okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Μάλλον BMW F800 είσαι. Ξέχασα το τραχανά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmis5 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Συμφωνώ και εγώ με το τριχωτό αγόρι. :P Μολις αλλαξω μηχανακι ξεκιναω αποτριχωση με την μεθοδο ταχυτητας και τελικης:lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Νομιζω πως ξερω και ποιο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ θα παρεις αν κρινω απο αυτο: http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s...;threadid=82225 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 FFFFJJJJRRRR....Να ξεφύγεις δεν ήθελες? Μια χαρά θα κάνεις τα ταξίδια σου και μια χαρά επίσης θα παίρνεις και το Gas Gas σου για το χώμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 ψήθηκες για το Z 125cc με τα 220χαω τελική.........χμ χμ χμ.....σε βλέπω από Παρασκευή με μοικάνα και πορτοκαλί κορδόνια έξω από το Μαο να κάνεις σαματά...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 FJR κι εγώ, κι ας είμαι νέος στο φόρουμ. Τα υπόλοιπα ή μικρού κυβισμού είναι ή τα ξαναείχες, οπότε... Υ.Γ.: ωραίες κοπέλ... εεεεεεεμ μηχανές ήθελα να πω ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Καινουριο KTM 990 SMT! Αλλιως Fjr σε κοβω αλλα δεν μου καθεται καλα...κατι μου λεει οτι θελεις παλι KTM! Υ.Γ. Δε πιστευω να εδωσες αυτο για το GSA;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 KTM Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 VESPA για να μην εχουμε κιαλλα τοπικ σε λιγο καιρο .....το πουλησα. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 B) ...ελα και ζυγωνουν τα ΑποκαλυΦτηριααααα :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 τελικα θα μας πεις ποιο μοντελακι θα καβαλας;;;; για τις μηχανες ο λογος... ατιμε. κ εχει κ ζεστες... ελπιζω KTΜ. μη ρωτας το γιατιιιιιιιιιιιιιιιι -η αγαπη αυτηηηηηηηηηηη εχει τωρααααααααααα τελειωωωωωωωωωωωσει........... η αγααααααααααπη η τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοση!( με το μπαγντον κι ολας)-. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Με δεδομενα ως τωρα οτι: 1)Στην κατοχη μου πλεον δεν εχω κανενα μοτο...και το GasGas εχει δοθει αλλά και η GS πλεον ειναι προς πωληση οπότε παει κι αυτη... 2)Ελεγα πιο πανω... Δινω ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΡΩΤΟ:Ειναι μαυρο... Συνεχιζουμε λοιπον... 3)Το χωμα δεν θελω να βγει απο το μενου.Υπαρχει η σκεψη για ενα "καθαρο" καποια στιγμη αργοτερα αλλά προς στιγμην θα εχω ΜΟΝΟ αυτο που θα παρω αυριο... ........................... B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Ρε Κώστα. Σε φαντάζομαι μικρό παιδάκι και κάθε βδομάδα να ζητάς άλλο ποδήλατο από τους γονείς σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 (3 τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ λοιπον για την ωρα...) Ρε Κώστα. Σε φαντάζομαι μικρό παιδάκι και κάθε βδομάδα να ζητάς άλλο ποδήλατο από τους γονείς σου Μπα...δεν ειχα τετοια περιθωρια...ενα ειχα κι αυτο ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ γιατι αν χαλουσε...το μπαλωνα μονος μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Την Πέμπτη θα μας πείς το πρωί ή στις 23:59 το βράδυ????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 βραδυ κανε το Κωστα,για να μην μπορεις να δει την απαντηση ο καραφλιδης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 :D Εγω λεω το στροματακι χωρις καποιο ιδιαιτερο λογο...Ισως επειδη μου αρεσει!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Εγώ σε κόβω με ένα από τα R1150RT & FJR1300A... Ψήφισα το δεύτερο αλλά δεν ξέρω αν έβγαινε σε μαύρο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Πάρε μια 200άρα Vespa να γουστάρεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Να πα να μαμηθείς... δε ψηφίζω τίποτα ... αφού ότι κι αν πάρεις σε κάνα 6μηνο πάλι εδώ θα ήμαστε :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Πάρε μια 200άρα Vespa να γουστάρεις πάρε με side car για όλη την οικογένεια. καλέ μου άαααανθρωπεεεεεεεεε!!! www.youtube.com/watch?v=rbU3R0zcBJs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Την Πέμπτη θα μας πείς το πρωί ή στις 23:59 το βράδυ????? βραδυ κανε το Κωστα,για να μην μπορεις να δει την απαντηση ο καραφλιδης Οριστε το παλιοκοριτσο...αμεσως να μποϋκοταρει τον Μακρυμαλλη...τς τς...νεολαια σου λεει :P Να πα να μαμηθείς... δε ψηφίζω τίποτα ... αφού ότι κι αν πάρεις σε κάνα 6μηνο πάλι εδώ θα ήμαστε Να πω οχι τωρα;Μαλλον δεν θα με πιστευεις ...Ψηφισε κατι...ψηφισε...παιζει να κερδισεις κι ενα τραπεζακι στο χωριο :D πάρε με side car για όλη την οικογένεια. Μπα...δεν παει χωμα... B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 S... MT Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 χαχαχα ξανασκέψου το. θα γουστάρεις τρελά λεμεεεε. www.youtube.com/watch?v=0aMXjt-x6hI&feature=related Δράκοοο φτιάξε το xlr. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 v-strom για να κανεις και καμια οικονομια ερχεται και κορουλα (συγχαρητηρια γιατι δε σου ειπα στο αλλο ποστ) και θελω και μια προβατινα κερασμενη αμα λες χωμα τελος καπακι SΜΤ bandit FJR rt πανε για βρουβες GS800 δε σε εχω για τοσο μαζοχα :P adventure (bmw και ktm τα ειχες) οποτε v-strom να μείνει το μισό φορουμ παγωτο και ο Δρακος να κανει παρτυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες