Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2009 Πριν δυο εβδομαδες ειχα κλεισει τιμη στον αντιπροσωπο 6500 το τρανσαλπ. ....... Παω σημερα το πρωι για να κλεισω το 990 και μου λεει πως τα 6500 ειναι παρα πολλα και οτι δεν βγαινει -Ποσο του λεω δηλαδη θα το παρεις? -Δεν ξερω ............ γυρω στα 5500. Αν παρω ομως το 2009 μοντελο που εχει 14300 ξεβρακωτο ή το smt 13500 επισης ξεβρακωτο μου ανεβαζει την τιμη του τρανσαλπ κατα 500 ευρω γιατι εκει κερδιζει απο την προμηθεια. Εγω 5500 δεν το δινω. Ουτε 6000 το δινω. Αντώνη το Transalp σου καινούριο αυτή τη στιγμή πωλείται 8.100 ευρώ (έκδοση με C-ABS). Το να σου πάρει ένα μηχανάκι λίγων μηνών και ελάχιστων, φαντάζομαι, χιλιομέτρων, με τα εξτρά που του έχεις βάλει πάνω και με δεδομένη την αξιοπιστία και την απροβλημάτιστη λειτουργία αυτής της μοτοσυκλέτας 2.600 ευρώ φθηνότερα είναι σαφώς οικονομικώς ασύμφορο για σένα. Αλλά όταν παίρνει κανείς ολοκαίνουρια μοτοσυκλέτα και τη δίνει σε λίγους μήνες, βγαίνει πάντα χαμένος. Και δες γιατί: Οσο άψογη και να είναι η μοτοσυκλέτα σου, για να την αγοράσει κάποιος (και να μην προτιμήσει από μια "της κούτας") θα πρέπει να έχει μια δελεαστική έκπτωση. Αλλιώς, αν η έκπτωση είναι κανένα χιλιάρικο, δύσκολα θα το ρισκάρει (με την οπτική γωνία του υποψήφιου πελάτη στο λέω). Θα βάλει λίγα γραμμάτια παραπάνω και θα πάρει το καινούριο, που θα το πουλήσει και πιο εύκολα μετά (άλλο δεύτερο "χέρι" κι άλλο τρίτο). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PapaSouzas 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2009 Δεν παίζει με τίποτα όμως. Αντώνη, αν κρίνω από τις μετέπειτα επιλογές σου ( ΚΤΜ, σουμουτου.), μάλλον το ΤΑ ήταν λίγο βιαστική και άκυρη επιλογή. Η επιλογη μου Αντρεα εχει εν μερει μια δικαιολογια. Ειχα μια μεγαλη αποχη απο της μοτοσυκλετες 8 χρονια και ετσι αποφασιζοντας ποια θα παρω επαιξε ρολο στο οτι ειναι η ιδανικοτερη μοτο για καποιον που ξεκινα. Ευκολοδηγητη, αξιοπιστια κλπ + στην τιμη (αυτο θα το πουμε απο κοντα) Ελα ομως που δεν ξεχνας να καβαλας οσα χρονια και να περασουν (σα το ποδηλατο ενα πραγμα). Λιγες μερες προσαρμογης χρειαζονται. Φυσικο ηταν μετα να ψαξω για κατι μεγαλυτερο με περισσοτερες δυνατοτητες. Παντως αν το καλοσκεφτεις ολα λειτουργουν υπερ του smt αφου μου παιρνει παραπανω το ΤΑ 500 ευρώ. :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2009 Το μαλλί πού είναι????? Έχω διαβάσει όλα τα ποσταρίσματα αλλά μαλλί δεν βλέπω!!! Τί διάολο..... όλοι όφ τόπικ γράφετε????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2009 Το μαλλί πού είναι????? Έχω διαβάσει όλα τα ποσταρίσματα αλλά μαλλί δεν βλέπω!!! Τί διάολο..... όλοι όφ τόπικ γράφετε????? τα πάντα όλα λέμε!!! μας την λέει ο Δαίμονας ότι σπαμάρουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PapaSouzas 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2009 Το μαλλί πού είναι????? Έχω διαβάσει όλα τα ποσταρίσματα αλλά μαλλί δεν βλέπω!!! Τί διάολο..... όλοι όφ τόπικ γράφετε????? Καλα εσυ πρεπει οπωσδηποτε να ερθεις μια βολτουλα απο τα μερη μας. Ειμαστε κι εμεις αλλα κι εσυ δεν πας πισω. φαντασου να σμιξουμε ... :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2009 Καλα εσυ πρεπει οπωσδηποτε να ερθεις μια βολτουλα απο τα μερη μας. Ειμαστε κι εμεις αλλα κι εσυ δεν πας πισω. φαντασου να σμιξουμε ... :lol: :lol: :lol: Αμα έρθω και σας βρώ........άστα να πάνε..... να δώ ποιός θα υπογράψει για να μας βγάλει απο το ψυχιατρείο...... :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PapaSouzas 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2009 (τροποποιήθηκε) Αντώνη το Transalp σου καινούριο αυτή τη στιγμή πωλείται 8.100 ευρώ (έκδοση με C-ABS). Κωστα δεν διαφωνω. Αλλα δεν μπορει απο 6500 σε 15 μερες να γινεται 5500. Τι αλλαζει σε 15 μερες ??? Να σκεφτεις ομως οτι τα 8100 θα φτασουν 9000 + για να βαλει καποιος επανω τα εξτρα που εχω εγω. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 18 , 2009 από τον PapaSouzas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2009 Γιατί δεν παίρνεις το Dream Bike σου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PapaSouzas 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2009 Γιατί δεν παίρνεις το Dream Bike σου? Μη γελας καθολου. Ειχα ενα τετοιο. Φαντάσου ανθρωπο 1.88 σε dio. Εβγαιναν τα γονατα μου μισο μετρο μπρος απο το τιμονι. :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2009 Μη γελας καθολου. Ειχα ενα τετοιο. Φαντάσου ανθρωπο 1.88 σε dio. Εβγαιναν τα γονατα μου μισο μετρο μπρος απο το τιμονι. :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες