ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2006 Προσεξτε τις λεπτομερειες.(αν και η φωτο ειναι απο το κινητο) Κολιε στον θολο του τροχου και φορτηγακι (τρακτορας) στην οροφη :P .Για το τι χαϊμαλί ειχε μεσα στην καμπινα δεν σας λεω.Θα πεσετε κατω και θα κλωτσατε απ τα γελια.Σεμεδακια χαντρες κομπολογια :D :D Μουσικη στο τερμα ... Τερλεγκα :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2006 Αχαχα θα τρελλαθούμε τελείως. Ρε τι γίνεται εκεί έξω?Αρχίζω να πιστεύω οτι εμείς εδω είμαστε απ τους λίγους λογικούς που μείναμε. Α ρε άτιμη κοινωνία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sam46 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2006 εδω κοιτα προφυλακτηρας απο λαμαρινα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2006 Eν τω μεταξύ είναι καντέρ 15ατίας τουλάχιστον, και έχει κολλήσει σήμα απο Άλφα ρομέο Δυστυχώς όμως τα ράσα δε κάνουν τον παπά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2006 κάνω λάθος ή o ιδιοκτήτης του αγροτικού επάνω λέγεται ΠΕΤΡΟΣ ΓΡΑΣΣΑΔΟΡΟΣ??? :D :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2006 ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Δεν παει καλά λεμε ο κόσμοςςςςςςςςςςς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2006 ...μια φορα ετυχα σε ενα συμβαν...Μπαινει σε πλοιο ενας...gipsy με αγροτικο και τεραστια επιγραφη πισω "ΘΑΝΑΣΗΣ Ο ΓΚΟΜΕΝΙΑΡΗΣ"...τον ρωταει λοιπον η Υπαρχος(γυναικα)του πλοιου..."Που πατε;"και τι λεει ο ανεκδοτος;;;;""Ντεν βλεπεις την ταμπελα μανακι;Ο Θανασης ειμαι...Για γκομενες παω" (Το τι εγινε απο το γελιο απο τους παρεβρισκομενους... :vv: :vv: ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Typhoon 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2006 Καλά αυτοί οι γύφτ...εμμ οι ρομ ήθελα να πω(μη μας πούνε και ρατσιστες!) δεν παίζονται.. Επιγραφή στο πίσω παρμπρίζ του βανακίου(!) ΠΙΣΙΝΕ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ Κι ακόμη μια σε ένα πανάρχαιο Fiat 124(με πίσω κίνηση!!) Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ...ΕΓΩ ΠΟΤΕ Αχ να μην έχω το κινητό μαζί.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2006 Χαχαχαχαχχχαα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Καλά είναι απίστευτοι οι γύφτοι πραγματικά!!! Το έχουν στο αίμα τους ωρέ Αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω ποτέ τα μικρουλινάκια γυφτάκια δεν κρυώνουν που περπατάνε χωρίς παπουτσάκια χειμώνα-καλοκαίρι? :/ Είναι τώρα δύο γύφτοι και συζητάνε μεταξύ τους: -Ρε συ Μήτσο βρωμάς. -Ε, το ξέρω ότι βρωμάω, τι μου το λες; -Ρε βρωμάς πολύ άσχημα! -Ε, λογικό είναι τι περίμενες; -Όταν λέμε βρωμάς, εννοούμε βρωμάς πάρα πολύ! -Ε, καλά τι περίμενες; Μην ξεχνάς ότι είμαι και πέντε χρόνια μεγαλύτερός σου! :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adam 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2006 :lol: :lol: :lol: :lol: κορυφή!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aggelos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2006 δεν ειμαι κ στο σπιτι να βαλω μια τρελη εικονα εχω ενα τυπο ο οποιος εχει μια ΒΜW 316 κ εχει κολησει στην κανονικη οροφη του αυτοκινητου μπορντω κουκουλα.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ξερεις για να δειχνει καμπριο... καλα θα παθετε πλακα αν το δειτε μολις γυρισω σπιτι το ριχνω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες