andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2010 καλησπερα παιδια, ηθελα να ρωτησω το dinamik εχει σταματησει να κυκλοφορει? Ναι εχει σταματησει να πωλειται (αν αυτο ενοεις) εδω και κατι χρονια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamaha4ever 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2010 ποσο κοστιζει το crypton r 115 απο αντιπρωσοπια?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2010 ποσο κοστιζει το crypton r 115 απο αντιπρωσοπια?? Δεν πρόκειται να βρεις crypton r καινούργιο,έχουν σταματήσει να τα εισάγουν...μόνο σε μεταχειρισμένο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2010 ενα πραμα σου λεω φιλε το dinamik ναι εχει γκαζη αλλα τορα που θα παι 2 ευρο ι βενζινι τρεχα γιρευε με το διχρονο !! ..εχο ξενεροσι και εγω ποθ πιρα διχρονο εχουν αδιασι ι τσεπες + του οτι εχι εξοδα πολα ενα διχρονο ιδικα παπι !! εγω σου προτινο κατι τετραχρονο οτιδιποτε τετραχρονο ομος υπαρχουν και γριγοροτερα τετραχρονα απο το Crypton εκτος και αν το γουσταρις +1 crypton Sorry για τα ορθογραφικα παιδες ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟ FX ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ?? ΤΙ ΔΙΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΛΕΣ???ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΟ ειναι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
G10rgos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2010 2χρονιλα και τα μυαλα στα καγκελα modenas δαγκωτο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VALENTINOS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 φιλε μου αν παρεις dynamic και εισαι και λιγο μαχιμος πατας πολλα μηχανακια.Που να δεις πως θα σε κοιτανε στα φαναρια.απο μενα τρεια πραμματα μονο.εχει αρκετα εξωδα να προσεχεις γτ αμα παρει ροπες η 3η δε μαζεβεται και να το αφηνεις να ζεσταθει καλα πριν ξεκινησεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες