liakos4 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2009 Είμαι 20 μισό,φοιτητής στην αθήνα με μεγάλο κόλλημα με τις μηχανές από μικρός και εδώ και 2 χρόνια το ευχαριστιέμαι ασταμάτητα.παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και καιρό και είπα να λάβω κάπως πιο...δραστικό ρόλο!!!ελπίζω να βοηθήσω σε ό,τι μπορώ και να βοηθηθώ!!! Τα λέμε στις συζητήσεις μας λοιπόν!!!τσίου τσίου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2009 Welcone στην παρεα μας αλανι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aSSaSiN 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2009 Γεια σου και σε σένα τρελιάρη :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man_OS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2009 καλώς όρισες φίλε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
749 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2009 Καλως ηρθες φιλε,καλες συζητησεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2009 Welcome! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimtaras 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2009 Καλως ηρθες τρελο αγορι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2009 Καλώς το παλικάρι!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2009 καλώς ήρθες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2009 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
950adv 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2009 Καλως το αλανι. Και απο που μας ηρθες εσυ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2009 welcum !! welcome ηθελα να πω !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liakos4 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2009 Παιδιά από χαλάνδρι είμαι,πανεπηστιμιούπολη σπουδάζω οπότε αν μπορώ να...βοηθήσω σε κάτι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2009 μισο, κατσε γιατι θα τρελαθω εντελως. οταν λες τρελοι, τι εννοεις; τρελοι για τα σιδερα; τρελοι για το προαυλιο χωρο Κρατικου Νικαιας, τρελοι για να παρουμε μερος σε σοου του Ψωνακη,τι; Διπολικοι, μανιοκαταθλιπτικοι, σχιζοειδεις περζονες, τι καλιε; ΚΟινως, καλως ηρθες . Κ μη δω μηνυμα σοβαρο απο σενα, ι kill you instantly. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2009 μισο, κατσε γιατι θα τρελαθω εντελως. οταν λες τρελοι, τι εννοεις; τρελοι για τα σιδερα; τρελοι για το προαυλιο χωρο Κρατικου Νικαιας, τρελοι για να παρουμε μερος σε σοου του Ψωνακη,τι; Διπολικοι, μανιοκαταθλιπτικοι, σχιζοειδεις περζονες, τι καλιε; ΚΟινως, καλως ηρθες . Κ μη δω μηνυμα σοβαρο απο σενα, ι kill you instantly. Eπεσες σε ζαβο καλως ηρθες στην παρεα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2009 Eπεσες σε ζαβο ειμαι συγκινημεννννννη... Γιαννη, τι να σε κερασω; Αφου με χαιρετησε ρε salconela,εστω κ παρενθετικα, να μη του πω κι εγω ενα "γιο"; Γιο φιλε μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2009 Γιο φιλε μου. Εφτασες σε ηλικια γαμου;...Και απειτεις και γιο;....Ζαβό! :lol: :lol: :lol: :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmis5 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2009 μισο, κατσε γιατι θα τρελαθω εντελως. οταν λες τρελοι, τι εννοεις; τρελοι για τα σιδερα; τρελοι για το προαυλιο χωρο Κρατικου Νικαιας, τρελοι για να παρουμε μερος σε σοου του Ψωνακη,τι; Διπολικοι, μανιοκαταθλιπτικοι, σχιζοειδεις περζονες, τι καλιε; ΚΟινως, καλως ηρθες . Κ μη δω μηνυμα σοβαρο απο σενα, ι kill you instantly. Απλη κοπελα της διπλανης πορτας καταλαβαινεις κατευθειαν τι θελει να σου πει γιατι μιλαει απλα.. στην καθομιλουμενη Καλως ηρθες φιλε μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2009 Γουελ καμ παλικαράκι τρελό, εδώ μέσα μόνο πιο τρελό θα γίνεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2009 Καλώς τον! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες