black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2009 Ενδιαφερουσες σπουδες πανω στις φορμες των μελλοντικων αυτοκινητων και μοτοσυκλετων! MMR25 by Mitsubishi Motors Honda Fuzo Concept Car by John Mahieddine Jet Powered Bike by Norio Fujikawa RT20 Future Vehicle by Mathieu Lewis Monza by Iman Moghsoudi CarGo Concept Cargo Truck by Adam Schacter 2015 Honda CB750 Motorcycle Concept by Igor Chak (link) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2009 ρε γαμώτο δεν εχω ελικοδρόμιο στο σπίτι μου..... Φαντάζεστε τους κακόμοιρους τους τροχονόμους να μαεστρευουν την εναέρια κυκλοφορία????? ΘΑ πάθουν εγκεφαλικό τα άμοιρα. Να πω την αλήθεια βλέπω τέτοια projects από μικρός που ήμουν και λέγαμε πωωωωω το 2000 έτσι θα έιναι τα οχήματα....αργεί πολύ αυτό το out of space στυλάκι ακόμα. Είναι ενδιαφέρον βέβαια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kritikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2009 ελεος αυτη η honda συντηρητικη ακομα και στα μελοντικα σχεδια :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2009 Honda Fuzo Concept Car by John Mahieddine ωραιο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2009 Προτιμώ τα απλά σημερινά οχήματα αν όχι και τα λίγο παλιότερα!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2009 Burnout πως κάνουν τα μαραφέτια τούτα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2009 τίποτα σε χωμάτινο;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2009 τίποτα σε χωμάτινο;;; Μερικά πράγματα δεν αλλάζουν :P Εμένα το Monza, μου άρεσε πολύ πάντως.. τρελά φουτουριστικό.. αλλά ιδιαίτερο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2009 παλιόπαιδο... εγώ το 2030 θέλω να υπάρχει εντούρο που να ανεβαίνει τα Μετέωρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2009 χμμμ... απο κρατηματα πως πανε ετουτα???? :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2009 Τίποτα με τετράγωνα λάστιχα???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2009 Τίποτα με τετράγωνα λάστιχα???? Όταν βγει το φάρμακο για τη φαλάκρα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2009 ότι νανε είναι αυτά, το jet pack σε προηγούμενο post τα έχει όλα για πλάκα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες