Π.Γ.Α. 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2007 Δλδ στα 150-160χαω πορεια δεν αισθανομαι τοσο βεντουζα την μηχανη στο δρομο οσο με τα προηγουμενα. Θα εφτανα σε σημειο να αναφερω διστακτικα και αισθηση μικροκραδασμων στο τιμονι. μήπως φοράς μπαγκαζιέρα;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2007 Παναγιωτη οχι δεν εχω τσεκαρει για ζυγοσταθμιση παλι, αλλα την αισθηση αυτη την ειχα απο τοτε που τα πρωτοεβαλα και ειχε γινει η αρχικη ζυγοσταθμιση και δεν δημιουργηθηκε στην πορεια. Π.Γ.Α. σπανια οταν εχω την μπαγκαζιερα και ειδικα μονοκαβαλος, την ασταθεια την νιωθω απο τα 80χαω, ποια 150... Στανταρ φταιει κατι αλλο γιατι και με τα bridgestone ειχα ταξιδεψει με μπαγκαζιερα και εχω ακομα κι ετσι μετρο συγκρισης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xepap 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2007 Kalispera paidia. Neos katoxos metaxirismenou TDM tou 2005. Na sas po tis dikes mou entiposeis. I thesi odigisis pragmati itan periergi alla den me taleporise i apostasi tou timoniou ontas 1,92. O aeras einai mia alli istoria psaxno idi gia allagi zelatinas i opoia einai epibeblimeni. O tropos odigisis stin ethniki tin proti mera itan basano. epidi eixa palaiotera ss alla kai on-off den mporousa na bro ti ithele. To ebaza etsi den mou arese to ebaza allios den mou arese. Stin deuteri bolta (350 km) ston pigemo brika ligaki ta xougia tou sto girismo mporo na po oti empene poli kala. Toulaxiston etsi fenete apo ta lastixa pou patisan oloklira. Stribei aksioprepestata gia psilo mixanaki xoris na exei kradasmous kai sou dinei tin aisthisi tis asfaleias, ta frena einai kala den ksero an me to abs einai akoma kalitera. Akouo polla sxolia kai sigkriseis alla telika den ksero me poio mixanaki tha eprepe na sigkrinete to TDM an to sigkrineis me on-off tha sou poun oloi oti ta on-off exoun kaliteri prostasia apo ton aera einai poio eukola se klistes diadromes kai pane kai sto xoma arketa kala. An to sigkrineis me fazer i ss i alla mixanakia tha sou poun oti striboun kalitera exoun perissotera gkazia ktl ktl. Otan ksekinas na agoraseis mia motosikleta lambaneis pollous paragontes ipopsi sou. p.x ego ithela ontas 36 pleon kati pou na min eimai poli skiftos apano tou giati logo ipsous tha itan taleporia mesa stin poli. Ithela kati pou na exei men kapoio gkazi alla oxi kati pou na mpeno pleon me ta autia sta taper. na stribei ikanopoiitika se mia grigori bolta stin ethniki alla na mporeis na baleis kai ti gineka pano na pas mia bolta. Me poio allo tha mporouse na sigkrithei? Einai sxetiko loipon to ti psaxnei o kathe enas apo emas kai kirios o xronos pou to kanei. An rotouses kai emena prin merika xronia tha sou elega fzr1000 exup kai ksero psomi (tote auta epezan) tora omos einai allios :) Genika o kathe enas mas ipostirizei tis epiloges tou xoris na einai apolitos antikeimenikos, Auto pou metraei edo kata ti gnomi mou einai na mporoume na leme o kathe enas tis empeiries tou kai to pos tou fenete to mixanaki xoris omos na iperbaloume. Xepap Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos84 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2007 ...καλοοοοοο!!!!(καθαρα,street-αδικο ομως...) :( steetαδικο??? μου αρεσει παρα πολυ το μιχανακι αλλα δεν εχει πεσει στα χερια μου ποτε,ουτε το εχει καποιος γνωστως μου... ''στριβει'' δηλαδη?? και ποσο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikker 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2007 ''στριβει'' δηλαδη?? και ποσο? G(Τdm)= [(x^2/5)/y - 3*(z^1/2)*x]/(V^2)- [1/2*M*V^(1/2)] +συν[V(LM)^2] Είναι η εξίσωση κρατίματος Grip του TDM, όπου Χ είναι ένα μέγεθος παραγώγου που δείχνει πόσο θα μεταβληθεί το κράτημα συναρτήσει της κλίσης και τις ταχύτητας, αν μειωθεί η ποιότητα της ασφάλτου κατά μία μονάδα. V η ταχύτητα, M η μάζα, και y ένας πίνακας μεταβλητών στοιχείων, των οποίων τα διαφορετικά στοιχεία που αντιστοιχούνε σε κάθε τιμή της μίας μονάδας επί το ολοκλήρωμα του θεωρήματος Crummer συναρτήσει της ταχύτητας, μάζας, κλήσης, ποιότητας ασφάλτου, πίεσης στα λάστιχα y, γεωμετρία βάρους, κάστερ,διαφοροποιεί τον ανάστροφο πίνακα των μεταβλητών των οποίων οι τιμές διαφοροποιούν τα στοιχεία του ανάστροφου πίνακα επί τον αντίστροφο, παραγωγισμένο ως προς την ορίζουσα του για m περιορισμούς. Δεν συμπεριέλαβα τα σφάλματα E να μην περιπλέξω τα πράγματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2007 ..Σοφον το σαφες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos84 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2007 G(Τdm)= [(x^2/5)/y - 3*(z^1/2)*x]/(V^2)- [1/2*M*V^(1/2)] +συν[V(LM)^2] Είναι η εξίσωση κρατίματος Grip του TDM, όπου Χ είναι ένα μέγεθος παραγώγου που δείχνει πόσο θα μεταβληθεί το κράτημα συναρτήσει της κλίσης και τις ταχύτητας, αν μειωθεί η ποιότητα της ασφάλτου κατά μία μονάδα. V η ταχύτητα, M η μάζα, και y ένας πίνακας μεταβλητών στοιχείων, των οποίων τα διαφορετικά στοιχεία που αντιστοιχούνε σε κάθε τιμή της μίας μονάδας επί το ολοκλήρωμα του θεωρήματος Crummer συναρτήσει της ταχύτητας, μάζας, κλήσης, ποιότητας ασφάλτου, πίεσης στα λάστιχα y, γεωμετρία βάρους, κάστερ,διαφοροποιεί τον ανάστροφο πίνακα των μεταβλητών των οποίων οι τιμές διαφοροποιούν τα στοιχεία του ανάστροφου πίνακα επί τον αντίστροφο, παραγωγισμένο ως προς την ορίζουσα του για m περιορισμούς. Δεν συμπεριέλαβα τα σφάλματα E να μην περιπλέξω τα πράγματα. sorry ρε δικε μου!!αλλα δε ξερω κινεζικα!!!thx παντος!! ειμαι κακος στα μαθηματικα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2007 steetαδικο??? μου αρεσει παρα πολυ το μιχανακι αλλα δεν εχει πεσει στα χερια μου ποτε,ουτε το εχει καποιος γνωστως μου... ''στριβει'' δηλαδη?? και ποσο? στρίβει όσο θές...αρκεί να ξέρεις... ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2007 steetαδικο??? μου αρεσει παρα πολυ το μιχανακι αλλα δεν εχει πεσει στα χερια μου ποτε,ουτε το εχει καποιος γνωστως μου... ''στριβει'' δηλαδη?? και ποσο? ..Απλα, ειναι πιο "οn" απο τα "on-off"!.. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos84 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2007 ..Απλα, ειναι πιο "οn" απο τα "on-off"!.. ;) :D : :thumbsup1: :thumbsup1:D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
argi6argi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2007 Παρότι δεν το έχω οδηγήσει έχω πολύ καλές κριτικές απο φίλους και γνωστούς που το έχουν. Φυσικά και δεν είναι πολύ off (μάλλον καθόλου θα έλεγα). Άν όμως σ'αρέσει αυτό το στύλ, εγώ θα προτιμούσα το FZ1 (καθαρά οπτικά γιατί ούτε αυτό έχω οδηγήσει). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2007 συμπληρώθηκαν 20.000km και σημερα ήταν η μέρα για σερβις αλλάχτηκαν μπουζί και Λάδια-Φίλτρο Σφιχτηκε η αλυσιδα καθαριστηκε το φιλτρο αέρα (είναι για αντικατασταση με Κ&N μάλλον) συνολικό κόστος: 90 ευρώ και προχωράμε... Καταξοδευτικες ε?Σε ΚΤΜ Η BMW θα ηθελες κανα 200αρι στο νερο... B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2007 (τροποποιήθηκε) Καταξοδευτικες ε?Σε ΚΤΜ Η BMW θα ηθελες κανα 200αρι στο νερο... B) 4X6 euro τα λαδια + περιπου 30 το φιλτρο + τα εργατικα.. Στα ιδια ειμαστε.. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 25 , 2007 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2007 Ξεχασες μπουζι... B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yiagt 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2007 4X6 euro τα λαδια Τι λάδια είναι αυτά ρε παιδιά?? Εγω γιατί πληρώνω 12-13 ευρώ για τα YAMALUBE? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
qazeroti 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2007 (τροποποιήθηκε) Καλα 6? τα λαδια κανουν μονο για το Crypton μου...χαχα Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 25 , 2007 από τον qazeroti Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2007 Τι λάδια είναι αυτά ρε παιδιά?? Είναι ορυκτέλαια απλά. Tα αναφέρουν όλοι οι BMWδάκιδες όπου βρούνε για να δείξουν τι φθηνή συντήρηση που έχει η BMW. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liz4rd 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2007 εχμμμ ... μπορώ να πω οτι μεταξύ tdm και gsr διάλεξα το δεύτερο γιατί το βρήκα πιο δυνατό και πιο όμορφο ή θα είμαι εκτός θέμτος και θα ειπράξω ban ? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2007 Ξεχασες μπουζι... B) Oντως.. (Και εχω και τεσσερα!) Αλλα ολη η διαδικασια ειναι τοσο απλη, που την κανει μονος του οποιοσδηποτε, αρα μειον τα εργατικα, παλι στα ιδια ειμαστε! (των βαλβιδων συμπεριλαμβανομενων..):P Τι λάδια είναι αυτά ρε παιδιά?? Εγω γιατί πληρώνω 12-13 ευρώ για τα YAMALUBE? ARAL 20-50 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2007 Ο Γιαννης πριν κανα μηνα εδωσε κοντα 300ευρω παντως για γενικο σερβις στο GS.... Και δεν νομιζω να ειναι τοσο απλη διαδικασια για να τα κανει ο οποιοσδηποτε μονος του ολα αυτα! B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos84 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2007 δε ξερω αν συμφωνιτε αλλα για καποιον που δε μπορει να πλιρωσει 7-8χιλ. για το 900 το λιγακι παλαιοτερο 850 ειχε φοβερη τιμη...παιζει γυρο στα 3500-4000... χωρις παντα να γνωριζω αν ειναι κακο η κατα ποσο καλυτερο ειναι το 900. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2007 δε ξερω αν συμφωνιτε αλλα για καποιον που δε μπορει να πλιρωσει 7-8χιλ. για το 900 το λιγακι παλαιοτερο 850 ειχε φοβερη τιμη...παιζει γυρο στα 3500-4000... χωρις παντα να γνωριζω αν ειναι κακο η κατα ποσο καλυτερο ειναι το 900. υπάρχουν πολλοί που πίνουν ακόμα νερό στο όνομα του 850. Προσωπικά δεν θεωρω πως είναι υποδεέστερο απο το 900 (εκτος απο τα φρένα) απλά η διαφορά της τεχνολογίας που τα χωρίζει, δίνει στο 900 ένα αβανταζ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos84 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2007 υπάρχουν πολλοί που πίνουν ακόμα νερό στο όνομα του 850. Προσωπικά δεν θεωρω πως είναι υποδεέστερο απο το 900 (εκτος απο τα φρένα) απλά η διαφορά της τεχνολογίας που τα χωρίζει, δίνει στο 900 ένα αβανταζ... μαζι σου αρχηγε μου αλλα ειναι πολλα τα ευρω της μεταχειρας900!! και το 850 ειναι ενα απο τα 10αδες ''φιδια'' που εχουν ζωση το πορτοφολι και μου εχουν προκαλεση φαγουρα στην παλαμη!! εσεται ημαρ... :D :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xepap 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2007 6500 to peira ego einai 4/2005 antiprosopias. Apo mia mikri ereuna pou ekana edo ta poulane apo 7300-7800. O tipos pou to eixe to edose stin BMW gia na agorasei ena GS 1200 kai epidi eixa ena gnosto mou to dosane oso to peiran (etsi lene toulaxiston). Basika den epsaxna sigkekrimena gia to TDM alla epidi to mixanaki itan se iperapsogi katastasi me 12000 km kai i timi tou mou fanike poli kali to peira. Xepap Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2007 με γειες xepap! πράγματι η τιμή είναι μια χαρά για τα χιλιόμετρα που έχει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες