sowhat 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2009 Λοιπόν εδώ και αρκετό καιρό σκεφτόμουν να πάρω ενα μηχανακι. Ήμουνα ανάμεσα σε διαφορες επιλογές,καθησα και κοιταξα λιγάκι το φορουμ και σκεφτόμουνα μπας και κανω μια μικρη ΄΄΄μαλακία΄΄. Το θεμα μου ειναι οτι θα παρω το διπλωμα σε λιγο καιρο που κλεινω τα 18 αλλα το διπλωμα καλυπτει μεχρι 250 κυβικα νομίζω. Αλλά εγω δεν εχω την οικονμική δυνατότητα να αλλάζω συνέχεια μηχανές οπότε σκεφτόμουνα να παρω μια που ο κυβισμος της ειναι λίγο παραπάνωσ κεφτόμουνα το β-στορμ και το βερσυς η κατι κοντινό σε αυτες τις δύο μηχανές. Αλλα επειδη δεν θέλω να μετανιωνω για μαλακιες μου να ρωτησω μερικά πραγματα,για να ειμαι ασφαλισμένος πρεπει το διπλωμά μου να καλυπτει τον κυβισμο της μηχανης. Επίσης αμα με πιασουν τι επιπτώσεις θα έχω. Πριν βιαστειτε να με φατε,επαναλμβάνω πως το σκεφτομαι και οχι οτι σιγουρα θα το κάνω απλά φοβαμαι οτι θα βαρεθω πολύ γρηγορα το γκαζι μια μηχανης μεχρι 250 cc ,ενω με το στρωμα ας πουμε θα πηγαινω και το ταξιδάκι μου. Ενημερώνω πως δεν ξερω να πολυοδηγώ τετοιες μηχανες,οποτε οτι πιο ευκολοχειριστο θα ταν καλή πρόταση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2009 Καλησπέρα καταρχάς..! το Α1 δίπλωμα που θα βγάλω και εγώ σε ελάχιστο καιρό καλύπτει 25Kw δηλαδή μέχρι 33.5HP (αλογα), αυτό δεν σημαίνει ό,τι είναι μεχρι 250κυβικά.. έχει αλλάξει το σύστημα και οι προδιαγραφές.! Απ ότι κατάλαβα θα είναι το πρώτο σου μηχανάκι, εγώ σου προτείνω το Kawasaki Ninja 250 R το οποίο και θα αγοράσω σύντομα. έχει γκάζι και σε μαθαίνει ταυτόχρονα.! Στα test ride λένε ό,τι πάει ταξίδι άνετα άρα δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. τώρα εάν πάρεις κάτι μεγαλύτερο και σε πιάσουν θα έχεισ δικαστήριο κάθε φορά και αθωώνεσαι μόνο αν πας με δίπλωμα που καλύπτει τα άλογα σου δηλαδή το ανεξαρτήτων κυβικών.! Για να σε καλύπτει η ασφάλεια πρέπει να έχεις δίπλωμα αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να έχεις και ασφάλεια.! Εγώ και όλοι οι άλλοι παλιοί του φόρουμ θα σου πουν τα ίδια με μένα. Μην γίνεις παράνομος.. Έχω ήδη ένα δικαστήριο και είναι πίκρα.. Αν δεν αθωωθείς έχεις βαρύτατες χρηματικές κυρώσεις. Ελπίζω να βοήθησα.. Σταύρος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sowhat 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2009 Ναι έμαθα οτι άλλαξε αλλά και παλι ποια 600 αρα μηχανη εχει μεχρι 33 ιππους! Είδα το νιντζα,ωραίο και το ασπρο που θα το παρεις,καλοταξιδο! Απλά εμένα δεν μα ρέσει η στριτ εμφανιση της μηχανής,δεν είναι του γούστου μου. Μα ρεσουν οι πιο ταξιδιάρες μηχανες,παρολα αυτα γιατι και γω μαλλον θα μεινω στα ορια της νομιμότητας ειδα το WR250X αλλα μου φάνηκε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ακριβό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soter3gm 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2009 Θα σου έλεγα να κάνει υπομονή μέχρι να πάρεις το Α2 Δεν μπορείς να φανταστείς τι κινδύνους διατρέχει το να μην έχεις δίπλωμα ....... Αν εμπλακείς σε δυστύχημα εκεί είναι που έχεις μπλέξει για τα καλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2009 Νομίζω ότι μπορείς νόμιμα να οδηγήσεις honda FmX 650cc.. Ψάξε το λίγο. Άλλωστε και μικρότερο να πάρεις με κανα-δύο μετατροπές όλα αλλάζουν..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2009 Θα σου έλεγα να κάνει υπομονή μέχρι να πάρεις το Α2 Δεν μπορείς να φανταστείς τι κινδύνους διατρέχει το να μην έχεις δίπλωμα Α2 διπλωμα δεν υπαρχει... Α και Α1 ειναι τα διπλωματα, Α1 το μικρο και Α το απεριοριστο. Τελος παντων, ειναι αυτο που σου ειπε ο φιλος soter... Θα οδηγεις 2 χρονια μεχρι να παρεις το Α, εισαι σιγουρος οτι στα 2 χρονια αυτα δε θα εμπλακεις σε ατυχημα ή οτι απλα δε θα σε σταματησει αστυνομια για ελεγχο? Ή κανε υπομονη ή παρε κατι που να σε καλυπτει. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soter3gm 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2009 Α2 διπλωμα δεν υπαρχει... Α και Α1 ειναι τα διπλωματα, Α1 το μικρο και Α το απεριοριστο. Το έχω τόσα χρόνια που έχω ξεχάσει τι γράφει :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2009 Υπάρχουν ασφαλιστικές οπου σου κάνουν ασφάλεια χωρις διπλωμα. Και εμένα μου το έκαναν, τουλάχιστον όταν είναι ασφαλισμένο το όχημα δεν θα φας κλήση για ασφάλεια. Και πες χτύπα ξύλο αμα συμβεί κάτι μπορείς να βάλεις οτι οδηγούσε κάποιος άλλος που να έχει δίπλωμα (πχ. πατέρας) και να μη γίνει το μπέρδεμα για το δίπλωμα. Αυτό βέβαια μόνο αν είναι συνεργάσιμος και ο άλλος... Και εγώ έτσι είμαι φίλε.. Με σταματήσανε... Πήγανε να μου κοψουνε για μή ορατή πινακίδα και σιγαστήρα.. Τελικά με γράψανε μόνο για σιγαστήρα (200?) και στο τέλος όταν είδε το δίπλωμα απλά είπε να πάω να το βγάλω... Αλλα είναι και σε ποιόν θα πέσεις.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soter3gm 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2009 (τροποποιήθηκε) Υπάρχουν ασφαλιστικές οπου σου κάνουν ασφάλεια χωρις διπλωμα. Και εμένα μου το έκαναν, τουλάχιστον όταν είναι ασφαλισμένο το όχημα δεν θα φας κλήση για ασφάλεια. Και πες χτύπα ξύλο αμα συμβεί κάτι μπορείς να βάλεις οτι οδηγούσε κάποιος άλλος που να έχει δίπλωμα (πχ. πατέρας) και να μη γίνει το μπέρδεμα για το δίπλωμα. Αυτό βέβαια μόνο αν είναι συνεργάσιμος και ο άλλος... Και εγώ έτσι είμαι φίλε.. Με σταματήσανε... Πήγανε να μου κοψουνε για μή ορατή πινακίδα και σιγαστήρα.. Τελικά με γράψανε μόνο για σιγαστήρα (200?) και στο τέλος όταν είδε το δίπλωμα απλά είπε να πάω να το βγάλω... Αλλα είναι και σε ποιόν θα πέσεις.. Ρε φίλε γιατί προτρέπεις τον άνθρωπο ντε και καλά να παρανομήσει. Ξέρεις πως άμα χτυπήσει έναν πεζό χωρίς δίπλωμα πάει μέσα για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως ?? Αν αφήσει κανένα ανάπηρο θα τον πληρώνει μια ζωή το ξέρεις ??? Αν όπως έγραψες ο "άλλος" δεν θέλει να δηλώσει ο πατέρας του πως ήταν ο οδηγός στο ατύχημα, θα πληρώσει από τη τσέπη του τη ζημιά? τα έχει να τα δώσει ?? Ήμαρτον !!!! Δεν θέλω να του συμβούν αυτά τα πράγματα αλλά σαν επαγγελματίας τα μάτια μου έχουν δει τα άπυρα περιστατικά για αυτό και "μιλάω" σε τέτοιο ύφος Τροποποιήθηκε Ιούλιος 13 , 2009 από τον soter3gm 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2009 Κοιτα βασικά δεν του είπα κανε αυτό κανε εκείνο.. Του λέμε τις εκδοχές την επιλογή στο τέλος θα την κάνει μόνος του. Απλά επειδή διάβασα για το οτι η ασφάλεια δεν σε ασφαλίζει αν δεν έχεις δίπλωμα, ήθελα να αναφέρω οτι δεν είναι έτσι. Και επίσης οτι ΑΝ τελικά θέλει να είναι παράνομος, τουλάχιστον να μην πει "Α, δεν έχω δίπλωμα δεν κάνω και ασφάλεια" Είναι κάτι παραπάνω που χρειάζεται.. Το ντέ και καλα να παρανομήσει που το δες? :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2009 Ρε ετσι κ αλλιως αφου ειπε οτι δε πολυξερει να οδηγαει , τι διπλωμα τι ξεδιπλωμα αμα παρει βαραντερο στην καλυτερη θα το ριμαξει στη πτωση..Παρε ενα φθηνο μεταχειρισμενο 250 - 400 με την καταληλη ιπποδυναμη κ το πουλας μετα..Αφου ετσι κ αλλιως ΟΤΙ και να παρεις θα το αλλαξεις..αν παλι σε καιει για βαραντερο τοοσο πολυ κοιτα το 250 αρι. Εγω στη θεση σου ΚΛΕ θα επερνα παντως.Για τρανσαλπ 400 σε περνει στην ιπποδυναμη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2009 Zητάει απλά κάτι ευκολοοδήγητο.. Και εγώ Kaze-R είχα μόνο ως εμπειρία... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2009 Κάποια μηχανάκια δεν βγαίνουν και περιορισμένα ? όταν έψαχνα για το er-6n έλεγαν οτι βγαίνει κομμένο στα 25kw και το πας όταν έχεις το δίπλωμα να στο ανοίξουν. αυτά με κάθε επιφύλαξη γιατί μπορεί να μην κατάλαβα εγώ κάτι καλά και να εννοούσαν οτι απλά βγαίνει σε 2 εκδώσεις όπως τα cbr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sowhat 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2009 Το σκεφτηκα και αποφασισα να μαι νόμιμος. Τωρα απλα ψαχνω για μηχανη. Δεκτες οι προτάσες,σκεφτομουν το χοντα το φμξ,ναι το ξερω οτι ειναι αδυναμο αλλα με μερικες αλλαγες κάτι θα γίνει. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2009 Το σκεφτηκα και αποφασισα να μαι νόμιμος. Τωρα απλα ψαχνω για μηχανη. Δεκτες οι προτάσες,σκεφτομουν το χοντα το φμξ,ναι το ξερω οτι ειναι αδυναμο αλλα με μερικες αλλαγες κάτι θα γίνει. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Συγγνωμη κιολας αλλα διαβαζω τοση ωρα και δεν μπορς να σε καταλαβω... Αδυναμα 33 μονοκυλινδρα αλογα;;; Αν δεν εχεις εμπειρια πως μπορεις και το λες αυτο...Εχεις ανεβει σε τετοια μηχανη;;Η και σε ΧΤ που πανω κατω εκει βγαινει(λιιγο παραπανω απο το διπλωμα);;; Δεν ειναι παιξε γελασε...Δεν εχει να κανει με τα αλογα οπως πιθανον να ξερεια απο αυτοκινητα...33 αλογα ειναι πολυ καλα και ικανοποιητικα!!Και πολυ επικινδυνα αν δεν τα σεβεσαι και αν μεχρι να μαθεις να τα χειριζεσαι το πατας παραπανω απο τα ορια σου... Απο την στιγμη που εισαι κυριως του εαυτου σου παρε ο,τι θες αλλα εγω στα γραφω αυτα γιατι διαβαζοντας αυτα που λες μου φανηκε λες και κινδυνευεις αμεσα... Δεν σε ξερω και μπορει να εισαι εγκρατης δεν θελω να σε προσβαλλουν τα λογια μου, τα λεω τελειως φιλικα και απο ενδιαφερον!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johny_crash 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2009 αν εχεις Α1 και ειναι οντως ετσι με τα οικονομικα σου παρτω...ετσι κι αλλιος ειναι καθαρα εισπρακτικη κομπινα του κρατους αυτη με τα διπλωματα. αν δεν ειχες καθολου θα σου ελεγα οχι. το βε στρομ ειναι ποδηλατακι. πανευκολη μηχανη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2009 Κοιτα βασικά δεν του είπα κανε αυτό κανε εκείνο.. Του λέμε τις εκδοχές την επιλογή στο τέλος θα την κάνει μόνος του. Απλά επειδή διάβασα για το οτι η ασφάλεια δεν σε ασφαλίζει αν δεν έχεις δίπλωμα, ήθελα να αναφέρω οτι δεν είναι έτσι. Και επίσης οτι ΑΝ τελικά θέλει να είναι παράνομος, τουλάχιστον να μην πει "Α, δεν έχω δίπλωμα δεν κάνω και ασφάλεια" Είναι κάτι παραπάνω που χρειάζεται.. ο ντέ και καλα να παρανομήσει που το δες? :/ Μας δουλεύεις έτσι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sowhat 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2009 Προφανως δεν προσβάλομαι απλά από φίλους που εχω και ασχολουνται μου λενε οτι σε 2 μηνες θα βαρεθω την μηχανη! Τελοςπαντως το χοντακι θα πάρω απο τι φαινεται,ελπιζω να μαι τυχερος και να ρθουν τα λεφτα οσο γρηγορά ελπίζω! Σορρυ για το νταμπλ ποστ. Κοιταζα μεταχειρισμενς και μερικές μου φανηκαν πολυ ακριβες. Δηλαδή 4000 χιλιάρικα για αυτην την μηχανη με 12000 χιλιομετρα μου φανηκαν πολλά. Μεχρι ποσα λετε οτι εξιζει να διαθεσω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sowhat 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2009 Παιδιά,αμα θελετε προτεινετε κατι γιατι αγχωθηκα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sowhat 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Γεια σου φορουμ! Μετα απο ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ καιρο μεσα στην επομενη βδομαδα αγοραζω ενα μπεβερλυ 200. Τελικα αποφασισα αυτο το μηχανακι για οικονομικους λογους αλλα και επειδη θαμε βολεψει να κατεβαινω κεντρο. Ενα πραγμα να πω δεν μπορω να περιγραψω πως περιμενω να πληρωθω την κυριακη και την δευτερα να παω να δωσω μια Χ προκαταβολη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strada 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 καλως ηρθες και παλι και με το καλο λοιπον και κατευθειαν φωτο με που θα το παρεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Aντε, με γειες! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Καλοριζικο!!!!Οταν το παρεις ανοιξε θεματακι με φωτογραφιες και αποψεις!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες