adagio 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2009 Καλησπερα παιδια!! Αφου αμφιταλαντευομαι αρκετο διαστημα μεταξυ TDM 900 και V-strom 650 νομιζω πλεον οτι εχω παρει την αποφαση να προβω στην αγορα ενος μεταχειρισμενου στρωματος. Μενω Αθηνα και η αγορα θα γινει απο καποια αντιπροσωπια καθως η αγορα θα γινει με δοσεις. Επειδη ειμαι νεος στην Αθηνα εχετε να μου προτεινετε καποια καταστηματα η καποιες περιοχες που εχουν καταστηματα. Ξερω μονο μια πιατσα παραλληλη στη μεσογειων. Σχετικα με τη μηχανη θα πρεπει να προσεξω κατι, εσεις ειδικα που εχετε V-strom. Χρωματακι λευκο ή μαυρο γυαλιστερο που το θελω ποια μοντελα βγηκαν?? Οι αντιπροσωπιες γενικα δινουν και δωροεπιταγες στα μεταχειρισμενα? Ευχαριστω εκ των προτερων!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2009 Συγνωμη αλλα, δεν προτιμας το TDM λογω τιμης, 'η τπτ αλλο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2009 TDM και Akrapovic. Μη το σκέφτεσαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2009 Αναλόγως τα γούστα. Το TDM με κερδίζει εμφανισιακά αλλά σαν σύνολο το στρώμα νομίζω είναι πιο μπροστά. Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2009 σαν σύνολο το στρώμα νομίζω είναι πιο μπροστά. Σε ποια σημεια δλδ, συγκεκριμενα?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adagio 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2009 Ειναι καπως πιο ακριβο απο τη μια και απο την αλλη το strom ειναι πιο ανετο και πιο ταξιδιαρικο. Βεβαια αυτο με τα ταξιδια μπορει στην τελικη να μην γινει οπως το εχω στο μυαλο μου και τελικα να καταληξει μια ακομα μηχανη πολης...Ελπιζω πως οχι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tolissere 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2009 Εγω λεω να παρεις του Mathosala γιατι ειναι κ γαμω και δε νομιζω να το θελει ακομα.. χαχααχαχαχ :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2009 Μάλλον δεν έχεις ακούσει TDM με Akrapovic. Θα άλλαζες γνώμη στα μπαμ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2009 Σε ποια σημεια δλδ, συγκεκριμενα?? Εννοώ ότι με το στρώμα μπορείς να πας παντού, σαν σύνολο δίνει περισσότερες δυνατότητες στον αναβάτη. Είναι διαφορέτικές κατηγορίες.....η μία on/off η άλλη sport touring..... Για αυτό είπα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.....στο δρόμο σαφώς το TDM είναι ανωτερο, αλλά μόνο εκέι πάει, ενώ αν είσαι του κατσικόδρομου το στρωματάκι θα σε πάει αξιοπρεπέστατα και στα 2. Αναλόγως τι θέλεις να κάνεις βέβαια και που θες να πας..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2009 Εγω λεω να παρεις του Mathosala γιατι ειναι κ γαμω και δε νομιζω να το θελει ακομα.. χαχααχαχαχ :P :P :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adagio 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2009 Δεν λεω ωραιος ο θορυβος απο Akrapovic και πολλα db Μαλλον δεν εκανα σαφες για τη χρηση την θελω την μηχανη ... :) Θελω μια μηχανη να μπορω να κανω και μεγαλες αποστασεις χωρις να με κουραζει ουτε εμενα ουτε το συνεπιβατη μου. Να ειναι αξιοπιστη να εχει το γκαζακι της και να φορτωνεται. Και δεν εχω προβλημα να περναω μπροστα απο τις καφετεριες και να μην σηκωνει κανεις το κεφαλι να με κοιταξει. Φιλικα παντα. Λευτερης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2009 V-Strom τότε ή GS :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2009 Εγώ πάλι θεωρώ ότι το V-Strom είναι πολύ κοντά ως φιλοσοφία μοτοσυκλέτας με το TDM. Ψηλά street μηχανάκια τα θεωρώ και τα δύο, με τουριστική θέση οδήγησης (αρχοντική και το τιμόνι κάπως μακριά), άνετα στο ταξίδι (το "στρώμα" λίγο περισσότερο), με στιβαρό πλαίσιο και ευκολία μεταπώλησης. Οποιο από τα δύο και να πάρεις, θα κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου και (το κυριότερο) απροβλημάτιστα. Επειδή όμως η μοτοσυκλέτα δεν είναι μόνο λογική αλλά και έρωτας, οδήγησέ τις και τις δύο και θα βγάλεις εύκολα την απόφαση για το ποιά σου ταιριάζει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2009 Σχετικα με τη μηχανη θα πρεπει να προσεξω κατι, εσεις ειδικα που εχετε V-strom. Χρωματακι λευκο ή μαυρο γυαλιστερο που το θελω ποια μοντελα βγηκαν?? Αυτα ειναι τα φετινα 09 χρωματα για τα Vstrom...Πολυ ομορφα και τα δυο-εγω ηθελα full black και γουσταρω! :) Εγω λεω να παρεις του Mathosala γιατι ειναι κ γαμω και δε νομιζω να το θελει ακομα.. χαχααχαχαχ :P :P Ποταποί παλιοτεντυμπόηδες... :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2009 Αυτα ειναι τα φετινα 09 χρωματα για τα Vstrom...Πολυ ομορφα και τα δυο-εγω ηθελα full black και γουσταρω! :) Ποταποί παλιοτεντυμπόηδες... :D :D φιλε μαθοσαλα περιμενε να δεις το στρομ κ10 και θα παθεις πλακα,, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2009 φιλε μαθοσαλα περιμενε να δεις το στρομ κ10 και θα παθεις πλακα,, Κανω κι αλλιως...ολο περιμενω κι ολο...αγοραζω :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες