Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2009 παιδιά τι λέτε για αυτή την μηχανή http://www.kawasaki.gr/Ninja250R έχω ένα παπάκι αλλά θέλω να φύγω από αυτό το είδος και να πάω στις μηχανές :) έκανα σχέδια για ένα er-6n αλλά τα λεφτά τελικά είναι πάρα πολλά για την δική μου τσέπη :( 7250? οπότε άρχισα να κοιτάω και άλλα και βρήκα και το ninja 250r στα 4.760? πιστεύω οτι τα κυβικά είναι νορμάλ για την μετάβαση από τα 110 του παπιού στον συμπλέκτη συν ότι θα μπορώ να είμαι νόμιμος με το Α1 που έχω τώρα για ταξίδια και τέτοια που έκανα όνειρα με το er θα προσγειωθώ λιγάκι τι να κάνω πάντως η καθημερινή μετακίνησή μου είναι ~40km εθνική και γενικά μέσα στην πόλη οπότε με το παπί δεν την παλεύω άλλο τι γνώμες έχετε ? τεχνικά χαρακτηριστικά από το μηχανάκη με βάση αυτά που λέει η μαμά του είναι αυτά Υγρόψυκτος, 4-χρονος δικύλινδρος Κυβισμός 249 cm³ Διάμετρος x διαδρομή 62.0 x 41.2 mm Σχέση συμπίεσης 11.6:1 Σύστημα βαλβίδων/εισαγωγής DOHC, 8 βαλβίδες Μέγιστη ιπποδύναμη 24 kW {33 PS} / 11,000 rpm Μέγιστη ροπή 22 N·m {2.24 kgf·m} / 8,200 rpm Σύστημα τροφοδοσίας καυσίμου Fuel injection: ø28 mm x 2 (Keihin), dual throttle valves Μετάδοση 6-ταχύτητες, return Τελική μετάδοση Αλυσίδα Αρχική σχέση μετάδοσης 3.087 (71/23) 1η σχέση 2.600 (39/15) 2η σχέση 1.789 (34/19) 3η σχέση 1.409 (31/22) 4η σχέση 1.160 (29/25) 5η σχέση 1.000 (27/27) 6η σχέση 0.893 (25/28) Τελική σχέση μετάδοσης 3.071 (43/14) Συμπλέκτης Υγρός πολύδισκος, μηχανικός Τύπος πλαισίου Ατσάλινο τύπου "diamond" Rake/Trail 26° / 82 mm Ανάρτηση, εμπρός Τηλεσκοπικό πηρούνι 37 mm Ανάρτηση, πίσω Uni-Trak με αμορτισέρ προφόρτισης ελατηρίου Διαδρομή, εμπρός 120 mm Διαδρομή, πίσω 130 mm Ελαστικά, εμπρός 110/70-17 M/C (54S) Ελαστικά, πίσω 130/70-17 M/C (62S) Φρένα, εμπρός Μονός δίσκος 290 mm τύπου petal (διπίστονες δαγκάνες) Φρένα, πίσω Μονός δίσκος 220 mm τύπου petal (διπίστονες δαγκάνες) Caliper: Dual-piston. Γωνία στροφής, αριστερά/δεξιά 35° / 35° Διαστάσεις (MxΠxΥ) 2,085 mm x 715 mm x 1,115 mm Μεταξόνιο 1,400 mm Απόσταση από το έδαφος 135 mm Ύψος σέλας 790 mm Ρεζερβουάρ 17 λίτρα Βάρος (πλήρης) 169 kg Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2009 5000 για μια μηχανή που θα κρατήσεις φγια κανά χρόνο??? πολλά δεν είναι? Χτύπα ένα εντουροειδές 250αρι φτηνό να σε βάλει στο χώρο της μηχανής και μόλις του πιεις το αίμα σε ενα χρονάκο κάνεις οικονομίες και περνεις το ΕR που σου αρέσει και είσαι άρχοντας. Δεν λέει να πάρεις μηχανή με τόσα λεφτά επειδή δεν σε φτάνουν να πάρεις αυτή που πραγματικά θες. Κατα τα άλλα μια χαρά μηχανάκι είναι το Ninja. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2009 να σου πω την αλήθεια δεν με ψήνει πολύ για εντουράδικη κατάσταση αλλά πιο πολύ σε γυμνό και το ninja πάλι και αυτό δεν μπορώ να πω οτι με τρελαίνει σαν μηχανή πρόταση για εντούρο αλλά φιλικό σε νέους οδηγούς έχουμε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2009 σε 250 παίζουν πολλά όπως KLX , XR , TTR , XT , WR , DT , και πάει λέγοντας. Σε 4Τ ή 2Τ θέλεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2009 θα προτιμούσα σε 4Τ δεν έχω καμία τρέλα με το γκάζι απλά να πηγαίνω πιο άνετος θέλω και το παπί δεν το κάνει αυτό :) με τα πολλά και πάλι από το να δώσω 2-2.5χιλιάρικα σε μεταχειρισμένο προτιμώ να δώσω 4 σε καινούριο και ας το κρατήσω μόνο ένα χρόνο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fw_siak79 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2009 Καλημέρα παιδιά.... Φίλε αν ο στόχος σου ήταν ευθείς εξαρχής το ER εγώ θα σου πρότεινα να επιλέξεις μια μεταχειρισμένη λύση.... Ενα ER από δεύτερο χέρι κατεβαίνει σημαντικά σε κόστος. Είναι ήπιο σε δύναμη (χωρίς να του λείπει), δε θα τρομάξει και θα πάει όπου θελήσεις. Επίσης θεωρώ οτι είναι και αξιόπιστο, αλλά και οικονομικό στη συντήρησή του. Το Ninjaki είναι μια καλή λύση, αλλά θα συμφωνήσω με τον lavazutra οτι το πολύ σε ενα χρόνο θα θέλεις να το αλλάξεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2009 Γιατί δεν πέρνεις κανένα 600άρι μεταχειρισμένο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2009 (τροποποιήθηκε) Δίπλωμα... ακόμα είμαι με το Α1 για αυτό κοιτάω και το 250R τώρα τουλάχιστον για ένα χρόνο μέχρι να μπορώ να κάνω το δίπλωμά μου για απεριόριστα αλλά το θέμα είναι ότι και να έχω βαρεθεί σε ένα χρόνο λόγο οικονομικών δεν θα έχω δυνατότητα να το αλλάξω αμέσως αλλά και έτσι να είναι αν το έχω πάρει καινούριο τουλάχιστον θα είναι πιο εύκολο να το δώσω μετά το αυτό, παραπάνω από 33 άλογα δεν μπορούμε να πάμε :P προτιμώ να είμαι νόμιμος και πιο αργός με ένα 250cc θα βγαίνεις από Αθήνα γενικά ? και μπορώ να πω οτι το ninja μου αρέσει και εμφανισιακά :P οπότε το σκέφτομαι όλο και πιο πολύ :P Τροποποιήθηκε Ιούλιος 14 , 2009 από τον Vatos_locos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2009 (τροποποιήθηκε) Aνετότατα σε πάει κοντινά ταξιδάκια το ninjaki. Γνώμη μου και πάλι.....αν ήμουν στην θέση σου...KLE250 μεταχείρα που είναι παμφθηνο για ένα χρόνο.....και μόλις έβγαζα το Α δίπλωμα θα έψαχνα να πάρω αυτό που μου ταιριάζει χωρίς να με περιορίζει κάτι. ΚΑι οικονομικά θα είχα και ένα πλεονέκτημα καθώς θα μου έμεναν χρήματα από την αγορά του KLE. Y.Γ......σε όλους αρέσουν στην αρχή τα street....αλλά ποτέ δεν ξέρεις...μπορεί να κρύβεις τον Ψηλόφτερο μέσα σου Τροποποιήθηκε Ιούλιος 14 , 2009 από τον lavazutra Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2009 χαχα μπα όχι δεν τον κρύβω σίγουρα το έχω δοκιμάσει και νταξ με τον ninja δεν με χαλάει να κάτσω και 2 και 3 στην χειρότερη χρόνια θα ζήσω μάλλον κατά εκεί το πάω το θέμα είναι να δούμε αν σαν μηχανή ( μηχανικά ) αξίζει μιας και δηλώνω άσχετος από μηχανικά αξιοπιστία κλπ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Κανένας σας βρε δεν έχει να πεί τίποτα για το συγκεκριμένο μηχανάκι :P ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dixronila 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Εγω σαν ανηλικος που ειμαι ακομα το εχω σαν στοχο στα 18 (αμα δωσει και τιποτα ο θειος + λεφτα απο δουλεια) να το παρω Τα ταξιδακια του τα κανει και μου φαινεται ωραιο μηχανακι + οτι παει αρκετα καλα Βεβαια αμα θες αλλαγη σε 1 χρονο μου φαινεται ψιλομαπα να το παρεις και να το πουλας στην καλυτερη 1000 ευρω κατω για να παρεις μεγαλυτερο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 είπαμε αν είναι και το πάρω θα κάτσε για 2-3 χρόνια σίγουρα και μετά η θα πάρω πιο μεγάλο και θα το κρατήσω ή θα το δώσω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Με τα λεφτα του 250R βρισκεις αριστο μεταχειρισμενο ER-6n διετιας με καποια εξτραδακια και εισαι και αρχοντας. Γνωμη μου εινα να παρεις κατι φτηνο μεταχειρισμενο μεχρι να αποκτησεις το Α οποτε πας της αλλη μερα και κλεινεις το ER. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arkas2004 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 (τροποποιήθηκε) Με τα λεφτα του 250R βρισκεις αριστο μεταχειρισμενο ER-6n διετιας με καποια εξτραδακια και εισαι και αρχοντας. Γνωμη μου εινα να παρεις κατι φτηνο μεταχειρισμενο μεχρι να αποκτησεις το Α οποτε πας της αλλη μερα και κλεινεις το ER. επειδη λενε ολοι την αποψη τους και πιστευω οτι σε εχω πιασει πανω κατω τι θες και περιπου που βρισκεσαι στα οικονομικα...θα προτινα κατι που δεν το προτινε κανεις μεχρι τωρα.τι λες για το καινουργιο honda cb300r που ειναι γυμνη που απο οτι εχω καταλαβει σου αρεσουν οπως και μενα.ειναι 291cc και 27hp που και το διπλωμα σου σε βολευει.ΕΛΛΑΔΑ βεβαια απο νοεμβριο.δεν ξερω αν τρελενεσαι να την παρεις τωρα.18λ τεποζιτο και γυρω στα 4λ/100χλμ καταναλωση.θεωρω οτι ειναι η καλυτερη μηχανη οχι για ενα χρονο αλλα για πολυ παραπανω.δινεις γυρω στα 4200-4500ευρω και μαθαινεις μια μηχανη τελεια .οικονομικη στην συντηρηση αλλα και για μεσα στην πολη και μετα απο 3-5χρονια παιρνεις μια μηχανη 600cc η και παραπανω αφου θα εχει καποια καλη εμπειρια.τελικη εχει 150-155χλμ με κοντα στον κοφτη.130 ανετα.και σε σχεση με το ninja 250r ειναι πιο ξεκουραστη μεσα στην πολη ποσο μαλλον σε ενα ταξιδι.προτινω αυτη την μηχανη παρολο που ειμαι βαμμενος KAWASAKI. http://www.youtube.com/watch?v=4fo0BorN8Xk http://www.youtube.com/watch?v=9Jeq6NaaW9Y...feature=related Τροποποιήθηκε Ιούλιος 17 , 2009 από τον arkas2004 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 Σε ενδιαφερει ΑΡΙΣΤΟ ER-6N μαυρο με χρυσο πλαισιο, στα 3800? Του 2007 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kamikaziking 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 Aνετότατα σε πάει κοντινά ταξιδάκια το ninjaki. Γνώμη μου και πάλι.....αν ήμουν στην θέση σου...KLE250 μεταχείρα που είναι παμφθηνο για ένα χρόνο.....και μόλις έβγαζα το Α δίπλωμα θα έψαχνα να πάρω αυτό που μου ταιριάζει χωρίς να με περιορίζει κάτι. ΚΑι οικονομικά θα είχα και ένα πλεονέκτημα καθώς θα μου έμεναν χρήματα από την αγορά του KLE. Y.Γ......σε όλους αρέσουν στην αρχή τα street....αλλά ποτέ δεν ξέρεις...μπορεί να κρύβεις τον Ψηλόφτερο μέσα σου αλλα μετα πηγαινουν στην εθνικη και θελουν καινουργιους καρπους απο τα σαμαρακια και το γυρνανε στα ον οφφ χαχαχαχχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2009 (τροποποιήθηκε) ωραίο και το Honda δεν λέω θα το έχουμε και αυτό στα option :P αλλά πίσω ταμπούρο, αερόψυκτο, μονοκύλινδρο είναι κάπως :P το ninja τουλάχιστον είναι λίγο πιο εξελιγμένο εκεί AFTER thanks αλλά οχι αν πάρω κάτι θα το πάρω new και για er κιόλας έλεγα αποκλειστικά του 2009 Τροποποιήθηκε Ιούλιος 19 , 2009 από τον Vatos_locos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arkas2004 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2009 ωραίο και το Honda δεν λέω θα το έχουμε και αυτό στα option :P αλλά πίσω ταμπούρο, αερόψυκτο, μονοκύλινδρο είναι κάπως :P το ninja τουλάχιστον είναι λίγο πιο εξελιγμένο εκεί AFTER thanks αλλά οχι αν πάρω κάτι θα το πάρω new και για er κιόλας έλεγα αποκλειστικά του 2009 μονοκυλυνδρο δεν ειναι και το ninja? υγροψυκτο? οσο για το ταμπουρο τι σε πειραζει αν σταματαει καλυτερα απο αλλα που εχουν δισκους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2009 Υγρόψυκτος, 4-χρονος δικύλινδρος λέει στο site της Kawa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2009 To ninja 250R εχει δικυλινδρο 4χρονο 8βαλβιδο κινητηρα με ψεκασμο και υγροψυξη. Βγαζει 33 αλογα και ειναι στα ορια του Α1. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2009 βασικά πρέπει να δω τι γίνετε με το A και το A1 δίπλωμα, αυτό το μήνα κλείνω τα 21 και το δίπλωμα το έχω από 17/11/08 αν όντως μπορώ να το κάνω Α τώρα γιατί οι μισοί μου λένε ναι άλλοι μου λένε όχι κλπ κλπ τότε κοιτάω και για gsr600 εκτός από το er αν πάλι όχι με βλέπω για το ninjaki Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2009 βασικά πρέπει να δω τι γίνετε με το A και το A1 δίπλωμα, αυτό το μήνα κλείνω τα 21 και το δίπλωμα το έχω από 17/11/08 αν όντως μπορώ να το κάνω Α τώρα γιατί οι μισοί μου λένε ναι άλλοι μου λένε όχι κλπ κλπ τότε κοιτάω και για gsr600 εκτός από το er αν πάλι όχι με βλέπω για το ninjaki Εγω το εκανα πριν 2 εβδομαδες Α απο Α1 χωρις εξετασεις, εχοντας κλεισει 2 χρονια με το μικρο διπλωμα. Τωρα πλεον ειμαι 100% νομιμος με το ER μου. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2009 ναι αυτό έψαχνα το αν πρέπει να κλείσω 2 χρόνια με το μικρό ή απλά να κλείσω 21 εγώ αλλά κανένας δεν ήξερε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2009 21 γινομαι αυριο και εχω ηδη το Α διπλωμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες