ΑΣΩ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2009 Αγαπητα μελοι, Σημερα μου κλεψανε ενα BEVERLY CRUISER 250ie στην Καστελλα!!! Αριθμος πινακιδας ΟΑΙ 641, μπλε σκουρο μεταλλικο με μπεζ σελα! Παρακαλω αν κανεις δει τιποτα μπορει να με καλεσει στο 6932910846 Με εκτιμιση, Γιωργος Παντελιδης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GUS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2009 agapite file epidi k go meno marina zeas k tixaini ektos apo ena adv 1200 na exo k ena beverly k kikloforo sinexos!!tha exo to nou mu!exi kati xaraktiristiko pano tou to mixanaki??? na kanis amesos dilosi veveos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skordilis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2009 αμα τον δω θα σε παρω τηλεφωνο φιλε μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΣΩ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 sas euxaristw gia to endiaferon!!! to mono xarakthristiko einai to oti einai mple skouro metaliko me mpez sela kai sto pirouni exei ena autokolito "FRANKLIN MARSHALL" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 sas euxaristw gia to endiaferon!!! to mono xarakthristiko einai to oti einai mple skouro metaliko me mpez sela kai sto pirouni exei ena autokolito "FRANKLIN MARSHALL" το οποίο φαντάζομαι θα βγάλουν αμέσως. Anyway, θα έχουμε το νου μας. Εγώ θυμάμαι και πινακίδες πολύ εύκολα. Εεεε, τί νούμερο είπες έχει? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΣΩ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 OAI 641 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες