Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2009 Εδω ημαστε στον φαρο και καίμε λαστιχο με το Crypton-X :wub: http://www.youtube.com/watch?v=yO1tJUxOz_0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2009 Τι μου λες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2009 ουυαααααου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2009 Μάλιστα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sennsa 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2009 (τροποποιήθηκε) Αμαν... θα ρχισουν να κραζουν οι "παναγιτσες" τωρα.... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 26 , 2009 από τον Sennsa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
otto 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2009 Και τώρα τι περιμένεις να σου πούμε ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2009 η χαρά του σύντροχου είναι και δικιά μου χαρά. κάνε αυτό που σε φτιάχνει, φίλε μου αρκεί πρώτα να σκέφτεσαι την ασφάλεια την δικιά σου και των γύρω σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2009 πο πο Θεοςςςς λεμμμεεεεεεεεε αυτα ειναιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αληθεια το σορτσακι απο που το αγορασες τα σπαει μιλαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!! : Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2009 Αν δεν σας αρεσει ενα thread γιατι πατε και το χαλατε?????? Βγαινετε και μιλατε αφου περνετε 1000αρες και τις εχετε παρκαρισμενες μεσα στο σπιτι.... Παει ο αλλος και περνει 1000αρα και βγαζει μονο φωτογραφιες αχαχαχαχαχα :wacko: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2009 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2009 Καγκουριά μέγιστη, όσο για τις 1000αρες αυτοί που τις έχουν ξέρουν τι να τις κάνουν μην ανησηχείς... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2009 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2009 Punisher ξερεις ποσο κανει το πισω μου λαστιχο? εμενα το λαστιχο τρωγετε στα πλαγια πριν το κεντρο... αμα διασκεδαζεις εμενα μου περισευει αλλα μη κρινεις τους αλλους και καλα εσυ ξερεις να το διασκεδαζεις και οι αλλοι οχι φορα και κανα κρανος ο διαολος εχει πολλα ποδαρια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2009 +600 για κράνος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2009 Αν δεν σας αρεσει ενα thread γιατι πατε και το χαλατε?????? Ψοφάμε για κάτι τέτοια :P η χαρά του σύντροχου είναι και δικιά μου χαρά. κάνε αυτό που σε φτιάχνει, φίλε μου αρκεί πρώτα να σκέφτεσαι την ασφάλεια την δικιά σου και των γύρω σου. Πρέπει να αναγνωρίσουμε, πάντως, πως κι ο Τασούλης έχει ένα δίκιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2009 SUPER! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2009 Πως εχει ετσι γυρισμενο το ποδι ο παιχτης ? :D Btw γραφει και το X ? :0 :0 :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2009 Αυτό με το πόδι :P γαμα τα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2009 Αμα δε μείνει σκέτη ζάντα δε λέω μπράβο :P :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2009 Τι μου λες... ουυαααααου! Μάλιστα.. Και τώρα τι περιμένεις να σου πούμε ?? Ψοφάμε για κάτι τέτοια :P Με καλυψαν οι προλαλησαντες! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vortex 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2009 αφηστε τα παιδια να γουσταρουνε ρε ..αρκει να μην ενοχλουν τους αλλους γυρω τους ;) εσεις με τις 1000αρες δε κανατε ποτε μαλακιες πιτσιρικαδες ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2009 εγω βγαζω την ουρα μου απο εξω. εχω 600αρα B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2009 εγω βγαζω την ουρα μου απο εξω. εχω 600αρα B) Έλα :sopase: τσώπα τσώπα, θα πάρεις κ συ 1000ρι :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ozfrox 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2009 Τι το κραζετε το παιδι καλε? Εκανε κατι επικινδυνο? Απλα γουσταρε και εκαψε λιγο το λαστιχο.(Στο αν ειχε κρανος η οχι δεν αναφερομαι). Οσο για τον αλλο στο video που επεσε απο την πλαγια....πεθανα στα γελια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
azyx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2009 Ρε άστους να λένε... αφοί γουστάρεις και σε φτιάχνει... όταν είναι να αλλάξω πίσω λάστιχο στο CBR εσύ θα μου το κάψεις οκ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες