρακαρισμα ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος... Αν θυμαμαι καλα για τυροπιτες πηγαινες στο διαλειμμα τους σχολειου σου και εκατσε στραβη...Οποτε οπουδηπωτε εγκυμωνει ο κινδυνος!!! Φιλικα!!! μα μεσα στο χωριο και γενικα σε αποστασεις κοντινοτερες απο 120 χλμ ( πηγενε ελλα ) δεν εχει νοημα να βγαζω την μηχανη εχω το glx γι αυτο για περισσοτερα χλμ την ηθελα και θελω την μηχανη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 ακομα δεν πειρα την μηχανη και εσεις με τρακαρατε αφου ξερετε οτι οι βολτες που μου αρεσουν ειναι στα βουνα μονος μου και για αυτο την πειρα μπορω να παω πιο μακρια και πιο ξεκουραστα απο οτι με το glx .. τωρα αμα τρακαρω θα τα πληρωσω ολα εγω και τελος ... Ωχ, ωχ, ωχ...... Δώστε σήμα στα τελωνεία, στα σύνορα, στα πλοία, στα τρένα... ΠΑΝΤΟΥ!!!!!!! :shock: Αυτός απ' το Σεπτέμβριο ετοιμάζει ταξιδάκι στην Ευρώπη... :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 και στην δική μου ασφαλιστική το ίδιο, απλά ζήτησαν άδεια για να δούν πόσα κυβικά είναι και να το ασφαλίσουν, ουτε δίπλωμα τσέκαραν ούτε τίποτα...αμα γίνει η στραβή όμως, ποιος σου λέει οτι δεν θα γυρίσουν τον κόσμο ανάποδα να βρούνε τρόπο να ξεφύγουν απο την αποζημίωση...? Θα μάθουμε σύντομα μιας και είχα ατύχημα. Έχεις υπόψη σου καμία εταιρία που να μην γράφει στους όρους ότι πρέπει ο οδηγός να έχει την απαιτούμενη άδεια οδήγησης; Δεν είπα κάτι τέτοιο φίλος :lol: απλά δεν το ζητάνε να το δoυν ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 Αμα εχεις, κτυπα ξυλο, ενα ατυχημα θα ψαξουνε σιγουρα να δουνε αν καλυπτεται απο το διπλωμα σου η μηχανη! Σιγα μην δωσουν τα λεφτα τους ετσι χωρις ψαξιμο! Παντα φιλικα... Tα λεφτα τους, θα τα δωσουν (η ασφαλεια θα πληρωσει, οπως και να'χει το πραγμα, σε πιθανο ατυχημα με ζημιες 'η σωματικες βλαβες σε τριτους) "Απλα", μετα, τα ζηταει απο τον οδηγο του οχηματος που προξενησε τη ζημια, εφ'οσον οδηγουσε χωρις το προβλεπομενο διπλωμα! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 Black Hawk όταν όμως δεν φταίει αυτός που δεν έχει το κατάλληλο δίπλωμα αποζημιώνεται κανονικά χωρίς πρόβλημα έτσι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 Black Hawk όταν όμως δεν φταίει αυτός που δεν έχει το κατάλληλο δίπλωμα αποζημιώνεται κανονικά χωρίς πρόβλημα έτσι? Χμμμ..."Παιζει" το πραγμα.. (με την εννοια οτι, αν ασφαλεια αυτου που εφταιγε, μαθει οτι ο παθων δεν ειχε το αναλογο διπλωμα, μπορει να επικαλεστει διαφορα.. ;) ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες