drota 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2009 ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19-06-09 μεταξυ 8.00 με 10.30 το βραδυ στο village ρεντη στο πεζοδρομιο απεναντι απο το παγωτομανια εκλαπη απριλια πηγασος γκρι με κοκκινο φαιρινγκ χωρις γραμματα με σιδερα ασφαλειας και πινακιδα ΜΕΚ 637. Αρ. πλαισιου ZD4RW00104S000314 Δηλωθηκε στην αστυνομια και στους σεκιουρηταδες του σινεμα και αυτοι απαντησαν οτι ειναι συνηθισμενο φαινομενο και συμβαινει καθε εβδομαδα ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ............ Αν δειτε τιποτα ειδοποιηστε ΤΗΛ. 6.9.326.469.96 ημαιλ. gasve@otenet.gr Δυστυχως δεν υπαρχει φωτογραφια γιατι το φαιρινγκ βαφτηκε προσφατα στο κοκκινο της BWM οποτε δεν εχει γραμματα και το χαρακτηριστικο ειναι οτι αριστερα απο τα οργανα εχω τοποθετησει πριζα με καπακι εχει καλλυμα ντεποζιτου γκρι-μαυρο και εχει μπαγκαζιερα GIVI μαυρη -------------------------------------------------------------------------------- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man_OS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2009 να τους ξεραθούν τα χέρια τα κωλόπαιδα. Μπράβο και στην ευαισθησία των αστυνομικών και σεκιουριτάδων... Εύγε τα παλικάρια μας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlxTs 123 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2009 Κι εγώ που πίστευα ότι ο Πήγασος δεν αποτελεί στόχο λόγω της χαμηλής του τιμής, αλλά φαίνεται κάποια τσογλανια δεν καταλαβαίνουν από τέτοια. Έυχομαι φίλε μου να βρείς το μηχανάκι σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2009 αλλο ενα κρουσμα στα σινεμα στον ρεντη. φιλε μου οτι και να σου πουμε θα ειναι λιγο.κριμα για το μηχανακι και τους κοπους σου. ας το ξαναπω μπας και το μαθουν και μερικοι αλλοι.δεν παμε ποτε με το μηχανακι μας στα σινεμα στον ρεντη.ειναι παλιο και γνωστο λημερι ελαφροχερηδων και δρουν πολυ συχνα εκει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2009 ειναι και παλιο ειναι και γνωριμο και δε πιασαν ποτε κανεναν? αιντεεεεεεεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2009 Αλλο ενα κρουσμα ....δλδ που θα παει αυτη η κατασταση?τι πρεπει να κανουμε δλδ?να βαζουμε ναρκες? Φιλε ελπιζω να βρεις συντομα και αγρατζουνιστη την καλη σου... :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2009 Αν το επαιρναν μεσα απο το parking τι θα γινοταν...? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2009 :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
drota 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19-06-09 μεταξυ 8.00 με 10.30 το βραδυ στο village ρεντη στο πεζοδρομιο απεναντι απο το παγωτομανια εκλαπη απριλια πηγασος γκρι με κοκκινο φαιρινγκ χωρις γραμματα με σιδερα ασφαλειας και πινακιδα ΜΕΚ 637. Αρ. πλαισιου ZD4RW00104S000314 Δηλωθηκε στην αστυνομια και στους σεκιουρηταδες του σινεμα και αυτοι απαντησαν οτι ειναι συνηθισμενο φαινομενο και συμβαινει καθε εβδομαδα ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ............ Αν δειτε τιποτα ειδοποιηστε ΤΗΛ. 6.9.326.469.96 ημαιλ. gasve@otenet.gr Δυστυχως δεν υπαρχει φωτογραφια γιατι το φαιρινγκ βαφτηκε προσφατα στο κοκκινο της BWM οποτε δεν εχει γραμματα και το χαρακτηριστικο ειναι οτι αριστερα απο τα οργανα εχω τοποθετησει πριζα με καπακι εχει καλλυμα ντεποζιτου γκρι-μαυρο και εχει μπαγκαζιερα GIVI μαυρη http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s...;threadid=83605 -------------------------------------------------------------------------------- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες