Jump to content
Sign in to follow this  
drota

ΚΛΟΠΗ ΑΠΡΙΛΙΑ ΠΗΓΑΣΟΣ ie650 πιν. ΜΕΚ 637

Recommended Posts

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19-06-09 μεταξυ 8.00 με 10.30 το βραδυ στο village ρεντη στο πεζοδρομιο απεναντι απο το παγωτομανια εκλαπη απριλια πηγασος γκρι με κοκκινο φαιρινγκ χωρις γραμματα με σιδερα ασφαλειας και πινακιδα ΜΕΚ 637.

Αρ. πλαισιου ZD4RW00104S000314

Δηλωθηκε στην αστυνομια και στους σεκιουρηταδες του σινεμα και αυτοι απαντησαν οτι ειναι συνηθισμενο φαινομενο και συμβαινει καθε εβδομαδα ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ............

Αν δειτε τιποτα ειδοποιηστε ΤΗΛ. 6.9.326.469.96

ημαιλ. gasve@otenet.gr

Δυστυχως δεν υπαρχει φωτογραφια γιατι το φαιρινγκ βαφτηκε προσφατα στο κοκκινο της BWM οποτε δεν εχει γραμματα και το χαρακτηριστικο ειναι οτι αριστερα απο τα οργανα εχω τοποθετησει πριζα με καπακι εχει καλλυμα ντεποζιτου

γκρι-μαυρο και εχει μπαγκαζιερα GIVI μαυρη

--------------------------------------------------------------------------------

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

να τους ξεραθούν τα χέρια τα κωλόπαιδα. Μπράβο και στην ευαισθησία των αστυνομικών και σεκιουριτάδων... Εύγε τα παλικάρια μας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εγώ που πίστευα ότι ο Πήγασος δεν αποτελεί στόχο λόγω της χαμηλής του τιμής, αλλά φαίνεται κάποια τσογλανια δεν καταλαβαίνουν από τέτοια.

Έυχομαι φίλε μου να βρείς το μηχανάκι σου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αλλο ενα κρουσμα στα σινεμα στον ρεντη.

φιλε μου οτι και να σου πουμε θα ειναι λιγο.κριμα για το μηχανακι και τους κοπους σου.

ας το ξαναπω μπας και το μαθουν και μερικοι αλλοι.δεν παμε ποτε με το μηχανακι μας στα σινεμα στον ρεντη.ειναι παλιο και γνωστο λημερι ελαφροχερηδων και δρουν πολυ συχνα εκει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλο ενα κρουσμα :ranting: ....δλδ που θα παει αυτη η κατασταση?τι πρεπει να κανουμε δλδ?να βαζουμε ναρκες?

Φιλε ελπιζω να βρεις συντομα και αγρατζουνιστη την καλη σου... :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19-06-09 μεταξυ 8.00 με 10.30 το βραδυ στο village ρεντη στο πεζοδρομιο απεναντι απο το παγωτομανια εκλαπη απριλια πηγασος γκρι με κοκκινο φαιρινγκ χωρις γραμματα με σιδερα ασφαλειας και πινακιδα ΜΕΚ 637.

Αρ. πλαισιου ZD4RW00104S000314

Δηλωθηκε στην αστυνομια και στους σεκιουρηταδες του σινεμα και αυτοι απαντησαν οτι ειναι συνηθισμενο φαινομενο και συμβαινει καθε εβδομαδα ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ............

Αν δειτε τιποτα ειδοποιηστε ΤΗΛ. 6.9.326.469.96

ημαιλ. gasve@otenet.gr

Δυστυχως δεν υπαρχει φωτογραφια γιατι το φαιρινγκ βαφτηκε προσφατα στο κοκκινο της BWM οποτε δεν εχει γραμματα και το χαρακτηριστικο ειναι οτι αριστερα απο τα οργανα εχω τοποθετησει πριζα με καπακι εχει καλλυμα ντεποζιτου

γκρι-μαυρο και εχει μπαγκαζιερα GIVI μαυρη

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s...;threadid=83605

--------------------------------------------------------------------------------

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα